Terasa Kehilangan

Terasa Kehilangan. Sejak sehari dua ni, kenapa aku terasa kehilangan. Rasa lain bila dia tiada lagi. Rasa lain bila tiada tempat untuk aku memaut. Rasa lain bila tiada tempat untuk aku menarik-narik, membelai-belai sepenuh kasih sayang, dan menggentel-gentel. Aku rindukan kau. Sangat-sangat. Kenapa kau pergi dan hilang begitu sahaja? 


Terasa Kehilangan
Gambar sekadar hiasan. sumber merangkap empunya gambar
Aku rindu kau sangat-sangat. Wahai rambut. Kini kau telah pergi dan tinggalkan aku botak sendirian. I miss u so so much. 

Terasa Kehilangan
Gambar sekadar hiasan juga. sumber
P/S : Aku kini telah bergelar abang botak. Rambut yang dipotong telah dipos kepada Jejaka Ini dan Jejaka Ini untuk diproses menjadi bulu dada

P/S Kedua : Comel kan gadis kat atas tu. Teringin nak jadikan dia bakal isteri. Heh heh.

{ 105 comments.. read them below or add one }

wanayu wanayu 05 October, 2012
hahah.. kelakar aku baca entry ni..
Donny Ien Donny Ien 05 October, 2012
hehe, ingatkan frust tadi ... kelakar betul!
PotiaCasaDelarossa PotiaCasaDelarossa 05 October, 2012
AMARAN!!!!!! Boni kalau ko tak berjaya memikat gadis tu bagitau aku ok... biar aku plak cuba ekekekek..
sentap aku baca entry ko kali ni.... kontrovesi sungguh ekekek
baby comel baby comel 05 October, 2012
wah, jeles plk wa tengok calon isteri lu boni.. muhun cepat2 menikah ye boni then xrasa kehilangan lagi..
Meh bwak rambut tu wa nk wat DNA test, nk wat ujikaji sikit.. pasai boni & his backbone (ehh, pe bende aku merepek ni??) :)
cHeRyNa PiReS cHeRyNa PiReS 05 October, 2012
sabar jelah, boni.

takpe, kalo ko botak pon aku setia menanti rambut ko tumbuh kembali. no worries:P
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 05 October, 2012
banyak la ko punya bulu dada ..haha ..yelaa ..aku dulu kalo ko nak tau , botak-botak ni zaman aku sekolah rendah , bak kata org , makin meningkat usia , rambut ni macam satu benda yang perlu ..hahahha
Kakcik Nur Kakcik Nur 05 October, 2012
Takpe, botak pun tetap kacak. :)
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ 05 October, 2012
botak penuh ke botal separa ke..kalo dah kacak,kacak la selama-lamanya...hehehe
Arina Shamsul Arina Shamsul 05 October, 2012
Muahahahaha...ko kan buat aku penasaran tau boni..laju2 aku baca stating tu supaya supaya cepat sampai ending..sekali cis! Rambut rupanya....hahahaha.

Kalau dia menepati tuntutan agama...maka pilihlah dia :)
Kalau ada jodoh ...ngak usah bimbang pak ...hahaha.

Neo89 Neo89 05 October, 2012
Isk2. Sdih aa aku baca entri nie. Ke manakah engkau pergi wahai rambut abam Boni? dah bosan ker duduk diatas kepala abam Boni tu? huu~
KiD KiD 05 October, 2012
Kasi tunjuk laaaa gambar lu botak bro.. hehehe
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 05 October, 2012
haha... rambut rupanya
amboi sengaja letak gambar awex comel tu nak kenakan orng eyh.
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ 05 October, 2012
Buat bulu dada? Eiiii...pmpuan skg taknak yg bnyk bulu laa...nk poket berwang tau.
Boni..Hanis Zalika tu model, kena la belajar cat walk dr skg baru boleh lwn dia.
nur azian nur azian 05 October, 2012
mmg comel..
cepat2 lah kawin...hehehe..
ingatkan ape la td kan :)
Aien Alien Aien Alien 05 October, 2012
adoi la...sabau jelah dgn boni. hahaha. botak..


#lawa awek tu :D
hafizrahim hafizrahim 05 October, 2012
dah botak ek..bleh ar panggil abg bo..hahaha

Entri terbaru Nuffnang..143!!

Cikgu Ma Cikgu Ma 05 October, 2012
wah...culik bini orang..kehkeh...

eh, saya pun keguguran..eh, rambut gugur...botak curi rasanya
yana halim yana halim 05 October, 2012
kalau dah kacak tu, botak pun kacak jugak. hehe
Mira Adzlia Mira Adzlia 05 October, 2012
botak itu kacak..berambut itu hensem...rmbut separa botak itu cute..hahaha
Zurina Zurina 05 October, 2012
hok alosyy la...buat akak confuising...huhu.
Afasz Afasz 05 October, 2012
kalau dah berkenan , masuk la meminang.
Aida Omar Aida Omar 05 October, 2012
LOL ingatkan apa lah tadi.. baru nak bagi kata2 semangat kat ang boni.. haha.. hai abam botak ^^ pi tak kenduri afzal? meh aida tolong ang pinangkan gadis cun tu meh :P
are_lin@yu are_lin@yu 05 October, 2012
sempat lg ngorat tu..hihi
Abil Fikri Ahmad Abil Fikri Ahmad 05 October, 2012
Emmm..botakkan kepala dan ada gambar gadis.....hallo bro, ada pasang niat nak kawin dah ke? hahahaha
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 05 October, 2012
amboiii..comelnya bakal isteriii..
maszull maszull 05 October, 2012
assalamualaikum Boni...hehehehe botak pun x apa jadi baik sudah kan...:)
Myra Jay Myra Jay 05 October, 2012
Wowww!! Ayat last tu statement berani tu :)
Kena tunggu empunya diri bg feedback, untung nasib hajat Bro tercapai ;)


Nanti kasi tunjuk versi botak ek ;D
hnahdy hnahdy 05 October, 2012
Ceh, rambut rupanya.. hahaha. comeynya awek tu.. napa potong rambut? hilanglah ciri2 maskulin awak tu. :)
fiza fiza 05 October, 2012
Letak gambar johan botak buat apa, tepeklah gambar sendiri >_<.

Cun lah awek tu.
Man Man 05 October, 2012
kasi upload plz kepala yang licin tu. =)
Phat Phat 05 October, 2012
boni best la botak..aku bini aku x bagi la tp zaman study dulu mmg aku botak
ct kektus ct kektus 05 October, 2012
haha, makin hensem tak sejak jadi abg botak ni ? kah kah
dhiashahida dhiashahida 05 October, 2012
ala...rambut boleh tumbuh boni..xpun g wat rawatan kat yun nam..kata nak rambut tebal ala2 alleycat..:)
Melastik Bintang Melastik Bintang 05 October, 2012
hahaha..ko ni boni... layak buat skrip filem dah ni...join ahmad idham ke... botak botak...tapi mana ko cilok gambar awek tu..kikikiki
Aku Mad Aku Mad 05 October, 2012
boni botakkan kepala ek ? hehe
wantie wantie 05 October, 2012
amboi ko ni boni.. cun gak gadis lam gambar tu. cer pergi merisik mana tau leh wat suri hidup.

kawin best woooo...

tak pe botak botak pun still maintain hensem. ecewahhhhhhhhhhhhh
Fazrol Fazrol 05 October, 2012
Mana gambarnya? ha ha ha..

Bukan lagi bonikacak...
Tapi BoniBotak! ha ahaha..
ceklala ceklala 05 October, 2012
amboi macam dah tak sabar nak kawen jek nih
ceklala ceklala 05 October, 2012
amboi macam dah tak sabar nak kawen jek nih
najihahfara najihahfara 05 October, 2012
ehem..mcm rindu kat gf je kan
Lea Isnawi Lea Isnawi 05 October, 2012
auwww makin seksi la abam boni
Yuliana Wahit Yuliana Wahit 05 October, 2012
hahhaaa. cuna snap sikit gambar dah botak?? hehee
fairus fairus 05 October, 2012
JADI BAKAL ISTERI JE.. JADIKANLAH ISTERI BETUL.. BETUL..
Dianaa Dianaa 05 October, 2012
cehh, ingatkan putus cinta ke hape ke. rupa-2 nye botak. takpe, botak pun tetap hensem :p
Jna marcello Jna marcello 05 October, 2012
ahhh xbole belah TIPAH TERTIPU! hetchu hahaha nice entry !
Farah Zahid Farah Zahid 05 October, 2012
ler.. ni mesti tengah mood sengal2.. :P
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 05 October, 2012
tertipu lagi,, bila la nak tak tertipu nih,, adess,, grrr,,,
Cik Nur Cik Nur 05 October, 2012
kena tukar namalah lepas ni..
Boni Botak Kacak... ok x..?hihih
steffany daph steffany daph 05 October, 2012
wehhh :P tajuk bukan main giler... unfair uuu. ok la rambut baruuu.. dah, dah..sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna :P
Masz Sidek Masz Sidek 05 October, 2012
abg botak nak tengok gambar boni botak.... hahaha...
munir ardi munir ardi 05 October, 2012
aku sangka kehilangan seseorang, rambut kan tumbuh lagi kan, eh iya foto diatas Cantik nian
Hanif Idrus Hanif Idrus 05 October, 2012
Aku kenal awek tu ....
manis bro!!
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 05 October, 2012
sape kenal aku ? sedih aku .hahahaha
KY KY 05 October, 2012
suspen betullah...bersungguh KY baca, dah nak masukkan sedikit emosi sedih tadi, alih2 tak jadi haaaa
tirahzairi tirahzairi 05 October, 2012
semoga berjaya dptkan gadis tue...botak encem pew,,,jom botak! eh...
MAY MAY 05 October, 2012
wah nak yg comel je tak hengat...hehe
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 05 October, 2012
abg botak terkenal ke ni??
Remy hazza Remy hazza 05 October, 2012
bro boni !!!!
what happened ?????
cer crita cer crita.......
shinji izac shinji izac 05 October, 2012
boni dah botak?

maknenye dah tak de lagi lah boni kacak pasni... rambut xde..hihih :P
لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah 05 October, 2012
tak lama lgi makan nasi minyak. boni kachiak belanja :)
cci cci 05 October, 2012
ngeee.... rambut sudah ilang ka bro... ^_^ amboi.. sume awek dia nak sapu.. ngeee..




nota kaki: bro.. bila mau kasi alamat.. wa mau pos itu surat cinta maaa.. ngeee.. :P
Ikmal Ikmal 05 October, 2012
Assalam, ahhaha.... dah jadi abang botak dah.... meh sini gambar Boni Botak tu... aku nak tengok juga... hehehe
eva eva 05 October, 2012
eyh botak dah? sexy tp gelik tgk org botak ahhahaha
Nurulee Nurulee 05 October, 2012
Mabeles intro Abg botak. Suspen je baca. keh keh =D
anamizu kaito anamizu kaito 05 October, 2012
wahwahwah kemain lagi bakal wife hang Boni.. cun ngat aihhh hehe

la Botak dah ? mai tempek gambaq sekeping dua mai ~
aimaniman aimaniman 05 October, 2012
klakar la... memang klakar dan kreatif.. suka suka suka...
Atiqah Wadiah Atiqah Wadiah 05 October, 2012
hoiiii!!!igtkan apa td..entri nk saspen je :P
Si Matatajam Si Matatajam 05 October, 2012
Ha ha dah botak rupanya..yg tak menahan tu siap nak buat bulu dada la plak..ha ha ha...
ummiross ummiross 06 October, 2012
memang comel gadis tu, bertuah siapa yang dapat memilikinya..
lepakk.com lepakk.com 06 October, 2012
Entry yg membuatkan aku rasa tertipu..cia cis.. Heheh
Mat Som Mat Som 06 October, 2012
DI kampung saya ni, ada org pungut rambut di kedai gunting,
lepas tu mereka tabur di kebun.
Tujuannya supaya BIBA yg mengacau kebun mereka itu akan tersedak-sedak apabila tersedut rambut tu, dan tanam-tanaman mereka pun selamat drp serangan khinzir itu.

*Botak Juwana tu pnh berkunjung ke kampung saya...orgnya taklah sebesar yg saya bayangkan,
Ena's Palace Ena's Palace 06 October, 2012
laa....nape botak? byr nazar nak dptkn awek tu eh?..cun per awekz tu...sesuai...sesuai!..sah!...sah!
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 06 October, 2012
Astagfirullah!!! hahaha.. lwak la boni ni.. memang hilang stress bila baca entry boni
Zarul Umbrella Zarul Umbrella 06 October, 2012
uiks dah botak ker?? mana gambo nyer..cer letak,tak pun bagi aku post kat wordless wednesday aku hahaha LOL
mira maisara mira maisara 06 October, 2012
ceh..baru je ingt nk puji awek tu kot..hahaha
Lina md. munir Lina md. munir 06 October, 2012
Pasal la hari tu keluar pakai wig, ingat dah tebiat budak ni. Rupanya dah jadi abang botak ! ekekeke......
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 06 October, 2012
kikiki...ingatkan rindu gambar yg pakai tudung warna pink tue...tertipu sudah...dah jadik botak ke..
Shasha Yacob Shasha Yacob 06 October, 2012
eh, ingat rindu kan kat makwe. rupenya yang ado.
Aliff Haikal Aliff Haikal 06 October, 2012
Skrg ni rambut pun dah jadi mahkota lelaki tahu . hahahaha kelakar ahh
Denaihati Denaihati 06 October, 2012
mesti cool. tunggu gambar bro dgn new identtilah.
Azza Afdzal Azza Afdzal 06 October, 2012
cis ingat kehilangan apa td...rupa2 nya rambut daaa
Cik Fie Cik Fie 06 October, 2012
abg boni botak tapi still kacak jgk :P
Elih Japahar Elih Japahar 06 October, 2012
Ow, ingatkan gadis ni yg ko maksudkan haha...botak pun hensem jugak bro...

*Jom join segmen:

http://elihjapaharkini.blogspot.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-elih-japahar.html
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 06 October, 2012
eh..xleh panggil boni kacak.

kena panggil

BONI BOTAK :P

kbai!
вʋввℓɛ ρσρƨ вʋввℓɛ ρσρƨ 06 October, 2012
AIGOO . ingtkn kehilangan makwe ke ape? tp gmbr ats tu cantik gila la ;) mesti mkwe tu. hehe..
shidaR shidaR 06 October, 2012
perghh cunnn awek tu boni ^_^
trah zain trah zain 06 October, 2012
kebotakkan pn jadila,,haha XD
asal kepala ada lg suda..hehe

*gurau :))
Bitt (doubeIS) Bitt (doubeIS) 07 October, 2012
ingat frust apa tadi...hahahaha dah hantar meminang belum? lambat2 nanti terlepas :)
zera eira zera eira 07 October, 2012
calon itu sgt comel dn sesuaii. :D
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 07 October, 2012
Ishhh!akak ingatkan awekk Boni tadi...hehehehe....seyes!comel...:)
Tengku Puteri Tengku Puteri 07 October, 2012
ingatkan entry frust tadi...kihkih
◕ Kawaii D Y S H A ◕ ◕ Kawaii D Y S H A ◕ 07 October, 2012
ingt hilang awek td, tp memg cun awek tu.. semoga rmbut cepat tumbuh ea bro
Bro Framestone Bro Framestone 08 October, 2012
Sesuai sangat jadi calon aku tue he..23x

Hang dah botak ke?
Suara Hati Suara Hati 08 October, 2012
boni kacak tapi botak ahahhaha :D
eikyn grinx's eikyn grinx's 09 October, 2012
zzzzz! ingatkan putus cinta dh tadi!! kuang ajo pnya entry.. hahaha ! ngek
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 12 October, 2012
muahahaha amek kaw ingtkan ape lh td upenye kes botak... cumil gadis itu ;)
Momo Momo 15 October, 2012
aku mati2 ingat ko rindu kat awek dlm gambar tu..haha