Filem Pendek - Terlambat

Satu lagi filem pendek daripada Penyamun Inc. yang akan menjengah pawagam youtube berdekatan anda tidak lama lagi. Pastikan korang nantikan kemunculan filem pendek bertajuk 'Terlambat' ini. 


filem pendek terlambat
Nampak semakin kacak aku dalam poster ni. Rasa macam nak minta tandatangan kat diri sendiri je.
Selalunya kita disajikan dengan drama-drama dan filem-filem adaptasi daripada novel kan? Jadi, kali ni, biarlah kami sajikan filem pendek adaptasi daripada komik pula. Yang penting, korang kena selalu sokong PENYAMUN INC.


RUANGAN MENGUNDI

  • Jangan lupa untuk undi hari-hari Bro Framestone ye. Senang sangat. Klik je button thumbs up kat bawah ni hari-hari. 


{ 83 comments.. read them below or add one }

Ikhmal Malique Ikhmal Malique 30 December, 2012
boni jadi watak utama eh. hebat!
aQu Mad aQu Mad 30 December, 2012
esok sain kontrak jadi pelakon , mahu? hehe
luqman zakaria luqman zakaria 30 December, 2012
oh..belum ade lg eh..bru nk g usha~
fifie fifie 30 December, 2012
Bila agaknya Rosyam Noor nak ikat kontrak dengan boni? hikhik
munir ardi munir ardi 30 December, 2012
Rasanya bertuah pun kenal dengan seorang pelakon dari negeri Jiran nih
ahsfantasy Ryu ahsfantasy Ryu 30 December, 2012
wah.. nak sign !
hehe waiting :D
Noor Ikmal Noor Ikmal 30 December, 2012
Assalam, kena tengok nie... mesti dapat juta2 nie kan, Boni... hhehehe
Kakcik Nur Kakcik Nur 30 December, 2012
Terlambat untuk apa tu? :)
MK Kimi MK Kimi 30 December, 2012
ni blog pelakon lelaki popular 2012 ke ni? haha!
Aju Mohit Aju Mohit 30 December, 2012
hmm boleh join hanis zalikha ;)
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 30 December, 2012
amboi.artis...sign pliss..nk signnnn..:D
baby comel baby comel 30 December, 2012
hello abg retis.. Yuhuu, cerita baru lg. nk nengok =)
ikaa ikaa 30 December, 2012
apa yg terlambat tue boni?? terlambat nk berumah tangga ke...hahaha
nik ros nik ros 30 December, 2012
amboi. en boni jadi pelakon lak yea.
Gillette Flores Gillette Flores 30 December, 2012
:)
Nanti dah keluar, bagitau k? :)
Remy hazza Remy hazza 30 December, 2012
tu dia...hero malaya dah kuar....baru kuar poster.......
terbaiklah bro !!!!!
MaMa Rey MaMa Rey 30 December, 2012
bila filem ni kuar..macam tak sabar pula tengok hero kita berlakon
Karukord Jagau's Karukord Jagau's 30 December, 2012
apa filem nih...huh terlambat aku dapat tau huhuhuh
aTieYusof Family aTieYusof Family 30 December, 2012
Tak sabar plak nk tengok kehenseman Boni dlm drama tu..haha..bila nk ada kt You Tube ni??
boleh mintak autograf nti..haha;D
Mat Som Mat Som 30 December, 2012
Kalau dah popular mengalahkan Aeron Aziz nanti, harap-harap tak melupai kami
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 30 December, 2012
wah,, macam komik gila-gila dulu kan,, hehe,, good luck abang boni!!! :D
CekbOlat-bOlat CekbOlat-bOlat 30 December, 2012
boni pelakon yee ? wahhhhhh nak sign dekat bontot boleh ? hawhawhaw
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 30 December, 2012
eh , smart la poster tu ! hai retissss :P
Steffany Daph Steffany Daph 30 December, 2012
amboiii... sapa tu ? bony ke ? hihi..
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 30 December, 2012
selalunya jepun dengan korea je yang selalu buat cerita dari komik.. tapi malaysia dah mula, so memang bagus! tak sabar nak tunggu keluarannya.. :)
eyriqazz eyriqazz 30 December, 2012
hahaha..confirm box office ni..
Papa Mifz Papa Mifz 30 December, 2012
mana tau lepas nih jadi bintang filem lak bro kan...:)
AdiaLuze AdiaLuze 30 December, 2012
Assalammualaikum ...

Terbaeeekkk la poster .. Boleh tuju lagu? Eh, silap ... Boleh mintak sain? Theheheheee
Aliff Haikal Aliff Haikal 30 December, 2012
nanati ingatkan ea kalau dh dipublish dlam youtube :")
Mas Zull Mas Zull 30 December, 2012
assalamualaikum boni...kena minta sain dulu la mcm ni sebelum jadi artis top...dah jadi artis jgn lupa yer...hehehehhee...;)
fairus fairus 30 December, 2012
TAK MUSTAHIL BONI KELAK MENJADI ARTIS..
Myra Jay Myra Jay 30 December, 2012
Fuhhh!!
Memang kacak :D
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 30 December, 2012
amboiii..stndrd2 retisss ni..hikhik
mie mie 31 December, 2012
sebelum betul2 jadi artis..
nak minta sign dulu..
ehehhee
paripariputih paripariputih 31 December, 2012
Nak otograph boni ha ha ha ^_^
Si Matatajam Si Matatajam 31 December, 2012
Boni.....nak siiiiiggggnnnnn.. Terlebih Kacak sudah Di poster tu..
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna 31 December, 2012
tak gerak pun..adui lagilah etuza terlambat.
TQVM ..dah selesailah madsalah etuza hal Goole + tu, kalau boni nampak 1 ja ok lah...baru aman rasa..agaknya memang macm tu kalau baru daftar dan on goole + tu kan..
MystoryPic MystoryPic 31 December, 2012
sape heroin??? Habis la saham Aaron Aziz... Boni jadi hero
cweet pinky cweet pinky 31 December, 2012
wah , t post vid kat sini aw !!
Cik Fie Cik Fie 31 December, 2012
nak mintak sign boleh ? haha :)
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 31 December, 2012
Esok2 ada job berlakon jangan lupa invite aku..hehe
Sheila Salim Sheila Salim 31 December, 2012
Assalamualaikum.. waaaa jadi pelakon skrg , taniah!
deq noor deq noor 31 December, 2012
hebat dh sekarang. berlakon pulak... semoga terus success. 2013, banyakkan lagi lakonan utk tontonan semua ye... :)
[PCL] [PCL] 31 December, 2012
yeah , semoga terus sukses utk 2013..dari youtube ke layar impian :)
syiela syiela 31 December, 2012
moga terus success... retis dah ni :)
are_lin@yu are_lin@yu 31 December, 2012
bla nak tayang ni..hehe
afifudinsohaini afifudinsohaini 31 December, 2012
habisla aaron aziz pasni,takle cari makan..hahaa
Niesa Niesa 31 December, 2012
wooww!kelassss kau boni..dh nk jd retiss skang ni ye..
Denaihati Denaihati 31 December, 2012
tak sabo tunggu nak tengok filem baru...
afzalsukasuki afzalsukasuki 31 December, 2012
aku tau!!daripada gaya ko tu dengan tajuk.. aku rasa ko terlambat datang bulan lalau ko risau yang ko positif mengandung.tak gitu?
4feet8 4feet8 31 December, 2012
dah kuar kat u tube lom? kat opis tokley nak buka utube
Raudzah Zahari Raudzah Zahari 31 December, 2012
Wah tahniah Boni Kacak.Dah maju setapak lagi..habislah Hanis Zalikha tak leh cari makan dah..Aaron Aziz pun sure nangis nanti!!!
wantie wantie 31 December, 2012
jgn lambat dlm reality k. lakonan tak pe
daddydee daddydee 31 December, 2012
dunia sekarang kita kena laju
Cikgu Ma Cikgu Ma 31 December, 2012
apa kata buat adaptasi dari blog...hehe...banyak cerita2 kacak dalam ni ..ngeee
Lina md. munir Lina md. munir 31 December, 2012
tercapai dah cita-cita Boni nak jadi RETISSS :-)
Pena Menari Pena Menari 31 December, 2012
wah...boni leh la join prgm kat astro tu : sahabat
[www.sahabat.com]
Pena Menari Pena Menari 31 December, 2012
This comment has been removed by the author.
CikNana CikNana 31 December, 2012
hye boni,nda lama lagi kau akan jadi artis..hehe
cik nana cik nana 31 December, 2012
wah wah ini boleh jadi hero ni :)
krole krole 31 December, 2012
pergh! bro...! kacaknya engkau! hihii..jd artis da mmber krole sorang ni hihihi...mantap! ohya bro..selamat tahun baru yew
diana diana 01 January, 2013
sorang lagi blogger yang bakal jadi retis..:P
Hanif Idrus Hanif Idrus 01 January, 2013
Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan
Nurulee Nurulee 01 January, 2013
Confirm best kalau dr comic =D
QasehnyaRania QasehnyaRania 01 January, 2013
sebab tu nma boni kacak :)
as-salam selamat tahun baru
Ezad Skytech Ezad Skytech 01 January, 2013
aq rasa macam da TERLAMBAT je nak komen ni...HAHA~
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 01 January, 2013
sory lmbat komen :P dah undi hehe
Myvitrd Myvitrd 02 January, 2013
minta sign sikit.. hehehe
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 03 January, 2013
Wa ka ka....minta sain jugaklah..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 04 January, 2013
amboi makin lama makin hebat ni