Blogger Bersepah Di Majlis Kahwin Bro Framestone

Blogger Bersepah Di Majlis Kahwin Bro Framestone. Ok, kali ni aku akan buat satu pendedahan eksklusif(macam salah je ejaan ni) tentang kehadiran blogger yang memeriahkan majlis perkahwinan Bro Framestone. Sangat-sangat ramai. Sampaikan aku tak dapat detect blog dorang. Iyelah, ilmu SEO aku tak berapa handal. Hahaha. Macam tak ada kena mengena.

Jom kita tengok blogger-blogger tersebut.


Blogger
Gadis berbaju hijau taik cicak menggelarkan diri sebagai Yana Yassin, manakala gadis yang berbaju merah periuk belanga adalah Siezuka dan akulah Nobita nya. Hahaha 
blogger
Lelaki berbaju belang banduan pula adalah Akubio Med manakala jejaka bertopi mulut itik pula adalah...eh ,aku  rupanya.
blogger
Jejaka berbaju papan dam digelar Hafiz Rahim manakala jejaka yang memegang anak patung pula digelar  Melastik Bintang
blogger
Blogger bergambar kenangan bersama pengantin
blogger
Ok. Dalam gambar ni semuanya blogger. Yang aku dapat detect blog mereka hanyalah jejaka tampan bergelar Fadil Penyu, Yana Yassin, Siezuka, aku sendiri yang kacak mengunyah choki-choki, dan awek comel bergelar Ruzzezanie
blogger
Dalam gambar ni pula yang aku dapat detect ialah my sister iaitu Kak Dayah
blogger
I nampak manja tak cenggitu?
JOM LAYAN GAMBAR SEKITAR MAJLIS 

blogger
Aku ingatkan aksi aku menari tiang takkan tersebar. Rupanya aksi tarian tiang ni telah berjaya dirakamkan lensa Akubio Med.
blogger
Cuba teka aku tengah tunggu apa masa ni?
blogger
Ye. Tepat sekali. Aku sedang menunggu giliran untuk menyampaikan sebuah sajak kepada pasangan pengantin.
Sebenarnya ramai lagi blogger yang hadir tapi tak berkesempatan aku nak jumpa. Tapi, Alhamdulillah, majlis Bro Framestone ini merapatkan lagi ukhwah sesama blogger. Diharap ukhwah ini akan terus berkekalan sampai bila-bila. Dan kepada pasangan pengantin, semoga berbahagia hinggalah ke akhir hayat. Amin.

*Nak dengar aku menyanyi tak? Jom ke blog my sis ni. Rupanya dia rakam. Jom terjah --> Boni Kacak Bersyair Pujangga.


Nak minta tolong korang tekan button G+1 kat entri aku yang ni      -->iPhone 5 Gadget Impian. Boleh ye. Please support me. 

{ 95 comments.. read them below or add one }

Niesa Niesa 21 November, 2012
kelas kau boni..hahaha..oouuhh masss mona...boleh ni masuk vocal bukan sekadar rupa..hee~ ^^,
CikNana CikNana 21 November, 2012
ensem kau boni.hahaha..best bah kmu eh..bkumpul2..
missSenget missSenget 21 November, 2012
tgk ko kan..
aku teringat kt kwn aku yg dah lost contact..

adekah beliau adalah ko..?

dia pun suka pakai cap gaya gitu..

wuu..rasa rindu membuak2..

simpan gmbr ko nk ingat2 dia bole tak..? eh..?

hahahahaha..
Kakcik Nur Kakcik Nur 21 November, 2012
Nanti KALAU kakcik buat majlis, Boni nak datang tak? ;-)
Anisa Anuar Anisa Anuar 21 November, 2012
woooo awesome...meriah2
Aku Mad Aku Mad 21 November, 2012
ok bro, suara ok,,em esok mula sain kontrak okeh .. hehehehehe

guwau jer XD
are_lin@yu are_lin@yu 21 November, 2012
wahhh beznya en boni pn prgi ya..hehe..tgu t ayu kwin mai gak na..haha
Cikgu Ma Cikgu Ma 21 November, 2012
uit...happening sampai pening nengok...
selamat pengantin baru utk dorang..

nak p skodeng boni nyanyi..hehe
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 21 November, 2012
untung la dia,,, grrr,, btw, nak gi g+ entry iphone abang boni ni, izinkan muja ye,, hehe
inche hlovate inche hlovate 21 November, 2012
uii aii..ramainya..mesti best kan..
ahsfantasy24 ahsfantasy24 21 November, 2012
bermorga berkekalan,
bahagia hingga syurga :)
Zurina Zurina 21 November, 2012
sesekali bkumpul...meriah, ukhwah tjalin...boni mmg kacak...;)))
Hidayah Hidayah 21 November, 2012
hoho.....blogger retis la katakan kankankan...............

(ingat nak download video tu letak kat blog boni..)

:)

nanti bila ahkak dah rajin ahkak pulak buat entry kawen kawen nih ek!
Gillette Flores Gillette Flores 21 November, 2012
Wah! Boni menyanyi ;p
Bestnya kalau Gill dapat join :)
Saya Disini Saya Disini 21 November, 2012
baju hijau tu hijau taik cicak ker?taik cicak warna tu ke?hehe

yg gmbr boni tu..bukan gambar manja..tp gmbar gedik..hihihi

feeling betul ye smpaikan sajak..
Yuliana Wahit Yuliana Wahit 21 November, 2012
hhahaha.. seronok betul dia ye..
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 21 November, 2012
tak tahan nengok boni posing ala ala manja cenggitu..hahaha
faizfakhirin faizfakhirin 21 November, 2012
bro, upload video ko bro...video karaoke tu
Afasz Afasz 21 November, 2012
huhuh dah tgk dah video boni nyanyi.. peewwiiiittt. ada gaya artis...
Melastik Bintang Melastik Bintang 21 November, 2012
nobita la sangat....kekeke

Jangan anak patung tu..hahaha
Cik Ain Cik Ain 21 November, 2012
wahwahwah ,siap nyanyi lagi tu abg bono ,bole jadi retis dah ni kekeke
Ikmal Ikmal 21 November, 2012
Assalam, ramai jugak erk... hehhehe
Azza Afdzal Azza Afdzal 21 November, 2012
agak2 tu sedap tak suara encik boni kita ney haha
wantie wantie 21 November, 2012
nanti ko kawin kawin ko panggil blogger tak? akak pun nak sepahkan diri kat majlis kawin ko. boleh?
hazwan hairy hazwan hairy 21 November, 2012
hebat kau! hahaha..klo dpt g kn best ..sob
Neo89 Neo89 21 November, 2012
Well pose, bro. Well pose. :D
Mat Som Mat Som 21 November, 2012
Tahniah kerana para blogger tegar dapat berkumpul di majlis besar brother Framestone, memang sangat meriah.

Tentunya akan datang mereka semua akan berkumpul di majlis besar Boni pula.....!Ramai2 awek tu tak kan tak ada yg sangkut.....
ceklala ceklala 21 November, 2012
ramainyeeee tp boni tetap di hati..ececeh kikiki
fairus fairus 21 November, 2012
PERGHH... BRO, LU PUNYA POSING RABAK-RABAK SEI.. DUDUK BERSIMPUH TAK MENAHAN.. SATU LAGI, MENYANYI SAMPAI TERANGKAT KAKI.. PERGHHH... LAYAN..
Kakzakie Kakzakie 21 November, 2012
Kakak rasa kalau blogger kawen yg dtg teman blogger memang meriah. Suka kakak tengok:)
Kakzakie Kakzakie 21 November, 2012
Hihi... kakak dah dengar dah. Siapalah 'mas mona' boni tu mesti sengih-sengih perasan bila dengar lagu ni..
KY KY 21 November, 2012
bestnya boleh jumpa rakan2 bloger, bersepah rupanya hehehe
Jna marcello Jna marcello 21 November, 2012
seronokkkknyaaaaaaaaaaa jumpaa smua blogger~!!!
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 21 November, 2012
hahaha blogger bersepah... Hi cik Nobita.. :)
Si Matatajam Si Matatajam 21 November, 2012
Tetiba ngaku jd Nobita plak yek Boni..hi hi.. Bestnya dapat eratkan silaturrahim sesama blogger.. Jap g nk pi dengaq Boni nyanyi plak..
yana halim yana halim 21 November, 2012
ok. gambar last sangat style. akak suka!
(apesal komenku asyik nombor yg dah banyak? huhu..)
CekbOlat-bOlat CekbOlat-bOlat 21 November, 2012
hahahaha . yg bersimpuh tu tak menahann
Myra Jay Myra Jay 21 November, 2012
Adehhh, senyum simpul cheq bila tgk 'aksi manja' tu...haheeeee :)

Best dapat jumpa blogger ni kan, meriah :)
Cik Nur Cik Nur 21 November, 2012
tengah kunyah choki2 rupanya..!
ingtkan janggut terlebih..hahah
beckhrooy beckhrooy 21 November, 2012
best dpt jumpa2 rakan blogger kan
baby comel baby comel 21 November, 2012
Ramainya kawan2.. Best tu :)
Abg.. Bila nk jupa adik ni?? :p hehe
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 21 November, 2012
wahh kemain lagi ! bestnyerrr die ! haaha eh , hai nobita ! :P :P
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 21 November, 2012
majlis ni kat batu pahat kan? fine tak jmput org batu pahat sndri..finee :D
Oshin Oshin 21 November, 2012
pehhh best2...kalau oshin datang mesti terselit gak kat situ bhahaha tapi ada hal x dapat dielakkan so xdela terselit..ape2 pon seronok bila dapat kmpul ramai2 camni...
aTieYusof Family aTieYusof Family 21 November, 2012
wahh...dah jadi mcm tempat reunion blogger2 plak kan....
anak akak ensem...tapi tak boleh lawan Boni lah...boni lg glamer..ahaha..:)
MizzTina MizzTina 21 November, 2012
kemain supan santun duduknya.. hahaha..
nik ros nik ros 21 November, 2012
meriah.bestnya dapat jumpa ramai blogger yea.
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 21 November, 2012
wah meriah giler dah mcm gathering blogger gamaknyer
Denaihati Denaihati 21 November, 2012
sangat meriah ni. dapat juga tengok videonya...heee
Cik Tie@Akak Cik Tie@Akak 21 November, 2012
wahhh..mesti meriah kan...
لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah 21 November, 2012
aiwah! meriahnya.encik boni memeriahkan suasana. :) untung ada sahabat mcm boni.
~CAHAYA~ ~CAHAYA~ 21 November, 2012
ramainy blogger, meriah... 1st time jumpe ke sume ni boni?
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 21 November, 2012
serius gua nak pergi... nak karok nak bergangnam depan bro.. adehh jauh
QasehnyaRania QasehnyaRania 21 November, 2012
auuwww.manja giteew u:D
nampak mmg happening kan:D
tak silap bro ben dan lyssa pon ada pergi kan ;D
Remy hazza Remy hazza 21 November, 2012
best nyer dpt jumpa blogger otai......
remy tumpang gembira dari jauh jer.......
Pemikir Pemikir 21 November, 2012
wah... boleh buat perhimpunan blogger blogger tu. asal tak buat persatuan terus.

bilalah Pemikir nak merasa bertemu para blogger yang hebat seprti tuanblog ni. Pemikir yang kerdil di alam blogger
Papa Mifz Papa Mifz 21 November, 2012
pergh...meriah yer...ramai juga blogger yg hadir...
onie onie 21 November, 2012
awak bila pulak?hihi.... pak lan pun ada?kak ruzz abam padil pun ada?aesya pun ada,syioknyaaaaa :D
Cik Ash Cik Ash 21 November, 2012
assalamulaikum... wahhh bestnya dapat jmpa blogger2...nak gak merasai perjumpaan macam ni.. :)
Donny Ien Donny Ien 21 November, 2012
memang seronok bila dapat bejumpa kan.. banyak cerita yang akan di bincangkan
dya bunga dya bunga 21 November, 2012
kena dgr boni nyanyi ni..
Cik Fie Cik Fie 21 November, 2012
suara dia dah ok dah tu . haha .
cci cci 21 November, 2012
ramainya blogger.. ohsem nya..
maszull maszull 21 November, 2012
assalamualaikum Boni..ramainya blogger dpt jumpa kat sanakan...meriah2...:)
Fendy Fendy 21 November, 2012
kemeriahan terasa...
fifie fifie 21 November, 2012
Apasal bro Boni duduk macam perempuan menunggu dilamar je dalam gambar hampir last ? Haha. Ohoiiii meriahnya, nanti kawen nak ajak para bloggers jugak lah
محمد رازيق محمد رازيق 21 November, 2012
wah. hang nyanyi ke bro? ke deklamasi sajak? hehe. ramai blogger ada.
Eizil Eizil 21 November, 2012
Ada beberapa jer yang aku kenal, dan bro akubiomed jer yang pernah berjumpa, lain-lain tak pernah lagi...

bilalah abang boni kita nak open table ajak rakan-rakan blogger join ya? :D
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 22 November, 2012
pergh, ada bakat besar rupanya yang terpendam.huhu

p/s TQ letak blog PCB untuk blog pilihan minggu ini
Jobs View Jobs View 22 November, 2012
Selamat Pengantin Baru buat Bro Framestone..
Wlpun dijemput oleh beliau, wlpun x kenal..tapi sbg blogger jugak..nak wish semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.. :)
Mia Liana Mia Liana 22 November, 2012
gathering blogger masa majlis perkahwinan ok gak.... ;) nampak meriah...
Ruzzezanie Ruzzezanie 22 November, 2012
lalalalalala *jogettiang*

laaa, yg reramai sane tu blogger jugak ke upenye?hahaha.. gua tak kenal la blogger retis2 ni.-.-

seee? kan dah cakap, tgkp gmbo pun nak isap choki2 tu.. dah la tak share! grrrr!
Eyriqazz Eyriqazz 22 November, 2012
wah,ramainya blogger...timeni kat Johor bercuti,kalau tak,tentu singgah juga...
Aku Mad Aku Mad 22 November, 2012
salam bro ,, bli domain kat mana ?
domain "akumad" dah hancus lah , tak dapat nak renew ,, adeh .. abislaa kalau camni ,,
Cendol Cendol 22 November, 2012
wah bnyk nye retis..haha
semoga pasangan pengantin berbahagia n dpt membina keluarga yg sakinah.
oh jln laju2 nak tngok boni bersyair pujangga.haha
Ema Blog Ema Blog 23 November, 2012
blogger hebat..ramai yg bertandang ke majlisnya
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 24 November, 2012
pergh.padan hujan masa tu :P
akuzle ayu akuzle ayu 24 November, 2012
huh! jenuh akak nunggu nak sign otogerap dari awk tau? last2 frust nonggeng terus g mkn... hahahahhaha...
potia casadelarossa potia casadelarossa 24 November, 2012
ekekekek... aku tak tau lah time bila ko serius... setiap kali aku baca entry ko ni Boni mesti aku gelak pecah perut walaupon ko tak buat lawak... geram aku nak katok kepala ko ni... lawak bebenor... tp satu jek aku dapat detected... trade mark ko tu... topi ko tu... apa2 pun ko tetap kacak lemak manis berkrim di sekai ramai... klu aku pompuan aku dah ngorat dah ko ni... ekekeke... sure meriah kan time tu... mana ada blogger di situ lah ko mencelah...
fadilpenyu fadilpenyu 24 November, 2012
peh. ade gambar gua. hahaha
CIK TOM CIK TOM 25 November, 2012
ramai blogger yg pergi ye..meriah n happening je..
ct kektus ct kektus 26 November, 2012
eeh, tak hujan ke masa tengah menyanyi tu ? haha :D
Nadot Nadot 27 November, 2012
mesti hujan kan lepas boni nyanyi tu?..mesti hujan kan kan kan?... tolong la kate hujaann... hohoho
Elih Japahar Elih Japahar 27 November, 2012
Ramainya blogger hehe...nak g terjah jap :)
Yousof Yousof 19 December, 2012
Nampak meriah.... Orang kacak kalau bersajak aku yakin awek² comel boleh menangis terharu..
blogkarot.blogspot.com blogkarot.blogspot.com 20 December, 2012
Ko mmg ada suara la bro..apa lg pas ni leh audition lak
blogkarot.blogspot.com blogkarot.blogspot.com 20 December, 2012
Ko mmg ada suara la bro..apa lg pas ni leh audition lak