Sekitar Majlis Perkahwinan Bro Framestone Dan Iera Kan Di Perak

Sekitar Majlis Perkahwinan Bro Framestone Dan Iera Kan Di Perak. Sabtu lepas aku telah menjejakkan kaki ke Behrang untuk menghadiri majlis perkahwinan blogger tersohor Bro Framestone dan juga pasangannya iaitu Iera Kan.

Aku bertolak daripada rumah dalam pukul 11 pagi bersama Cik Nurul dan juga Yana Yassin. Akibatnya aku telah dicubit-cubit manja oleh Melastik Bintang dan juga Hafiz Rahim kerana tidak menunggu mereka. Sebenarnya Cik Nurul dan juga Yana Yassin nak tatap wajah aku. Mereka kata kalau korang ada, mereka tak puas tatap raut wajah kacak aku ni. Mereka kata. Aku iyekan je.

Sesampai di sana, rupanya ramai blogger-blogger yang telah menghadirkan diri. Siapa blogger-blogger tersebut? Akan aku update dalam entri seterusnya.  Entri kali ni aku hanya akan update gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan Bro Framestone dan juga pasangannya. Jom kita layan gambar-gambar tersebut.

majlis perkahwinan bro framestone dan iera kan

majlis perkahwinan bro framestone dan iera kan
Feveret aku. Aku makan banyak sampai aku kencing warna coklat.Nampak tak korang kena kencing dengan aku. Hahaha.
majlis perkahwinan bro framestone dan iera kan
Simple je tapi menarik. Aku pun ingat nak buat macam ni lah nanti. 
majlis perkahwinan bro framestone dan juga iera kan
Kamera pun nak bergambar lah
gambar perkahwinan bro framestone dan iera kan
Adik Bro Framestone dan pengantin lelakinya.
majlis perkahwinan bro framestone dan iera kan
Pasangan yang sama cantik sama padan. Begitu juga dengan pasangan pengapit. Sama cantik sama padan.
majlis perkahwinan bro framestone dan iera kan
" Lebih baik kau buang habuk kat baju aku ni sekarang, kalau tak, aku tikam kau dengan keris aku ni!"-Bro Framestone
majlis perkahwinan bro framestone dan iera kan
" Anje janganlah pandang ayang macam tu.. Ayang malu.", - Bro Framestone
majlis perkahwinan bro framestone dan iera kan

So Sweet. Memang sama cantik sama padan. Serasi bersama. 
majlis perkahwinan bro framestone dan iera kan
Style Uncle Gedek. Hehehe.
Semoga kedua-dua pasangan pengantin akan berbahagia dan dimurahkan rezeki hinggalah ke akhir hayat. Amin. 


Nantikan entri tentang blogger-blogger di sekitar majlis perkahwinan Bro Framestone dan Iera Kan. Ramai betul. Rasa macam dah boleh  buat satu team untuk tumbuk laju-laju muka perdana menteri Israel.
*  NAK  MINTA  TOLONG  KORANG  SEMUA  UNTUK  TEKAN  BUTTON G+1  KAT ENTRI --> IPHONE 5 GADGET IMPIAN  <--  SAYANG KORANG KETAT-KETAT

{ 94 comments.. read them below or add one }

aTieYusof Family aTieYusof Family 20 November, 2012
comel2 gambar pengantin...
Bro Boni bila lagi...hehe..
Boni pegi Perak jumpa tak semangat yg hilang tu??...haha...:)
Mat Som Mat Som 20 November, 2012
Alhamdulillah.....

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT DUA PASANG PENGANTIN ITU


TERTANYA-TANNYA juGA mana pengapit perempuannya? Agaknya di Behrang tiada posisi pengapit pengantin perempuan...
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 20 November, 2012
cepat la turn abang boni pulak.. hehe
MizzTina MizzTina 20 November, 2012
owhh, ada 2perantin rupenya.. comel..
Mummy Akmar Mummy Akmar 20 November, 2012
Nak mintak tolong geng Boni Kacak dan reader yang lain tolong support Mummy menang hadiah iPhone 5 Gadget Impian

1. Klik Entri Contest iPhone 5 Gadget Impian

2. Klik butang G+ (Google Plus)

3. Jangan lupa follow blog Mummy!

Mintak sangat jasa baik korang.

Thanks
Ruzzezanie Ruzzezanie 20 November, 2012
1st time jumpa boni kat wedin bro. :)

tgh bergambar pun sempat makan choki2 tu kan..
Myra Jay Myra Jay 20 November, 2012
-Tahniah buat pasangan yang esra kamera ni, Bro dan Iera.. Semoga bahagia ke syurga :)

-Boni-apasal pasangan pengapit sepadan lak? heheheee ;)

- Boni ambik ilham dari deko rumah Bro ye untuk majlis nanti..? Cayalah :D
Mira Adzlia Mira Adzlia 20 November, 2012
hahaha..suke gmbr pngapit yg 'sepadan' itu..hihi..pape pun, thniah buat bro, suweet je gmbr2 tu
Ema Blog Ema Blog 20 November, 2012
selamat pengantin baru untuk mereka..terasa rugi tak berkesempatan tak pergi majlis diaorang
Kakcik Nur Kakcik Nur 20 November, 2012
Kakcik tak sempat singgah ke majlis tu. :(
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 20 November, 2012
oho pegi eh

aku tak g sbb g blogger perak minggu lps

masakla pegi tiap minggu bg org xbduet kn heee
Anisa Anuar Anisa Anuar 20 November, 2012
wahhhh terbaik la...
bestnyeee dpt pergi..
fiza fiza 20 November, 2012
Selamat pengantin baru buat mereka.
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 20 November, 2012
sweetnyerrr..siap ade choki choki lagi tuh ! feveret lorhhhh ^^ semoga pasangan pengantin kekal bahagia till Jannah :)
Melastik Bintang Melastik Bintang 20 November, 2012
cubit-cubit manja la sangat......wakakaka
Aien Alien Aien Alien 20 November, 2012
berseri2 wajah pengantin baru... :D


best la Boni makan nasi minyak blogger terkenal...hehe
ceklala ceklala 20 November, 2012
Ohh pegi jugak ye..mmbr sy pegi jugak..xjumpa ke gegadis kampung buat calon?hihihi
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 20 November, 2012
tahniah!! sama cantik sama padan perantin2 tu. hehehe
Eizil Eizil 20 November, 2012
Kalau makan coki2 coklat kencing jadi warna coklat, kalau makan yang coklat putih tu, mesti jadi coklat putih juga kan... :p

Seronok jer tengok bila boleh pergi majlis macam ni dan jumpa para blogger lain. Semoga kedua pasangan pengantin berbahagia selamanya.
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 20 November, 2012
sweet je .. selamat pengantin baru :) owner blog bila lagi ?? hihi
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 20 November, 2012
kalau lalu tol.. mesti nak tergelak.. ingat lagi apa yg boni buat sampai kitaorang mengalirkan air mata.. :)
Ikmal Ikmal 20 November, 2012
Assalam, ada yg sangkut tak Boni...? hahahaha... makan choki2 jugak lagi koe nie erk...
wantie wantie 20 November, 2012
ada 2 pengantin rupanya. sama cantik sama segak. ko bila lagi?..

dah berangan nak buat mcm tu lah mcm ni lah.. cepat la nak tengok jugak.

dialog ko tu buat akak senyum kambing sengsorang la boni oi..
Cik Ain Cik Ain 20 November, 2012
wahhh ,rasa mcm nk kawen jugak nih haha
yana halim yana halim 20 November, 2012
Selamat dah Bro Framestone kawen. Kalau akak pi jugak aritu, ada sape2 kenal ke? haha...
hazwan hairy hazwan hairy 20 November, 2012
meriah! ak xdpt p..sobsob..haha
Kakzakie Kakzakie 20 November, 2012
Idea dah ada bila pulak Boni punya turn? Kakak nak juga tahu.

Eh...ramai dah yg tanya sama
Hidayah Hidayah 20 November, 2012
tumbuk...? akak rela hunus senjata dik...
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 20 November, 2012
hamboi meriahnya yee..hehe..ko bila lagi boni ?
maszull maszull 20 November, 2012
assalamualaikum boni...selamat pengantin baru utk bro kita tu yer...:)
Azza Afdzal Azza Afdzal 20 November, 2012
paling menarik chocky-chocky hahahaha
Aku Mad Aku Mad 20 November, 2012
choki choki pun ada ? selalu aku tengok gula gula jer .. stylee ..
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 20 November, 2012
wah, bertambah feymes la lepas ni choki2 tu.. ahakx... btw, tahniah kepada para pengantin... seronoknyaaa dapat pergi.. huuu
Jna marcello Jna marcello 20 November, 2012
tahniah kepada 2 pengantin..semoga kekal selama nya..
boni bila lagi..?
ke boni da kawen..erkk tatw laa mana2 pun bole laa hihihi ;D
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 20 November, 2012
berseri2 pengantin...boni bila lagi...hihihi
Len Inouie Len Inouie 20 November, 2012
en.kacak kawen jgn lupa ajak.
:) hidang choki2 dah..
baby comel baby comel 20 November, 2012
Meriah sungguh. Pengantin pun cun bersama.. Pasni kita g boni punya plk.. Bila tu abg boni?? :p
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 20 November, 2012
kau kalau nak kawen,inform awal2 la ye..ble beli tiket awal :P

xpun,bagi aku je duduk sebelah kau kt pelamin.kbye XD
Farah Zahid Farah Zahid 20 November, 2012
meriah gitu..
haaa.. dapat tahu encik boni nyanyi lagu untuk pengantin..
pasni boleh jemput encik boni special untuk nyanyi kat kenduri kawen.. hihi.. :D
Sheila Salim Sheila Salim 20 November, 2012
Assalamualaikum..
comelnya pengantin baru. semoga bahagia hingga ke syurga. amin. tuan blog bila lagi. hehhehe
Niesa Niesa 20 November, 2012
wahh..kalau dh ramai blogger2 yg hadir mesti meriah yg amat majlis bro framestone tu..best!boni plak bila??hahaha
syiela syiela 20 November, 2012
mesti sangat meriahkan...

tahniah buat pasangan mempelai
Dianaa Dianaa 20 November, 2012
wahh, cakap kat diorang tahniah ye ^^
Arina Shamsul Arina Shamsul 20 November, 2012
ada tak ko sampaikan ucapan tahniah kat pengantin? mesti ko lupa kan? hahahaa
[PCL] [PCL] 20 November, 2012
bahagia rasa...dari senyuman mempelai , aku dpt rasa ..hehe Boni, kamon la..dok kena cubit manja je hang nih....
fifie fifie 20 November, 2012
2 pasangan sekaligus naik pelamin, comellll. Nanti fie kawen bro boni kena datang tau. hahahahah
~CAHAYA~ ~CAHAYA~ 20 November, 2012
bestny dpt g kenduri blogger2...huhu
Cik Nur Cik Nur 20 November, 2012
time awak bila lagi..?
heeeeee.. :)
Papa Mifz Papa Mifz 20 November, 2012
semoga mereka kekal bahagia hingga ke syurga...amin...:)
Cikgu Ma Cikgu Ma 20 November, 2012
tahniah dan selamat pengantin baru utk mereka...

mr.boni bila? soalan biasa ..ekeke
nasir hamzah nasir hamzah 20 November, 2012
Sama cantik sama padan.. tiru ayat Boni.. heheee..

Semoga beliau bahagia hingga ke akhir hayat.. amin...
CIK TOM CIK TOM 20 November, 2012
wah nmpk meriah..tgk majoriti blogger update psl diorg pergi mjls kawin ni jgk..mesti seronok ek..hee
KiD KiD 20 November, 2012
abang boni... nak choki2... hik3
YaNa Yassin YaNa Yassin 20 November, 2012
Tol dan Boni sangat sinonim #Eh, tetiba citer tol kan. MMUhahhahaha.
Cik Fie Cik Fie 20 November, 2012
tahniah . mesti best kan ? :)
Kak Mahh Kak Mahh 20 November, 2012
Suka perenggan yang ke 2.
akubiomed akubiomed 20 November, 2012
Macam entri cover line sahaja bro. :-)
MAY MAY 20 November, 2012
untungla bloger glemer kennn....rmi dtg..
MAY MAY 20 November, 2012
untungla bloger glemer kennn....rmi dtg..
Denaihati Denaihati 20 November, 2012
video takde ke...ramai dah tanya bro bila pulak...
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 20 November, 2012
haha. dah x macam nak kahwin plak.huhu
Remy hazza Remy hazza 20 November, 2012
comel bro framestone ngan bininya....tunggu bro boni jer lepas nie..... mesti dok menghitung hari.....
aiNa yaZiD aiNa yaZiD 21 November, 2012
wah banyak meriah meyh~! apa pun, congrate kpd psangan pengantin. semoga kekal bahagia till jannah.

ehem2.. tuan blog bila pulak..? ^^ hohoho
Shasha Yacob Shasha Yacob 21 November, 2012
pestime nampak dua sekali gus kawen, selalunya tgk dekat tb saja. hihi.
boni kacak, anda bila lagi? haha
hazanis hazanis 21 November, 2012
tahniah untuk kedua pasangan. awak bila lg?:P
Si Matatajam Si Matatajam 21 November, 2012
Wah! Dua pasang rupanya! Molek2...
donnyien donnyien 21 November, 2012
tahniah kepada mereka berdua..
Wak Gelas™ Wak Gelas™ 21 November, 2012
wak pon nk ucap muger2 bahagia hingga akhir hayat jugakkk.. ehhHHe
Dkna Abza Dkna Abza 21 November, 2012
bila kita nak kawen boni?? hahaaa
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 21 November, 2012
wahh..thniah pd pengantin baru..smoga kekal smpi anak cucu..aminnnn
nik ros nik ros 21 November, 2012
tahniah. 2 pasangan penganti sekali yea.
Nadot Nadot 21 November, 2012
tengah bayangkan camne la nanti boni control2 ayu atas pelamin.. hohoho
QasehnyaRania QasehnyaRania 21 November, 2012
selamat pengantin baru buat kedua mempelai..
semoga berbahagia selalu.amin
Bro Framestone Bro Framestone 21 November, 2012
Mu bila lagi nie?

APa yang terjadi dekat tol tue ek?
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 22 November, 2012
owhhh alhamdulillah...selesai sudah

yg sorang lagi ni bila la lagi kan :)

pst, pasal collagen tu postpone tunggu masa free skit na, budak2 ni tengah demam...lepas sorang...sorang tak boleh focus...
Mia Liana Mia Liana 22 November, 2012
wahhhh dua pasangan pengantin lagi gitu kat sini... ;)

serba merah...
dya bunga dya bunga 22 November, 2012
best tu ada choki2..haha
akuzle ayu akuzle ayu 24 November, 2012
penat nk scrol.. hebat bilangan komennyer..ehehhe..
Bro Framestone Bro Framestone 23 June, 2016
Tau xpe.... Jenuh nak baca dari atas sampai bawah