Gambar-Gambar Hot Lelaki Botak

Gambar-Gambar Hot Lelaki Botak. Benarkah lelaki botak hot dan menjadi pilihan wanita? Bagi aku sendiri, lelaki botak ni melambangkan keganasan, kemaskulinan, kegarangan, kekacakan, kemantapan, ketegapan, kelicinan, kemustautinan dan sebagainya. Tapi benarkah lelaki kacak ini menjadi kegilaan wanita? Sebelum aku bagi jawapannya, mari kita lihat gambar-gambar hot lelaki botak.


gambar hot lelaki botak
Bruce Willis.Nampak garang
gambar hot lelaki botak
The Rock.Nampak tegap
gambar hot lelaki botak
Van Diesel.Nampak maskulin
gambar hot lelaki botak
Johan a.k.a Botak.Nampak garang
gambar hot lelaki botak
Faizal Ismail FBI. Nampak mantap.
Gambar hot lelaki botak
Blogger shakiddo.com a.k.a abang janggut musang. Nampak janggut.
gambar hot lelaki botak
BONI KACAK. Nampak KACAK, nampak tegap, nampak garang, nampak maskulin, nampak  mantap, nampak KACAK, nampak SEKSI, nampak mekar, nampak gah, nampak KACAK dan bermacam-macam lagi yang hebat-hebat. Hahahaha. Jangan marah.
Jadi untuk mengetahui jawapannya, bolehlah terjah link ini. Ia menyediakan jawapan yang paling bernas sekali dari seorang wanita. Klik --> LELAKI BOTAK IDAMAN WANITA


Sumber gambar - 

  • www.dkna.my
  • www.shakiddo.com
  • nurrcahaya.blogspot.com
  • www.evaromina.com

{ 94 comments.. read them below or add one }

Len Inouie Len Inouie 09 November, 2012
Hahaha...aku awal2 dah agak mesti gambar terakhir gambar en.kacak. hahaha...

Van Diesel sentiasa cool.
Remy hazza Remy hazza 09 November, 2012
yg terakhir tu susah nak kata.......memang idaman semua.....
baby comel baby comel 09 November, 2012
botak? ok, mengaku yg kita suka lelaki botak ni :p hehe (pecah rahsia dah)
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 09 November, 2012
botak itu menawan.. amboih.. tang gambaq dia, semua ada. haha
hnahdy hnahdy 09 November, 2012
ambik habis semua kat dia
hnahdy hnahdy 09 November, 2012
tp kan hana suka awak yang cm skema tu..yang dalam program apa tah..:)
Dhia Dirham Dhia Dirham 09 November, 2012
boni kacak memang kacak la ihiks
Mk Syahir Mk Syahir 09 November, 2012
kah kah kah wa nampak hiperbola berlebihan disitu nampak kacak diulang sebanyak 3 kali :p

tapi abam boni memang kacak pom..comel pulak tu..hikss :p
missSenget missSenget 09 November, 2012
bwk mngucap boni.. istighfar banyak2..


takut riak sgt plak kang.. hahahaha..
CIK TOM CIK TOM 09 November, 2012
tak suka sgt lelaki botak..hehee
Ezad Skytech Ezad Skytech 09 November, 2012
alahai boni...adehhh...HAHA~
fifie fifie 09 November, 2012
Phewww abang vin diesel. Hikhik. Abang boni botak ke tidak.
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 09 November, 2012
ye la awak...semua ke an awak dah ambik..penuh dah kouta tuh..

aduyaiii :D
محمد رازيق محمد رازيق 09 November, 2012
haha. itu sebab aku suka botak bro. kemustatinan. haha
Eizil Eizil 09 November, 2012
Tang diri sendiri jer, tetiba panjang lebar penerangan dia erk... hehehe... tapi kalau bebetul maskulin, botak ke tak, tetap nampak maskulin... :p
potia casadelarossa potia casadelarossa 09 November, 2012
sengal la ko ni... selalu buat aku terbahak2 pagi2 buta... kelakor
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 09 November, 2012
ye la kenapa lelaki botak nampak hot kan...selama saya kenal lelaki botak kan...nampak jek garang sebenarnya memang super duper penyayang mereka ni..agaggagagaga caboottttt
nasir hamzah nasir hamzah 09 November, 2012
Hehe.. yg last sekali tu separa botak yer Boni...
blog-tips-kurus blog-tips-kurus 09 November, 2012
mane Zizou??

dia 'tere' main bola, lagi encem!!
Kak Mahh Kak Mahh 09 November, 2012
Sebab botak,mereka popular....
Mat Som Mat Som 09 November, 2012
Setelah pokok-pokok telah digondolkan....

Orang yang menggondolkannya turut menjadi gondol dan mashur dah sekarang ni.
metrolisa metrolisa 09 November, 2012
yang paling bawah bro impian semua gadis - gadis satu dunia nampaknya, looking jenius
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 09 November, 2012
terbaik lah abg boni kacak yag botak..hahaha
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 09 November, 2012
tak suka lagi botak,, wekkk,,, tapi suka the rock,, hehe
Anisa Anuar Anisa Anuar 09 November, 2012
ada kawan buat statement, "lelaki botak ensem"
Zurina Zurina 09 November, 2012
huhuhu...boni kacak pakej 1000 dlm 1...lengkap...;)
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 09 November, 2012
baiklah baiklah. bang boni mmg kacak. kihkihkih. my fav tu --> van diesel dan the rock!
Ikmal Ikmal 09 November, 2012
Assalam, yg terakhir tu yg paling mantap... hahaha
kura kura 09 November, 2012
boni pun bolehhhhhh hahaha :P
Nadot Nadot 09 November, 2012
mase kelas pendidikan islam kat skolah dulu, bukan ade ajar ke yang MENIPU tu berdosa? ayukk.. tak tauuu.. (^_^)
yana halim yana halim 09 November, 2012
oklah. hambek semua yg hebak2 bila kena tang Boni. hahaha...
paripariputih paripariputih 09 November, 2012
Dalam ramai2 tu rasa yg abam botak paling bawah tu yg paling ensem kot... keh keh keh... >..< siyes...
Farah Zahid Farah Zahid 09 November, 2012
bagai mimpi tengok foto yg terakhir pun masuk dalam list tu.. kih kih kih..
Melastik Bintang Melastik Bintang 09 November, 2012
perlu ke gambar abam janggut tu???kekeke
Gillette Flores Gillette Flores 09 November, 2012
The rock tu jangan cakaplah.
Pojaan hati tu. :)
Dapat suami gitu sumpah tak cari lain ;p

Tengok tajuk entri dah agak dah mesti terselit gambar Boni.
Sebab entri sebelum pernah sebut pasal 'botak tengah' ;p
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 09 November, 2012
dah agak mesti ada ko punya terselit ..haha..terbaik
Karukord Jagau's Karukord Jagau's 09 November, 2012
Hahahaa caya lah beb.

Tp aku suka tgk the rock tu....tegap betul...
Dunia Wilma Dunia Wilma 09 November, 2012
Hahaha...
Yang penting Boni tetap kacak kan :-)
maszull maszull 09 November, 2012
assalamualaikum Boni ...walaupun botak tetap jadi tumpuan kan...:)
wantie wantie 09 November, 2012
hahaha... abang janggut tu. memang terselah janggutnya.

ade ade je la kamu ni boni
Denaihati Denaihati 09 November, 2012
bila botak, tak nampak uban yg dah penuh kat kepala...heee
afzalsukasuki afzalsukasuki 09 November, 2012
apsal gambar aku takde?mencik ahhh
Dkna Abza Dkna Abza 09 November, 2012
Kahkahkahhhhhhhhh angkat bakul tembus bawah ey lalaaaaaa
beckhrooy beckhrooy 09 November, 2012
kalau botak licin lagi kacak agaknya hehe
Cik Nur Cik Nur 09 November, 2012
tetap puji diri sendiri eh..!
Mummy Akmar Mummy Akmar 09 November, 2012
Van Diesel & Bruce Willis LELAKI BOTAK KACAK....yang lain tu no komen..
dhiashahida dhiashahida 09 November, 2012
tapi mak sll marah lau abah botakkan pale...hak3
Yuliana Wahit Yuliana Wahit 09 November, 2012
I love Van Diesel & The Rock!! heehhee
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 09 November, 2012
Belum cukup botak lagi tu kalau nak bandingkan dengan yang atas2 tu. Haha
fiza fiza 09 November, 2012
Arghhhh...Van Diesel, hensemnya. Jejaka botak yg last tu pon hensem gak ☺☺☺
Cikgu Ma Cikgu Ma 09 November, 2012
abg botak yg last tu, sangat kacak la...hahaha
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 09 November, 2012
knp yg gambar last sekali tu ada dlm senarai erk??? Hahahahaha Lawak la...
Si Matatajam Si Matatajam 09 November, 2012
Memang tak menahan baca keterangan pict last tu...melampau sgt perasannya tu..ha ha...
Si Matatajam Si Matatajam 09 November, 2012
Van Diesel tetap macho....suka lakonan dia..
ikaa ikaa 09 November, 2012
grrrrrrrr xkacak pn..hahahaa
ikaa ikaa 09 November, 2012
grrrrrrrr xkacak pn..hahahaa
MarliaMarble MarliaMarble 09 November, 2012
The Rock..! huhuhu


pergh..yg last tu HOT gila lah..nak autograph boleh..? >_<
CIK TOM CIK TOM 09 November, 2012
gmbr last plg kacak! ;)
zila manaf zila manaf 09 November, 2012
kahkahkahkah yg pntg bos gua pon botak tp lg shining
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 10 November, 2012
tetap nak jugak dia yang paling last
Suara Hati Suara Hati 10 November, 2012
tetap jugak ada pic dia eh..haha
cHeRyNa PiReS cHeRyNa PiReS 10 November, 2012
sengih jelah boni:)

Saya suka Johan!:P
KiD KiD 10 November, 2012
kenapa muka aku macam the rock??!!!
Niesa Niesa 10 November, 2012
botak itu kacak..kacak itu semua lelaki botak..eh..semua ke?hahaha.. XD
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 10 November, 2012
botak itu seksi..eh eh, sape erk yg last tu? nak kenal boleh?haha
Nurlyla Nurlyla 10 November, 2012
haha, x menahan bila tngok gmbr botak.. tpi trburai ktawa bila tngok yg last tu.. style bru ye bro?
KorN KorN 10 November, 2012
aku dah agak at last mesti ade gmbr ko punya....
hatiputera hatiputera 10 November, 2012
ada pulak gambar KID kat sini. Boleh lawan Van diesel.
Lea Isnawi Lea Isnawi 10 November, 2012
eleh nak pomote diri sendiri lettew
KY KY 10 November, 2012
KY suka lelaki ada rambut heee
teha teha 11 November, 2012
hahahha ! yg last tu paling tak tahan..
Erna Ziana Lamsera Erna Ziana Lamsera 11 November, 2012
papa i botak tau. botak tu kacak ngehehe. ada rambut plak hensom kekeke.
ct kektus ct kektus 11 November, 2012
siriusly, tak pernah minat lelaki botak. =_=
si robot comel si robot comel 12 November, 2012
peewwiit boleh berkenalan tak yg last tu, hehe :p
Dianaa Dianaa 13 November, 2012
suka The Rock dengan Van Diesel. botak memang handsome <3 hehe
Terbakor Terbakor 13 November, 2012
la aku ingat sape la yang bawah sekali haha
shidaR shidaR 13 November, 2012
dah agak dah..mst ade gmbar org tu kan ^_^
QasehnyaRania QasehnyaRania 18 November, 2012
nak suruh hubby botak jgak lah..hahaha

gamabq last mahai tu ;D
ada juga
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 20 November, 2012
hubby cr tak suka botak kikiki