Filem Pendek - Terlambat (TAYANGAN PERDANA)

on 07 January 2013

Filem Pendek - Terlambat (TAYANGAN PERDANA) | Assalamualaikum semua sahabat-sahabat yang dikasihi semua, maafkan saya kerana tidak memunculkan diri sejak dua hari lepas. Faktor usia agaknya. Hahaha. Tak pasal-pasal. 

Baiklah, setelah bertungkus lumus menunggu, akhirnya filem pendek bertajuk 'TERLAMBAT' akhirnya berjaya menerjah panggung Youtube. Jadi, mari kita saksikan filem pendek daripada Penyamun Inc. yang terbaru. 


filem pendek - terlambat


UNTUK MENONTON SILA KLIK --> TERLAMBAT

P/S : Siapa cakap berlakon tu senang? Tahyul semua tu. Masa shooting, beberapa kali lidah aku terbelit, salah sebut, pernafasan tak cukup, picthing lari sana-sini, dan beberapa kali aku diserang asma sebab terlalu gugup.

RUANGAN MENGUNDI

  • Undi undi dan undi. Undi Bro Framestone HARI-HARI ye. Mudah sahaja. Klik je button THUMBS UP kat bawah ni. Semudah ABC kan? Heh heh.
Ranking: 5

{ 53 comments... read them below or add one }

Reply Comment Bitt (double IS) said...

betul betul betul...
pernah hantar anak casting...anak yg casting mama yg lelah...hahahah

ok jup nak tonton! ;)


January 7, 2013 at 10:24 AM
Reply Comment Bitt (double IS) said...

pst, kim salam kat BOB.kawan baik i tu dulu!


January 7, 2013 at 10:26 AM
Reply Comment Sheila Salim said...

Assalamualaikum boni, sheila dah tengok filem pendek TERLAMBAT ni. best, keep it up. buat lagi filem pendek banyak2 ye :)


January 7, 2013 at 10:36 AM
Reply Comment Fiza Rahman said...

Lunch nnt baru bley tgk sbb youtube dah kena blocked...huhuhu...


January 7, 2013 at 10:53 AM
Reply Comment Carlos Santiago said...

Orait bro...utk pengetahuan bro, link yg dimasukkn oleh google adalah link yg ada malware...blog link google xremove blog..sbb tu google bagi komen pakai Name/Url.


January 7, 2013 at 11:39 AM
Reply Comment Abil Fikri Ahmad said...

Best bro "terlambat" ni..teruskan..


January 7, 2013 at 11:41 AM
Reply Comment Cik Nur said...

wahhh..sampai kot mesej filem terlambat ni...bila dah terlambat..nak myesal pun xgunakan...


January 7, 2013 at 11:58 AM
Reply Comment BlogS of Hariyanto said...

joe yang malang....tak sempat minta maaf pada mak-nya, semoga film pendek ini jadi peringatan bagi kita semua untuk segera meminta maaf pada orang tua kita...jangan sampai terlambat :)


January 7, 2013 at 12:00 PM
Reply Comment Noor Ikmal said...

Assalam, aku sangkakan panggung manadah tadi... dilayan bah kalau koe Boni...


January 7, 2013 at 12:47 PM
Reply Comment ohcikgu said...

ohh..ada kat youtube sahaja rupanya.


January 7, 2013 at 1:47 PM
Reply Comment Zulfadli Munirah said...

best!! best!! tertipu...ingt td mimpi je..last2 real...caya la bro!...ok la layan tym lunch sbb shortfilm je...n blh jdikan peringatan bg yg menonton...

jangan lupa singgah n follow di Fadlira


January 7, 2013 at 1:50 PM
Reply Comment Nory Zoulkefle said...

wahhh boni nak jadi retis plakk...heheh...keep it up, bro..


January 7, 2013 at 2:08 PM
Reply Comment Juan said...

ngko berlakon ker bro, jap aku tengok


January 7, 2013 at 2:31 PM
Reply Comment wantie said...

bagus boni. teruskan usaha kamu yang murni. moga jadi terkenal suatu hari nanti. sapa tau kan..


January 7, 2013 at 2:55 PM
Reply Comment Kakzakie said...

Allah... mungkin apa yg Bad mimpikan betul itulah harapan si Joe yg belum kesampaian. Eh... ini cerita aje kan

Tapi jadikan teladan. Ibu usah diabaikan. Kasihi ibu.


January 7, 2013 at 3:29 PM
Reply Comment hafizmd said...

Kalau camni, takleh nafi lagi dah pasal boni yg kacak =)

Teruskan bro...terbaik!


January 7, 2013 at 3:35 PM
Reply Comment aQu Mad said...

tak lama lagi jadi pelakon lah YB boni. huhu


January 7, 2013 at 4:27 PM
Reply Comment Obat Penyakit Stroke said...

Berkunjung kak..Makasih atas infonya kak

salam kenal..;D


January 7, 2013 at 4:39 PM
Reply Comment ::EIDA:: said...

Tak sangka ida kawan dengan retis.. nak sign.... ;p


January 7, 2013 at 4:42 PM
Reply Comment potia casadelarossa said...

betol tu.. ingat senang ke belakon... masa aku shooting filem "BERAK DI AIR DERAS" dulu pun 6bulan shooting... padahal filem tu 5minit jek... ekekek


January 7, 2013 at 4:54 PM
Reply Comment nik ros said...

best,nnt buat lagi citer pendek2 mcm ni.senang nak tgk..hehe


January 7, 2013 at 4:55 PM
Reply Comment ary_lee said...

Aman Wan too dramatic.. HahahahaXD


January 7, 2013 at 4:55 PM
Reply Comment amirini said...

Dramatiknya cerita ni...
takut plak...


January 7, 2013 at 5:04 PM
Reply Comment fairus said...

PENUH PENGAJARAN. TERBAIKLAH BONI.


January 7, 2013 at 5:11 PM
Reply Comment Warna Warni Kehidupan said...

wah..pelakon kacak, nak sain... feeling kurang bro.. tingkatkan usaha anda untuk menjadi retis paling fofular abad ini...


January 7, 2013 at 5:17 PM
Reply Comment Mas Zull said...

assalamualaikum boni...terbaik la...:)


January 7, 2013 at 5:55 PM
Reply Comment Dkna Abza said...

biar lambat asal selamat :)


January 7, 2013 at 6:29 PM
Reply Comment pipoq said...

"bad..jangan terlambat!!" hehehe..

boleh masuk pencalonan ni..cuma aku harap kalau nak pembaikan sikit bab bunyi la..kalau boleh dengar clear mcm tgk filem luar negara, pehtu letak translation international, boleh pegi pasaran Hong Kong ni..


January 7, 2013 at 9:11 PM
Reply Comment hafiz hafizol said...

gila ah. kena serang asma yg x tahan tuh. =p


January 7, 2013 at 10:45 PM
Reply Comment Donny Ien said...

tahniah bro boni,
video yang memberi seribu pengajaran kepada semua. teruskan usahamu!


January 7, 2013 at 11:05 PM
Reply Comment nadia said...

boniiii, nak signnnnnnn! :)


January 7, 2013 at 11:48 PM
Reply Comment Remy hazza said...

camnie lah baru betul2 anak wayang!!! terbaik......


January 8, 2013 at 12:12 AM
Reply Comment Cinta Misteri said...

Wah boni.....majulah boni utk industri perfileman negara


January 8, 2013 at 12:15 AM
Reply Comment hana hadi said...

fuh, dasyat gak filem Terlambat tu.. Hana berlakon jadi pokok jelah kalau cmtu. Ada kosong tak?hehe


January 8, 2013 at 12:48 AM
Reply Comment KiD said...

boni... kau hensem laaaa... sweeeet.. hik3


January 8, 2013 at 6:00 AM
Reply Comment Melastik Bintang said...

ko ada asma ke boni.. haha.. ada asma mana leh berlakon.. rugi production bazir takes je..kekeke


January 8, 2013 at 10:20 AM
Reply Comment MizzTina said...

asma?? teruknya.. xnk amik sy berlakon ke? hahaha..ok, gurau je


January 8, 2013 at 10:44 AM
Reply Comment Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

nak sainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!


January 8, 2013 at 11:19 AM
Reply Comment Sue-Rya Qistina said...

jgn kata nak berlakon, nak jadi model, nak jadi penyanyi pun bukan mudah tau. hehehe. terbaik!


January 8, 2013 at 11:21 AM
Reply Comment Denaihati said...

cayalah, menginsafkan. peringatan baik untuk semua


January 8, 2013 at 11:30 AM
Reply Comment MaMa Rey said...

best citer fia..peringatan utk semua..tq bonikacak


January 8, 2013 at 12:37 PM
Reply Comment Si Matatajam said...

Bagus mesej yg nak disampaikan Terlambat ni..


January 9, 2013 at 1:33 AM
Reply Comment Hafizul said...

Hebat dari bidang nyanyian alih pula ke bidang lakonan..bila nak masuk dalam slot cerekarama TV3?hehe


January 9, 2013 at 11:00 PM
Reply Comment shidaR said...

terlambat...ape yg terlambat?? kena la tgk dulu heheee :D


January 10, 2013 at 2:39 AM
Reply Comment Nadot said...

ala..napa suara boni perlahan sangattt x sekuat bop & aman... tak dapat nak menikmati kelunakan suara boni .. hoho


January 10, 2013 at 9:13 PM
Reply Comment Deqla manjew said...

Ehh nmpk kurus pulak.boni ni..huhu...aduiiii seram aihh tgk filem ni..rupanya dah mati...tp terbaik ar bro.. ;-)


January 11, 2013 at 1:25 AM
Reply Comment Sayidah Nafisah Ruslan said...

teringin nak jadi pelakon.. tapi mak tak kasi :(


January 14, 2013 at 10:41 AM





 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design