Boni Kacak Vs Abang Ensem

Boni Kacak Vs Abang Ensem

lelaki kacak,lelaki hensem,tips hartanah
lelaki kacak dan lelaki hensem

Ni namanya entri bila tak ada idea. Hahahaha. Siap satu entri untuk hari ni. Hehehehe. Tapi apa-apa pun, aku sarankan kepada korang semua yang berminat dalam hartanah dan nak mengumpul harta , tanah, rumah, eloklah mula daripada sekarang dan usia muda. Dan, lagi cantik korang terus berhubung dengan abang ensem ni. Banyak tips dan ilmu korang boleh belajar daripada pakar hartanah ni. Atas tu pun dia bagi sikit tips hartanah. Walaupun dia gatal tahap kritikal, tapi gatal tu gatal buat-buat. Jangan risau. Nak jumpa beliau klik --> ABANGENSEM.COM

Petang ni aku nak jumpa awek ni. Jadi, maybe i was busy later. Hahahaha.

{ 89 comments.. read them below or add one }

Si Matatajam Si Matatajam 18 January, 2013
Hadoiiii tak menahan baca conversation tu...geli geleman plak.. Ha ha
afifudinsohaini afifudinsohaini 18 January, 2013
hakhak..haih macam2 dua orang ni..
ikaa ikaa 18 January, 2013
abg boni...baby datang singgah nie.....hahahaha
krole krole 18 January, 2013
hahaha ternyata ko lebih kacak berbanding abg ensem tu hihihi~ok baby yew~
Fiza Rahman Fiza Rahman 18 January, 2013
Kahkahkah...lawak tau baby nih. Tergelak² baby kat sini ☺☺☺
MizzTina MizzTina 18 January, 2013
hai baby... *kenyit mata*
Mas Zull Mas Zull 18 January, 2013
assalamualaikum boni....hehehehe baby !baby suka sangat buat org tergelak yer....:)
Warna Warni Kehidupan Warna Warni Kehidupan 18 January, 2013
baby???? terkebil2 mata ku seketika... hahahhampeh..
Len Inouie Len Inouie 18 January, 2013
baby.. baby dah semayang jumaat?
hahahah
Sheila Salim Sheila Salim 18 January, 2013
Assalamualaikum boni, mengucap sheila baca entri ni. hahahahahha ;p
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 18 January, 2013
selamat semayang jumaat baby, selamat jumpa hanis jugak la ye.. suke lettew.. :P
Noor Ikmal Noor Ikmal 18 January, 2013
Assalam, siap pakai baby lagi... hahaha
Kakcik Nur Kakcik Nur 18 January, 2013
Kalau Boni jadi Baby, tak bolehlah guna nama Boni Kacak. Kena tukar jadi Boni Jelita. :)
Nadot Nadot 18 January, 2013
hahahaha.. bengong la dua-dua pun... hape hape tah..heheh
Irwan Alessa Irwan Alessa 18 January, 2013
hahaha.. gila la lu bro! sampai meleleh wa baca entry ni.. hahaha
Kakzakie Kakzakie 18 January, 2013
Gurau-senda bawa bahagia. Baca pun kakak tahu abangencem tu bukan gatal - rasional orgnya.
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 18 January, 2013
baby??? so sweet :p
ahahahaha
Cik Rongoks Ika Cik Rongoks Ika 18 January, 2013
baby ! baby ! hahahahahaha
Cik Nur Cik Nur 18 January, 2013
berbaby-baby...
meriding je bila baca...
ahhaha
nazray nazray 18 January, 2013
wah wah, bahaya korang berdua ni, hahaha, saya nak beli rumah,tapi tak tahu prosedur dia. nak rujuk kat blog yang ko bagi link kat atas tu :D
Remy hazza Remy hazza 18 January, 2013
wah...baby baby besar bercerita......baikkkk punya...!
onn Lajer onn Lajer 18 January, 2013
baca yang bab itu kena jadi babuk sikit baru ada feal hahaha
najihahfara najihahfara 18 January, 2013
meremang bulu roma haha
izfanora izfanora 18 January, 2013
hahaha.. disebabkan dia guna nama 'baby', den baca gak apa yg dia tulis smpai habis.. muntah !
Anisa Anuar Anisa Anuar 18 January, 2013
ingatkan versus yg ada pertumpahan darah...hihihi
Papa Mifz Papa Mifz 18 January, 2013
perwira di hati baby...haha

lu memang lawak...
Zurina Zurina 18 January, 2013
huhuhu...baby ler sgt tu kannnn dik boni yg cute dah xkacak...;)
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak 18 January, 2013
kahkahkahkah... nasib baik abg hensem x tukar dari baby ke baby yg satu lg tu..hahaha
Ema Blog Ema Blog 18 January, 2013
baby? baby tua ke..hehehe
MaMa Rey MaMa Rey 18 January, 2013
baby...hehehe..geli pon ada..
macam2la BoniKacak ni hehehe
Mia Liana Mia Liana 18 January, 2013
ooppppsss baby... baby... hahahaha
ALS ALS 18 January, 2013
eeeee, Abang Boni ni, suka wt menda pelik2 lh.. hahah
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 18 January, 2013
hahaha...adeh...senak pedal la weh..
Hans Hans 18 January, 2013
hahahaha
baby lah sangat!!!
hahaha
Nastyna Nastyna 18 January, 2013
ala baby... sure u was be busy? muahaha
Deqla manjew Deqla manjew 18 January, 2013
Aduiiii boniii....punye la eksaited deqla klik kat awek ini tu..hahahaha...acah mak labu dah mcm jagau la dia ni..eeeeee...
deq noor deq noor 18 January, 2013
xpernah jumpa abg ensem lg... apatah lg abg di. heee....
Hanif Idrus Hanif Idrus 18 January, 2013
Hihihihihi....bila dgr boni kacak bahasakan diri ayat baby....tiba2 naik bulu roma..hihihi
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 18 January, 2013
the baby face la .hahaha.....
fifie fifie 18 January, 2013
Baby dan Abang Di. Auwwww
~CAHAYA~ ~CAHAYA~ 19 January, 2013
nmpk mcm baby la yg gatal, bkn abg hensem...huhu
Aliff Haikal Aliff Haikal 19 January, 2013
kahkahkah sporting habis
Pykaa Pdott Pykaa Pdott 19 January, 2013
pyka pon nak jadi baby jugak la boleh tak . haha :P
Donny Ien Donny Ien 19 January, 2013
abang ensem di antara blogger yang saya respek kerana kredibiliti beliausebagai seorang blogger yang hebat =D
Neo89 Neo89 19 January, 2013
Muahahahah. Takde idea. Still, aku baca gak. Lama dah aku tak lukis komen kat sini, kan? huhu~

*Abam Boni, ko kenal aku tak??
Encik H Encik H 19 January, 2013
sounds like gay la bro..muhun insaf dan kembali ke pangkal jalan..kahkahkah
Ena's Palace Ena's Palace 19 January, 2013
Uik sudah tukar ka? alolololo...baby...
hazwan hairy hazwan hairy 19 January, 2013
ak tgh bersdih tiba2 nk gelak bsr..hahahahah
♥♥szumika sakni♥♥ ♥♥szumika sakni♥♥ 19 January, 2013
terbaik.....

sangat jeles dgn ke'sweetness'san korang hahhaa... nk tips boleh?
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 19 January, 2013
boni datang ye event denaihati tu! lama betul k sha tak bermaaf maafan dgn boni... hahahah
Jna marcello Jna marcello 19 January, 2013
now YOU like baby baby baby baby awwww ;D
Cinta Misteri Cinta Misteri 19 January, 2013
btul tu boni. tang muda2 nilah kena kumpul harta. nnti dah bangka bleh duduk relax2 dlm harta sndiri..
Denaihati Denaihati 20 January, 2013
ha ha. baby face ni kira baby la juga..
FJ - Faten Johary FJ - Faten Johary 20 January, 2013
haaahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahaha
Aku Penghibur Aku Penghibur 20 January, 2013
haiyooo hahaahah baby ?? wow
CIK TOM CIK TOM 20 January, 2013
ish2 ada2 je idea si boni ni..
hasrul hassan hasrul hassan 21 January, 2013
As-Salam. Memang abg ensem sangat ensem di dlm bidang hartanah, antra blog terawal yang selalu HH singgah. Lebih2 lagi masa nak beli umah sendiri dulu ... skang dah ada rumah sendiri, dah jarang pergi ...cuma kadangkala singgah jenguk abg ensem tgk perkembangan dunia hartanah Malaysia.
nik ros nik ros 21 January, 2013
alahai baby baby.
lawak ok.
cweet pinky cweet pinky 21 January, 2013
hahahaha , baby la sgt kan ?? hahahaha !
hazman aka species1980 hazman aka species1980 21 January, 2013
lepas nie buat boni vs hazman pulak.... tapi pasal MAKAN la... amacam ?
wantie wantie 21 January, 2013
sokong. masa muda beli harta.
akak beli rumah masa usia 24 tahun. sekalang dah 10 tahun akak beli umah tau. lagi 5 tahun langsai la hutang umah.

syukur..
Danial Danial 21 January, 2013
Baby ni nakal la ;)

Haha.. memang terbaik der..

Dan saya sangat sokong kalau nak kumpul harta, kumpullah masa muda
Azri Johan Azri Johan 21 January, 2013
kacak VS ensem.. untunglaa~ hehehe
Cik Fie Cik Fie 21 January, 2013
baby ? pon boleh la . haha :P
TiranaAduka TiranaAduka 21 January, 2013
salam bro boni.
Hehehehe
Umi Nazrah Umi Nazrah 22 January, 2013
macam dah takda nama lain. baby jugak nak digunanya. hahahahahahaha
Lina md. munir Lina md. munir 22 January, 2013
Baby tua ni namanya. Mangkok mana mangkok ? heheh
ct kektus ct kektus 22 January, 2013
terasa muda le tu. baby baby. haha


nadia nadia 23 January, 2013
hahaha, sekilat boni lalu didepan dah boleh tahu jantan betina dia. :p
boni boni. kelakar sokmo tahukkk. abang hensem rumah berkepul, abang kacak boni awek bersepah. ;p
JMR JMR 23 January, 2013
ramai jeles ngn gmbr ko & HZ tu...termasuk aku!
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 24 January, 2013
kikiki....perasan mudalah tue...