Terima Kasih Kepada Dua Awek Jelita Ni

Bukan mudah untuk kita meraih undi sebenarnya. Hahaha. Aku pun sebenarnya tak berapa reti nak meraih undi sebenarnya. Tapi aku hanya buat sedaya yang mampu tanpa memaksa orang. Sebab aku memang tak suka menyusahkan orang lain. Pergh. Mulia betul hati aku ni. Mohon dijadikan rujukan bagi sesiapa yang sedang mencari calon suami ye. Hahahaha.

Untuk entri kali ni, aku nak mengambil kesempatan untuk berterima kasih kepada dua orang awek jelita ini kerana telah menyediakan satu entri istimewa untuk membantu aku meraih undian bersempena contest IPhone 5 Gadget Impian

awek jelita

gambar awek jelita

Tak tau macam mana nak balas jasa kalian tersebut. Mungkin satu hari nanti aku akan culik kalian dan kita akan kahwin lari sekaligus hidup berumah tangga dengan bahagia sekali. Pergh. Beristeri dua aku lepas ni. Hahahaha.


RUANGAN MENGUNDI

  • JANGAN LUPA VOTE BRO FRAMESTONE. KLIK JE BUTTON THUMBS UP KAT BAWAH NI.


{ 98 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim 27 December, 2012
Assalamualaikum. taniah aweks berdua, korang dalam listing boni untuk calon isteri. miahahhaha ;p

*due date bila? harini belum sempat nak undi lagi.
suzie rahman suzie rahman 27 December, 2012
salam boni.. amboi untung r die. ade awek2 cun support dr blkg. keh3. ape2 pon wish u gud luck.
Qashmere Qashmere 27 December, 2012
Ooh gitu citernya..Hahaha bantu membantu amalan mulia
Farah Zahid Farah Zahid 27 December, 2012
hamboi, ganasnya nak culik gadis dua orang tu, keh keh..
Ena's Palace Ena's Palace 27 December, 2012
bertuah la badan...selain ada peminat tetap..dapat calon is3 lagik..2org plak tuh...untung..untung..
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 27 December, 2012
kim salam kat awek y kedua tu eh

semoga berjaya boni

ehem belanja makan tau kalo mng haha
Encik H Encik H 27 December, 2012
Aku baru jer cadang2 nak mintak no fon gadis photographer tu..tengok2 kat bawah ko dah planning nak kawen 2..punoh harapan aku..grrrrr
ceklala ceklala 27 December, 2012
yg 1st pic tu comeyyyyy sangat!
MizzTina MizzTina 27 December, 2012
hamboih..tinggi cita²... hehehe
onlajer onlajer 27 December, 2012
untung orang kacak dapat bantuan gadis jelita
Hidayah Hidayah 27 December, 2012
SAYA..SAYA...SEDANG MENCARIK CALON..
:p
ieda ieda 27 December, 2012
ekekek nampak gayanya konperm adik akak berkawin 2 .. apa salahnyee kalau mereka2 nie nak ! .. lalalala
Cik Ain Cik Ain 27 December, 2012
ehem ehem beristeri 2 yer abg boni ekeke...
Cik Ain Cik Ain 27 December, 2012
ehem ehem beristeri 2 yer abg boni ekeke...
eyma anatoitte eyma anatoitte 27 December, 2012
Ape gosip-2 ni .. Tersedak aden , Haha .. Cik Boni gatal nak kawen dua .. Humm , cancel laa prtunangan kite bulan depan , Haha
aTieYusof Family aTieYusof Family 27 December, 2012
Wahh... bagus nya...hihi..harap2 Boni berjaya ya.. good luck ya...
comel awek2 kt atas tu... amboi! ada hati nak khawin dua...hahaha:D
Dkna Abza Dkna Abza 27 December, 2012
Tolong cari lg sorang bini cukup 3, dkna nak no 4 heheee
Phat Phat 27 December, 2012
bagus la..bro ..kawan2 support
Shah Irwandy Shah Irwandy 27 December, 2012
hahaha beruntung lah, jap lagi boleh makan nasi minyak, jangan risau.. hahaha pengapit boley??
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 27 December, 2012
haha , amboi ! beristeri dua terus ? :P
Dulu Lain Sekarang Lain Dulu Lain Sekarang Lain 27 December, 2012
Memang jelita.. jeles kawe. Confirm dapat undi extra ini. Pssstt... ada contact number ker? :D
krole krole 27 December, 2012
huhuhu pminat setia tu bro~tahniah yew bakal beristeri dua hohohoho...la knp aku ketawa cam santa klaus ni hihihi.aku doakan ko menang bro!!!
Noor Ikmal Noor Ikmal 27 December, 2012
Assalam, aweks2 cun... hehehehe... awek photograper tu belum kenal lagi... ada masa nak kenal... huahuahau
MaMa Rey MaMa Rey 27 December, 2012
tahniah dua awek cun ni..baik betul dua gadis ni
fairus fairus 27 December, 2012
DAH BOLEH JADI CALON ISTERI BRO..
♥ miss crusty crab ♥ ♥ miss crusty crab ♥ 27 December, 2012
perghhh . jeless jelesss !
bahahahhaa :D
korie hensem korie hensem 27 December, 2012
untunglah dua aweks ni ;)
4feet8 4feet8 27 December, 2012
awek2 cun.. ;). mintak bebaik dr mak ayah tu, jgn kidnap..kekeke
hazwan hairy hazwan hairy 27 December, 2012
kami tetap mnyokong boni kacak..haha..adjust sorg..ahks
afifudinsohaini afifudinsohaini 27 December, 2012
sekaligus?bawak bersabar..haha
Miss Zahirah Miss Zahirah 27 December, 2012
dah undi.. menang nnt jgn lpa banje... hihihi
Abil Fikri Ahmad Abil Fikri Ahmad 27 December, 2012
Wahhh,,awek jelita jea terus update blog siap post gambar lagi..! pekenan tak bro? hahaha
paripariputih paripariputih 27 December, 2012
cantik rupa paras dan juba budi pekerti tahniah.. mohon bertabah lepas ni berderet le org nak masuk meminang eh.. ha ha ha
are_lin@yu are_lin@yu 27 December, 2012
hehe comey kot..hihi..dah tlg vote kan ;-)
Azza Afdzal Azza Afdzal 27 December, 2012
bahaya ney nak culik anak dara orang haha
Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha 27 December, 2012
how dare you mention to marry those 2 beautiful girls at the same time! that's mean. :p hahahahaha
Mat Som Mat Som 27 December, 2012
Semoga impian Boni
Berkahwin 2 sekaligus
akan tercapai.
Cuma harap2 sidua jelita tu tak bertarik2 rambut hendaknya.
Dan tak istilah adalah istri tua, atau istri muda, sebab serentak.
Mia Liana Mia Liana 27 December, 2012
wahhh cute2 belaka tu... lulus..
Kakzakie Kakzakie 27 December, 2012
Apa nak culik-culik - dtg rumahdia terus pinang hihi...
Cik Nur Cik Nur 27 December, 2012
wahh..dua org aweks cun org kuat awakk.. :)
Mas Zull Mas Zull 27 December, 2012
assalamualaikum boni...cun nyer awek2 tu suka tengok...:)
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 27 December, 2012
memey awek2 cun pun.. untung boni, btw, ena dah terjah serta follow blog mereka berdua...
Zul Aeriazz Zul Aeriazz 27 December, 2012
eh cmne gambar awek gua ada nie boni? lu ambil x mintaw kebenaran gua eh! hahaha



#yg ang masuk td blog baru wa...blog tu serius x macam blog rilek sebentar..ada owg bg domain wa sapu ja..hahaha :p
syiela syiela 27 December, 2012
siap nk culik kawin lari tu... untung2 sekali dapat dua.. jgn pening kepala nanti naa
Hans Hans 27 December, 2012
untunglah awek2 sokong
hehehehe
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 27 December, 2012
lepasni klu dapat berita diorang ni kena colek, aku dah tau siapa suspek dia! hehe

goodluck bro! ;)

btw thanks for the comment..
CIK TOM CIK TOM 27 December, 2012
untunglah ada awek cun sokong..hik3
Cheq Kaq Cheq Kaq 27 December, 2012
senangnya dalm hati, kalo beristeri dua..hamboiii..sakan yer boni...:)
miz ruha miz ruha 27 December, 2012
beruntungnya ada awek jelita bagi sokongan... ^_^
cweet pinky cweet pinky 27 December, 2012
pergh ! cun ! naseb baek CP tak buat , kang terpaksa kawen larik lak :P

hahahaha ~

reply dari entry CP :

CP tataw kalaw lelaki tuh memang dah berusaha atau tidak untuk perempuan tuh , tapi yela , tuh kan mak abah kte , kalaw dah kite cakap nak jugak pown dye tetap tak bagi , nak buat macam mana kan , terima jela , papehal , restu mak ayah tuh penting ~
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 27 December, 2012
amboi berutung & bertuahnyer badan hehehe
fifie fifie 27 December, 2012
Ramai sungguh awek berebut kan Boni. Jejaka rebutan Malaya nie. Hikhik
Dianaa Dianaa 27 December, 2012
wahh! terus nak kawin dua sekaligus ek? boleh ke? hahaa :p
dah vote bro framestone ^^v
Budak Nakal Budak Nakal 27 December, 2012
boni, xmo culik aku ke??hahaha nnt blog ko hari2 aku wat posting wakaka
Aju Mohit Aju Mohit 27 December, 2012
hahahah ada 2 lagi kuota tu, untung join contest dapat aweks ;)
siti rokiah siti rokiah 27 December, 2012
nama pun dah kacak, tentu lah aweks cun yang sudi tolong... all the best ya
Syakir Rahman Syakir Rahman 27 December, 2012
nk amik kesempatan utk terima ksih x pe... tapi kalau nk amik kesempatan wa x bgi..eh!!! bhahahaha
Mr.She Mr.She 27 December, 2012
bhahaha. awat tamak sgt ni abam boni smpai nk kawen dua skali gus? ekeke~ :D

contest tu dh menang ke belum? klo dh menang thniah, klo belum good luck :p (nmpk sgt dh lama x bw hee)
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 27 December, 2012
untung tuh ada org tolong promote
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 27 December, 2012
ajak date laa haha....kasi aku yg atas tu ..kah3
shasha yacob shasha yacob 27 December, 2012
Hahaha, Lol. siap beristerikan dua orag sekaligus. pok silap nampak, hahaha
baby comel baby comel 27 December, 2012
Amboi.. Nk culik kawin lari tu. Xpe xpe kita suka :) Hahahaha..
Anyway all the best to U bro.. Terima kasih utk lamaran ni. Ehh? :p hehehehe
QasehnyaRania QasehnyaRania 27 December, 2012
nak culik sampai hati en boni ni tau..
lagi 2..sapa?
titan titan 27 December, 2012
mana aci. gua nak jugakk. haha..
hnahdy hnahdy 27 December, 2012
ala comel2nya.hehe 2 dah dapat. tingal 2 lagi :P
Denaihati Denaihati 27 December, 2012
kalau betul2 jodoh bro, kita orang doakan sesejahteraan...
Cikgu Ma Cikgu Ma 27 December, 2012
hamoi..., sekali kaut hamek dua..hehe
deq noor deq noor 27 December, 2012
amboi! dalam pada nak meraih undi, sempat lagi berangan nk beristeri 2. ish2... :D
Raudzah Zahari Raudzah Zahari 27 December, 2012
Good strategy...bertuah Boni Kacak!!!
akubiomed akubiomed 27 December, 2012
Amboi bro Boni 2 sekali mahu angkut. :-)
daddydee daddydee 27 December, 2012
untung juga ramai skandal kan. hahahah...

nanti ku G+1 lagi. kalau boleh k.
LaLa mhdnor LaLa mhdnor 28 December, 2012
wow, bertuahnya boni dapat awek2 cun, haha
nik ros nik ros 28 December, 2012
kesian awek berdua tu. tak pasal2 kena bermadu..huhu
Nadot Nadot 28 December, 2012
hahaha...gatal! ade kot dua-dua awek tu gaduh tarik rambut nanti.. sebab masing-masing taknak Boni...hohoho
Hafizul Hafizul 28 December, 2012
inilah kehebatan tempias pada kekacakan...hehe
ctk ctk 28 December, 2012
untung dua2 awek duk menolong...advance youuuu...hahaha

kamu kan popular sangat2 dah kacak
ramai je yang mahu menghulurkan bantuan
silap2 kamu leh masuk bersamamu nanti..
ramai yang nak membantu :P
iPhone 5 iPhone 5 28 December, 2012
kapan saya dapat bantuan dari cewek cantik seperti itu ah mimpi saja rasanya
PinKy MoMMa PinKy MoMMa 28 December, 2012
kalau akak jadi awek jelita tu..takut tang ayat kawin dua sekaligus itu hukhukhuk

no madu madu okeh hahaha
Sarah Mohd Saleh Sarah Mohd Saleh 28 December, 2012
hamboiii sanggup berkorban ape shj untuk abg boni menang iphong 5 ;DDD
Remy hazza Remy hazza 28 December, 2012
alhamdulillah..
sokongan tak berbelah bagi dua awek utk bro!!!! memang hangat dipasaran ler......
Papa Mifz Papa Mifz 28 December, 2012
bro jangan kahwin lari...bahaya untuk kesihatan...hehe
amirini amirini 28 December, 2012
Waah.. Kawin dua... bunyi dah best tu...
piraaa piraaa 29 December, 2012
perghhh, berbadan dua, comel2. haaa? ok abaikan
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 29 December, 2012
cunnnnnnnnnn bakal calon bini boni kacak
hihi
hamboi hamboi dia
Karukord Jagau's Karukord Jagau's 30 December, 2012
ayat last tu aku suka....beristeri dua ehheheheee
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 30 December, 2012
cantik sungguh gadis photographer tu kan? satu hari nanti mesti dia akan femes juga.. untuk muka cantik :)
Si Matatajam Si Matatajam 31 December, 2012
Cunnya bakal bini2 Boni kacak..bertuah badan..
Ema Blog Ema Blog 31 December, 2012
untung sebab tuan empunya ni kacak kan...hehee
Ummi Hanie Ummi Hanie 02 January, 2013
hahaha... kidnap 2 sekaligus yer