Filem Pendek - Terlambat (TAYANGAN PERDANA)

Filem Pendek - Terlambat (TAYANGAN PERDANA) | Assalamualaikum semua sahabat-sahabat yang dikasihi semua, maafkan saya kerana tidak memunculkan diri sejak dua hari lepas. Faktor usia agaknya. Hahaha. Tak pasal-pasal. 

Baiklah, setelah bertungkus lumus menunggu, akhirnya filem pendek bertajuk 'TERLAMBAT' akhirnya berjaya menerjah panggung Youtube. Jadi, mari kita saksikan filem pendek daripada Penyamun Inc. yang terbaru. 


filem pendek - terlambat


UNTUK MENONTON SILA KLIK --> TERLAMBAT

P/S : Siapa cakap berlakon tu senang? Tahyul semua tu. Masa shooting, beberapa kali lidah aku terbelit, salah sebut, pernafasan tak cukup, picthing lari sana-sini, dan beberapa kali aku diserang asma sebab terlalu gugup.

RUANGAN MENGUNDI

  • Undi undi dan undi. Undi Bro Framestone HARI-HARI ye. Mudah sahaja. Klik je button THUMBS UP kat bawah ni. Semudah ABC kan? Heh heh.

{ 53 comments.. read them below or add one }

Bitt (double IS) Bitt (double IS) 07 January, 2013
betul betul betul...
pernah hantar anak casting...anak yg casting mama yg lelah...hahahah

ok jup nak tonton! ;)
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 07 January, 2013
pst, kim salam kat BOB.kawan baik i tu dulu!
Sheila Salim Sheila Salim 07 January, 2013
Assalamualaikum boni, sheila dah tengok filem pendek TERLAMBAT ni. best, keep it up. buat lagi filem pendek banyak2 ye :)
Fiza Rahman Fiza Rahman 07 January, 2013
Lunch nnt baru bley tgk sbb youtube dah kena blocked...huhuhu...
Carlos Santiago Carlos Santiago 07 January, 2013
Orait bro...utk pengetahuan bro, link yg dimasukkn oleh google adalah link yg ada malware...blog link google xremove blog..sbb tu google bagi komen pakai Name/Url.
Abil Fikri Ahmad Abil Fikri Ahmad 07 January, 2013
Best bro "terlambat" ni..teruskan..
Cik Nur Cik Nur 07 January, 2013
wahhh..sampai kot mesej filem terlambat ni...bila dah terlambat..nak myesal pun xgunakan...
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 07 January, 2013
joe yang malang....tak sempat minta maaf pada mak-nya, semoga film pendek ini jadi peringatan bagi kita semua untuk segera meminta maaf pada orang tua kita...jangan sampai terlambat :)
Noor Ikmal Noor Ikmal 07 January, 2013
Assalam, aku sangkakan panggung manadah tadi... dilayan bah kalau koe Boni...
ohcikgu ohcikgu 07 January, 2013
ohh..ada kat youtube sahaja rupanya.
Zulfadli Munirah Zulfadli Munirah 07 January, 2013
best!! best!! tertipu...ingt td mimpi je..last2 real...caya la bro!...ok la layan tym lunch sbb shortfilm je...n blh jdikan peringatan bg yg menonton...

jangan lupa singgah n follow di Fadlira
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 07 January, 2013
wahhh boni nak jadi retis plakk...heheh...keep it up, bro..
Juan Juan 07 January, 2013
ngko berlakon ker bro, jap aku tengok
are_lin@yu are_lin@yu 07 January, 2013
baiklah br nk g tgk.hehe
wantie wantie 07 January, 2013
bagus boni. teruskan usaha kamu yang murni. moga jadi terkenal suatu hari nanti. sapa tau kan..
Kakzakie Kakzakie 07 January, 2013
Allah... mungkin apa yg Bad mimpikan betul itulah harapan si Joe yg belum kesampaian. Eh... ini cerita aje kan

Tapi jadikan teladan. Ibu usah diabaikan. Kasihi ibu.
hafizmd hafizmd 07 January, 2013
Kalau camni, takleh nafi lagi dah pasal boni yg kacak =)

Teruskan bro...terbaik!
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 07 January, 2013
wow... buat filem pendek.. jap nk tgk.
aQu Mad aQu Mad 07 January, 2013
tak lama lagi jadi pelakon lah YB boni. huhu
Obat Penyakit Stroke Obat Penyakit Stroke 07 January, 2013
Berkunjung kak..Makasih atas infonya kak

salam kenal..;D
::EIDA:: ::EIDA:: 07 January, 2013
Tak sangka ida kawan dengan retis.. nak sign.... ;p
potia casadelarossa potia casadelarossa 07 January, 2013
betol tu.. ingat senang ke belakon... masa aku shooting filem "BERAK DI AIR DERAS" dulu pun 6bulan shooting... padahal filem tu 5minit jek... ekekek
nik ros nik ros 07 January, 2013
best,nnt buat lagi citer pendek2 mcm ni.senang nak tgk..hehe
ary_lee ary_lee 07 January, 2013
Aman Wan too dramatic.. HahahahaXD
amirini amirini 07 January, 2013
Dramatiknya cerita ni...
takut plak...
fairus fairus 07 January, 2013
PENUH PENGAJARAN. TERBAIKLAH BONI.
Warna Warni Kehidupan Warna Warni Kehidupan 07 January, 2013
wah..pelakon kacak, nak sain... feeling kurang bro.. tingkatkan usaha anda untuk menjadi retis paling fofular abad ini...
Mas Zull Mas Zull 07 January, 2013
assalamualaikum boni...terbaik la...:)
Dkna Abza Dkna Abza 07 January, 2013
biar lambat asal selamat :)
pipoq pipoq 07 January, 2013
"bad..jangan terlambat!!" hehehe..

boleh masuk pencalonan ni..cuma aku harap kalau nak pembaikan sikit bab bunyi la..kalau boleh dengar clear mcm tgk filem luar negara, pehtu letak translation international, boleh pegi pasaran Hong Kong ni..
hafiz hafizol hafiz hafizol 07 January, 2013
gila ah. kena serang asma yg x tahan tuh. =p
Donny Ien Donny Ien 07 January, 2013
tahniah bro boni,
video yang memberi seribu pengajaran kepada semua. teruskan usahamu!
nadia nadia 07 January, 2013
boniiii, nak signnnnnnn! :)
Remy hazza Remy hazza 08 January, 2013
camnie lah baru betul2 anak wayang!!! terbaik......
Cinta Misteri Cinta Misteri 08 January, 2013
Wah boni.....majulah boni utk industri perfileman negara
hana hadi hana hadi 08 January, 2013
fuh, dasyat gak filem Terlambat tu.. Hana berlakon jadi pokok jelah kalau cmtu. Ada kosong tak?hehe
KiD KiD 08 January, 2013
boni... kau hensem laaaa... sweeeet.. hik3
Melastik Bintang Melastik Bintang 08 January, 2013
ko ada asma ke boni.. haha.. ada asma mana leh berlakon.. rugi production bazir takes je..kekeke
MizzTina MizzTina 08 January, 2013
asma?? teruknya.. xnk amik sy berlakon ke? hahaha..ok, gurau je
Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures 08 January, 2013
nak sainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 08 January, 2013
jgn kata nak berlakon, nak jadi model, nak jadi penyanyi pun bukan mudah tau. hehehe. terbaik!
Denaihati Denaihati 08 January, 2013
cayalah, menginsafkan. peringatan baik untuk semua
MaMa Rey MaMa Rey 08 January, 2013
best citer fia..peringatan utk semua..tq bonikacak
Si Matatajam Si Matatajam 09 January, 2013
Bagus mesej yg nak disampaikan Terlambat ni..
Hafizul Hafizul 09 January, 2013
Hebat dari bidang nyanyian alih pula ke bidang lakonan..bila nak masuk dalam slot cerekarama TV3?hehe
shidaR shidaR 10 January, 2013
terlambat...ape yg terlambat?? kena la tgk dulu heheee :D
Nadot Nadot 10 January, 2013
ala..napa suara boni perlahan sangattt x sekuat bop & aman... tak dapat nak menikmati kelunakan suara boni .. hoho
Deqla manjew Deqla manjew 11 January, 2013
Ehh nmpk kurus pulak.boni ni..huhu...aduiiii seram aihh tgk filem ni..rupanya dah mati...tp terbaik ar bro.. ;-)
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 14 January, 2013
teringin nak jadi pelakon.. tapi mak tak kasi :(