Terima Kasih Budak Nakal Dan Mama Maszull

Terima Kasih Budak Nakal Dan Mama Maszull. Pagi-pagi buta ni aku terbangun lepas terbersin satu kali. Terus segar. Kalau hari-hari macam ni kan best. Bersin aku boleh menggantikan jam loceng. 

Ok, untuk hari ni nak review dua blogger lain yang telah menghadiahkan aku sesuatu bersempena hari lahir aku yang ke 17 tempoh hari. 

Blogger pertama ialah :-
Beliau telah menghadiahkan header aku kat atas tu. Header yang sempoi. Dan untuk pengetahuan korang, budak nakal ni adalah designer kepada bisnes tempahan header, banner, timeline facebook,dan templet blog yang aku sedang lakukan sekarang. Jangan ditanya kenapa harga dalam sekitar begitu kerana harga yang ditawarkan memang berbaloi. 
Kepada sesiapa yang masih ingin menggunakan service design dari kami, kami masih lagi dalam promosi...Harga design yang ditawarkan amat berpatutan, kenapa kami kata begitu? Kerana design yang kami hasilkan adalah bermutu dan 100% dari tenaga dan idea kerja kami...Tiada copy paste dilakukan seperti menggunakan simbol/brush yg disediakan photoshop. kami hasilkan design dengan menggunakan Macromedia Flash sahaja. Hasil yang kami lakukan pasti akan memberi kepuasan kepada anda dan waktu untuk siapkan sesuatu design adalah kurang dalam 24 jam.
 Jadi, jika berminat terus emailkan aku ye. Untuk contoh-contoh bolehlah klik --> TEMPAH SEKARANG


Blogger ke dua pula ialah :-

Mama maszull pula telah menyediakan satu entri khas untuk aku. Terharu betul rasanya. Rasa macam nak lempang laju-laju ke pipi korang. Hahaha.

Terima Kasih Budak Nakal Dan Mama Maszull
Wajah terbaru si botak. Ada iras-iras The Rock tak? 

{ 48 comments.. read them below or add one }

donnyien donnyien 28 October, 2012
bonikacak memang kacak dengan cermin matanya hehe.. di tambah lagi dengan header yang kacak..
p/s: bro, jom teka barang kat blogaku manataudapattopup free :)
munir ardi munir ardi 28 October, 2012
maaf lagi bro tak bisa kasih apa-apa kemarin hanya bisa memberi doa dan support semoga blog Boni Kacak ini bisa melangkah lebih jauh dan famous setara blog-blog unggulan Malaysia lainnya
Yousake NKRI Yousake NKRI 28 October, 2012
singgah sejenak, sambil baca artikel blog ini.
Kakcik Nur Kakcik Nur 28 October, 2012
Boni kacak memang kacak. :)
Waalid5035 ™ Waalid5035 ™ 28 October, 2012
dok rock cetong..haha..

salam aidiladha buat abg boni..:)..xde video masak rendang ke?hihi
Liselle MonCherie Liselle MonCherie 28 October, 2012
The Rock is sleeping instead of cooking and Happy Belated Birthday :3
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 28 October, 2012
wowwww..boni kacak memang iras The Rock lah !.hehe :)
Hidayah Hidayah 28 October, 2012
errrmmmm...

takde la..

sepuluh kali dah tengok nih..
sikit pun takde..

macam hero filem korea ada la..

kacak..?

err..

er..

ai kasik tampan la..bole?

;)
hnahdy hnahdy 28 October, 2012
hehe.. tak bertopi dah lepas ni
maszull maszull 28 October, 2012
assalamualaikum Boni...wah!! memang semakin kacak si Boni Kacak ni...semua awek tengok Boni pasti terpikat la ...:)

p/s mekacih Boni atas n3 ini...
M@M@ SH@RIDZ M@M@ SH@RIDZ 28 October, 2012
salam BW....

baru jumpa blog boni ni... bagus blog, rajin dan menghargai orang sekeliling....

Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 28 October, 2012
mantap bro .. haha .. apa lagi kasi makan magnum satu laa..haha
M@M@ SH@RIDZ M@M@ SH@RIDZ 28 October, 2012
salam BW....

baru jumpa blog boni ni... bagus blog, rajin dan menghargai orang sekeliling....

M@M@ SH@RIDZ M@M@ SH@RIDZ 28 October, 2012
salam BW....

baru jumpa blog boni ni... bagus blog, rajin dan menghargai orang sekeliling....

M@M@ SH@RIDZ M@M@ SH@RIDZ 28 October, 2012
salam BW....

baru jumpa blog boni ni... bagus blog, rajin dan menghargai orang sekeliling....

Ikmal Ikmal 28 October, 2012
Assalam, tahniah Boni... biasalah tu... Apa2 pun Selamat Hari Raya Aidil Adha dan Selamat Hari Jadi... ^_^
ciksengeh :D ciksengeh :D 28 October, 2012
puh puh . lame tak singgah . hye ! hehe
baby comel baby comel 28 October, 2012
hahaha.. comelnye when the rock is cooking dgn pakai spec tu =)
cci cci 28 October, 2012
bonikacak..bonikacak...bonixkacak.. eh.. wahahha... suke le tu.. org review blog dia.. :P.. mmg cun header tu..
hafiz hafizol hafiz hafizol 28 October, 2012
birthday ke-17??? selamat menduduki SPM.. =p
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 28 October, 2012
header terbaik..wajah baru pon terbaik..alololoooo..haha
lepakk.com lepakk.com 28 October, 2012
Memang bertuah bonikacak...
Aida Omar Aida Omar 28 October, 2012
untunglah jadi org kacak nie ha.. dapat header free ada entry khas.. peh! :P bertambah maju boni sekarang.. chaiyok2..
nasir hamzah nasir hamzah 28 October, 2012
Boni memang kacak pun.. simple je header tu saya suka.. hehe thanks Boni...
Fauzi Blues Fauzi Blues 28 October, 2012
Menyesal aku x ganti cermin mata yg ilang dulu..kalau x ..mungkin blog aku pun bleh jadi fauzi kacak ...macam boni kacak laaa...
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 28 October, 2012
perghh the rock Malaysia.. bdn macam the rock tak?? hehehehe...
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 28 October, 2012
taip, backspace, taip lagi backspace..

err mati idea..huhu

ok boni ade iras sikit je la the rock ..huhu
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 28 October, 2012
kenapa saya tengok gambar awak ni macam mawi ek?

ehe..
Cik blogger Cik blogger 28 October, 2012
wow dak kacak! wiiiiiwiiiiit :p
fairus fairus 28 October, 2012
MEMANG ADA IRAS THE ROCK.. BARU PERASAN.. :)
beckhrooy beckhrooy 28 October, 2012
berapa kali dah sambut hari jadi ke-17 ni, haha
KiD KiD 28 October, 2012
macam muka mawi pun ada... hehehee
hafizrahim hafizrahim 28 October, 2012
macam kid cakap..mawi world..mamat AF ni..hehehe

entry terbaru : Adam Dan Hawa Full Episode (Episod Penuh)

Budak Nakal Budak Nakal 28 October, 2012
Ahak wah..mmg bergaya gi2 gambo ko hahaha...Pesal tangan tu? ngah picit2 kepala ke bro??Mekasih sbb kebaboomkan nama aku disitu^^
Nadot Nadot 28 October, 2012
siyes niat nak berlame-lame melepak-lepak kat blog boni ni.. tp nampak gambar ala2 the rock konon tu, terpakse kluar sekarang gak! hehehe

slamat hari raye boni ;p
Hany Rara Hany Rara 29 October, 2012
happy belated birthday en.boni..hehe
yg ke 17 ye? wahh b'getah lagi noh..haha

eh2 taik lalat kat dagu sama mcm kita laa..hahaha:D
CIK TOM CIK TOM 29 October, 2012
eh gmbr tue mcm mawi plk skali tgk...hehe...

happy birthday boni!!
Si Matatajam Si Matatajam 29 October, 2012
Boni Lagi Kacak dr the Rock tu..ha ha ha,,
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 29 October, 2012
Hahaha!The rock yer...oklah, ym iyakan jelah...:)
Mia Liana Mia Liana 29 October, 2012
cuma wish happy birthday je huhuhuh.... anyway semoga sukses selalu...
Denaihati Denaihati 29 October, 2012
tahniah dengan header baru dan selamat hari jadi.
C3C3P C3C3P 29 October, 2012
Anda begitu sangat ahli dalam membuat sebuah artikel, informasi ini sangat sangat saya butuhkan, kenapa? Karena informasi ini perlu saya ketahui untuk menambah ilmu yang belum saya ketahui. Terimakasih sebelumnya sobat….
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 29 October, 2012
happy belated birthday!!
tapi saya nampak mawi...akekekkeke
Gillette Flores Gillette Flores 30 October, 2012
Nora Danish tgk confirm cair terus.
Mesti terus suruh masuk meminang die :p
shidaR shidaR 01 November, 2012
perghh..the rock mlysia ke ^_^