Selamat Hari Lahir Nurul Hana

Selamat Hari Lahir Nurul Hana. Entri ini adalah istimewa buat pemilik blog onitsukahana.blogspot.com. Bersempena dengan tarikh 23 November 2012 yang penuh keramat ini , saya ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada awak. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan di dalam kehidupan awak sampai bila-bila. Dan semoga dengan penambahan umur ni, awak akan semakin comel. Hahaha. Tiba-tiba je kan. 


selamat hari jadi nurul hana
Ini adalah kek. Harap maklum. Bukan tudung saji ye.
Jikalau ada salah dan silap selama tempoh perkenalan kita, saya ingin memohon sejuta kemaafan kepada awak. Dan.. saya ada hadiah istimewa untuk awak. Heh heh. Harap awak suka. 


V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

TADAA!!!

Header baru untuk awak. Hehehehe. Kalau tak suka sekalipun, buat-buatlah suka ye. Hehehehe. Selamat hari lahir Hana ;)


* CANTIK TAK HEADER NI? BAIKLAH, HEADER NI DIDESIGNKAN OLEH BUDAK NAKAL. DAN KEPADA SESIAPA YANG NAK ORDER HEADER, BANNER, TEMPLET, DAN TIMELINE FACEBOOK, BOLEHLAH MAKLUMKAN PADA KAMI YE. IN SHAA ALLAH KORANG AKAN PUAS HATI DENGAN HASILNYA.

Eh, korang dah tekan dah button G+1 kat entri iPhone 5 Gadget Impian ni? Kalau belum, tulun ler tekan dan picit laju-laju button G+1 kat entri tu ye. Terima kasih :)

{ 66 comments.. read them below or add one }

Ikmal Ikmal 23 November, 2012
Assalam, selamat Hari jadi Nurul... cantik Header tu Boni... hehehe
missSenget missSenget 23 November, 2012
happy birthday hana..

agak2 birthday aku nnt boni nk buat entry special x eh..?

hihi..
Budak Nakal Budak Nakal 23 November, 2012
Selamat Hari Lahir Nurul Hana
Mat Som Mat Som 23 November, 2012
Header yg sangat sesuai banget untuk Hana.
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 23 November, 2012
happy birthday buat hana!! :D abang boni kalau tak buat entry ucap birtday untu muja nanti memang nahas laa,, haha
Cik Nur Cik Nur 23 November, 2012
selamat ulangtahun kelahiran buat hana.. :)
hnahdy hnahdy 23 November, 2012
terima kasih awak..:)
cantik header. ada cj7 dan hadiah
bila ye nak tukar header?hehe
Remy hazza Remy hazza 23 November, 2012
sekali lagi remy nak ucapkan happy birthday utk sahabat kita tu......
fifie fifie 23 November, 2012
Happy Birthday Hana :) Fie dah wish tadi dekat dia. Heee
Lina md. munir Lina md. munir 23 November, 2012
Kalau Boni yang buat header tu...memang cantik sangat dan sangat-sangat ada peningkatan dalam kerjaya.
Anyway Selamat Hari Lahir Nurul Hana.
Izara4eva™ Izara4eva™ 23 November, 2012
wah. selamat ulang tahun ye..
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 23 November, 2012
wahhh

Selamat hari lahir Hana

#boni tahniah dapat buat entry utk die ehem2
baby comel baby comel 23 November, 2012
selamat hari jadi hana.. wah, bestnye dpt kek :)
moga panjang umur, murah rezeki, sihat2 selalu.. sweet 23 =)
Mia Liana Mia Liana 23 November, 2012
happy birthday hana... wahhh cantiknya header tu...
Dkna Abza Dkna Abza 23 November, 2012
Nurul Hana...semoga allah panjangkan usia kamo..

TOLONG design watermark untuk dkna boni!
Sheila Salim Sheila Salim 23 November, 2012
Assalamualaikum..
selamat hari lahir nurul. hehehe boni, header warna hijau sangat awesome gila! i love green. hehhee
Melastik Bintang Melastik Bintang 23 November, 2012
amboi siap header..kekekekeke
Gillette Flores Gillette Flores 23 November, 2012
Alahai, comelnye :)
Happy birthday Hana :)
Niesa Niesa 23 November, 2012
selamat hari lahir hana!sedap kek!
Myra Jay Myra Jay 23 November, 2012
Happy Besday Hana, cantik header hadiah besday tu :)

Siapakah Hana di hati Boni? heheee
najihahfara najihahfara 23 November, 2012
happy birthday to her :)
fairus fairus 23 November, 2012
SEMOGA BELIAU DIPANJANGKAN UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI..
GincoMerahJambu GincoMerahJambu 23 November, 2012
selamat hari lahir nurul hana,..siap ade special entry lg taw..hihi
Eizil Eizil 23 November, 2012
Selamat hari lahir nurul hana, semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki.

Comel betul header baru tu.. :D nice.
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 23 November, 2012
comelnya header...Happy birthday to nurul
hatiputera hatiputera 23 November, 2012
Selamat hari jadi buat nurul. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 23 November, 2012
Selamat hari lahir kepada nurul hana..
maszull maszull 23 November, 2012
assalamualaikum boni...selamat hari lahir buat hana yer..;)
are_lin@yu are_lin@yu 23 November, 2012
rasanya blm kenal hana..nk knl la..hihi..happy birthday ;-)
Cik Fie Cik Fie 23 November, 2012
happy birthday kak hana :)
Len Inouie Len Inouie 23 November, 2012
Wah.. CJ seven!
Anyway.. selamat hari lahir kepada yang berkaitan.

heheh... belum berkenalan lagi.
Sbb tu mcm segan ckit nak wish.
;p
Hidayah Hidayah 23 November, 2012
cantik la header tu..

:)

(esok hari jadi akak , lusa pun hari jadi akak ..eh..eh..hari nih pun hari jadi akak...)
aTieYusof Family aTieYusof Family 23 November, 2012
Wahhh best nya siap ada entry lg utk adik Nurul Hana ni..HAppy birthday adik Nurul:)
Boni;
nanti birthday akak wish juga ye..haha...(eh! siapalah daku)..haha
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 23 November, 2012
happy birthday hana ! ^^ btw , cantik header tu :)
nik ros nik ros 23 November, 2012
cantiknya heade.untuk hana :)
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 23 November, 2012
Alahai comel nyer header.. :)
Mummy Akmar Mummy Akmar 23 November, 2012
hbty!

JOM~

Nak invite SEMUA join 1st Giveaway Blog Qashmere

Banyak hadiah yang menarik untuk semua.
Shasha Yacob Shasha Yacob 23 November, 2012
wah wah wah, siap wish dekat blog lagi, btw header tuh lawa.
beckhrooy beckhrooy 23 November, 2012
minta boni sampaikan happy birthday kepada nurul hana :)
Cendol Cendol 23 November, 2012
selamat hari lahir kpd yg baru lahir.eh opsss..hehe
moga sehat n ceria selalu.nice header boni.

p/s: gamba tu mayat betol2 la.bukan mainan.mayat yg diawet dah lama dah.usia dlm 20an.oh yeah itu dia info tntng mayat ye.
fae jamal fae jamal 23 November, 2012
selamat hari lahir hana :)


*agak2 bufday fae boni nak buat special entry mcm ni x? =p
Denaihati Denaihati 23 November, 2012
selamat hari lahir untuk sahabat. Nurul hana, moga panjang umur dan diluaskan rezeki.
mrpingu mrpingu 23 November, 2012
sedapnya kek.. hehehee nak gak
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 23 November, 2012
selamat hari jadi kepada hana.. may Allah bless her.. hehehe comel header tu.. awwwwwwwwwww
ikaa ikaa 23 November, 2012
Boni 26 jan jgn lupa nk hadiah gak tw :)
MawardiYunus MawardiYunus 23 November, 2012
woah selamat hari lahir untuk beliau... bagus la bro ni... hehehe
KiD KiD 23 November, 2012
happy besday boni.. eh silap.. happy besday hana...
krole krole 23 November, 2012
wuah camat hari lahir hana~ wuah!!! bro boni siap bg hadiah g tu...terbaik!!!
QasehnyaRania QasehnyaRania 23 November, 2012
Hapy besday buat hana..
Cantik header tu..adkah..?
aiNa yaZiD aiNa yaZiD 23 November, 2012
nice header boni~! heheh

bdw, happy besday nurul hana! (^^,)
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 23 November, 2012
selamat hari lahir buat hana
wantie wantie 24 November, 2012
selamat hari lahir hana.
eh boni boleh ke buat buat suka header tu.

cantik tau.untung hana
Ena's Palace Ena's Palace 24 November, 2012
ingatkan awk yg buatkan td...
anywy mmg cantik header tu..cute jer...mmg sesuai tuk hana...epi besday hana..
Arina Shamsul Arina Shamsul 24 November, 2012
nampak sangat spesel si gadis hana tu kan boni?hehehehe.mama bday aritu takde lak ko bagi hadiah kan? hhahahaha.joke :)
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 24 November, 2012
tahun dpn utk bday mee buat mcm neh jugak eh . huahuahua
CIK TOM CIK TOM 25 November, 2012
happy birthday hana!!
C'Jai C'Jai 25 November, 2012
Sanah helwah untuk hana..harap belum terlewat...:)
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 27 November, 2012
happy belated bufday.. hadiah yang menarik :)
nadia nadia 28 November, 2012
besttttnyaaa. saya pon nak jugakk boniiii! ;p