Tempahan Dan Harga Design Header, Banner, Template Blog

on 18 October 2012

Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog. Kepada sesiapa yang berminat untuk menempah header, banner dan template untuk blog, bolehlah tinggalkan segala detail seperti yang akan aku tinggalkan di akhir entri ini. Sebelum tu, jom tengok dulu design-design dan harga yang kami tawarkan.


Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Header Untuk -> http://www.islamitusuci.com/
Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Header Untuk --> http://jinggogempakstarz.blogspot.com/
Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Header Untuk --> http://yanghangat.com/
Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Header Untuk --> http://www.ieraamier.com
Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Timeline Facebook -->  http://www.facebook.com/sksemabok
Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Header Untuk --> http://pinkygirltalk.blogspot.com/
Servis Yang Kami Tawarkan

  • Design Header (Rm 60)
  • Design Header Flash (Rm 100)
  • Design Banner (Rm 40)
  • Design Watermark (Rm 40)
  • Design Timeline Facebook (Rm 60)
  • Design Template Blog (Rm 150)
  • Design Avatar ( Rm 25 )

Siap dalam Masa 1 Hari.

Kepada sesiapa yang masih ingin menggunakan service design dari kami, kami masih lagi dalam promosi...Harga design yang ditawarkan amat berpatutan, kenapa kami kata begitu? Kerana design yang kami hasilkan adalah bermutu dan 100% dari tenaga dan idea kerja kami...Tiada copy paste dilakukan seperti menggunakan simbol/brush yg disediakan photoshop. kami hasilkan design dengan menggunakan Macromedia Flash sahaja. Hasil yang kami lakukan pasti akan memberi kepuasan kepada anda dan waktu untuk siapkan sesuatu design adalah kurang dalam 24 jam.
Jika berminat sila senaraikan kandungan di bawah:

Nama:

Link Blog/Website:

Tajuk:

Isi Idea Korang:

Colour:

Saiz Header:

Header Lama(lampirkan kalau ada):

Dan emailkan ke putra.z.boni@gmail.com atau mesej di talian 012- 3314870.

Sila LIKE FACEBOOK kami --> ServiceTempahanDesign


Pembayaran boleh di laksanakan di:-
Maybank
No Account: 164119075040
Nama: Wan Md Hasrul
Ranking: 5

{ 46 comments... read them below or add one }

Reply Comment Lelaki Ini said...

Cantiknya la...tapi tak mmpu. Haha


October 18, 2012 at 8:04 PM
Reply Comment Kertas Warna Merah said...

pergh.. pakar edit nih. Wan Md Hasrul
tu nama betul eh, selamat berkenalan..hehe


October 18, 2012 at 8:27 PM
Reply Comment Mummy Akmar said...

Semoga bisnes berjaya. Boni punye layout dah lain la plak.. kemas !


October 18, 2012 at 9:07 PM
Reply Comment CekbOlat-bOlat said...

mahalnya . haha

boni belanja bolattttt . kehkeh


October 18, 2012 at 9:14 PM
Reply Comment deno said...

semua cantik dan kemas boni buat... deno pun sebenarnya plan nak buat baru jgk... huhu :)


October 18, 2012 at 9:18 PM
Reply Comment Arina Shamsul said...

Sekarang dah ambik tempahan pulak ye..hebat! hebat ! :)


October 18, 2012 at 9:26 PM
Reply Comment Ena's Palace said...

Hebat la awk boni..terbaekkkk!!


October 18, 2012 at 9:29 PM
Reply Comment Cik Nur said...

wahh..makin kacak jejaka kacak ni..!
hebat2...!


October 18, 2012 at 9:51 PM
Reply Comment fairus said...

BAGUSNYA ADA SERVIS BEGINI..INILAH DINAMAKAN INDUSTRI KREATIF..


October 18, 2012 at 9:58 PM
Reply Comment Hanif Idrus said...

Cantik!!!
aku dah tahu siapa nak tempah kalau aku dah bosan sangat dengan templates aku.


October 18, 2012 at 10:43 PM
Reply Comment Aida Omar said...

Tudia pakcik boni dah start berbisnes :P smart pulak tgk timeline SK Semabok tu..


October 18, 2012 at 10:49 PM
Reply Comment munir ardi said...

wah rakan Boni sudah mulai melebarkan sayap mendesign header cantik-cantik pilihannya


October 18, 2012 at 11:09 PM
Reply Comment metrolisa said...

kebetulan blog aku belum ada header tuh memang oke kalau bisa pake header cantik


October 18, 2012 at 11:16 PM
Reply Comment Lina md. munir said...

Wah,,boni dah ada business barulah.
Bagus, bagus. Tahniah.


October 18, 2012 at 11:28 PM
Reply Comment Eizil said...

Owhh baru tahu bro buat design bebenda ni semua... semoga semua urusan berjalan lancar bro...


October 19, 2012 at 12:03 AM
Reply Comment Mia Liana said...

lawa dan cantik2 belaka....


October 19, 2012 at 12:03 AM
Reply Comment ♥ Nana BamBam ♥ said...

cantik semua nye boni...

selamat berbisnes :)


October 19, 2012 at 1:36 AM
Reply Comment Dianaa said...

berminat nak tempah, tapi tak mampu lagi sebab ekonomi tak stabil lagi
T____T


October 19, 2012 at 1:58 AM
Reply Comment Kaio said...

wah.. cantik gak designnya ye.

jemput singgah
http://kaio.my


October 19, 2012 at 4:01 AM
Reply Comment Dkna Abza said...

keturunan WAN mana nie eh boni?


October 19, 2012 at 8:37 AM
Reply Comment ♥ sitifarhana ♥ said...

sume cntik2..paling suke yang last tu..santekk sgt~


October 19, 2012 at 9:58 AM
Reply Comment donnyien said...

kalau nak header cantik kena keluar duit sikit, kalau tak, jadilah blog macam aku yang simple je tu hehe


October 19, 2012 at 10:19 AM
Reply Comment Naimah said...

Eh boni ni kozumi_ro @ Budak Nakal ke?


October 19, 2012 at 11:44 AM
Reply Comment CikNana said...

cantik la boni..nanti la..;)


October 19, 2012 at 12:00 PM
Reply Comment Myvitrd said...

nanti aku nak tukar header aku contact hang bro.. good luck bro


October 19, 2012 at 12:10 PM
Reply Comment hazman aka species1980 said...

sempoi gak nie...tapi aku baru nak mintak ko sponsor aku.....hahahaha


October 19, 2012 at 4:20 PM
Reply Comment Atiqah Wadiah said...

blh guna kad siswa x boni? :P


October 19, 2012 at 4:30 PM
Reply Comment Rozuan Ismail said...

notbad.nanti kalau ada yg nak ditempah, i bgtau u ye bro


October 19, 2012 at 4:31 PM
Reply Comment Bitt (double IS) said...

wahhh congratulations!
nanti boleh carik boni kacak nih!


October 19, 2012 at 5:39 PM
Reply Comment Solehah Shamsuddin said...

cantik header2 nya.teringin nk tgk yg jenis header flashnya..


October 19, 2012 at 6:15 PM
Reply Comment Che Rosliza Che mat said...

semua cantik2...kreatif jugak boni..


October 20, 2012 at 1:01 AM
Reply Comment Mat Som said...

Cik Epal dah jual pakaian
Boni dah bisnes header,
Bagus-bagus.....saya doakan jualan meletup


October 20, 2012 at 4:41 AM
Reply Comment Remy hazza said...

wah...bro boni dah jadi usahawan dah...tahniah..... remy jugak jual makanan tak untung2..... asyik org dtg pasti tgk2 jer.....hu3


October 21, 2012 at 4:26 PM
Reply Comment C3C3P said...

kepengen tapi belum mampu beli nya,,,hikhikhik


October 23, 2012 at 10:58 PM
Reply Comment Ummi Hanie said...

bagus ni.. bertambah lg satu list banner designer ;)


January 2, 2013 at 10:57 PM
Reply Comment Nurmujahidah Ismail said...

baru tertengok entry ni,, hebatnya,, huhu


January 4, 2013 at 4:04 PM




 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design