Terima Kasih Cik Hijau Itu Duniaku, Ccicutedollyliciou Dan Semua Kawan-Kawan Yang Lain

Terima Kasih Cik Hijau Itu Duniaku, Ccicutedollyliciou Dan Semua Kawan-Kawan Yang Lain. Terima kasih! Sebab apa? Sebab aku dapat hadiah daripada dorang. Hahaha. Lama betul aku tak merasa dapat hadiah bersempena hari jadi. Hehehe. Oh ya, tanggal 21 Oktober 2012 telah genap umur aku 27 tahun. Pergh. Tak sangka. Dah sepuluh tahun aku tinggalkan sekolah. Patutlah makin kacak. Hahaha.

Jadi, sebagai tanda penghargaan, aku akan sebarkan hadiah yang diberikan mereka itu. Walaupun ada dua je hadiah yang aku terima, namun tetap membuat aku rasa sangat-sangat gembira dan puas.

Jom tengok.

Hadiah daripada blogger http://ccicutedollylicious.blogspot.com/

ccicutedollycious
Penanda Buku
ccicutedollycious


hijau itu duniaku
Patung. Tapi Cik Hana mengatakan ia adalah patung Bear. Aku tak nampak macam bear pun. Hehehe
hijau itu duniaku
Comel macam Cik Hana juga. Hehehe. Nama patung ni Hani. Heh heh.
Jutaan terima kasih kepada korang semua juga yang memberi ucapan kepada aku. Aku akan doakan sebegitu juga kat korang. Thanks a lot. Tak lupa juga kepada mak aku sendiri yang suruh aku kahwin cepat-cepat. Hahaha. 


P/S : Nampaknya aku dah semakin tua. Tak boleh nak berperangai budak-budak lagi. Lepas ni, aku takkan bawak Barbie Doll dengan LEGO dalam beg lagi. Takpelah. Aku kan dah dewasa. 

{ 66 comments.. read them below or add one }

deq noor deq noor 21 October, 2012
happy birthday boni... :)
deno deno 21 October, 2012
wah bertuahnya boni.... :)
Cik blogger Cik blogger 21 October, 2012
happy besday adk boni :P
Remy hazza Remy hazza 21 October, 2012
best nya..... dapat bear lagi...... apa apa pun... sekali lagi remy nak wish!!!!! happy birthday bro!!!!!!!!
Ikmal Ikmal 21 October, 2012
Assalam, Selamat hari Jadi Boni... tak dapat nak wish dekat FB sebab fbku ada masalah... hehehehe...
Hnahdy Hnahdy 21 October, 2012
Hey.. Bear + kucing...hehe
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 21 October, 2012
ok,,, no more abang boni,, yes more uncle boni,, hahaha
Budak Nakal Budak Nakal 21 October, 2012
Happy bestday bro kacak hahaha
<<<aku comel kah2...

hope ko happy ngan header dri aku tu^^
baby comel baby comel 21 October, 2012
happy besday to my big brother.. hope u'r doing well dlm apa juga segala yg dilakukan.. moga dipermudahkan segala urusan.. cepat2 bawak balik kakak ipar ye utk adik2 ni. hehe,
Mummy Akmar Mummy Akmar 21 October, 2012
Happy Birthday Awak...Semoga sihat-sihat selalu~
Lelaki Ini Lelaki Ini 21 October, 2012
Wow, nak buat macam mana, femesla katakan...hehehh
Hepi bufday buddy
YaNa Yassin YaNa Yassin 21 October, 2012
waah, untunglah retis dapat hadiah.
Isabel Diaz Isabel Diaz 21 October, 2012
Selamat hari jadi Abang Boni.. Semoga bertambah Kacak :)
fairus fairus 21 October, 2012
TERBAIKLAH BRO.. SELAMAT HARI JADI YE..
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 21 October, 2012
selamat pengantin baru.. eh hari jadi.. :)

cepat2 kahwin..dapat baby comel cepat nanti..hehe
Denaihati Denaihati 21 October, 2012
selamat hari jadi dan moga dipanjangkan umur dan diluaskan rezeki lagi.
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 21 October, 2012
hahaha...redha je la da tmbah usia tu..


selamat hari kelahiran :)
◕ Kawaii D Y S H A ◕ ◕ Kawaii D Y S H A ◕ 21 October, 2012
awat tak habaq boleh bg adiah...:P selamat ulang tahun tp suke la bear tu kawaii-ne
chemay chemay 21 October, 2012
hepi birthday abam boni.
kalau kite tau harini beday abam.
kite dah belikan kek sikret resipi dah sepotong untuk abam tauuu.
>.<
munir ardi munir ardi 21 October, 2012
Happy birthday semoga melangkah lebih jauh dalam dunia blogger
Lea Isnawi Lea Isnawi 21 October, 2012
untunglaaa dpt hadiah besday

pstt kita shared bulan yang sama
besday lea, 24 oktober :)
Melastik Bintang Melastik Bintang 21 October, 2012
lepas ni ko tido peluk bear la boni..kasi amik gambar sikit..pastu up la..kekeke....

header sudah bertukar ek bro..nice!~
Neo89 Neo89 21 October, 2012
Waa~ untunglaaaaaaa. Jelly neyh. Huhu~
hazwan hairy hazwan hairy 21 October, 2012
birthday kau ke?hepy birthday bro...
Cikgu Ma Cikgu Ma 21 October, 2012
happy birthday boni...27 dah?makin kacak la...hehe..

untung la dapat hadiah dr blogger sempena ulangtahun kan ^_^
Mk Syahir Mk Syahir 21 October, 2012
wah..dapat hadiah gittew..selamat berlahir abam boni :)
Hanif Idrus Hanif Idrus 21 October, 2012
Kalau itu besr aku peluk..rasanya versi pstung Mr.Bean kot..kikiki.
Hapi besday bro.
Inilah bestnya jadi blogger kacak ni...hahaha
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 21 October, 2012
alololoooo..cute nye abg boni.....
si robot comel si robot comel 21 October, 2012
happy birthday abang boni :p

panjang umur,murah rezeki dan cepat kahwin, amin.

tuhan rahmati kamu :)
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 21 October, 2012
happy birthday boni!!


Comelnya hadiah tuh!!
eila eila 21 October, 2012
appy besday boni semoga panjang umur,murah rezeki dan dipertemukan jodoh yang solehah...
Cik Nur Cik Nur 21 October, 2012
Selamat Ulangtahun Kelahiran..!

eh..27 angka ganjillah..hehehe...

jgn mara ye.. gurau ajee.. :)

apapun, selamat ulangtahun kelahiran ya..!
Si Matatajam Si Matatajam 21 October, 2012
Happy belated besday Boni...Comel patung Hani tu...
maszull maszull 21 October, 2012
assalamualaikum Boni....selamat hari lahir Boni n dengar cakap mak tu tau cepat2 kawin yer...;)
anamizu kaito anamizu kaito 21 October, 2012
selamat bertambah usia Boni.hehe
wahwahwah gila kiut tedybear tu! ;)
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 21 October, 2012
WAHHHH..omeinya hadiah tu ! hehe.heppy bufday boni yg KACAK ^^ semoga hidup sentiasa diberkati oleh Allah :)
PinKy MoMMa PinKy MoMMa 21 October, 2012
kenapa...kenapa adik tu mesti letak nama kacakkkk kat situ..fitam lagii!

eh tak sangka kita sama bulan..terbalik kan nombor jer hehehe..akak 12..awak 21..eppy bornday libra!

Allah selamatkan kamu boni..semoga kasih sayang kita sebagai hamba kepada Pencipta yang Maha Agong sebesar nombor dan nafas yang dipinjamkan selama ni..Amin :)
Aliff Haikal Aliff Haikal 21 October, 2012
''P/S : Nampaknya aku dah semakin tua. Tak boleh nak berperangai budak-budak lagi. Lepas ni, aku takkan bawak Barbie Doll dengan LEGO dalam beg lagi. Takpelah. Aku kan dah dewasa. ''

KAKAKAKAhhhhh Bro ! jadi diri sendiri je lahh :p
Fazrol Fazrol 22 October, 2012
Wahai Orang Tua.. Cepat Kahwin...
Kalau tidak lagi tua nnti..
Noraim Noraim 22 October, 2012
selamat ulang tahun! untung la dpt hadiah. hee.
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 22 October, 2012
happy birthday boni....may all ur wishes will come true...meh kasi address meh k sha nak pos hadiah dari ikea..seyesss :)
Raimi Syazwan ♌¹³ Raimi Syazwan ♌¹³ 22 October, 2012
Selamat hari lahir bro Boni. Semoga murah rezki & panjang umur
Mia Liana Mia Liana 22 October, 2012
sweetnya hadiah.... happy birthday ya...
Mat Som Mat Som 22 October, 2012
Selamat ulang tahun hari kelahiran Boni yang ke 21.

Semoga Boni terus dilindungiNya dan dianugerahi Allah dengan kegemilangan dan kejayaan.

Happy Birthday to you.....
Happy birthday to you.....
Happy bithday to you....

~CAHAYA~ ~CAHAYA~ 22 October, 2012
wah bestny dpt hadiah...happy birthday boni, sowi terlambat ucap la...huhu
semoga diberkatkan umur boni...amin :)
Arina Shamsul Arina Shamsul 22 October, 2012
Hahahaha..ambik mu...emak dah bagi hint2 da tu..calon dah adake? Ke nak jadi menantu mama juga? Hahahaha.


Btw hadiah tu comel banget lo :) kekeke.
Tahniah boni..:)

Then nak wish lagi sekali
Selamat hari lahir :) moga setiap apa yg kamu impikan,Allah makbulkan..amin~
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 22 October, 2012
alooo comel sangat hadiah Boni dapat... :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 22 October, 2012
Happy Birthday Boni...Semoga bertambah umur nie perangai semakin matang...mungkin jugak terfikir nak carik calon isteri kikiki dah tua katakan...takkan nak hidup bujang jer...
Anisa Anuar Anisa Anuar 22 October, 2012
happy birthday jugak...semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki...dan...cpt kawen!!! hihhiii
Dkna Abza Dkna Abza 22 October, 2012
makin tua makin gatal..hahaaa
Gillette Flores Gillette Flores 22 October, 2012
Okay. Dah tahu bila tarikhnya :)
Sekali lagi, happy birthday :)
Zurina Zurina 22 October, 2012
hepi belated bday dik boni!...;)
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 22 October, 2012
Happy Birthday Boni....dapat hadiah tu....bila nak kawen agaknya ye..haha
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 22 October, 2012
epy belated birthday ye en boni 1
CikNana CikNana 22 October, 2012
boni,bak alamat sini.nanti aku bagi kau hadiah dari sabah,kau mau?:)
Mira Adzlia Mira Adzlia 22 October, 2012
hepy besday incik boni...smge semakin kacak & kekal kacak..hihi...

**cute giler hadiah tu.untonglar :)
MAY MAY 22 October, 2012
besday boni kah?hepi besday..
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 22 October, 2012
haishh maaf boni

aku kawan yang teruk barangkali

wish besday ko pun tak

happy belated besday beb =)
smoga murah rezeki dan cepat bertemu jodoh hendaknye
Suara Hati Suara Hati 23 October, 2012
err ..org tak tau la befday dia..
apapun ..hepy befday .. :)
ct kektus ct kektus 23 October, 2012
Apa lagi, cepat2 la naik pelamin. Mak dah tak sabar tu. Hehe
Ena's Palace Ena's Palace 24 October, 2012
tahniah...
hepi besday boni..
moga panjang umo..d murahi rejeki..
shidaR shidaR 25 October, 2012
HB bro :)
shida pun dapat kad dan pnanda bku tu dr kak cci mmg cute habiss!