Silence Day Of Wednesday : Patah Hati

Silence Day Of Wednesday : Patah Hati

patah hati
sumber --> http://www.arhysinjai.com

{ 63 comments.. read them below or add one }

Anisa Anuar Anisa Anuar 14 November, 2012
tidakkkk!!! npe patah kan hati tu *dramatik*

patah eh?? bukan koyak hati? #lol
Kakcik Nur Kakcik Nur 14 November, 2012
Hati boleh patah ke? hehehe...
fairus fairus 14 November, 2012
APESAL BOLEH PATAH HATI PULAK NI.. :)
KorN KorN 14 November, 2012
patah lah hatiiii......
(nyanyi lengang lenggok)
wantie wantie 14 November, 2012
oh tidak... sob sob sob.. jgn kau koyk hatimu itu.

Jgn sedih k. carilah some one yang duduk sebelah kamu ke, mak kamu ke atau sesapa lah yang paling dekat dengan kamu. Hug dia kuat kuat dan luahkan. kongsi bersama...

moga hati kamu tu kembali terubat.
Jgn buat benda benda pelik k.
paripariputih paripariputih 14 November, 2012
sekali terluk berparut sampai mati.... :(
KorN KorN 14 November, 2012
patah lah hatiiiiiiiii
(nyanyi dondang sayang)
Len Inouie Len Inouie 14 November, 2012
Patah Hati? Birunya hati.
:D
Si Matatajam Si Matatajam 14 November, 2012
Apa crita plak sampai terkoyak hati tu Boni..
Aien Alien Aien Alien 14 November, 2012
terbelah dua terus. biru hati boni. :D
baby comel baby comel 14 November, 2012
Ye betul tu MK Syahir kata. Tampal simen. Tp isi dlm tu buang la dlu.. Msuk yg bru then rawat la luka berdarah tu :)
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 14 November, 2012
meh sini, saya sambungkan balik hati yg patah tu, mana benang dan jarumnye ek? hehehe
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 14 November, 2012
alaaa..kenape patah hati pulak neh? meh nak tolong patah patahkan lagi hati tuh..hahaha
Mat Som Mat Som 14 November, 2012
Patah hati sebab:
1. Kamera rosakkah
2. Kekasih larikah

??

Asalkan jangan patah hati dalam perjuangan..

Kita ni hidup memang begini.
Perasaan kita ni kadang2 suka sgt
dan kdg sedih sangat.

Sebab kita ni dulu asal-usulnya Nabi Adam dan Hawa duduk kat Syurga.

Apabila berada kat dunia ni, kita kena hadapi semua ni.

Ok....bangkit!
Cik Nur Cik Nur 14 November, 2012
lorr..kenapa patah hati pulok ni..?
baby comel baby comel 14 November, 2012
Hati siapa tu boni? Xpelah patah tumbuh hilang berganti
munir ardi munir ardi 14 November, 2012
bujang kacak mesti tak pernah rasa kan patah hati seperti ini
Mira Adzlia Mira Adzlia 14 November, 2012
apakah?kenapakah?patah ati?aish..sape pula yg mematahkn ati incik kacak ini?huhu
CikNana CikNana 14 November, 2012
ngapa tah?kecewa kenapa kau?hehe..sabar la bah..:)
yatie yatie 14 November, 2012
This comment has been removed by the author.
ceklala ceklala 14 November, 2012
alololo apesal sampai patah hati ni? sape buat?? meh kite cubit die!!
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 14 November, 2012
memang pelik bila melihat Boni yg selalu senget ni patah hati, tapi hakikat boni pun manusia kan... chill
fifie fifie 14 November, 2012
Ala ala napeeee. Jangan sedih sedih ye abang boni
Gillette Flores Gillette Flores 14 November, 2012
Eh!
Alamak!
Baru je buat entri pasal hati Gill terguris.
And ada mention nama Boni.
Nape ni???? ='(
Mummy Akmar Mummy Akmar 14 November, 2012
hatiku sudah lama patah riuk berkecamuk..hahah
Jna marcello Jna marcello 14 November, 2012
PATAH HATI XBOLE SIMEN..BERSABAR JE LAA BIA DYE SEMBUH SNDIRI ;)
Nadot Nadot 14 November, 2012
kalau nak sembuhkan kepatahan hati tu, sile belanje saye makan. Mesti boni hepi gile lepas tu dan patah hati pun sembuh..

(kene mengene kan?.. ;p)
Niesa Niesa 14 November, 2012
cm tu ea patah hati?bleh jahit lg tu.. hihi.. ^^,
teha teha 14 November, 2012
knp tbe2 patah nie ? hihihi :)
hafizrahim hafizrahim 14 November, 2012
tak jumpa aku berapa minggu dah patah hati ke bro..hahaha


entry terbaru : Cuti-cuti Gold Coast : Nostalgia Honeymoon

Ikmal Ikmal 14 November, 2012
Assalam, aik patah hati?! lain mcm jer nie Boni... hehehe... jangan koe sedih bah...
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 14 November, 2012
tengah cari lagu sesuai nak bg ni.. =P
Denaihati Denaihati 14 November, 2012
macam mana boleh patah hati ni...
ct kektus ct kektus 14 November, 2012
nak gam, tali atau stapple ? boleh tolong sambungkan. hehee :)
Ezad Skytech Ezad Skytech 14 November, 2012
hati boleh patah ke boni? hee~
Wadi AR Wadi AR 14 November, 2012
abg botak pasaipa ni dok tacing tacing bagai
Remy hazza Remy hazza 14 November, 2012
what happen bro?????
cer crite...cer crite......
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 14 November, 2012
hati aku siapa yang tahu ? haha
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 14 November, 2012
tuan blog ke yang patah hati.huhu
محمد رازيق محمد رازيق 14 November, 2012
salam bro boni.tq singgah blog aritu. sori lmbat nakreply. hehe. bro patah hati ke? hehe. jgn patah lama2. patah tumbuh berganti. hehe
Mia Liana Mia Liana 15 November, 2012
alahai... tak mo sedih2... tak mo patah hati...
Aida Omar Aida Omar 15 November, 2012
meh nak tolong sambungkan hati yang patah tu.. gam gajah pun banyak kat rumah nie
aiNa yaZiD aiNa yaZiD 15 November, 2012
patah hati.. retak seribu. eh~! hehehe. bersabar saja yg mampu..
Aku Mad Aku Mad 15 November, 2012
patah laahh hatiii ,, wakaka
Azza Afdzal Azza Afdzal 15 November, 2012
ape kes pulak ney sampai patah hati??
zila manaf zila manaf 15 November, 2012
hati rapuh sgt lah nih ahakkk
akubiomed akubiomed 15 November, 2012
Gam gajahkan ada boleh tampal balik. :-)
CIK TOM CIK TOM 16 November, 2012
xpe cantum balik hati yg patah tue..
Dkna Abza Dkna Abza 16 November, 2012
dkna bukan penyebab boni patah hati :p
inche hlovate inche hlovate 19 November, 2012
hatiku terluka kerana kamu errr sorry abe boni salah parking plak
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 20 November, 2012
hati pun patah....sabar ya...