Dada Bertambah Tegang Dan Mantap

Dada Bertambah Tegang Dan Mantap | Semalam sampai ke malam aku membuat kerja-kerja pemindahan rumah bos aku. Penatnya bukan kepalang. Habis sakit-sakit badan aku. Kali ni bukan demam urat lagi dah, tapi urat aku merajuk dengan aku. Pui! Nak je aku santau. Nasib baik urat aku sendiri. 

Banyak betul barang-barang yang dipindahkan. Berkocak-kocak segala otot aku masa angkut macam-macam barang semalam. Habis kecut sistem peranakan aku. Kalau aku senaraikan semua barang-barang yang aku angkut semalam, nescaya ramai awek-awek akan cair dengan aku. Dan nescaya ramai mak-mak gadis ingin bermenantukan aku. Apalagi dada aku bertambah tegang dan mantap hari ni. Semalam ibarat aku masuk gym

Tak berapa larat nak update entri. Inilah yang termampu dihasilkan selepas bermuafakat dengan otak aku.

Dada Bertambah Tegang Dan Mantap

{ 87 comments.. read them below or add one }

Mat Som Mat Som 29 November, 2012
ingatkan tngah promosi produk mantap utk isteri dambaan suami td
Dianaa Dianaa 29 November, 2012
wahh, kemain lagi ayat dia. macam berat sgt pula keje semalam ek. takpe2. badan taff hot ohh. macam jacob @ taylor lautner. muehehee :3
Mk Syahir Mk Syahir 29 November, 2012
hahahaha macam tu pon boleh..

pssttt..test keyword ke?hihi :p
Mummy Akmar Mummy Akmar 29 November, 2012
Dada TEGANG?? Auwwwwww!!
Ikmal Ikmal 29 November, 2012
Assalam, kesiannya koe Boni... apasal tak calling2 kitaorang... boleh gak bantu sikit.... bantu bagi semangat... hehhehe
Kakcik Nur Kakcik Nur 29 November, 2012
Kiranya macam senaman la tu. :)
Sheila Salim Sheila Salim 29 November, 2012
Assalamualaikum.. untunglah badan dah kembang kan. apalagi wahai gadis-gadis diluar sana.. moh le kejor boni yang kacak lagi mantap ni. miahahah :p
CikNana CikNana 29 November, 2012
sama bah..he..pelan2 kau ah
KorN KorN 29 November, 2012
kalau macam tu save dah duit ko nak pg gym.. memang org dulu x yah gi gym pon dapat body sedap2 dah.. *mcam aku... (pingsan)
sohoque sohoque 29 November, 2012
hahahaha.. perut tak jadi six pax ka bro?
Kakzakie Kakzakie 29 November, 2012
Amboi bukan main lagi nak tunjuk kehebatan. Boss belanja apa selepas tu?
Fendy Fendy 29 November, 2012
xlarat nak buat entri...haha
syiela syiela 29 November, 2012
amboi sampai dada pun menegang ye :)
MizzTina MizzTina 29 November, 2012
tajuk dia kemain lagik..hahaha..
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 29 November, 2012
Dada tegang takpa bro.. Jangan dekat tempat lain..
~CAHAYA~ ~CAHAYA~ 29 November, 2012
otot2 boni da terover keje tu...boni kena rht byk2 ckit, bg peluang otot tu sembuh..
Farah Zahid Farah Zahid 29 November, 2012
haih, ayat yg ada tu tak mengancam plak kan? :D
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 29 November, 2012
amboi , kemain entri ! hehe :P
aTieYusof Family aTieYusof Family 29 November, 2012
haha.. tak pe lah Boni.. boleh tambah muscle yg sedia ada... bah! sila lah rest kan diri...hehe..
Fazrol Fazrol 29 November, 2012
Dah boleh lawan abg ben.. Ketak2..
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 29 November, 2012
eceyyyy..makin ramai la awekss yg jatuh hati pd boni nti :)
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 29 November, 2012
hahahaha..ayat x bole blah..menegang!!!
AdiaLuze AdiaLuze 29 November, 2012
Assalammualaikum ...

Wow !! Rajinnyeee.... so sweeeeetttt ^^

P/S : Sy suda kembali berblogging!! Alhamdulillah ..
Mas Zull Mas Zull 29 November, 2012
assalamualaikum boni...wah !!! n3 mengancam semua ni hehehee...;)
Juliet_iRa~" Juliet_iRa~" 29 November, 2012
hahaha

ayat xleh tahan :p

senaraikan la cpt brg2 yg diangkat nak tgk blh cair x gadis2 di luar sn..hihi
zila manaf zila manaf 29 November, 2012
haa ape lg g pavi tayang dada. ahakk
fairus fairus 29 November, 2012
perghh... memang mantap.
M'Rie R'Nie M'Rie R'Nie 29 November, 2012
perh bagus betullah pekerja sorang ni. Cukup bulan sila claim BONUS ya. hehehe.
nik ros nik ros 29 November, 2012
amboi hebatnya dia.
nak cop jadi adik ipar la kalau mcm ni. nanti kalau nak pindah umah boleh lapanggil boni angkut barang umah yea..hehe
Zurina Zurina 29 November, 2012
bantu ikhlas...pahala tu...nk buat menantupun xde ank pempuan...huhu
siti fatimah siti fatimah 29 November, 2012
pandai le ko. bermuafakat dengan otak lak tu..

oh..ok..ok..

muafakat membawa berkat..
hazwan hairy hazwan hairy 29 November, 2012
hahaha save duit xyh g gym dh,..haha..skli skla ok pa..
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 29 November, 2012
adoyai sianny..saba jela..hehe
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 29 November, 2012
ambik masa rehat2kan diri juga ye
nadia nadia 29 November, 2012
perghhh tajukkk. ;)
kontroversi habissssss
Cik Nur Cik Nur 29 November, 2012
kemain lagi tajukk..hihihihi
Si Matatajam Si Matatajam 29 November, 2012
Boni ada sistem peranakan? Errrrrrrrrr blur pala hotak dahku..ha ha..
HUDAJMAL HUDAJMAL 29 November, 2012
Cehh bukan main lagi.
hahaha,
btw, Haii! haha.
Izzah Azizah Izzah Azizah 29 November, 2012
lepas nie abg boni makin kacaklah jawabnyer. ekekeke :P
Len Inouie Len Inouie 29 November, 2012
mcm iklan dada plak. :)
Shasha Yacob Shasha Yacob 29 November, 2012
hambpoii, penat penat sempat lagi update. ok lettew. aha
KY KY 29 November, 2012
kalau dada dah mantap jangan perut terburai ke depan pulak hehehe
Papa Mifz Papa Mifz 29 November, 2012
baik lah bro siap tolong bos pindah rumah...kipas baik punya...hehe
Jna marcello Jna marcello 29 November, 2012
PEWITT PEWITT..ABG PG GYM EH??
ASL BNYK PACK KAT BADAN ABG??
HAHAHA ;D
ikaa ikaa 29 November, 2012
nescaya semua nenek2 inginn mecucukan Boni lepas nie
Rosmansham Alias Rosmansham Alias 29 November, 2012
Aku suka statement dada makin tegang dan mantap tu.. :)
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 29 November, 2012
sore makin merdu tak? haluuus,,, :)
Naurah M Ishak Naurah M Ishak 29 November, 2012
url saya yg sebelum ni thou-ghtless.blogspot.com :)
Pena Menari Pena Menari 29 November, 2012
hahahahaha...atoi ai...macam2
Hanif Hanif 29 November, 2012
Orang kuat boss rupanya!!!
AQu Mad AQu Mad 29 November, 2012
alah senaraikan jer barang yang di angkut tuh,, hehe
krole krole 29 November, 2012
serius bro..tergelak sorang krole bce entri ni hahaha..tajuk pun dasat!!! cbe amik gmbaq...bg tngok dada yg tegang n mantap tu hahaha
KiD KiD 29 November, 2012
ampesss... masuk gym bebetul laaaa der
faridah nazurah faridah nazurah 29 November, 2012
haha kompem taff la lepas ni kalau buat benda alah tu hari2
dya bunga dya bunga 29 November, 2012
haha..tjuk entry gempak..haha
dya bunga dya bunga 29 November, 2012
haha..tjuk entry gempak..haha
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 30 November, 2012
lepas ni makin hot stuff lah ye
Remy hazza Remy hazza 30 November, 2012
cer tunjuk dada sasa tu ???? cer tunjuk..... he3.....
cweet pinky cweet pinky 30 November, 2012
ngt kan promot produk tadi , hehehe , rupenye promot keperkasaan :P
Pykaa Pdott Pykaa Pdott 30 November, 2012
amboih dada dah brtmbah tgang , bole jadi hat bina badan dah la lpas nie . haha
Gillette Flores Gillette Flores 30 November, 2012
Dada bertambah tegang dan sistem peranakan kecut.
Gill mula confuse dengan jantina Boni.
Baru je plan nak mengorat.

Nanti ada masa Gill ajar Boni main Capoeira dan instrumentnya :)

Pkaia salonpas kalau sakit badan :)
anamizu kaito anamizu kaito 30 November, 2012
dada bertambah tegang wo !
ahaksss Boni...Boni.. =P
Nurrul Nurrul 30 November, 2012
Hehehe , jimat duit..
tak yah keluar duit nak buat otot kat gym ! :"P
Niesa Niesa 30 November, 2012
tak mampu kata apa2..hahaha..xyah g gym dh boni..
afzalsukasuki afzalsukasuki 30 November, 2012
dada ko tu mantap serupa buah dada ke hape?
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 30 November, 2012
hahhahahhahahha ! bongek jugak boni neh kadang2 . haha . untung lerrrr teganggggg xD
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 30 November, 2012
hahahaha boni boni... XD kesian kat boni, xpelah kot2 terus berketul2 badan tu... petik sekali 100 yg datang, hbis la boni.. miahahaha
Denaihati Denaihati 30 November, 2012
bro pun tengah dalam usaha untuk six pack ke...heee
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 30 November, 2012
argh tidak.tengah konpius...ko khunsa ke boni?!..............
Mia Liana Mia Liana 01 December, 2012
takpe.. ramai perempuan suka pada lelaki yang macam ni.. heheh angkatlah banyak2 lagi ya..
cci cci 01 December, 2012
dada tegang?? ngee.. nak naik 6packs kut.. :P
donnyien dot com donnyien dot com 01 December, 2012
Tahniah bro.. mesti ramai awek2 yang juling tengok ketegapan bro kan hehe..
Myra Jay Myra Jay 03 December, 2012
Okla boleh exercise sesekali.. :)

Hasilnya Dada mantap..

QasehnyaRania QasehnyaRania 03 December, 2012
haha..kecut la sangat peranakan tu bro..:D
tajuk ke main yer..ingt juai produk apa la tadi ;D
QasehnyaRania QasehnyaRania 03 December, 2012
haha..kecut la sangat peranakan tu bro..:D
tajuk ke main yer..ingt juai produk apa la tadi ;D
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 04 December, 2012
otak kasi rehat dulu bro..rilek je..nanti update entri meletup
shidaR shidaR 08 December, 2012
hahahaaa..meh shida yg urut dada yg mantap tu wakakkaa :P