Bukan Minta Simpati

Abang-abang, kakak-kakak dan adik-adik yang sedang membaca entri ni. Ketahuilah bahawasanya aku sedang kelaparan. Lapar yang sangat-sangat. Semua ni disebabkan aku tak makan lagi. (Sambil kelip-kelip mata dan buat muka comel). Simpati tak korang dekat aku? Jika simpati, mohon undi kat Bro Framestone. Hahaha. Macam tak ada kena mengena dengan lapar je kan. 

Baiklah, tak nak cerita panjang. Aku cuma nak minta tolong korang vote untuk Bro Framestone je. Kalau boleh vote hari-hari. Please.... (Sambil picit-picit kaki korang)


bro framestone
Dah tua-tua baru nak guna pencukur elektrik. Tak pasal-pasal kena raih undi. Hahaha.

LANGKAH-LANGKAH MENGUNDI.

VOTE HARI-HARI TAU. SAMBIL TEKAN VOTE SAMBIL MERAUNG-RAUNG MENYEBUT NAMA BONI KACAK BERULANG-ULANG. BARU NAMPAK SUSPEN SIKIT KAT ORANG YANG TENGAH TENGOK KORANG TU. HAHAHA.

{ 82 comments.. read them below or add one }

KorN KorN 21 December, 2012
ala tomei2... nak jugak la buat kelip2 mata kot2 chomel.. haha
KorN KorN 21 December, 2012
ala tomei2... nak jugak la buat kelip2 mata kot2 chomel.. haha
KorN KorN 21 December, 2012
ala tomei2... nak jugak la buat kelip2 mata kot2 chomel.. haha
KorN KorN 21 December, 2012
wah pakej sampai 3 komen aku... harap owner tolong padam yang tak berkenaan..
KorN KorN 21 December, 2012
bukan apa.. aku eksaited jer jadi org pertama komen....
MizzTina MizzTina 21 December, 2012
nk kena meraung tu yg kena fikir byk kali.. meraung dlm hati boley x??
Sheila Salim Sheila Salim 21 December, 2012
Assalamualaikum, takda fb takleh nak tolong vote, hihi
Noor Ikmal Noor Ikmal 21 December, 2012
Assalam, ok bah kalau koe Boni... aku pun tengah lapar nie... keisankanlah kami yg kelaparan nie... huahauhau...
kopi pasta kopi pasta 21 December, 2012
err ni contest apa ni?? knp boni tak join? nnt org boleh vote, ehhhh
Aien Alien Aien Alien 21 December, 2012
kesiannya Boni lapar...sampai kena pancing ikan! eh..silap2. undi..hehe.

#kreatif je cara pancing undi..terbaik la Boni :D
hazwan hairy hazwan hairy 21 December, 2012
dh 3 ari berturut2 undi..haha
Gillette Flores Gillette Flores 21 December, 2012
Ada macam muka hamster atau sugar glider tak?
Kalau comel macam dorang baru Gill vote. ;p
Boleh gitu?
aTieYusof Family aTieYusof Family 21 December, 2012
haha..cian Boni lapar ye..
mai sini kak belanja "nasi kuning' Sabah stlye...haha:D
Faridzuan Faridzuan 21 December, 2012
Kalau saya vote ada apa-apa hadiah tak? Eh. Hehehe. :)
Niesa Niesa 21 December, 2012
lapar ye?jom niesa blanja choki2..haha..
Cinta Misteri Cinta Misteri 21 December, 2012
Adakah framrestone dgn boni adalah indvdu sama?

Ok la ok la, dgn hati trbuka akn like. Kesian plak kang, dpd brsih suci muka tu nnti brjambang kumis misai sumer kluar.
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 21 December, 2012
goodluck untuk bro framestone :)
Cinta Misteri Cinta Misteri 21 December, 2012
Alamak! Apsal request not found? Kena siasat ni.
umie mia umie mia 21 December, 2012
jom makan.. siannye ^_^
Nurrul Nurrul 21 December, 2012
hewhew.. comelah tuh kelip2 mata buat muka comel.. macam nak dapat cap 5 jari ajee.. hehe :")

Insya'Allah kalau buka hari2.. ^^
Ena's Palace Ena's Palace 21 December, 2012
pagi² da wat muka simpati yer...tomey!..tomey!..leh bayang..hahahahaha
Cinta Misteri Cinta Misteri 21 December, 2012
Boni, CiM dh like page shaver tu...「tk pasal2 hubby den tanya kang」...
Tp, muka flamestone tu nk cari ktne. Klik 'SINI' trus kata page not found.
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 21 December, 2012
sudah vote! hehehehe semoga berjaya ye, Amin
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 21 December, 2012
semalam dah vote for him,, hehe
Mas Zull Mas Zull 21 December, 2012
assalamualaikum boni...undi jgn x udi yer kalau dah berjaya nanti minta belanja makan dr bro tau...:)
Hidayah Hidayah 21 December, 2012
hurmmm....dia kena vote hari hari ker..?

laa...akak ingat sekali vote jer..

ermm...rajin boni promote kawan ..

meh tolong promote ahkak pulak boleyyy..

:P
KY KY 21 December, 2012
ooo...nak makan tu je..ok, nanti KY jengah sekejap
pipoq pipoq 21 December, 2012
aku tak pernah merasa terpaksa macam ni..hahaha..tapi sebab jelingan manja Bro Framestone dalam gambar tu aku kasikan jugak la vote..

p/s : apesal dah tua2 baru nak guna pencukur elektrik ? hahaha..
sohoque sohoque 21 December, 2012
aik.. aku ingat bila ko lapar kena undi utk ko. ada la kena mengena sikit kot. ni ko yg lapar tp broframestone yg dpt undi... mmmm (mengurut2 janggut memikirkan keanehan ini)
Farah Zahid Farah Zahid 21 December, 2012
adehai.. tajuk entri yg agak tak bleh blah la abg boni.. ekeke..
:D

ps :
abah sy pun guna shaver macam ni, kot? :P
wantie wantie 21 December, 2012
ok. done. lucu plak tengok muka dia. mcm mintak simpati jerk. kikikikik..
( lawak tau jgn marah yer)

Cikgu Ma Cikgu Ma 21 December, 2012
kalo undi, si kacak ni boleh kenyang ke? hihi
amirini amirini 21 December, 2012
Good luck... My vote for you...
ceklala ceklala 21 December, 2012
amboii..konon abis comel la mintak simpati mata kekelip tu??hahaha
ceklala ceklala 21 December, 2012
amboii..konon abis comel la mintak simpati mata kekelip tu??hahaha
Miss Zahirah Miss Zahirah 21 December, 2012
-- Sambil kelip-kelip mata dan buat muka comel..
bajet comel giler sesgt la bla buat muka cmtu?? hahahaha
Cheq Kaq Cheq Kaq 21 December, 2012
tak bole undi sambil meraung2 sebut nama boni..nanti org yang suspen skali en suami cheqkaq nanti kang parah pulak...kontroversi jap g..tak mo tak mo..;p
C'Jai C'Jai 21 December, 2012
hehe..lucu ayat rayuan tu..
onn Lajer onn Lajer 21 December, 2012
gua dah vote dah, ker kena hari2 vote juga
munir ardi munir ardi 21 December, 2012
dukung sahabat nih rakan Boni sebentar saya akan ke blog itu lihat-lihat sekaligus vote
Remy hazza Remy hazza 21 December, 2012
lapar ye... kejab lagi cup cake sampai...... boss!!!!
Mat Som Mat Som 21 December, 2012
Pengantin baru. Vote, ok ....

bONI, Makan kalogen boleh kenyang 3 hari
Budak Nakal Budak Nakal 21 December, 2012
x comel pun bro...lalala
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 21 December, 2012
tajuk bukan main lg kan hahaha
KiD KiD 21 December, 2012
mari lah mariii... mari mengundi...
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 21 December, 2012
sambil meraung-raung tu yg tak tahan ! haha :P
لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah 21 December, 2012
pilihanraya ke ni? ;) *kedip2mate
hnahdy hnahdy 21 December, 2012
buka mata pandang ke sana...

kalau pro cuba teka lirik lagu apa? haha
eva eva 21 December, 2012
ingatkan nak tunjukkan makanan tadi haha.. oke nak vote!


** alaa segan nak jumpa org blogger femes si kck ni haha
Papa Mifz Papa Mifz 21 December, 2012
Semoga broframestone berjaya
Deqla manjew Deqla manjew 21 December, 2012
Hahaha...kalo lapar mmg la sbb x mkn lg...kalo dah mkn tp lapar lg tu perot dinosour..haha...ok phm..kalo undi maknanya boni x lapar dah..ok tgk la cmne..selagi x undi berlapar la di situ yer...huhuhu..kejam tak?? :p
fifie fifie 22 December, 2012
Saya dah makan durian crepe as dinner tadi. hahahha. sekarang saya dah tak lapar :)
JMR JMR 22 December, 2012
dah lama ke ko blapar ni bro?/:-p
blog-tips-kurus blog-tips-kurus 22 December, 2012
org2 di sana lagi kelaparan...
shasha yacob shasha yacob 22 December, 2012
akan diusahakan setiap hari klik :)
Remy hazza Remy hazza 22 December, 2012
semoga brother framestone berjaya nanti......
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 22 December, 2012
okey2...nanti akak vote sambil jerit nama boni....kikiki
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 22 December, 2012
akak dah vote...249 hihihi good luck..
Kakzakie Kakzakie 22 December, 2012
Wah... meraih betul ni. Undi bukan susah kan klik ajelah. Ada syer ke dgn bro framestone?
Denaihati Denaihati 22 December, 2012
insyaAllah. jom kita bantu vote sahabat2 yg hebat ni.
MaMa Rey MaMa Rey 22 December, 2012
hehehe..Boni Kacak yang kacak ada-ada sja..masuk sini mesti gelak hehehe..
ok Boni Kacak dah tolong vote
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 23 December, 2012
dah lapar..meh sha kc mkn..sha tlg like ya :)
Nurlyla Nurlyla 23 December, 2012
dah.. lyla tergugat sikit bila tengok kemachoaaan arif shah.. tapi demi boni yg sdg klaparan.. bro framestone mnang..
Si Matatajam Si Matatajam 24 December, 2012
Malu la smp nk meraung nama hg Boni oiii.. Jap gi M p vote okayss
Myra Jay Myra Jay 24 December, 2012
Camne la rupa Boni bila klip2 mata ngan muka comel ye? heheee :D
Mia Liana Mia Liana 27 December, 2012
vote hari2.. siap pasang code nya lagi kat blog... ;)