Kembali Merindu - Slam (Cover By Boni Kacak)

Kembali Merindu - Slam (Cover By Boni Kacak) | Disebabkan aku akan mula sibuk hari ni, jadi aku akan tinggalkan video lagu ni buat melepaskan rasa rindu korang semua kat aku. Aku tau ramai yang merindui aku. Dan aku tau ramai yang menaruh perasaan kat aku dalam diam. Tak apalah kalau segan nak mengaku. Biasalah tu. Aku dah biasa hadapi situasi macam ni. Hahahahaha. *Sila lempang aku laju-laju.

Jadi, marilah layan lagu kembali merindu nyanyian kumpulan slam ini. Antara lagu kegemaran aku. Selalu aku menyanyi dalam jamban. 

NOTE :  Sila abai tarian tiang yang aku persembahkan dalam video ni. Dan yang paling penting, sila abaikan spender aku yang berwarna coklat dalam video tu. Aku memang tak perasan langsung kewujudan makhluk tu sampailah aku edit video ni. Hawau sungguh. Nak juga dia menyibuk.




Adoi.. kenapa tak boleh view video ni? Hurm, aku embed dari facebook sebenarnya. Kalau klik kat link ni boleh tak? Cuba try test klik. --> kembali merindu - slam (cover by boni kacak) 
Agak mengejutkan bila blog kita direview oleh dua orang blogger dan dua-dua review macam ada persamaan. Mereka komen tentang templet aku. Jom terjah mereka.



Kembali Merindu - Slam (Cover By Boni Kacak)

{ 118 comments.. read them below or add one }

Selendang cinta Selendang cinta 08 December, 2012
excited cheqkaq nk tgk video tu, tp xderkk pongggg...btw..slamat menyebokkan diri yer dik..
deq noor deq noor 08 December, 2012
meh sini nak lempang kuat2 bg sedar sikit. hihi... :p

suka gak dengar lagu slam ni...
Mat Som Mat Som 08 December, 2012
Untungnya ada orang rindu

Apabila selalu sibuk
Maknanya kejayaan sedang menanti
Niesa Niesa 08 December, 2012
niesa xleh tgk video tu ponn...apa yg harus daku lakukan... ~_~
Remy hazza Remy hazza 08 December, 2012
mana video tu bro.... hu333........ tipah tertipu........ siap bwk suci nak tgk sekali.....
Zakaria's daughter Zakaria's daughter 08 December, 2012
oiii pentipuu pentipuuu. mana vid?
dah flush dlm jamban ke ? :P
aimaniman aimaniman 08 December, 2012
Akakx dapat tgk pon video..
X pa, baca entri oun dah terhibur dgn idea lawak cam nu
chemay chemay 08 December, 2012
belum tengok.
tengah buffer tu haaa
tapi nak komen jugek dulu.
hihahiahia
Mas Zull Mas Zull 08 December, 2012
assalamualaikum boni...nape x boleh tengok video ni mesti terkejut sbb ada spander coklat tu kot...:)

hehehhee memang selalu wat lawak sengal jer boni ni.....:)
Remy hazza Remy hazza 08 December, 2012
bila tgk kali kedua sayes.... nampak spender cokelat tu yg lagi glamer...... he3......
not bad suara bro.......tapi part menari ombak tu tak leh tahan.......
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 08 December, 2012
hahahah CHOIIIII baru nk dengar... kena bukak fb pula...hehehe.. nak dengar juga xkira pape pun terjadi!!! jap g ena dengar.. mls nk buka FB lg..
paripariputih paripariputih 08 December, 2012
MOHON JGN BUDJET LELAMA SGT NAK MENINGGALKAN BLOG NI BONI...HA HA HA ^_^

NOT BAD! KEEP IT UP... SORA TU..
nik ros nik ros 08 December, 2012
boleh jea view videonya :)
suka.dah la lagu feveret nik ni :)
MAY MAY 08 December, 2012
br nk tgk vid..tp drop komen dl.hihi
Steffany Daph Steffany Daph 08 December, 2012
blewww...:P perasan, mana da rindu kau. haha. eh, rindu lah. selalu je kita pi sini Bw. kalo da msa update lagi. ha, pasal video tu,get redy.. nak tgk nanti :D
zila manaf zila manaf 08 December, 2012
ahaha dh boleh masuk amrika idol la der...pe lg...harmkan nama malaysia plishhh
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 08 December, 2012
akak memang suka slam...lagunya best..
Cikgu Ma Cikgu Ma 08 December, 2012
tolon sain otograp kat cermin kete bleh...hehehe

h a r i n i a a k u n a k....satu2 jerr bercakap...haha
Ena's Palace Ena's Palace 08 December, 2012
eerr..err..abg..abg..abg..rasa ko nyanyi tu da ok..
tapi..ko er..er ko nyanyi tu..er..er..tak de eye contact!

hahahahaha..bole tuju lagu?!!

Fazrol Fazrol 08 December, 2012
Suara ok.. speaker tue kurang clear bro... ha ha..
fifie fifie 08 December, 2012
saya pasti rindukan komen manis dari mas boni. Selamat kembali dengan cepat.
CikNana CikNana 08 December, 2012
mesti kau p dating sama si hnady nie kan..hehehe..kim salam sama dia ah..:)
Yan Ty Yan Ty 08 December, 2012
Ty suka lagu2 SLAM!!!!
Mia Liana Mia Liana 08 December, 2012
wahhh semakin maju.... tentu ada kat luar sana yang merindu... ;)

terbaik..
Bui Junaidi Bui Junaidi 08 December, 2012
SORA ZAMANI MMG BEST TP SORA BONI..ERMMMM..HEHE
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 08 December, 2012
ala nape taley bukak ? upload la dekat utube ...
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 08 December, 2012
eh eh boleh tgk laa dekat fb . hehe .. yeayyy nak tgk spender dieeeee :D
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 08 December, 2012
hahaha fadhilah boni kamsah ! hahahahhahahha .... btw best nyanyi :) ad style ..

maaf 3 komen skali :3
Errah Errah 08 December, 2012
ala..tenet slow..xpat dgr suara boni..=)
Si Matatajam Si Matatajam 08 December, 2012
Alaaa x bleh tgk plak video tu..
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 08 December, 2012
ewahh ! ngah tgu loading smbil mengomen :P
cik nana cik nana 08 December, 2012
retisssss, nak sainnnnnnnn !
4feet8 4feet8 08 December, 2012
fuiyo..dasat kot. penuh penghayatan. tahniah2..ni misti pergi karaoke selalu request lagu nih.. suara ok. tapi sound speaker dia tak berapa sedap..
shidaR shidaR 08 December, 2012
jom duet boni heheee^^
Mohd Zakwan Mohd Zakwan 08 December, 2012
cehh layan lagu dalam jamban.... hahaha

jemput singgah blog zakwanzain [dot] com....
Len Inouie Len Inouie 08 December, 2012
Len plak yg duk tahan tekak msm dengar bridge tu. Sbb sore dah tinggi.

Anyway, x perasan pun spender kalau kacak x mention.
I enjoy!
aTieYusof Family aTieYusof Family 08 December, 2012
hahha...ada2 je Boni...
Minat juga kt Kump Slam tu..
agak2 sapa lg hensem Boni ke @ penyanyi Slam yg asal..haha...
inche hlovate inche hlovate 08 December, 2012
wah abe boni kaki karok gupenye hihi
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 08 December, 2012
internet slow.video loading. tunggu awal pagi skit baru internet laju.huhu
luqman zakaria luqman zakaria 08 December, 2012
hehe,,,best broo..kihkih,,kt umah pon boleh krok best jugak..xyah g pusat karaoke
thenunu thenunu 09 December, 2012
Dulu masa lagu ni.famous,taksuka langsung.sekarang baru suka lagu ni.tah apa apa tah telinga aku ni..
shasha yacob shasha yacob 09 December, 2012
hamboii siap buat suara kecik lagi, hihi daha terjah kat dua orang yang review boni, memang betul lah dorang cakap tuh. template boni kemas, sejuk beku mata memandang . ihi
LaLa mhdnor LaLa mhdnor 09 December, 2012
xleh nak tgk lagi, line slow...
wantie wantie 09 December, 2012
Nak kena lempang ni. Video tak leh view. Ingatkan note ni problem. Amboi siap mention underware lagi. Apa kes.....
munir ardi munir ardi 09 December, 2012
slam nih yang menyanyi gerimis mengundang ke itu salah satu kumpulan favoritku
Fendy Fendy 09 December, 2012
memg terbaik..a menyanyi sambil spender tergantung indah di sebelah..haha
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 09 December, 2012
amboi siap nari tiang lagi tu..nak tgk tp line lmbap..haha..awek comel?? comey la sngt :P
anamizu kaito anamizu kaito 09 December, 2012
sipbek aku bleh je view..
todia spender coklat ! ahakss ~

Boni kaki karok! =P
mie mie 09 December, 2012
fuyoo, kalah artis..
banyak pula fridge magnet belakang tu..
ahahaha
JMR JMR 09 December, 2012
igtkn org siam mari....kihkih
CIK TOM CIK TOM 09 December, 2012
fuyooo boni mmg retis mantop..heee
CekbOlat-bOlat CekbOlat-bOlat 09 December, 2012
kahkah . lawak la test suara tu . boni boni -_-
misz aisya misz aisya 09 December, 2012
haha. semangat btol ko nyanyi.

weyh, kalau ko xckp psl spender, maybe aku pasan. dah kau ckp, aku pon crik r.haha
syiela syiela 09 December, 2012
suka lagu ni dulu..

retis mantop ni )
Cik Ain Cik Ain 09 December, 2012
waaaaaaaaaa..cayalah ,dah bole jadi retis woh abg boni kuing2
Izara4eva™ Izara4eva™ 09 December, 2012
perghh leh masuk vokal bukan skadar rupe.. muehehe
ct kektus ct kektus 09 December, 2012
untunglah ada otang nak merindu dan menaruh perasaan. haha
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 09 December, 2012
ada ke org rindu ko ne. *curios*
Hanif Idrus Hanif Idrus 09 December, 2012
Slam untuk org berhati jiwang...kikiki
nadia nadia 09 December, 2012
boni, nanti nadia email boni pasal event tu eh. :)
cci cci 09 December, 2012
amboi nak tkr kerjaya ker.. ^_^
Papa Mifz Papa Mifz 10 December, 2012
Susah slam nak cari mkn lagi nih,haha
Matjoe Matjoe 10 December, 2012
sedap gak suara, pitching pun bagus. lagi satu, new look blog ni mmg cantik
Fiza Rahman Fiza Rahman 10 December, 2012
Alaaaa...tak bley view lah.
MizzTina MizzTina 10 December, 2012
boleh tuju lagu?? hehehe..


sy suke nyanyi manisnya rindu..ok, pasni nk buat video challange boni lak..hahaha
Sheila Salim Sheila Salim 10 December, 2012
Assalamualaikum..lagu zamani yang lain boleh request ke boni? hahaha
Miss Zahirah Miss Zahirah 10 December, 2012
dlu slalu lyn lagu2 slam..
tp klu boni yg nyanyi errr.....
'wat bunyi cengkerik' hahaha
afzalsukasuki afzalsukasuki 10 December, 2012
apsal ko nyanyi bunyik macam kalin pelikat ko terselit kat buntut je?tapi kalau ko berlatih dengan lebih giat lagi aku pasti ko mampu naik seiring Latip Borgiba
faizfakhirin faizfakhirin 10 December, 2012
Syabas inspektor sahab...
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 10 December, 2012
bolehlah jadi pengganti vokalis aslinya tuch :)
Juan Juan 10 December, 2012
boleh jer aku play video tuh, kasi tambah video la bro
TiranaAduka TiranaAduka 10 December, 2012
salam bro boni.
Layan jiwang erk??
Ekekeke ok je.!
Cik Nur Cik Nur 11 December, 2012
wahhhhhh...!!
ingtakan robotkan tadi..hihihi
sepatutnya buat bubling dulu sebelum nyanyi..hihihi
donnyien donnyien 11 December, 2012
hello bro boni kacak,
rupanya boni Kacak memang hebat menyanyi.. lama tidak karaoke seorang2 ni..
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 11 December, 2012
Lagu legend masa aku sekolah rendah lagi ni. Memang aku minat dengan Slam masa tu.
Eizil Eizil 11 December, 2012
Memang kaki karaoke abang kita sorang ni rupanya, patutlah banyak kali nampak gambar dengan mikrofon. So bila nak ajak aku layan karaoke sesama ni bro? :D
nazra nazra 11 December, 2012
errrrrrrrrrr layan sambil pejam mata jala >.<
lelamaisara lelamaisara 11 December, 2012
lagu2 slam banyak yg sedap kan..layannnnn
Myra Jay Myra Jay 11 December, 2012
Ok balik rumah nak dengar + tengok :D
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 11 December, 2012
bznye boni 3hari hilang .. hehe
KY KY 11 December, 2012
KY pun rindu juga kat awak...dan teman2 blogger yg lain...
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 11 December, 2012
hahahahaha. x boleh blah la bang boni ni. ade je lawak dia tau :D
Nadot Nadot 11 December, 2012
serius..sepanjang tengok video ni..mate saye tengok spender bergantung tu je...tak leh nak alih pandangan...tensen tull.. hohoho
Juliet_iRa~" Juliet_iRa~" 11 December, 2012
fewittttttt :p

tp pemandangan tercemar huuu
Raimi Syazwan ♌¹³ Raimi Syazwan ♌¹³ 12 December, 2012
Awesome bro..
Respect dgn keyakinan tu.
Vote for boni kacak
Aida Omar Aida Omar 12 December, 2012
nasib baik line tenet slow kalau tak mata asyik tengok natang coklat tu je.. haha. Peh! boleh tahan jugak suara ang boni.. mohon masuk Bintang RTM tahun depan. :P
Ema Blog Ema Blog 12 December, 2012
kejap lagi nk tengok...tengok sekarang takut hujan..hehehe..jangan marah yer
DIARI FARISHA DIARI FARISHA 12 December, 2012
banyaknye magnet kat peti ais tu..haha..pengumpul tega ni..btw, sore sedap! macam durian crepe..ngeh3
QasehnyaRania QasehnyaRania 12 December, 2012
lagu peberet suami ni..hihi

Encik H Encik H 12 December, 2012
aku sebenarnya drpd dulu nak komen pasal cap tu..hehehe..dulu aku ada cap camtu..dulu la, masa umur 18 kot..:D

baju tu aku suka..fast five..beli kat mana?

tarian tu boleh dimantapkan lagi..kena sediakan tiang utk tarian yg lebih mengghairahkan..kehkeh
Raudzah Zahari Raudzah Zahari 12 December, 2012
Suka dengar lagu ni..tapi SLAM punya version lah..anyway keep yourself buzy k..
Cinta Misteri Cinta Misteri 13 December, 2012
Iye je ada video. Tkleh bukak pown. Tp seb baik tkleh, slamat bakul dosa den nengok ekau menari tiang.
Miahahaha..
Zarul Umbrella Zarul Umbrella 13 December, 2012
abis la adik tak le cari makan
KorN KorN 13 December, 2012
sminit yg pertama pon aku dah gelak tahap 3.. sengal kau boni...

eh apesal bila ko nyanyi part agak tggi sket ngaap sane?

eh make sure pkaian tak sepatut ny simpan kat tempat betul ye.. jgn bagi masuk kamera.. kah kah kah.. mesti ko x pasan kan...
Nurrul Nurrul 13 December, 2012
Sedap juga lagu Cik boni nie ! ! :")
Dianaa Dianaa 13 December, 2012
amboii, kemain lagi :p
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 13 December, 2012
bila nak jadi penyanyi betul2 ni? :)
dya bunga dya bunga 14 December, 2012
boni!! nnti ada audition pergi cuba tau..hihih
dya bunga dya bunga 14 December, 2012
boni!! nnti ada audition pergi cuba tau..hihih
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 14 December, 2012
layan ajelah ,. KA suka lagu ni
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 15 December, 2012
best baru perasan, rupa boni mcm nico zaman dia muda2 dulu...hehe
suzie rahman suzie rahman 18 December, 2012
salam boni, ekeke.. mcm biasa.. terbaekkk kaw! hahaha suke3
nadia nadia 18 December, 2012
boni, jangan buat kelakar boleh tak? ;p
Mia Liana Mia Liana 19 December, 2012
tersenyum bila tengok...

p/s; alahai boni, kat video ni awat nampak pakaian yang tersidai.... huhuh
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 19 December, 2012
Akak memang minat lagu slam....menusuk di jiwa kikiki....ada jugak orang komen blog boni ya...
Deqla manjew Deqla manjew 20 December, 2012
Xde pun..ala ruginya x dpt tgk tarian tiang boni...hahaha
Cik Fie Cik Fie 24 December, 2012
boleh tahan gak suara tu hehe :)