iPhone 5 Gadget Impian

INI ADALAH ENTRI MELEKIT. ENTRI TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH.

iPhone 5 Gadget Impian. Setiap manusia bukan sahaja di Malaysia mengimpi memiliki iphone 5 sebagai gadget impian. Jadi, untuk kali ni, aku ingin merasai sendiri apa yang menariknya mempunyai gadget-gadget seperti ini. Jadi, aku akan menyertai satu tugasan daripada Denaihati berkenaan iPhone 5. 
iPhone-5-gadget-impian
sumber --> denaihati
Senarai entri iPhone 5 yang ada di blog Denaihati


Kenapa Diriku Yang Bergelar Boni Kacak Ini Minat Sangat iPhone 5


iPhone 5 Gadget Impian. Sejujurnya, aku tak pernah tahu apa function dan kelebihan yang ada pada iPhone 5 ini. Kerana sejak gadget-gadget canggih seperti iPad, iPhone, Tab, dan sebagainya dicipta daripada awal pun aku tak pernah berkesempatan merasainya. Bukan tak teringin, malah aku teringin sebenarnya. Tapi faktor kewangan mengemudi aku untuk lebih utamakan apa yang penting dahulu. 

iPhone 5 gadget impian
sumber --> http://www.engadget.com


iPhone 5 Gadget Impian. Tetapi, jika ada kesempatan untuk memiliki iPhone 5 ini, sudah tentunya ada beberapa faktor yang mampu membuat aku tersenyum sampai bibir terkeluar dari muka kerana :-
  1. Sebagai seorang blogger, aku perlukan sesuatu yang tidak membataskan pergerakan aku. Seperti sekarang, aku hanya boleh berblog, melayari internet, dan berblogwalking di depan pc sahaja. Jadi, aktiviti seharian aku terbatas. Jika adanya iPhone 5 ini, ia sangat-sangat memudahkan aku. Aku mampu ke mana-mana sambil berblog. Ia ibarat pc bergerak pada aku. Lagipun saiznya tidak terlalu besar dan ia ringan.
  2. Aku merupakan seorang blogger yang sukakan seni dan karya-karya. Malahan aku sendiri pun suka berkarya untuk menghiburkan orang. Antara karya yang aku hasilkan ialah cerpen-cerpen lawak, video nyanyian, Vlog lawak. Jadi dengan adanya iPhone 5 ini, dapat juga aku hasilkan karya-karya yang lebih berkualiti kerana iPhone 5 ternyata mempunyai sesuatu yang aku sangat inginkan iaitu:- 

  • Kamera video bersaiz 1080p. Kalau tak salah, ia HD! Ini yang sangat menarik perhatian aku sebenarnya. Bagi seseorang yang gemar menghasilkan video, ini adalah sesuatu yang mampu membuat kehidupan beliau berseri-seri. Dan aku akan semakin bersemangat untuk menghasilkan lebih banyak karya-karya selepas ini untuk menghiburkan orang lain.


Contoh video yang dirakam menggunakan iPhone 5. Sangat-sangat Ohsem!




iPhone 5 Gadget Impian. Sejujurnya, tak tinggi pun harapan aku sebenarnya. Andai ada rezeki untuk memenangi iPhone 5 ini, aku sangat-sangat bersyukur. Lepas ni bolehlah aku jawab panggilan sambil angkat-angkat kening pada orang kiri kanan depan belakang tanda bongkak. Hahaha. Niat pun dah tak betul dah. Jadi, andai korang yang lain pun teringin nak join contest ni, bolehlah klik --> iPhone 5 Gadget Impian

Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh eQurban.comStudioAksara.comAbangEnsem.com ,             AriffShah.comEizil.com Sweetkurma.com Azri.my  Serverfreak.com 
dan Denai.my

{ 244 comments.. read them below or add one }

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 244   Newer›   Newest»
Wadi AR Wadi AR 04 November, 2012
mohon boni belanja seketul
Sarah Mohd Saleh Sarah Mohd Saleh 04 November, 2012
wahhhh cem best jek iphone 5 ni pnye application,all the best abg boni yg kacak lagi miutt ;DD
Mira Maisara Mira Maisara 04 November, 2012
semue org nak pakai iphone nie..kena start kumpul3 duit la pasnie.hehe
munir ardi munir ardi 04 November, 2012
rasanya satu dunia ada ditangan kita bila miliki gadget ini it's a miracle, semoga berjaya rakan boni
LelakiSemalam LelakiSemalam 04 November, 2012
jika ada fulusnya beli saja dong...:)
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 04 November, 2012
wah! goodluck boni!
pasti akan berjaya.. saya tak minat hp mahal.. sebab saya tak reti jaga.. hp yang murah jugak yang suit dengan saya sebab asyik2 terhempas je.. tapi nasib baik masih boleh guna lagi :)
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 04 November, 2012
hehe..kite pon nak.tapi takde rezeki lagi untuk memiliki iphone 5 tuh :)
shiyda shiyda 04 November, 2012
haishh .. kena kumpul duit bebanyak ni , tak mampu lg nk beli . huu
Remy hazza Remy hazza 04 November, 2012
semoga dapat apa yg dihajatkan bro!!!!!
Fendy Fendy 04 November, 2012
xmampu...good luck bro..
Hidayah Hidayah 04 November, 2012
good luck boni..

:)

(akak pun rasa nak joint la lepas baca entry boni)

hihi...

tapi klu ada kempen mcm last contest utk gajet idaman tu...mmg tak terbuat la... :D
Ikmal Ikmal 04 November, 2012
Assalam, muncul juga koe erk Boni... aku sangka hilang entah kemana dah... Selamat bercontest erk... jangan lupa buat kunjungan juga dekat sini erk... ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
Abil Fikri Ahmad Abil Fikri Ahmad 04 November, 2012
Dah berhajat tu, beli jea bro...
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 04 November, 2012
semoga dapat apa yg dihajatkan bro!!!!!
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 05 November, 2012
good luck boni. join jugak contest denaihati ye. kalau menang dapat iphone5 tuh.sape yg tak nak kan
Cik.blogger Cik.blogger 05 November, 2012
tang kamera tu den suko...haha oh iphone 5 =.='
Cik Nur Cik Nur 05 November, 2012
semoga berjaya awakk...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 05 November, 2012
boni syg~..
kalau dpt ne,HP skrg,ble la poslajukan terus ke alamat yer.. :P
Liselle MonCherie Liselle MonCherie 05 November, 2012
Waaah! Semoga Berjaya Bro :D Goodluck,mwehehe Bro xnk join contest yg sy tag tu ke? Mwehehehe XD
paripariputih paripariputih 05 November, 2012
Boni mohon puasa selama sebulan dan save kan duit lunch tuk menabung nak beli gadget tersebut ha ha ha... good luck >..<
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 05 November, 2012
terbaikla boni... susah o nak cerita mengenai iphone. tambah tambah kita yang tak pernah alaminye. huhu. kesian kita kan. hehe. penulisan yang baik bro. semoga terpilih!
CekbOlat-bOlat CekbOlat-bOlat 05 November, 2012
lepas ni boleh tgkap gmbor ngn bolat !
Mat Som Mat Som 05 November, 2012
Saya doakan impian akan menjadi sebuah kenyataan. Amin

Boni akan memiliki Iphone5 dalam tempoh dua bulan dari sekarang, lebih cepat lebih bagus.
Mat Som Mat Som 05 November, 2012
Saya doakan impian akan menjadi sebuah kenyataan. Amin

Boni akan memiliki Iphone5 dalam tempoh dua bulan dari sekarang, lebih cepat lebih bagus.
Aliff Haikal Aliff Haikal 05 November, 2012
hahaha teringin eh nak pakai iphone ? amboiii ! :D

Cer baca ni :p http://ekaldude.blogspot.com/2012/11/berenang-bersama-i-phone-anda.html
onn Lajer onn Lajer 05 November, 2012
aku pun nak join lah boni hehe
Jna marcello Jna marcello 05 November, 2012
tak sokong kalau pasal iphone je yg boleh berblg..blackberry pun bole ok..siap na bole update new entry siap reply cmmnt okay jerk.. *back up blackberry

tapi klau ade org nk adiah iphone NAK JUGAK hahaha ;D
Edy Fee Edy Fee 05 November, 2012
tak mampu la nak memeilikinya
Denaihati Denaihati 05 November, 2012
Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gadget impian" dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.
hafizrahim hafizrahim 05 November, 2012
bro, kalau menang jangan lupa amik gambar aku n hanis buat wallpaper..hahaha

entry terbaru : Awas Pengguna Youtube

♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 05 November, 2012
awak awakkk..kalau menang kan jangan lupa saya tau...hahhahaha :D
zool zool 05 November, 2012
ada harapan nak menang ni.. saya nak masuk tapi tak reti2 pasal gajet ni
Mummy Akmar Mummy Akmar 05 November, 2012
Masuk jugak ye boni! Waduh...sengit betul contest ni. Apa2 pon GoodLuck!
wazy wazy 05 November, 2012
selamat berjaya bro
lewis.my lewis.my 05 November, 2012
kalau aku ada iPhone 5 ni, mungkin pakai sampai 5 tahun haha
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak 05 November, 2012
ingat nk buat hantaran kawen la nnt..heee
Aida Omar Aida Omar 05 November, 2012
Fuh!! dengan rezeki dari NYA dan izin dari NYA moga2 boni dapatlah IPhone5 nie supaya dia selalu boleh tersenyum sampai bibir keluar dari muka (pelik je bunyinya).. good luck boni..
CikLily Putih CikLily Putih 05 November, 2012
waH join gak.. boleh fight ni
Pykaa Pdott Pykaa Pdott 05 November, 2012
pyka pon tringin tapi tak mampu lagi . huhu .
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 06 November, 2012
cantik la pulak gambar dlm video tu...good luck ;)
are_lin@yu are_lin@yu 06 November, 2012
mmg ohsem lah iphone 5 tp dh jd pngguna samsung..hehe

p/s:boni maha tu dkt mardi serdang,upm
krole krole 06 November, 2012
nice bro..tp gua lebih kpd smsung galaxy s3
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 06 November, 2012
wow... bila ler impian KA pulak nk tercapai
hazwan hairy hazwan hairy 06 November, 2012
tggu dh hrga jatuh bru blh..haha
Terbakor Terbakor 06 November, 2012
insyaallah kalau ada rezeki nak dapatkan juga sebiji hehe
AkmaOmar AkmaOmar 06 November, 2012
Salam kenal...saya pun cuba juga ni..good luck ya :)
aimaniman aimaniman 06 November, 2012
alahai.. gud luck yer..
akak br je bc contest ni kat blog DH.. tutup 6.11.12 pkl 1159 mlm makna x sampai 12 jam lg.. sama le.. kalau boni kena pilih benda yg lebih penting utk dibeli..akak plak x dapat nak join krn byk keja lebih utama eg tanda exam pat..guru bertugas spm..rpt 2013 x siap.. sijil koko x siap.. sijil berenti spm.. sijil ulbs.. bosannyyaa baca...
Khalilah MNor Khalilah MNor 06 November, 2012
Harap boni dpt menang... amin... Sy nk boni menang sbb sy paling tak pandai mesra jenis touch screen... :)
chemay chemay 06 November, 2012
mohon belikan chemay seketul.
mih3
jessforshort. jessforshort. 06 November, 2012
design dia lawa.. :)

btw harga lagi lawa. haha
Affan Affan 07 November, 2012
Kalau dapat iPhone 5 ni mmg best, boleh buat liveblogging pulak lepas ni :)
Cikgu Ma Cikgu Ma 07 November, 2012
pakai xperia jerr pun...hehe
Yuliana Wahit Yuliana Wahit 07 November, 2012
insyaallah mana tau rezeki.. dapat lah gadget impian!!
Budak Nakal Budak Nakal 07 November, 2012
lau dpt ko kasi kat aku tau hahaha
Myra Jay Myra Jay 07 November, 2012
Hheeee, apapun moga berjaya ye..
Tersenyum baca page last tu :D
puanbee puanbee 07 November, 2012
salam boni yang kacak

walau apa pun selamat berjaya ye .. nanti kalau menang boleh lah buat review di blog ni kan ?
maszull maszull 07 November, 2012
Assalamualaikum boni.....semoga berjaya memilikinya...:)
maszull maszull 07 November, 2012
Assalamualaikum boni.....semoga berjaya memilikinya...:)
Hanif Idrus Hanif Idrus 07 November, 2012
Permulaan entri yang penuh sopan santun bila nak masuk perenggan akhir barulah Boni Kacak...hehehhee.
Berlagak.....kikikiki
eva eva 07 November, 2012
Gudluck yer.. Smoga dpt iphone 5.. Senang lah boni asyik melekat iphone jer haha
Rengga gps Rengga gps 07 November, 2012
Haha..
Gua belum gauel kalau gua belum Mampir Ke blog yang Sebagus Ini..:D
nice info ya gan..
Silahkan berkunjung kembali ke my blogs ya..
dya bunga dya bunga 07 November, 2012
caNTIK lah...apa?boni nk blnje dya iphone 5?hahaha
cik nana cik nana 08 November, 2012
besttt kalau dapat. dalam mimpi pun tak mampu nak milik lagi sebab tak pernah mimpi ni lagi. hahaha
Si Matatajam Si Matatajam 08 November, 2012
Mmg antara gadget idaman semua org ni...
Len Inouie Len Inouie 08 November, 2012
Woah~.... berangan jugak.
Tp diriku miskin. Jadi fokus cari duit untuk makan dah dulu. :P
Azza Afdzal Azza Afdzal 08 November, 2012
nak dapat iphone 4s pun merangkak-rangkak...ney iphone 5 pulak...jenuh la hihihi
Cinta Misteri Cinta Misteri 08 November, 2012
Boni tknk buat GA ke? Hadiahnya iPhn
Mia Liana Mia Liana 08 November, 2012
mia pun pakai android punya hanpdhone. senang dan mudah nak beronline... pergi kursus lama pun dah tak bawa lagi notebook ke hulu ke hilir...
CIK TOM CIK TOM 09 November, 2012
good luck boni!! ciktom xsempat nak join..
Aku Mad Aku Mad 09 November, 2012
wakaka , jawap panggilan telefon sambil angkat kening wakaka
Myvitrd Myvitrd 09 November, 2012
good luck bro.. mcm ni berebut dengan akulah.. hehehe
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 09 November, 2012
hohohoho..x mampu nak pakai yg mahal camni. cukuplah setakat galaxy S yg ade ni. ni pun dh syukur alhamdulillah. hehehe
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 09 November, 2012
best ni jika dapat ni.. Bonibelaja satu.. :-)
ctk ctk 10 November, 2012
goodluck boni...kamu mesti dptkannya :D
etuza etuza 10 November, 2012
boni..lama tak jumpa, happy in the blog. Sangat ceria
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
etuza etuza 10 November, 2012
macamana nak lihat paparan wall Blog Boni ni..tersembunyi kat mana nak klik. Dulu ada readmore, agak keliru nak klik mana..biasalah ya..orang lama tak berapa peka klik2 ni
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 10 November, 2012
tak mmpu nak pakai iphone lagi..sob sobss..haha
Erna Ziana Lamsera Erna Ziana Lamsera 11 November, 2012
moga impian trcapai boni!
i pun tringin nak ada iphone..
i takda iphone, i ada iloveyou je :P
takda duet wuuwuu..
hazanis hazanis 12 November, 2012
teringin jugak nak pakai iphone. hukss
aiNa yaZiD aiNa yaZiD 13 November, 2012
gudluck boni~! huhuhu.. mampu tgk je iphone buat masa ni.^^
TiranaAduka TiranaAduka 13 November, 2012
salam boni kacak
Nicd post bro boni
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 13 November, 2012
good luck boni super kacak
semoga impian menang iphone 5 termakbuk
saiz besar dapat simpan lebih ramai no awek-awek
haha...
saifudin abu izzudin saifudin abu izzudin 13 November, 2012
salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)
saifudin abu izzudin saifudin abu izzudin 13 November, 2012
salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)
saifudin abu izzudin saifudin abu izzudin 13 November, 2012
salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)
Zarul Umbrella Zarul Umbrella 13 November, 2012
nanti kalo menang bagi aku pinjam seminggu iP5 ko tu ye heheh
Nor Salmi Nor Salmi 13 November, 2012
Good luck.. Moga tercapai apa yg dihajati..
si robot comel si robot comel 13 November, 2012
moga boni berjaya, iP5 tu :)
Dianaa Dianaa 14 November, 2012
cantik lah iPhone 5 punya view. tak tau pula size video tu 1080p. dulu ayah FD pakai iPhone, lepas tu jual kat kawan. sayang je T__T
CikNana CikNana 14 November, 2012
cita citaku nie deh..hehhe
SWEETSYAZA SWEETSYAZA 14 November, 2012
adakah saya blogger yang ke 100 komen? kalau iya, wah2!!!hahhaa. iphone5 ok to be frank tapena pakai pon iphone, hopefully dpt job mekap mencurah2 ni mampu dapatkan iphone5 terus..amin. boni,amin cepat!
Edy Fee Edy Fee 14 November, 2012
blanja 5 ketul leh.ehhehe best klau dp\t
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 15 November, 2012
kegilaan ramai hehe..nak ajak abg boni join Ga sha http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html
QasehnyaRania QasehnyaRania 15 November, 2012
good luck bro ;)
dan salam maal hijrah :)
aTieYusof Family aTieYusof Family 16 November, 2012
Wah..teringin juga iphone5...hehe
singgah follow sini :)
cweet pinky cweet pinky 16 November, 2012
CP singgah sini sebab nak tgk lelaki kacak *ups joking!*

wah , CP pown tak berapa nak taw pasal fon lates mgkin sebab bkn gile gdget kowt , *argh , teringat inspector gadget lak*

kalaw dpt iphone5 lbh , boleh kasi kat CP kan :P
afzalsukasuki afzalsukasuki 16 November, 2012
dah sah2 ko menang sebab malam tadi aku mimpi kambing itam lompat pagar sambil gonggong iphone5.

err aku kata cenggitu sebab kambing tu pakai spec serupa mcm spec ko :P
aiN NaJwa aiN NaJwa 16 November, 2012
teringin gak IPHONE ^^ tapi sengih jer dulu okey x..?? Pandang dari jauh ! Huhuhu...
mis fatin mis fatin 16 November, 2012
tengah tunggu nokia lumia 920! haha lari topik!
Shasha Yacob Shasha Yacob 17 November, 2012
untung kalau boni kacak dapat fon ni, kalau dah dapat bagi saya nokia3310 tu pun jadik lah. hihi
AmyZana AmyZana 17 November, 2012
Eden tak mampulah nak beli iPhone 5 sendiri ~ maklumlah ~ budak sekolah ~ :P Kalau masuk contest macam nih pun tak letak harapan tinggi nak menang ._.
rengga gps rengga gps 17 November, 2012
nice pos:) Post ini lebih baik Dari Yang Lalu :) Terus berkarya Y:) Mampir juga Y ke My Blog..:)
hawiz hawiz 18 November, 2012
good luck boni!!..insyaALLAH..ade rezeki
Tinta Lana Tinta Lana 18 November, 2012
Assalammualaikum.

Boni, good luck ya :)

Lana pun teringin jugak..tapi tu la..duit tu, banyak lagi benda lain nak diutamakan terlebih dulu,hehe.
Edy Fee Edy Fee 18 November, 2012
dtg lg.ehhehe...cri ipad mini..bila keluAR?
dya bunga dya bunga 19 November, 2012
semoga berjaya boni..:D
Myra Jay Myra Jay 19 November, 2012
Singgah sambil klik G+, Good luck ye :D
are_lin@yu are_lin@yu 19 November, 2012
semoga dpt memiliki..hihi
iezayusof iezayusof 19 November, 2012
best kan dapat angkat kening dekat org sebelah, belakang depan, hahah btw, dah dapat belanja satu :p
Nor Zilla Sensei Nor Zilla Sensei 19 November, 2012
hahaha..xpayah pakai la iphone tu..rase2 kn nt habis jahanam tepon tu di ekploitasi oleh si Boni.hahaha
Arina Shamsul Arina Shamsul 19 November, 2012
good luck honi .eh silap good luck boni :)
UpProfits UpProfits 19 November, 2012
Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-)
CIK TOM CIK TOM 20 November, 2012
cik tom dah klik G+...
Mummy Akmar Mummy Akmar 20 November, 2012
Salam..

Dah G+ entri ni nanti support balik

Nak mintak tolong semua dan reader yang lain tolong support Mummy menang hadiah iPhone 5 Gadget Impian

1. Klik Entri Contest iPhone 5 Gadget Impian

2. Klik butang G+ (Google Plus)

3. Jangan lupa follow blog Mummy!

Mintak sangat jasa baik korang.

Thanks
Shahril Nasir Shahril Nasir 20 November, 2012
Semoga berjaya wei..tapi kalo dh menang tu alangkah baiknya kalo ko sedekah kat aku...hahaha
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 20 November, 2012
xsdr de entry baru..tau2 komen die beratus da

teringin tapi xde duit muahahaha

#kistot tu penulis kisah2 pendek gtau..pastu gune jela
sensasi2020.com sensasi2020.com 20 November, 2012
Dah klik G + 1, semoga berjaya mendapatkan iphone 5.
BloggerNote BloggerNote 20 November, 2012
Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..
chemie chemie 20 November, 2012
semoga tuan rumah sukses suksesssss
akubiomed akubiomed 20 November, 2012
Sudah ada cabaran baru. Harap bersedia. :-)
Shasha Yacob Shasha Yacob 21 November, 2012
kalau boni menang, mohan dapat satu gula gula besar. hihi
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 21 November, 2012
ya ALLAH harap2 abang boni menang,, hehe,, :)
Afasz Afasz 21 November, 2012
wow.. good luck boni.
Anak Ulu Cheka Anak Ulu Cheka 21 November, 2012
Sesi tugas kedua...
ehhhh terklik pulak G+ :)

jangan lupa klik G+ kita pulak yekk... terima kasih
http://www.anakulucheka.com
Buatbest Buatbest 21 November, 2012
semoga berjaya boni..~
Dr. Fuh!! Dr. Fuh!! 21 November, 2012
done g+1 tanda sokongan..good luck bro! :)
Blue Vader Blue Vader 22 November, 2012
gud luck smoga hampa menang iphone tuh heeheee
munir ardi munir ardi 22 November, 2012
datang support G+ rakan Boni semoga terus berusaha
вʋввℓɛ ρσρƨ вʋввℓɛ ρσρƨ 22 November, 2012
hahaa.. hana nk jugak ;) tapi hana fikir. wt pe membazir kan.. student je pun. hehe.. org da keje len la ;)
genial genial 22 November, 2012
dunia dalam genggaman kang iia ;) mantap!!!
Mk Syahir Mk Syahir 22 November, 2012
g+1 siap..semoga berjaya bro..dapat 1phone 5 share2 lah ye..bagi wa keypad pon jadi la..

erkk..ada keypad ke iphone? -_-
Bahrain Ramlan Bahrain Ramlan 22 November, 2012
Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..heheh. thanks..
Syafiqah Screamo Syafiqah Screamo 22 November, 2012
Saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe. thanks..
cikpjaz cikpjaz 23 November, 2012
pjaz dh g+
nanti supprt pjaz jgk yer =)

slm..nak minta tlg sikit blh? jom support pjaz dlm contest anjuran denaihati..hanya klik G+ di bwh entri contest, TQ so much ^^

http://www.cikpjaz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
Amirul Hakim Amirul Hakim 23 November, 2012
Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe.. thanks..
http://amirulhakim1996.blogspot.com/2012/11/iPhone-5-gadget-impian.html
Ladfe Amir Ladfe Amir 23 November, 2012
selamat berjaya dengan peraduan ni. jangan lupa utk check setiap syarat yg dikemukakan, jika tidak confirm kalah nanti
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 23 November, 2012
moga ada rezeki buat boni yg kacak (ahem) tu ye. HAHAHA

k sha dah goggle + minta jasa baik boni utk google + entry penyertaan k sha juga yeh? hihi
TiranaAduka TiranaAduka 24 November, 2012
salam bro boni.
Melawat bro di hari sabtu.pekabar?
Hanif Idrus Hanif Idrus 24 November, 2012
Dah klik bro..
aku doakan kau berjaya bro..
miri4ever.net miri4ever.net 24 November, 2012
saya dah g+...
harap sudi support saya jugak ekk...

http://miri4evernet.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_6.html
cheeze maz cheeze maz 24 November, 2012
Salam perkenalan & ziarah,

hadir bersama2 G +1, Harap dusi mengunjung balas ke blog cheezemaz.blogspot dgn G +1 juga nanti
potia casadelarossa potia casadelarossa 24 November, 2012
aku dah bro... tp tak leh byk2 kali tekan... :p
hakim hakim 25 November, 2012
Assalamualaikum salam kenal saya blogger baru, huh siapa la tak teringin nak memiliki si gadget terbaru ni kalau saya dapat memang dapat blogging di mana-mana sahaja la..
AnonymousAnonymous 25 November, 2012
http://versusio.com/en/htc-one-x-plus-vs-apple-iphone-5-32gb

http://htcsource.com/2012/10/htc-one-x-versus-the-apple-iphone-5-and-samsung-galaxy-s-iii-spec-showdown/

It does't matter, each person will buy what they like.
Alyn Adnan Alyn Adnan 26 November, 2012
Wahhhh ... Gudluck abg boni ... Awesome gila larh klu dpt iphone 5 niy .. Chaiyookkkk !!
latif latif 27 November, 2012
tq ro coz bg saport hahah dh klik G+1 lmbt lg nk tau result sape yg menang amik mse coz ade 85blogger yg terhebat....dan terbaik!!!!!!!!!!!!
pipoq pipoq 27 November, 2012
Semoga berjaya

satu G +1 sudah ditambah

Kalau sudi, singgah la di SINI
Hafizul Hafizul 27 November, 2012
Hehe..selamat maju jaya...1 klik dari sy..huhu
Buatbest Buatbest 28 November, 2012
harap2 ada la org belanje ke nanti..hehe..
etuza etuza 28 November, 2012
Peluang terbuka untuk memilikinya. semoga menjadi perhatian Blog Denaihati ya..
AkmaOmar AkmaOmar 28 November, 2012
Salam..saya dah support G+, sama-sama kita mencuba dan semoga berjaya ya :)
titan titan 28 November, 2012
ok. gua sudah klik. semoga menang ekk!
Juliet_iRa~" Juliet_iRa~" 29 November, 2012
good luck!heee

bestnyaa..tp ira x minta iphone :p
cweet pinky cweet pinky 30 November, 2012
gud luck , CP klik G+ :P
Dawaihati Dawaihati 30 November, 2012
Salam ziarah dan perkenalan, dah vote G+ ke 60 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya...
Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya :)
steffany daph steffany daph 02 December, 2012
oppp, harap bro menang :D haha. bertuah orgnya kalo dpt menang nih.

btol la apa bro cakap, kalo ada phone jenis ni, nak bloggging ke mana2 pun senang. wa bila pula ooo ? phewww..feningss -,-"
TiranaAduka TiranaAduka 04 December, 2012
salam bro boni kacak
Tgok u-tube bro..
Hehehe
Bila nak buat u tube ttg biz bro tu?
donnyien donnyien 04 December, 2012
hello bro,
good luck sekali lagi, undi bro untuk blogger palinh hebat :) semoga berjaya.
blog pendidikan blog pendidikan 04 December, 2012
Hadir disini memberi G+1 ke 63 dan 1 Vote Undi Blog Anda, Kunjungi balik G+1 dan Vote Blog Undi.

http://education-vionet.blogspot.com
Azie Azie 04 December, 2012
Good Luck, harap dapat klik kembali. Terima Kasih.
Puan Gojes Puan Gojes 04 December, 2012
assalam ziarah
rasanya saya da klik g+1 kat sini.
tp tak pe. saya da klik semula.
dan harap dapat balasan sama dari tuan blog ;)
terima kasih

http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
cikpjaz cikpjaz 04 December, 2012
slm..nak mintak tlog boleh?? mintak tlg vote untuk contest iphone 5 gadjet impian... masuk ke denaihati dalam entri /iphone-5-blogger-paling-hebat , register dahulu sbgai ahli denaihati, lepas daftar tekan button untuk mengundi, undian sekurang-kurangnya 3 blog untuk sehari..jangan lupa vote cikjaz.com yer. Terima Kasih :)

pjaz dh vote blog boni kacak untuk mlm ni ^^
cheeze maz cheeze maz 05 December, 2012
salam, Cheeze dah vote boni. harap vote CM juga ya
blog pendidikan blog pendidikan 05 December, 2012
dah diberi G+1, vote yes...
Ferry Nurse Ferry Nurse 06 December, 2012
Semoga sukses dan berjaya kontesnya.
Bersilaturahmi dan memberikan sokongan dengan klik G+1 buat sahabat.
Semoga berkenan memberikan sokongan balik pula buat saya. Terima kasih
Tok Puteh Tok Puteh 06 December, 2012
datang lagi, dulu dtg utk klik G+
kini dtg utk vote pulak blog ni

jgn lupa kita sama yekkk

Tok Puteh
http://www.anakulucheka.com
etuza etuza 06 December, 2012
berjaya menambat hati so bloglist pesona paling terkacak ...
lelamaisara lelamaisara 07 December, 2012
eh mcm lain plak blog ni..dah lame tak singgah sini..

hai abag boni:)
MaMa Rey MaMa Rey 07 December, 2012
semoga berjaya bonikacak..semoga impian menjadi nyata..bestnya kalau dpt iphone tu
Raudzah Zahari Raudzah Zahari 07 December, 2012
good luck to you..harap-harap jadi kenyataan ya..me looking forward too..
cheeze maz cheeze maz 07 December, 2012
salam, hari ini dan semalam, ada 3 vote dr anak2 akak n follower CHEEZE MAZ. Harap dpt membalas vote ya
Are_Rull Are_Rull 08 December, 2012
semoga berjaya .. G+1 ke 75 tnda sokongan dari sy .. slm knalan .. mohon dsokong juga .. thanx in advance (^_^)
luqman zakaria luqman zakaria 08 December, 2012
gud luck encik Boni Kacak..hehe..luqman dah klik g+1 kat ats tuh.,chaiyok2.
LidiaSuraya LidiaSuraya 08 December, 2012
Good luck boni... Kalo dpt ley prezen pd i ek.. Hehehe
Errah Errah 08 December, 2012
bestnya kalau dapat kan..kita ni iphone 1 pun xkenal apatah lgi iphone 5...haha..gud luck yer boni
shidaR shidaR 08 December, 2012
kalau melekit shida next la...
cikgunaman cikgunaman 10 December, 2012
datang ketuk +1 ke 78

kalau ada rezeki iPhone 5 bertambah kacak la..hehe
Matjoe Matjoe 10 December, 2012
good luck bro. kalah menang adat peraduan
«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 244   Newer›   Newest»