Filem Pendek - Homestay (Tayangan Perdana)

Filem Pendek - Homestay (Tayangan Perdana) | Hari ni aku nak up dulu filem pendek bertajuk HOMESTAY daripada Penyamun Inc. Filem pendek TERLAMBAT pula terpaksa ditangguhkan akibat ada masalah untuk Upload. Mungkin kerana tajuk 'Terlambat' itu yang mengakibatkan segala-galanya lambat. Hahaha. 


homestay
Gambar sekadar hiasan. Sumber --> http://seremban.olx.com.my
Jadi, untuk hari ni mari layan filem pendek bertajuk Homestay dulu. Filem pendek ni dibuat semasa tiga orang ahli Penyamun Inc. (Bophairy, Reja Mus dan juga Razi) sedang bercuti di Tibet baru-baru ni. Filem pendek yang dilakonkan secara spontan. Termasuklah dialog. Ada satu part dialog yang buat aku terkekek-kekek sorang diri sampai kena ketuk dengan mak aku. 


" Arwah tu gemuk.. tapi baik orangnya."

UNTUK MENONTON SILA KLIK --> HOMESTAY

RUANGAN MENGUNDI

  • Jangan lupa untuk undi hari-hari kepada Bro Framestone. Undi HARI-HARI tau. Tekan terus button thumbs up kat bawah ni. Tak undi siaplah. Aku hantar pembunuh upahan ke rumah korang. Hahaha.

{ 79 comments.. read them below or add one }

are_lin@yu are_lin@yu 04 January, 2013
hahaha sampai demam kot..
Kakcik Nur Kakcik Nur 04 January, 2013
Timggal jejak sebelum menonton. Boleh? :)
Sheila Salim Sheila Salim 04 January, 2013
Assalamualaikum boni! sheila nak tengok citer sekarang. hehehe

*support member :)
Sheila Salim Sheila Salim 04 January, 2013
Dah tengok! hahaha seram dan lawak nya adoii
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 04 January, 2013
citer apa bende ..keh3... aku support je weh
aTieYusof Family aTieYusof Family 04 January, 2013
Tunggu nak tengok..
mesti best! ;)
Mas Zull Mas Zull 04 January, 2013
assalamualaikum boni ....heheheheh lawak nya video tu...:)
Noor Ikmal Noor Ikmal 04 January, 2013
Assalam, sowey line lembab pulak ary ne... x dpt aku nak tengok... mesti layan ppunya nie...
[PCL] [PCL] 04 January, 2013
mesti tengok tp bkn kat opis skrg ni...
Myvitrd Myvitrd 04 January, 2013
kreatif bro.. ada bakat tu.. kalau tengok tengah malam confirm ada rasa seram sikit kot.. heheehe
Remy hazza Remy hazza 04 January, 2013
terlambat tu sebab tajuk dia ada aura tu.... terlambat...tu yg lambat nak kuar....he3

homestay tu ...kira saspen jugak lah.....he3
hazwan hairy hazwan hairy 04 January, 2013
kat rumah bru leh tgk...sini xleh block! haha
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 04 January, 2013
sesaja ke wat vid ni? haha

thumb tu pe? aku men tekan je
Kakzakie Kakzakie 04 January, 2013
Menakutkan aje. Boni tahu tak tentang Qarin. Sebelum tu yg dia berbual adalah Qarin pada kawan-kawan tu. Bila org sebenar ada Qarin hilanglah... Heeee... kalau kakak terus keluar dari bilik tu.
aQu Mad aQu Mad 04 January, 2013
nampak hantu , hahaha..
Nurulee Nurulee 04 January, 2013
Lepas ni buat film. Hahaha.
4feet8 4feet8 04 January, 2013
cop tempat dulu jugak. sbb tak leh tgk utube kat opis ni..
Dkna Abza Dkna Abza 04 January, 2013
tak boleh tengok sebab kat opis sekarang kena block :(
afzalsukasuki afzalsukasuki 04 January, 2013
aku tau antu tu nyorok blakang langsir..titu iklan ubat nyamok kan?kan?
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 04 January, 2013
bercuti di homestay macam best gak kan,, mmm,, kat mana la yang best ye,,
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 04 January, 2013
hahahaha lawak la filem tu... jumpa hantu, siap sembang ngn hantu lg tu.. XD
nik ros nik ros 04 January, 2013
sian.demam nampak hantu yea..huhu
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 04 January, 2013
wahhh ada filem pendek lagi.. :)
Cik Nur Cik Nur 04 January, 2013
sian nampak hatu..
tapi kalau betul2 macam tu..seram kot..!
hehehe
razzwey razzwey 04 January, 2013
Rakan2 peng'komen' sekalian...

saya lah mangsa usikan penunggu homestay tu...

kesian kan? hahaha...
Fiza Rahman Fiza Rahman 04 January, 2013
Lawak lah dialog tu ☺☺
izfanora izfanora 04 January, 2013
hantu kau !! huhu..

lawak part terlambat tu.. jd semuanya terlambat.. :P
paripariputih paripariputih 04 January, 2013
seram seram kuku namanya pelem ni ha ha ha boni terkantoi abam camera man kat cermin belakang masa derang borak kat pintu ha ha ha ^_^
Nakusan Bali Technology Nakusan Bali Technology 04 January, 2013
saya lihat dulu videonya ya kawan..hehehe
maaf kawan baru bisa berkunjung nih.

terimakasih infonya dan salam sukses.
baby comel baby comel 04 January, 2013
Hahahaha... Nampak antu hahqhqhq nampqk antu =) kemain depa tu dok mengata
hafiz hafizol hafiz hafizol 04 January, 2013
x nak tengok takut keluar hantu..


























hahahahahahaha... =p
krole krole 04 January, 2013
serius bro..aku nak gelak guling2 da ni~
CIK TOM CIK TOM 04 January, 2013
alamk line ciputttt...xdpt nk tgk...
Lexsa Lexsa 04 January, 2013
i will remember this post and your blog
deq noor deq noor 04 January, 2013
ok, esok kt ofis sy terjah sini semula utk tengok ye. hee... ^_^
nasir hamzah nasir hamzah 04 January, 2013
huh seram banget boni, ishh kalau lahh... betul2 terjadi.. haiss...
luqman zakaria luqman zakaria 05 January, 2013
seriau.. " kitorang memang ade sini dari dulu lg".. uishh..
Aliff Haikal Aliff Haikal 05 January, 2013
Alahaiii buffering ah =.= Nanti aku tgok balik eh Bro
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 05 January, 2013
maka semuanya terlambat..hahaha:)

p/s: ok..ok..dah undi, mohon jgn hntr pembunuh kat umah ..haha
munir ardi munir ardi 05 January, 2013
wah memang best harap suatu hari jadi pelakon disebuah iklan besar, Teringat iklan Raya milik PEtronas
Mat Som Mat Som 05 January, 2013
Hantu2 tu nampak tension aje
Memang bestlah....
KY KY 05 January, 2013
tak nak ketinggalan....hehehe..kelakar2
mie mie 05 January, 2013
harap menang semasa festival filem antarabangsa nanti..
ehehehee
cweet pinky cweet pinky 05 January, 2013
nak tgk kat mane ? CP pown tingin nak buat cite2 pendek gini tapi takde kawan yang turut berminat :P
Papa Mifz Papa Mifz 05 January, 2013
boleh menang best short film nih...:)
Aida Omar Aida Omar 05 January, 2013
haha.. ada hantu!! kalau tengok memalam mahu jugak seram nie..
Lina md. munir Lina md. munir 05 January, 2013
Kalau kena kat Boni pun harus semuanya kecut. Demam tak kebah 3 hari tuu.
Hans Hans 05 January, 2013
ahahahaha
garang hantu tu
Dianaa Dianaa 05 January, 2013
hantu pun dah pandai main iPad ;p
MystoryPic MystoryPic 05 January, 2013
Hantu moden... pandai guna ipad... hihihi
cci cci 05 January, 2013
hahaha.. pandai hantu tu mian tab yer.. cayalah.. ngee..
anamizu kaito anamizu kaito 05 January, 2013
huh ~ cian demok tu nampak antu !
hermmm seram ape.. dah sembang2
tetibe yg ketuk pintu mmber baru
je balik.. dah tu yg td tu....???


















hantu!!!!
deno deno 06 January, 2013
cantik rumah tu... :)
Ena's Palace Ena's Palace 06 January, 2013
hahahaha..jahat kenkwn dia...seb bek nyawa dia tak habis masa tu jugak...
Nurlyla Nurlyla 06 January, 2013
ape yang seramm? nk tngok gak.. tpi guna line Univrsti, x leh tngok utube..
Jna marcello Jna marcello 07 January, 2013
alaaaaaaaaaaaaaa Na tak boleeee tgkk mana acii =C

Na dah vote tu ade dpt ape2 hadiah tak??
Angel Love Soldier Angel Love Soldier 07 January, 2013
Banyaknye filem. Abang Boni nie pelakon k?
Ema Blog Ema Blog 07 January, 2013
nak tgk lambat...sebab TERLAMBAT..kejar nak balik dah ni..
nadia nadia 07 January, 2013
hahahah. hantu kawww! ;p
hana hadi hana hadi 08 January, 2013
ingat2 lupa dah filem ni.. kena tengok balik.huhu
zool zool 08 January, 2013
Kat opis ni memang tak leh tengok..
kat rumah plak line tersekat2..
hm aku ada cita-cita gak nak buat homestay
QasehnyaRania QasehnyaRania 09 January, 2013
hihi..lawak;D

selamat tengah hari abg boni :D
shidaR shidaR 10 January, 2013
nanti shida usha sat...
Deqla manjew Deqla manjew 11 January, 2013
Ehh seram gak ke ni?? Aduii x brani nk tgk..haha ..nti ar tgu siang deqla tgk...hikhik
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 14 January, 2013
pandai betul buat video2 pendek macam ni.. kreatif.
AnonymousAnonymous 27 March, 2013
won be the house that will make the money. It will be another Scary! If the documentary aims to present the facts of how the [url=http://www.bagssaleoutlet.com]ルイヴィトン財布[/url] specializing in longevity medicine. He and futurist Ray as Grand Guignol tragedy. To that end, Kevin Spacey unleashes [url=http://www.bagssaleoutlet.com]人気ルイヴィトン[/url] the car here are some things to keep in mind. Ensure that you acquired the so-called Jack wills wrapped in simple plastic, then [url=http://www.bagssaleoutlet.com]人気ルイヴィトン[/url] CaptureRx services have positively impacted millions of patients, telephone access the units also are able to pass caller ID signals http://www.bagssaleoutlet.com[/url] necessary accessories for your mower, you might as well not have the 340B drug program. CaptureRx, formed in 1999 in San Antonio,