Jom Bantu Dengan Memberi Sumbangan Kepada Saudara-Saudara Kita Di Palestin

Jom Bantu Dengan Memberi Sumbangan Kepada Saudara-Saudara Kita Di Palestin. Bagi sesiapa yang masih tidak tau bagaimana cara untuk membantu saudara-saudara kita yang sedang ditimpa kesusahan di Palestin, di sini ada alternatifnya. Geng Blogger Sengal dan Geng Blogger Apakah telah bersatu untuk mengutip derma-derma anda untuk disalurkan kepada badan kebajikan berdaftar yang menguruskan sumbangan kepada saudara-saudara kita di Palestin.

Marilah sama-sama kita menyumbangkan waimah rm1 sekalipun kerana saudara-saudara kita amat memerlukan kita untuk membantu mereka. Selain daripada Allah, mereka tiada tempat untuk mengadu. PBB dan Amerika hanyalah boneka Dajal sahaja. Hanya kita harapan mereka untuk terus meneruskan kehidupan seharian mereka yang setiap hari dihujani peluru dan roket dari Yahudi Laknat. Sama-sama kita membantu mereka. Demi darah daging kita di sana. Bantulah adik-beradik kita di sana. Kalau bukan kita, siapa lagi yang nak bantu mereka? Pemimpin negara Arab yang lain pun dungu semacam. Iran, Syria, dan Hizbullah tak payah nak cakap apa lah. Dorang lagi suka Palestin dihancurkan. Sekutu Dajal tu.

Jadi, jom sama-sama kita menderma kepada saudara-saudara kita di Palestin. Kalau boleh, mohon sebarkan supaya kawan-kawan kita yang lain akan dapat info berguna ini.


sumbangan untuk palestin


Atau boleh terus direct ke akaun Aqsa Syarif BHD seperti yang tertera di bawah ini.


derma untuk palestin

Atau boleh juga dermakan ke AMAN PALESTIN seperti yang tertera di bawah ini.




Jangan lupa tolong aku klik button G+1 kat entri --> iPhone 5 ni ye. Tulun ye. Heh heh.

{ 49 comments.. read them below or add one }

Eizil Eizil 22 November, 2012
Sama-samalah kita menghulur bantuan yang terdaya... Semoga usaha ini akan dapat meringankan bebanan mereka di sana.
Fazrol Fazrol 22 November, 2012
In Shaa Allah...
Kita tetap membantu sambil berdoa...
Cik Nur Cik Nur 22 November, 2012
jom..!
sama2 kita hulurkan bantuan selagi mampu..
dan yg penting jgn putus doa...
Mummy Akmar Mummy Akmar 22 November, 2012
InsyaAllah! Ada hikmahnya dan semoga Israel diberi seksaan seperti mereka menyiksa saudara Islam kita di sana

Saya nak invite semua reader untuk menyertai 1st Giveaway Blog Qashmere

Banyak hadiah-hadiah menarik menanti. Cepat jangan lepaskan peluang.

Thanks
Lina md. munir Lina md. munir 22 November, 2012
Kurangkan cakap, banyakan tindakan.
Fendy Fendy 22 November, 2012
ayuh membantu saudara kita di sana...
fairus fairus 22 November, 2012
SELAMAT BERAMAL... TAPI KENAPA TAK SALURKAN TERUS KE AKAUN AQSA SYARIF?
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 22 November, 2012
sudah cuba menghulurkan sikit
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 22 November, 2012
In Sha Allah . hulurkan bantuan sekadar yang termampu ..
fifie fifie 22 November, 2012
Hulurkan bantuan ringkan beban. In shaa Allah
wantie wantie 22 November, 2012
suka ayat kau tu sekutu dajal. memang dajal dorang tu.

bior mampus dorang tu.
Mia Liana Mia Liana 22 November, 2012
kesian sangat bila tengok keadaan di sana... bergenang air mata. kalau kita, entah macamana lah agaknya... huhuhu , minta dijauhkan.

sama-samalah kita bantu mereka...
Ikmal Ikmal 22 November, 2012
Assalam, Safe For Gaza... bantulah mereka semampu yang anda boleh...
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 22 November, 2012
in SHaa Allah sama2lah kita ye
are_lin@yu are_lin@yu 22 November, 2012
bnk pn blh eh..aritu guna sms ptut xbrjaya pn..
maszull maszull 22 November, 2012
assalamualaikum Boni...sama2lah kita saling membantu...:)
fiza fiza 22 November, 2012
In Shaa Allah. Beramal sambil berdoa.
hazwan hairy hazwan hairy 22 November, 2012
goodjob! ...terbaiklah weh...
syiela syiela 22 November, 2012
moga bantuan kita yg tak seberapa ni dapat membantu mereka di sana
Phat Phat 22 November, 2012
terbaik GBS & BA bergabung..bantu mana yg kita mampu
KorN KorN 22 November, 2012
smoga umat Islam di sana di lindungi oleh Nya
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 22 November, 2012
aku sedekahkan doa buat pejuang Islam
MizzTina MizzTina 22 November, 2012
sama² la kite hulurkan sumbangan.. wlu ckit, amat bermakna utk mereka..
Shasha Yacob Shasha Yacob 22 November, 2012
dapat bantu dengan doa. :D
Hidayah Hidayah 22 November, 2012
akak ambik gmbr kat sidebar boni tadi , nak letak kat blog juga :D
Papa Mifz Papa Mifz 22 November, 2012
apa yang termampu boleh sumbang kan...janji ikhlas...:)
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 22 November, 2012
semoga dengan bantuan kita dapat meringankan beban mereka..semoga mereka sentiasa berada dalam lindungan Allah..
Remy hazza Remy hazza 22 November, 2012
harap sesama kita semua hulurkan bantuan......
Mat Som Mat Som 22 November, 2012
Insya Allah, jika kita tak mampu angkat senjata, kita kena hulurkan derma buat mereka.

Saya dah klik Google Iphone tu. Moga2 menang Iphone 5 tu
Cendol Cendol 22 November, 2012
ye moh kite same2 hulurkan bantuan utk saudara2 kita disana.
Nabi Muhammad saw pernah bersabda, barangsiapa yg tak mengambil berat hal umat islam,maka dia bukanlah dari kalangan mereka.

so,kita yg mngaku Islam ni kene lah ambil berat tntg mrk.kita tak mampu tlg dgn pegi berperang,kita tlg bgi sumbangan dan doa jugak jgn lupa :)
nice entry boni
Jna marcello Jna marcello 22 November, 2012
yup Mari meringankan beban meraka dan Berdoa Semoga Allah Lindungi meraka disana Amin..
Mk Syahir Mk Syahir 22 November, 2012
sama-sama kita sebarkan..insyaAllah
aTieYusof Family aTieYusof Family 22 November, 2012
syukur coz gencatan senjata dah berjaya... harap penderitaan rakyat Palestin berkurang..
sama2 lah kita membantu apa yg termampu...
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 22 November, 2012
Sedihkan.. menangis nurul tgk video diorang kat Fb.. :(
Aida Omar Aida Omar 22 November, 2012
Thankz boni share kan.. moga dengan usaha yang sedikit ini dapat membantu mereka.. In Shaa Allah.. Alhamdulillah mereka aman dan menang hari ini :)
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 22 November, 2012
zalim betol Israel ni. memang tak de perasaan kemanusiaan langsung. Memang patot digelar laknatullah
baby comel baby comel 22 November, 2012
Jom kita umat Islam bersatu perangi Yahudi kuasa besar dunia
piraaa piraaa 23 November, 2012
wahai saudara bonim, gua dah edit header baru, mai mai kat blog
Denaihati Denaihati 23 November, 2012
insyaAllah jom sama2 kita hulurkan batuan dan berdoa keselamatan saudara kita.
Nasir Bravo Nasir Bravo 23 November, 2012
Dengan Izin Allah, jom sama² hulurkan bantuan kepada saudara seIslam kita di sana
Juliet_iRa~" Juliet_iRa~" 23 November, 2012
moga dpt ringankan beban mereka di sana...

semoga Allah melindungi mereka..:)
Juliet_iRa~" Juliet_iRa~" 23 November, 2012
moga dpt ringankan beban mereka di sana...

semoga Allah melindungi mereka..:)
Si Matatajam Si Matatajam 24 November, 2012
Sama-sama kita hulurkan kpd mereka yg sgt memerlukan
Suara Hati Suara Hati 24 November, 2012
jom bantu bersama ..mereka yang memerlukan
CIK TOM CIK TOM 25 November, 2012
mari sama2 hulurkan bantuan..
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 27 November, 2012
moga allah membantu kita semua juga :)
Raudzah Zahari Raudzah Zahari 27 November, 2012
In Sha ALLAH. Sedikit bantuan dan doa kita pasti dapat meringankan beban mereka ..