Video Lelaki Berlagak

Video Lelaki Berlagak | Lama tak berkumandang vlog dari aku kan? Jadi, hari ni aku nak persembahkan vlog tentang seorang lelaki kacak yang agak berlagak dan tak boleh menerima hakikat bahawa orang lain lebih hebat daripada beliau. Jom sama-sama kita tonton vlog aku yang kesekian kalinya. Heh Heh.


Kalau suka dengan video ni, SILALAH SHARE kat FB mahupun yang sebagainya ye. (Sambil acu pisau kat perut korang)

{ 88 comments.. read them below or add one }

Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 19 December, 2012
kikiki....memang berlagak betul...
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 19 December, 2012
abg boni...abg boni... (geleng2 pala)
Miss Zahirah Miss Zahirah 19 December, 2012
xble trima hakikat la..
berlagak btul.. hahaha
Gillette Flores Gillette Flores 19 December, 2012
Taknak!
(sambil acu pistol di perut Boni)
Hehehe.
Okay, Gill nak tengok kacak mana sangat jejaka tu
hafiz hafizol hafiz hafizol 19 December, 2012
x jumpa butang PLAY . ha3
donnyien donnyien 19 December, 2012
bonikacak ada bakat berlakon ni...
dya bunga dya bunga 19 December, 2012
ala..mlm karang lah dya dpt tgk video..mlm karang dya dtg terjah blik
Sheila Salim Sheila Salim 19 December, 2012
This comment has been removed by the author.
are_lin@yu are_lin@yu 19 December, 2012
hahaha menari la depan2 bro..haha
Kakzakie Kakzakie 19 December, 2012
FM yg melekat kat belakang boni banyak kakak nak:)

Agak-agak David Teo masuk tak blog ini.
missSenget missSenget 19 December, 2012
bangga gila abam boni dpt tutup bonet..
joget2 bagai..

tahniah..!! wakaka
hazwan hairy hazwan hairy 19 December, 2012
xtau nk gelak ke apa sbb video kat opis xleh buka..haks
4feet8 4feet8 19 December, 2012
ala tak boleh tgk. video kat utube ke nih? kat office utube kena block..
Sheila Salim Sheila Salim 19 December, 2012
Assalamualaikum, berlagaknya awak! hahaha
Remy hazza Remy hazza 19 December, 2012
nak jer suruh budak kechik tu sekeh mamat yg belagak tu !!!! he3
lelamaisara lelamaisara 19 December, 2012
nape tak leh tgok ni..huwaaaaa
AHMAD AFIQ AHMAD AFIQ 19 December, 2012
button delete delete. lagu naruto terbek
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 19 December, 2012
ishhhh rasa nak delete je vlog tu. hahaha
Azza Afdzal Azza Afdzal 19 December, 2012
blogger jom ramai2 kita sekeh kepala kt org yg berlagak tu hahahahhaa
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 19 December, 2012
hahahaha. siyes berlagak sungguh! terasa nak acu pisau kt perut bang boni je. kihkihkih
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 19 December, 2012
hahaha..lawaklah.memang berlagak sungguh abg boni tuw..ada bakat berlakon ney :)
eyriqazz eyriqazz 19 December, 2012
Owwh,dah boleh ada tagline baru ni...BBB - Boni Blogger Berlagak
aTieYusof Family aTieYusof Family 19 December, 2012
wakakaka...
memang betul2 berlagak...haha:D
Cheq Kaq Cheq Kaq 19 December, 2012
berlagak sombong tak dapekk den nak nolongggg..hahaha
daddydee daddydee 19 December, 2012
berlagak habis...hahahha
wantie wantie 19 December, 2012
memang dasar berlagak. betul betul berlagak ni. berlagaknyaaaaaaaaaaaaaaaa
amirini amirini 19 December, 2012
Terbaik bro... aku suka giler background music tu... Naruto...
محمد رازيق محمد رازيق 19 December, 2012
berlagak betul lelaki ni. hehe
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 19 December, 2012
berdarah nnti,, bahaya main pisau,, grr

www.mujadafewa.my/
Phat Phat 19 December, 2012
bro aku ikut jejak langkah ko tp x pakai .com la cuma pakai .my je huhu
Cik Nur Cik Nur 19 December, 2012
hahahah...belagak pandai masalah jugakk..! tak nak mengaku kelemahan diri lagilah gerammmm...!

dah beso dah nampak daniel tu.. dalam iklan serunding tu pun dia jugakkan..

psst..sekali dgr mcm lagu seram pun ade runut dalam video ni..hihihi...
baby comel baby comel 19 December, 2012
Perggh berlagak.. Pipe raditor tukar kt exhaust ye boni.. Sikecik pun hebat.. Hehehe..v
Izara4eva™ Izara4eva™ 19 December, 2012
abes blagak lettew ? hahaha
Jna marcello Jna marcello 19 December, 2012
memang belagak memang belagak HAHAHAH
Yan Ty Yan Ty 19 December, 2012
Poyo nak mampus ,mostly org macam ni mmg ty pernah sgt jumpa. cakap nk kencang tu sgt la..laki plak tu.. nak spund depan2 tak smp hti nnt drop plak air muka.. bila tgur lepas tu , takleh terima...puiiiiiii
Si Matatajam Si Matatajam 19 December, 2012
X menahan sungguh berlagak tu..hik hik...
nik ros nik ros 19 December, 2012
dapat tgk skit jea. line internet slow.
berlagak pandai rupanya..dah la berlagak ngan budak tu tak menahannya..hehe
Noor Ikmal Noor Ikmal 19 December, 2012
Assalam, men ugut2 plak nak promosi video... hahaha... belum sempat koe hunus pisau dah terkeluar silat cekak... hahaha...

Sowey Boni tak dpt nak lihat video sebab line BB tak berapa nak ok... kelak bila dtg gila nya aku nonton lah tu... hehehe

Good job.. keep it up... make me smile with u video... u blog and vlog never make me disappointted... Oh My English!!!
Aida Omar Aida Omar 19 December, 2012
Boni awak kan dah besar apa nie sape ajar berlagak2 nie? hish.. tak baik tau.. haha.. kelakar gila vlog ang boni. eh men pisau pulak dia eh report polis kang baru tahu
fairus fairus 19 December, 2012
TAKDE SPEAKER PLAK KAT OFIS NI.. TAKPE, KAT RUMAH KANG SAMBUNG TENGOK..
kopi pasta kopi pasta 19 December, 2012
tahniah bro sbb berjaya buatkan aku tergelak...haha yg takleh blahhnya lam umah pon nk pakai shade kaca mata hitam :P
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 19 December, 2012
kalau aku dapat peluang jadi direktor, aku akan mengelakkan diri dari tawarkan lakonan kat ko! hahahaha xD
mie mie 19 December, 2012
gaya lagak kalah artis ..
ahahhahaa
Nakusan Bali Technology Nakusan Bali Technology 19 December, 2012
wuakakaka... mantap sekali kawan.
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 19 December, 2012
terbaik punya vblog!!! suka suka.. hehehehe dgn spek hitamnya.. perghhh, memang mnjadi.. thumbs up!
Pena Menari Pena Menari 19 December, 2012
tumpang gelak sekali....hahahahhaha..
Denaihati Denaihati 19 December, 2012
tu kira berlagak habis dan lagi sombong...
Aku Penghibur Aku Penghibur 19 December, 2012
cukup cukup sudah berlagaknye...

hehehe geling kepala jadinya.. rasa retis sgt tu
Wadi AR Wadi AR 19 December, 2012
line pulak tak laju. malas nak tengok. haha
diana diana 19 December, 2012
ini bukan belagak..ini namanya tak agak2..hahahh..
kasi lempang orang yang belagak tu..
pang!!;ang!!pang!!hahah
Dianaa Dianaa 20 December, 2012
HAHAHAA! kemain lagi abam boni menari ek. eh sape budak kecik tu?
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 20 December, 2012
memang berlagak tak hengat dunia
Mat Som Mat Som 20 December, 2012
Budak kecik ni jalan dia memang berlagak, mengepak

Tahniah kerana entri Blogger bersepah di perkahwinan abang FRSTONE
TERSENARAI entri tertop di BUSUK.ORG
Nadot Nadot 20 December, 2012
hahahaha...

boni gile!

p/s:ala...mane sy makan melampau..belanje la..belanje la.. ;p
Nurrul Nurrul 20 December, 2012
HAHAH , terbaik ! ! Comel adik Daniel tuh.. ^^

*Berlagak sgt.. payah.. perasan pandai lagi payah.. hehe :P*
Khalid Kyle Khalid Kyle 20 December, 2012
boni kachak ade x tutorial mcm mn nk letak fb page mcm kt ur blog ni.nanti gtau saya di blog k wee :)
nasir hamzah nasir hamzah 20 December, 2012
Adeh tak dapat nk tgk vd nya tak kuar plak...
nadia nadia 20 December, 2012
boni, thank you soooo much. jasa baik boni nadia sangattttt hargai. :)

munir ardi munir ardi 20 December, 2012
Aku download film ini rakan Boni bagus benar caranya berlakon bisa jadi penghibur saat stress
Niesa Niesa 20 December, 2012
cisss..berlagak ngan budak kecik..hahaha...
ikaa ikaa 20 December, 2012
abg kacak direview

http://www.bakul2011.com/2012/12/review-10-rakan-blogger-pagerank-3_20.html
ikaa ikaa 20 December, 2012
abg kacak direview

http://www.bakul2011.com/2012/12/review-10-rakan-blogger-pagerank-3_20.html
Myra Jay Myra Jay 20 December, 2012
Nanti balik nak tengok, selalu terlupa... huhuu..

Kat opis tak boleh layan :D
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 20 December, 2012
benci ile takley tgk bideo

aku agak ia kelakar grr
Ahmad Yani Ahmad Yani 20 December, 2012
hahahahaha..sedap sangat...
Mas Zull Mas Zull 20 December, 2012
assalamualaikum boni...hehehehe mmg2 berlagak jer...:)
Papa Mifz Papa Mifz 20 December, 2012
datang ramai2 kang mencicit lak lari...hehe
Ema Blog Ema Blog 20 December, 2012
apa kelas berlagak dgn budak kecik ni abg boni oii...hehehe
Fiza Rahman Fiza Rahman 20 December, 2012
Frust...tak bley tgk lah boni videonya.
Hidayah Hidayah 20 December, 2012
ala..xble tgk..mencik..
:(
Deqla manjew Deqla manjew 20 December, 2012
Giler velagakkkk...ank sapa la ni???! Hahaha
Ahmad Yani Ahmad Yani 20 December, 2012
hahahaha..ngajak ribut tu org..
Encik H Encik H 20 December, 2012
rajin gila ko buat vlog ni..rakam video, edit, masuk audio, upload kat youtube, attach kat blog..kalau aku, xdenya nak rajin camni..hahaha
Erna Ziana Lamsera Erna Ziana Lamsera 20 December, 2012
haha belagak. boni lain kali buat suara ganas2 skit la :P
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 21 December, 2012
buatlah banyak2 vlog lagi awak :)
C'Jai C'Jai 21 December, 2012
heheheeeee...belagak..belagak...
Myra Jay Myra Jay 21 December, 2012
Boni, mai FM seketoi ;)
Myra Jay Myra Jay 21 December, 2012
Adoila Boni Boni, dengan budak kecik Daniel je ye.. hehee..:)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 23 December, 2012
heheh...cute pla sha tgk hehe..berlagaklah sngt..meh masuk raja lawak hehe