Puaka (Shortfilm) - Penyamun Inc.

Puaka (Shortfilm) - Penyamun Inc. Untuk hari ni, aku akan up dulu entri yang tertangguh dari minggu lepas. Ingat lagi tentang projek Shortfilm yang melibatkan aku sebagai pelakon bersama geng Penyamun Inc. ? Projek Shortfilm bergenre seram. Baiklah, memang patut korang tengok sebab projek-projek Shortfilm dari geng Penyamun Inc. ni memang sangat-sangat best. Apalagi mereka baru muncul di TV3 dalam rancangan Tunggu Sekejap yang dihoskan oleh Awie

Tanpa buang masa, jom layan shorfilm tersebut. Shortfilm bertajuk PUAKA Amaran keras, sila pasang earphone dan buka volume yang paling kuat kerana audio kurang jelas. Dan, sila rasai debaran yang sangat-sangat mendebarkan.



Klik ini untuk menonton. --> PUAKA (SHORTFILM) - PENYAMUN INC.

*Jangan lupa untuk share kat facebook kome ye. Hehehe


puaka

Aku akan kembali berblog!!!! Sebenarnya.... rambut aku lambat panjang. Itu yang aku patah hati sebenarnya. Dan lepas dapat kenyit-kenyit mata kat lima enam orang awek kat kenduri Bro Framestone, semangat aku kembali bertenaga. Hahahaha

{ 58 comments.. read them below or add one }

Ikhmal Malique Ikhmal Malique 19 November, 2012
penyamun semakin popular..
Eizil Eizil 19 November, 2012
Baguslah kalau semangat dah kembali... :D walaupun rasanya takder sakit jantung, aku tangguhkan dulu nak tonton video tu...

rambut lambat panjang ni bagus bro, jimat kos nak gunting rambut...
fairus fairus 19 November, 2012
PATUTLAH MACAM PERASAN TADI DIORANG DALAM RANCANGAN AWIE TADI..
paripariputih paripariputih 19 November, 2012
Boni mohon pakai ubat rambut cap bawang ha ha ha >.<
munir ardi munir ardi 19 November, 2012
semoga betul nih semangat berkobar-kobar dah bertemu seseorang ke?
Kakcik Nur Kakcik Nur 19 November, 2012
Dah ada rancangan untuk tidur berdua, ya? Jangan lupa hantar jemputan. :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me
Dkna Abza Dkna Abza 19 November, 2012
lelaki botak idaman wanita..sila botak sekarang :)
Niesa Niesa 19 November, 2012
ape ek motif gmb2 kasut dan kepelbagaian selipar tu..hahaha
Anisa Anuar Anisa Anuar 19 November, 2012
penyamun pun retis gitu...kasi botak je...senang...hihiihhi
razzwey razzwey 19 November, 2012
cantik kasut aku... :p
ceklala ceklala 19 November, 2012
amboiiii dah tak sabar tido berdua nampak??
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 19 November, 2012
dah tau lambat panjang gi botakkan sape yang suruh,, wekkk,, pdan muka,, haha
maszull maszull 19 November, 2012
assalamualaikum Boni...hehehehe bersemangat lepas balik dr kenduri bro yer...lepas ni giliran Boni pula...;)
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 19 November, 2012
All the best Boni Kacak..

Nak rambut tumbuh cepat gunalah Yun Nam.. heheehehe
Gillette Flores Gillette Flores 19 November, 2012
Best! Best!
Nanti Gill nak tengok :)

Laaa, meh Gill derma rambut Gill sikit nak? Boni gi buat hair extension nanti ;p
Zurina Zurina 19 November, 2012
hok alosy...moga2 cepat jumpa idaman hati dan cepat naik pelamin...amin!..;)
Remy hazza Remy hazza 19 November, 2012
bro dlm dilemma ye......ambil jer.....yg lebih memikat hati......

tapi saspen jugak ler crita puaka tu...cuma bising sikit sound dia......he3
aimaniman aimaniman 19 November, 2012
lama tak menyinggah sini.. untung dapat tengok 'puaka' free..
faizfakhirin faizfakhirin 19 November, 2012
ko kena kawin..baru rambut cepat panjang.
CikNana CikNana 19 November, 2012
hahaha..bah kau ikt sja komen dorg tu smua pakai syampo bagai tu.hehe
teha teha 19 November, 2012
eh , nk rmbut cpt pnjg ? g jee yun nam hair solution tu.. hahahaha !
Si Matatajam Si Matatajam 19 November, 2012
Pi Yun Nam la Boni.. Ha baguih la semangat dah mariiiiii..
missSenget missSenget 19 November, 2012
kacaknye abam boni dalam tu..

dgn baju oren dia..aumm~~

mintak sign bole abam..?
Denaihati Denaihati 19 November, 2012
memang puaka punya kawan...ha ha
pakai rambut palsu je...
wantie wantie 19 November, 2012
kalau puaka yang seram tu ok la. jgn mulut puaka udah le.
Len Inouie Len Inouie 19 November, 2012
rambut sy cepat panjang.:) almost 2 inches/month. rajinkan diri makan ikan yer..:)
CekbOlat-bOlat CekbOlat-bOlat 19 November, 2012
rambut kita baru tumbuh sejemput . haha
Cik Nur Cik Nur 19 November, 2012
seram.seram dah..!
tiba tang last..hempeh..pekena kawan rupanya..hihihih
syiela syiela 19 November, 2012
tak berani pulak nk tengok....
Ikmal Ikmal 19 November, 2012
Assalam, line tenet nie menyusahkan aku saja... bila saja nak tonton video mesti tenet nie lembab mcm siput.. hahha... apa watak koe dlm filem pendek tu...? hehhe
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 19 November, 2012
botak2 la smart ! mcm faizal ismail . hahaha :P
KorN KorN 19 November, 2012
hai abg penyamun. nak ngorat boleh. ekekekeke
Papa Mifz Papa Mifz 19 November, 2012
Patut la wife PM suruh PM botak,hehe
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 19 November, 2012
botak tu seksi ape.hehe..sempat jugak abg boni kenyit2 mata ngn aweks eh..tak sabar nak tengok short film tuh tapi tenet selow melow pulak..adehhhhh
beckhrooy beckhrooy 19 November, 2012
haha, terkena juga kawan tu
aiNa yaZiD aiNa yaZiD 19 November, 2012
Botak itu smart okay.. Tgk mcm Pitbull.~!! huhuhu

kemain lg dia heh, semangat terus pas awek kenyit mata..~! =)=)
aiN NaJwa aiN NaJwa 19 November, 2012
G Yun Nam Hair Care, terapi paling baik..muehehehehe..!!~ ^^
Jna marcello Jna marcello 19 November, 2012
xyh laa tggu rambut pjg bagai..botak kan macho;D
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 19 November, 2012
aku lah penyamun di dalam negeri.. =P
KiD KiD 19 November, 2012
awek awek kenduri ada tanya nama aku tak? hehehehe
baby comel baby comel 19 November, 2012
Abg boni xkan setakat kenyit2 mata je kot :p hehe. Penyamun pn penyamun la hahaha
Dianaa Dianaa 19 November, 2012
amboi, patut lah patah hati dulu ek. bagus la kalau dah naik semangat sekarang ni

*kejap lg layan video tu
Nadot Nadot 19 November, 2012
ala..jangan la down2 lame2... blog sape yg sy nak singgah untuk menghepikan diri kalo boni x update...acecececece... meh la sy sedut kan hingus tuu... euuuuwww... haha

chaiyok! ;)
fifie fifie 20 November, 2012
Penyamun inc yang buat lagu parody ke ? Ke tak. haha. Ecece cepat je semangat datang balik ye.
Ikmal Ikmal 20 November, 2012
Assalam bro... boleh minta tolong sikit... boleh tekan G+1 tak di artikel nie --> http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

Mohon jasa baik ... ^_^
CIK TOM CIK TOM 20 November, 2012
dah la tgh mlm..xnak tgk blh? hehhee...
MawardiYunus MawardiYunus 20 November, 2012
aktiviti kenyit mengeyit mata boleh mengembalikan semangat ek?? huhu
yana halim yana halim 20 November, 2012
kenyit2 je ke? dapat, tak? haha..
cci cci 20 November, 2012
x bani nak tgk.. ngee..
Fendy Fendy 20 November, 2012
sangkut 1 bg aku la awek2 tu...hehe
Hidayah Hidayah 20 November, 2012
ehhhh...ada kenyit mata kat i ek..? tak perasan pulak.. hahaha..
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 20 November, 2012
botak pun hensem..kan boni kacak...tak ada rambut ke...ada rambut ke tetap kacak...
Dianaa Dianaa 20 November, 2012
kuang ajo video, haha. last2 nak prank kawan je. kesian kawan dah lari takut
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 21 November, 2012
mula2 mmg dah seram..last sekali,kenakan org rupeny..hahahaha