Tempahan Dan Harga Design Header, Banner, Template Blog

Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog. Kepada sesiapa yang berminat untuk menempah header, banner dan template untuk blog, bolehlah tinggalkan segala detail seperti yang akan aku tinggalkan di akhir entri ini. Sebelum tu, jom tengok dulu design-design dan harga yang kami tawarkan.


Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Header Untuk -> http://www.islamitusuci.com/
Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Header Untuk --> http://jinggogempakstarz.blogspot.com/
Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Header Untuk --> http://yanghangat.com/
Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Header Untuk --> http://www.ieraamier.com
Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Timeline Facebook -->  http://www.facebook.com/sksemabok
Tempahan Design Header, Banner, Dan Template Blog
Header Untuk --> http://pinkygirltalk.blogspot.com/
Servis Yang Kami Tawarkan

  • Design Header (Rm 60)
  • Design Header Flash (Rm 100)
  • Design Banner (Rm 40)
  • Design Watermark (Rm 40)
  • Design Timeline Facebook (Rm 60)
  • Design Template Blog (Rm 150)
  • Design Avatar ( Rm 25 )

Siap dalam Masa 1 Hari.

Kepada sesiapa yang masih ingin menggunakan service design dari kami, kami masih lagi dalam promosi...Harga design yang ditawarkan amat berpatutan, kenapa kami kata begitu? Kerana design yang kami hasilkan adalah bermutu dan 100% dari tenaga dan idea kerja kami...Tiada copy paste dilakukan seperti menggunakan simbol/brush yg disediakan photoshop. kami hasilkan design dengan menggunakan Macromedia Flash sahaja. Hasil yang kami lakukan pasti akan memberi kepuasan kepada anda dan waktu untuk siapkan sesuatu design adalah kurang dalam 24 jam.
Jika berminat sila senaraikan kandungan di bawah:

Nama:

Link Blog/Website:

Tajuk:

Isi Idea Korang:

Colour:

Saiz Header:

Header Lama(lampirkan kalau ada):

Dan emailkan ke putra.z.boni@gmail.com atau mesej di talian 012- 3314870.

Sila LIKE FACEBOOK kami --> ServiceTempahanDesign


Pembayaran boleh di laksanakan di:-
Maybank
No Account: 164119075040
Nama: Wan Md Hasrul

{ 46 comments.. read them below or add one }

Lelaki Ini Lelaki Ini 18 October, 2012
Cantiknya la...tapi tak mmpu. Haha
Kertas Warna Merah Kertas Warna Merah 18 October, 2012
pergh.. pakar edit nih. Wan Md Hasrul
tu nama betul eh, selamat berkenalan..hehe
Mummy Akmar Mummy Akmar 18 October, 2012
Semoga bisnes berjaya. Boni punye layout dah lain la plak.. kemas !
CekbOlat-bOlat CekbOlat-bOlat 18 October, 2012
mahalnya . haha

boni belanja bolattttt . kehkeh
deno deno 18 October, 2012
semua cantik dan kemas boni buat... deno pun sebenarnya plan nak buat baru jgk... huhu :)
Arina Shamsul Arina Shamsul 18 October, 2012
Sekarang dah ambik tempahan pulak ye..hebat! hebat ! :)
Ena's Palace Ena's Palace 18 October, 2012
Hebat la awk boni..terbaekkkk!!
Cik Nur Cik Nur 18 October, 2012
wahh..makin kacak jejaka kacak ni..!
hebat2...!
fairus fairus 18 October, 2012
BAGUSNYA ADA SERVIS BEGINI..INILAH DINAMAKAN INDUSTRI KREATIF..
Anisa Anuar Anisa Anuar 18 October, 2012
look amazing...kreatifnyaaa
Hanif Idrus Hanif Idrus 18 October, 2012
Cantik!!!
aku dah tahu siapa nak tempah kalau aku dah bosan sangat dengan templates aku.
Aida Omar Aida Omar 18 October, 2012
Tudia pakcik boni dah start berbisnes :P smart pulak tgk timeline SK Semabok tu..
munir ardi munir ardi 18 October, 2012
wah rakan Boni sudah mulai melebarkan sayap mendesign header cantik-cantik pilihannya
metrolisa metrolisa 18 October, 2012
kebetulan blog aku belum ada header tuh memang oke kalau bisa pake header cantik
Amirah Raduan Amirah Raduan 18 October, 2012
ada utk keroppi ker? nak!
Lina md. munir Lina md. munir 18 October, 2012
Wah,,boni dah ada business barulah.
Bagus, bagus. Tahniah.
Eizil Eizil 19 October, 2012
Owhh baru tahu bro buat design bebenda ni semua... semoga semua urusan berjalan lancar bro...
Mia Liana Mia Liana 19 October, 2012
lawa dan cantik2 belaka....
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 19 October, 2012
cantik semua nye boni...

selamat berbisnes :)
Dianaa Dianaa 19 October, 2012
berminat nak tempah, tapi tak mampu lagi sebab ekonomi tak stabil lagi
T____T
Kaio Kaio 19 October, 2012
wah.. cantik gak designnya ye.

jemput singgah
http://kaio.my
Dkna Abza Dkna Abza 19 October, 2012
keturunan WAN mana nie eh boni?
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 19 October, 2012
sume cntik2..paling suke yang last tu..santekk sgt~
donnyien donnyien 19 October, 2012
kalau nak header cantik kena keluar duit sikit, kalau tak, jadilah blog macam aku yang simple je tu hehe
Naimah Naimah 19 October, 2012
Eh boni ni kozumi_ro @ Budak Nakal ke?
CikNana CikNana 19 October, 2012
cantik la boni..nanti la..;)
Myvitrd Myvitrd 19 October, 2012
nanti aku nak tukar header aku contact hang bro.. good luck bro
Si Matatajam Si Matatajam 19 October, 2012
Cantik la semua header tu..
hazman aka species1980 hazman aka species1980 19 October, 2012
sempoi gak nie...tapi aku baru nak mintak ko sponsor aku.....hahahaha
Atiqah Wadiah Atiqah Wadiah 19 October, 2012
blh guna kad siswa x boni? :P
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 19 October, 2012
notbad.nanti kalau ada yg nak ditempah, i bgtau u ye bro
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 19 October, 2012
wahhh congratulations!
nanti boleh carik boni kacak nih!
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 19 October, 2012
cantik header2 nya.teringin nk tgk yg jenis header flashnya..
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 20 October, 2012
semua cantik2...kreatif jugak boni..
Mat Som Mat Som 20 October, 2012
Cik Epal dah jual pakaian
Boni dah bisnes header,
Bagus-bagus.....saya doakan jualan meletup
Remy hazza Remy hazza 21 October, 2012
wah...bro boni dah jadi usahawan dah...tahniah..... remy jugak jual makanan tak untung2..... asyik org dtg pasti tgk2 jer.....hu3
C3C3P C3C3P 23 October, 2012
kepengen tapi belum mampu beli nya,,,hikhikhik
ahsfantasy24 ahsfantasy24 26 November, 2012
cun cun cun. suka tengok :)
Ummi Hanie Ummi Hanie 02 January, 2013
bagus ni.. bertambah lg satu list banner designer ;)
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 04 January, 2013
baru tertengok entry ni,, hebatnya,, huhu
QasehnyaRania QasehnyaRania 10 January, 2013
baru g terjah :D
menarik ;D