Kejadian Tak Diingini Di KLCC

Kejadian Tak Diingini Di KLCC. Seperti diwar-warkan surat khabar tempatan yang mengatakan aku ke KLCC tempoh hari, berlaku satu kejadian tak diingini berlaku. Haha. Cerita nak good-good je kan. Sebenarnya , aku ke KLCC tempoh hari kerana projek Shorfilm. Projek bersama geng Penyamun Inc. Kali ni Shortfilm yang dihasilkan adalah shortfilm bergenre seram. Video Shortfilm tersebut akan aku paparkan minggu depan. Untuk hari ni aku nak story kejadian tak diingini menimpa kami di KLCC tempoh hari. Jom layan gambar.


kejadian tak diingini di klcc, klcc
Ketua penyamun inc sedang menulis dialog. Ketika ni kitorang kat food court KLCC. Time untuk makan.
Kejadian Tak Diingini Di KLCC, klcc
Reja sedang berfikir untuk makan.
Kejadian Tak Diingini Di KLCC, klcc
Begitu juga Razi. Sedang pikio nak makan apa.
Dan, kejadian bermula di sini....


Kejadian Tak Diingini Di KLCC, klcc
Aney! Milo ais satu! Tak jadi kitorang nak makan dalam KLCC. Daripada foodcourt KLCC kitorang beralih ke mamak. Nak buat macam mana, poket masing-masing tengah kering. Hahaha.
Kejadian Tak Diingini Di KLCC,klcc
Nampak tak aku tak puas hati. Sebab apa?
Kejadian Tak Diingini Di KLCC,klcc
What the Fish!!! Inilah kehidupan tengah-tengah kota metropolitan. Sebab tu aku tak suka bandar. Segala kos perbelanjaan  bukan kecil anak, tapi.... 
Kejadian Tak Diingini Di KLCC,klcc
Muka kelaparan. Kalau ada hamster bersiar-siar atas meja , memang terus arwah dikokak.
Adoi. Ingatkan dah lari keluar dari KLCC bolehlah dapat harga murah, rupanya.... Hahaha. Tak apalah. Nak buat macam mana. Sekarang ni mana ada lagi benda yang murah. Semuanya mahal. Kita sendiri yang kena kerja keras untuk bersaing dengan kos kehidupan yang semakin tinggi sekarang ni. Nak harapkan siapa lagi kalau bukan diri sendiri.


Kejadian Tak Diingini Di KLCC,klcc
Wolverine versi Malaysia.
Kejadian Tak Diingini Di KLCC,klcc
Serabai dengan janggut-janggut cute yang tumbuh bersepah-sepah kat dagu. 
Kejadian Tak Diingini Di KLCC,klcc
Bop sedang mengecas bateri kamera menggunakan kuasa dalaman.
Kejadian Tak Diingini Di KLCC,klcc
Kusyuk main game Angry Bird.
Nantikan kemunculan shortfilm ini yang pasti membikin usus korang terbelit-belit dan muntah hijau. Salam Maal Hijrah semua. :)


{ 76 comments.. read them below or add one }

KY KY 15 November, 2012
haaaa...mahal ekk..tahu pun, apa lagi kalau anak dara orang hehehe
Jna marcello Jna marcello 15 November, 2012
JANGGUT YG BERSEPAH2 KAT DAGU TU CUTE EH?
HAHAHA
YELAAA KIUTTT KIUTT KIUTT
baby comel baby comel 15 November, 2012
Sabar abg boni ku.. jangan kata kat KL, ni yg duduk jauh dari KL pun bab makan MasyaAllah, punya la cekik darah.
~Salam Hijrah ye Boni. Manja benor janggut sepah2 tu ye. hehehe
razzwey razzwey 15 November, 2012
boni, aku tau kenapa kau tak puas hati gambar dengan aku... Sebab aku lagi cerah kan? Muahahahaaa... *ampuuunnnn boniiii, kang aku blanje milo ais kat mamak tu lagi ek? :-p
Miss A Miss A 15 November, 2012
wolverine Malaysia? lulz!
Fendy Fendy 15 November, 2012
agak mahal di situ...haha
dya bunga dya bunga 15 November, 2012
mmg mahal pun..kata bandar..haha..
blog-tips-kurus blog-tips-kurus 15 November, 2012
mamak KLCC standard le..

Solaris pon same.. huh!
Remy hazza Remy hazza 15 November, 2012
apa watak bro kali nie...... tak sabar nak tgk nie.........

salam maal hijrah bro......
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 15 November, 2012
sekarang semua mende da mahal.hehe..
tak sabar nak tgk shortfilm tuh :)
Mk Syahir Mk Syahir 15 November, 2012
ala 3 hengget je..payment masuk riban2..hikss :p
fatin amalina husna fatin amalina husna 15 November, 2012
nama pon bandar..mmg kaw-kaw lar harga pon..=D
Ikmal Ikmal 15 November, 2012
Assalam, dah nam kota raya jadi semua harga mesti mahal punya... kos hidup pun tinggi juga... kalau duit ciput jer memang susah nak hidup... ^_^
shiyda shiyda 15 November, 2012
giler mahal ! haha ^^
MRie RNie MRie RNie 15 November, 2012
Nak murah bawalah packet 3 in 1 punya milo tu. lepas tu order ayak kosong berice. pas tu bancuh ler sendiri... murah kot...
KiD KiD 15 November, 2012
mengecas bateri guna kuasa dalaman.. terbaikkk!! hahahahaha
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 15 November, 2012
yang tidak diingini tu milo mahal la kan? hahaha,, kesian,, meh la klate,, RM1.20 je,, :)
faridah nazurah faridah nazurah 15 November, 2012
hahaha biasa la tu standard la mamak mmg la mahal sikit
razzwey razzwey 15 November, 2012
This comment has been removed by the author.
fairus fairus 15 November, 2012
MILO RM3.. PERGHH.. DAPAT 2 CAWAN TU KALAU KAT SINI..
Farah Zahid Farah Zahid 15 November, 2012
hadeh.. awat laa mahai no.. dari tercekik sbb haus, teruih hilang haus tu..

ps :
wolverine versi malaysia ada dah, thor versi malaysia siapa plak? :D
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 15 November, 2012
lepas ni bawak bekal air sendiri senang.. huhu. shazu tak join ke?
maszull maszull 15 November, 2012
Assalamualaikum boni....yer la mahalnya harga air milo tu....:)
paripariputih paripariputih 15 November, 2012
len kali mohon puasa 6 ye .. h aha ha >..<
Cik Fie Cik Fie 15 November, 2012
hamboi ! janggut2 yg serabai tu cute la . haha :P
akubiomed akubiomed 15 November, 2012
Tak mahu panggil Keanu Reeves Malaysia? :-)
Nadot Nadot 15 November, 2012
mmg sangat bersepah-sepah janggut tu... rase nak tolong cukurkan je dengan pedang...eh..parang...eh..dgn sabit la.. eh.. ;p

p/s:mmg macho wolverine malaysia tu ;p
luqman zakaria luqman zakaria 15 November, 2012
ayam pencem betul! milo pon 3 hengget?
siti rokiah siti rokiah 15 November, 2012
hehe itu lah pasalnya
kita tak boleh lari dari masalah
sebab kita akan jumpa masalah jugak
sebaiknya kita kena berani berdepan dengan masalah

salam maalhijrah
CikLily Putih CikLily Putih 15 November, 2012
sanggup korang pi kuar minum kat luar ek... iskk kan dah terkena
Len Inouie Len Inouie 15 November, 2012
en kacak berjanggut sepah.
:P
hazwan hairy hazwan hairy 15 November, 2012
mhl gila..haha...skli2 aney masuk blog..haha
CikMunBlogger CikMunBlogger 15 November, 2012
giler mahal rm3 . haha . kalau kat taiping , dah dapat dua bungkus milo dah . sedap sgt ke milo nye tu ? huhu .
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 15 November, 2012
ada tahu satu kedai mamak dekat KLCC punya.femes tuh
Cik Nur Cik Nur 15 November, 2012
mahalnyaa..! bukan byk pun secawan milo tu...
fifie fifie 16 November, 2012
Normal lah tu milo ais rm3 di Kl, di kelantan pun dah rm2.
aiNa yaZiD aiNa yaZiD 16 November, 2012
mamak cenggitu..? mahalnya. Nak mamak sgt, kn da terkena! hehehe

wow ada wolverine versi malaysia tuuu! hehehehe. =P
Dianaa Dianaa 16 November, 2012
milo je dah RM3? bapak ahhhhh!
btw tak sabar nak tgk short film dari boni kacak ^^
CIK TOM CIK TOM 16 November, 2012
mahalnya...konpem pastu terus puasa..heehe
CekbOlat-bOlat CekbOlat-bOlat 16 November, 2012
dugaan mnjadi artis . kenala tahan :D

Si Matatajam Si Matatajam 16 November, 2012
Pergh....3 hengget ayaq milo saja..bertambah kering la poket Boni yg kacak ni..ha ha..
Donny Ien Donny Ien 16 November, 2012
tahniah saham semakin naik lepas ni boleh berlakon filem pula :)
Dkna Abza Dkna Abza 16 November, 2012
gambar tunjuk lubang hidung ka?? ahhaaa
Niesa Niesa 16 November, 2012
~_~ milo je dh 3 hengget..kalau hari2 mkn kt kedai mamak tu habis kopak la...
CikZaitul CikZaitul 16 November, 2012
biasalah mmg mahal duk bandar ni..pekate korang bawak bekal air ke bekal makanan ke..pastu mkn kat taman reramai.. ape kisah kan??

hehhehehhehe
Anisa Anuar Anisa Anuar 16 November, 2012
awesome!!! hahaha.... okay2 nnt nk tgk
MizzTina MizzTina 16 November, 2012
sy pernah merungut kt kedai mkn nape mknn n air mahal.. nk tau dia jwb apa?? "nk murah, buka kedai mkn sendiri la!!".. mmg apa itu neraka la.. trus blah.. hahaha
Mat Som Mat Som 16 November, 2012
Harga Milo paket pun dah tak logik, kita kena pulaukan sepatutnya, minum air kosong aje.

Di kampung pun sama, sebiji keladi berukuran normal berharga RM 5 untuk sekali goreng, tak ke mahal tu?
CikNana CikNana 16 November, 2012
mahal tu deh..kmi cni rm1.80 aje..kacak betul bah kau nie boni.hehehe
Yuliana Wahit Yuliana Wahit 16 November, 2012
ishh22.. mmg cekik darah.. sobs sobs..
Gillette Flores Gillette Flores 16 November, 2012
Pelita kat Wisma Sentral tu memang agak mahal Boni :)
Kalau kat KLCC, foodcourt tingkat 4, RASA ada stall mamak yang agak murah dan sedap :)
wantie wantie 16 November, 2012
tu dia.. milo ais harga melambung. toink toink..

tapi kan dik, ada la kawan akak. cina ni. God mother dia bukak kedai kopi. dia ckp dorang tak effort la nak beli original milo sebab mahal.

so dorang beli yang tipu punya. eh ada ke mcm tu? ada ke milo tipu tu?
dia ckp ada org datang jual. murah murah..

dhiashahida dhiashahida 16 November, 2012
lau gtu bawak bekal milo dari uma la boni..hak3...smpai kedai mntak ais je..T-T
salam maal hijrah...
MAY MAY 16 November, 2012
lagi murah kalau bawak air milo sendiri dr umh..amacam?hehe
saifudin saifudin 16 November, 2012
salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)
saifudin saifudin 16 November, 2012
salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)
Hanih Borhan Hanih Borhan 16 November, 2012
tinggal kat bandar memang happening & meriah tapi kosnya pun 'happening' & 'meriah'... haha...
QasehnyaRania QasehnyaRania 16 November, 2012
bndar yg serba mewah..hidup pon nak bermewah tapi..

singgah sini ada sesuatu utk kamu
http://lobaksusue.blogspot.com/2012/11/i-love-u-ols.html
Eizil Eizil 17 November, 2012
perghh... boleh tahan harga kat kedai mamak tu erk... :D sebab tu aku jarang pergi ke sekitar klcc ni, nak parking pun tak mampu dah... huhuhu
Mia Liana Mia Liana 17 November, 2012
ada teringin juga nak duduk kampung. macam best je kan.. tanam sayur sendiri dan masak sendiri... kalau nak ikan, pergi memancing. memang jimat sangat2. #mood berangan
beckhrooy beckhrooy 17 November, 2012
Milo tu gelas suber besar tu pasal mahal agaknya
beckhrooy beckhrooy 17 November, 2012
#super bukan suber uhhuh
munir ardi munir ardi 17 November, 2012
Salam maal Hijrah wah harga Milo tuh 3 ringgit lumayan mahal bener
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 17 November, 2012
bersepai-sepai janggut tapi maintain cute. eh salah. kacak.
milo RM 3 ? boleh tahan mahal.
fae jamal fae jamal 17 November, 2012
tu baru milo yg mahal. anak dara org lagi kemain mahal lagi tau. hehe
Jefry Jefry 17 November, 2012
Di Jakarta apapun juga mahal terutama uang parkirnya bisa mencapai Rp 5.000, kira2 RM 1,5an..
Hidayah Hidayah 17 November, 2012
hurrrmmmmm...

bawak balik cawan tak..?

kahkahkah...
(jgn buat perangai tu ye,zaman cam tu dah berlalu)

:P
Aku Mad Aku Mad 17 November, 2012
wakaka ,, cekik darah wei ,, mahal giler air milo ,, wakaka ,, kebulur nak minum air milo lau camtu harga die ..
cci cci 18 November, 2012
okla tu RM3.. stengah tempat sampai RM5.. huhuhuhu
inche hlovate inche hlovate 19 November, 2012
ehh betul la..kadang2 naik mnyampah duduk kat KL ni..duit habis kat makan je..kang tak makn mcm mne pula nk hidup kan? so nak tak nk kne juga beli
Ena's Palace Ena's Palace 19 November, 2012
huisshh..mahal lagi janggut yg bersepah tuh!...hahahaha
Kak Mahh Kak Mahh 19 November, 2012
Kl...keluar rumah...rm...rm...rm.rmm
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 20 November, 2012
mahalnya milo...buat kat rumah lagi sedap dan jimat kos..