Kaulah Bidadariku

Ini adalah pertama kali aku menghasilkan karya yang agak jiwang mawang ni. Karya ayat-ayat cinta, ayat-ayat romantik, ayat-ayat putus cinta, ayat-ayat tangkap leleh, ayat-ayat sedih. Karya ini dihasilkan semasa aku sedang bersendirian di satu malam yang hening.

Nampak tak? Walaupun muka aku ketat, ganas dan kacak, namun kadang-kadang ada masanya hati aku ada taman bunga taik ayam.  Jadi, dengarkanlah video ayat-ayat cinta yang telah berjaya aku hasilkan semasa aku sedang kesedihan. Harap ada 'feel' di dalam karya tersebut. Harap korang suka. Karya cinta versi Boni Kacak. 


ayat-ayat cinta
Adakah dia bidadariku? Bakal terjawab pada tahun 2015.
Pesanan penaja : Sila berada di dalam mood sedih untuk menonton video ini! Kalau tak, hammer sedia menanti anda.


P/S : Jutaan penghargaan kepada AWEK NI kerana telah menepek video aku. Blushing-blushing pipi aku.

Mood malam aku rasa lebih feeling dengar video ni rasanya.

RUANGAN MENGUNDI

  • Mohon bantuan untuk vote Bro Framestone setiap hari. Mudah sahaja. Klik sahaja button thumbs up di bawah ni HARI-HARI. Mudah je kan. Click N Go. Hahaha. 

{ 110 comments.. read them below or add one }

nik ros nik ros 03 January, 2013
boleh ganti dj lin kat suria fm ni..hehe
Carlos Santiago Carlos Santiago 03 January, 2013
gila romantik ayat ko..hahahaha..tapi awek dlm gmbr tu cun.
aTieYusof Family aTieYusof Family 03 January, 2013
amboiiiii jiwangggnya!...haha.. dalam hati ada taman betul tau..:)
Cantik & ayu awek itu!
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 03 January, 2013
asal bideo je aku xley tgk

mencik

xdpt nk cair ngn kate2 ko ehhh
yana halim yana halim 03 January, 2013
tu diaaa....bertukar arah nmpk. Sdg dilanda cintan cintun ka? hehe
Remy hazza Remy hazza 03 January, 2013
cayalah bro.....
meleleh taik telinga dengar.....
nak menangis pun ada.....
nak senyum pun tak boleh.......
tacing sangat......
semoga hati tu tak terus mati......
semoga ketemu cinta sejati......
tak mau kosong !!!!
kak nora kak nora 03 January, 2013
amboi! boni ada bakat juga yer..tangkap lentok betul ayat2 cinta diaaa..
hazwan hairy hazwan hairy 03 January, 2013
wah kau! hahaha....seru2 lah tu..haha
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 03 January, 2013
ecehhh ! bidadari dia cun la ! haha ^^
Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures 03 January, 2013
arrgghh..tak boleh dengar/tengok dan yang seumpama dengannya. nanti ar malam kang ahkakkkk stalkkkk heee :p
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 03 January, 2013
amboi2, sri langka.. acecece...
Farisha Lyssa Farish Farisha Lyssa Farish 03 January, 2013
tu die..jiwang nye! bile dengar cm nk tergelak le..hehe..
[PCL] [PCL] 03 January, 2013
mana nk klik vdo tu..nk gak rasa jiwang versi boni...haha.
Noor Ikmal Noor Ikmal 03 January, 2013
Assalam, ada nampak video nie kelmarin masa tengah godek pakcik Youtube... memang jiwang habis bro... cute plak awek kat atas tu... mcm kenal saja dia tu.. hehehe

muka dia tu sama ngan org yg aku kenal dulu... sebab tulah lama sikit dekat sini... hehehehe
Fiza Rahman Fiza Rahman 03 January, 2013
Frust...tak bley tgk lah video ni...huhuhu...
Ena's Palace Ena's Palace 03 January, 2013
muzik latar leh tangkap leleh dibueknya...

amboiii berbakat jugak awk nih ek...karang sendri ke?
Mira Adzlia Mira Adzlia 03 January, 2013
walaweh..gila jiwang la...hihi...rse xsggup nk dgr sbb syahdu sgt di situ..hihi..nk menangis tgulin2 pun ader..huhu
Ena's Palace Ena's Palace 03 January, 2013
uik..awk pernah masuk jgn lupa lirik yer...
Cinta Misteri Cinta Misteri 03 January, 2013
aduhhhhh jiwang nye. tp kannn kenapa kena tunggu 2015. bukannya dh wajib ke?
Sheila Salim Sheila Salim 03 January, 2013
Assalamualaikum boni, alhamdullilah. so kitorang tunggu lagi 2 tahun ler jawapannya? hee semoga cepat2 bernikah ye. hihi jiwang karat :)
Mas Zull Mas Zull 03 January, 2013
assalamualaikum boni...tangkap lentuk bila mendengarnya...jiwang habis ni...:)
Qashmere Qashmere 03 January, 2013
Tak dapat nak tengok video ni di office...apa2 pon semoga gembira balik ye boni moni!
Papa Mifz Papa Mifz 03 January, 2013
sah lu mat bunga nih...hehe
::EIDA:: ::EIDA:: 03 January, 2013
Adehhh~ mat bunga lor pulokkkk ;p
ct kektus ct kektus 03 January, 2013
dapat hummer ?
memang tak kan sedih lah. kehkeh
Anis Athia Anis Athia 03 January, 2013
Pergh.. Jiwang jugak encik boni ni.. Hahaha.. Semoga tercapai lah hajat 2015 tu nanti :)
Fauzi Blues Fauzi Blues 03 January, 2013
Ini baru patut digelar Mat Jiwang...ada ke patut Eyriqazz ckp nama blog aku ala-ala mat jiwang...hahahah..patutnya kau ...hahah..
afzalsukasuki afzalsukasuki 03 January, 2013
kahkahkah ko kalau awek cun kemain ko punya bidadari kan?kalau aku ko kutuk macam mesin kitar semula!

puih!
are_lin@yu are_lin@yu 03 January, 2013
amboi cunnya yg dia plh..hihi..baikla tunggu 2015!hihi
Len Inouie Len Inouie 03 January, 2013
Nak amek kehadiran jer kat sini jap.
Ema Blog Ema Blog 03 January, 2013
mendayu dayu suara...
Warna Warni Kehidupan Warna Warni Kehidupan 03 January, 2013
ni kalau dengar tengah-tengah malam, mau lari 5 kilometer.. seram..hukhuk
munir ardi munir ardi 03 January, 2013
Meski tak mengerti sangat tapi saya yakin siapapun perempuan kalau mendengar ayat-ayat macam nih mesti luluh hatinya, jiwang tuh romantis ya sobat
Cheq Kaq Cheq Kaq 03 January, 2013
hamboii boni..bertambah kacak dan segak laa diiringi dengan puisi yg syahdu..tangkap leleh beb!
Wadi AR Wadi AR 03 January, 2013
ceceh nak makwe lawa jeww
ceklala ceklala 03 January, 2013
ehemm..bab makwe je laju ekk!hahaha
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 03 January, 2013
As'salam, wah dalam diam boni ade hati ye dengan budak fatimah@Eyma Full nie ...baru tahuuuuu niee...

nanti nana cakap kat die ekkk..hahah :D
diana diana 03 January, 2013
macam dengar rancangan jiwang2 kat radio..
betul nih...heheh..
cik kaki ketawe cik kaki ketawe 03 January, 2013
sejak aku frust dulu...err...aku memang x boleh nak feeling la...tp kalau orang yg suke kat ko dengar suara ko mcm ni...aku rasa mesti dia cair...yg komen kat ats2 ni pun dah melting semua nya...
trah zain trah zain 03 January, 2013
rama-ramaaa...
(tetiba nyanyi lagu ella,,hehe)
anis scha anis scha 03 January, 2013
alahai suaraaa.. tersentuh betul. jiwang >.<
paripariputih paripariputih 03 January, 2013
Amboi manisnya awek lam gambar tu Boni.. erm... wa pun dari spesis pepari gak.. eh.. ha ha ha ^_^
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 03 January, 2013
wahh boni... dah jumpa peneman hati... alhamdulillah... tak lama lagilah boni nak kahwin tu
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 03 January, 2013
wahh boni... dah jumpa peneman hati... alhamdulillah... tak lama lagilah boni nak kahwin tu
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 03 January, 2013
girl tu yang photographer tu kan? hehe,, mcam kenai jaa,,,
Cik Muda Cik Muda 03 January, 2013
weeeeeeeeeeeeewiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttt ....... cairrrr........ aweks tu cun lol..!!
Cikgu Ma Cikgu Ma 03 January, 2013
ok...kau hadir menemani...

pause video, gelak laju2....hehe

kacaknya suara ..ngeee
hafiz hafizol hafiz hafizol 03 January, 2013
x dapat tengok video.. line internet mcm siput baxx .. hurm..
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 03 January, 2013
jap nk tgk video.... hmmm lembap plak lappy nie.
Si Matatajam Si Matatajam 03 January, 2013
Bertuahnya bidadari tu...syahdu plak M dengaq..
KonspiMaker KonspiMaker 03 January, 2013
Terus mood jiwang masa aku baca ni.
baby comel baby comel 03 January, 2013
Perrghh, romantik sungguh abg aku ni. Berbisik-bisik =) hehehe, cayalah abg boni.. cair pulak kita mendengar kehkehkeh.
4feet8 4feet8 03 January, 2013
huiyoo.. jiwangnya..
cun.. pandai pilih.. hehe..
izfanora izfanora 03 January, 2013
pergh suara..buat awek cair.. :)
zafira othman zafira othman 03 January, 2013
geli lah ketiak jiwang jiwang ni. hahaha
hnahdy hnahdy 03 January, 2013
aduh,, ada video plak.. esk hana tengok :)
KY KY 03 January, 2013
awak..mula2 adalah rasa tu, tapi hilang bila tengok gambar sebelah heheheh

selamat tahun baru..
Zurina Zurina 03 January, 2013
huhuhu...pengsan...;)
Cik Nur Cik Nur 03 January, 2013
xdapat tgk video tu.
apapun, jgn lupa jemput..hihih
Deqla manjew Deqla manjew 03 January, 2013
Mak aiii brooo...jiwang berkarat sungguh la..hahaha..sedap suara..tgkp lentok dgr...kohkohkoh
ctk ctk 04 January, 2013
macam mana nak feelin2 sedih bila tengok gambar boni kt tepi2 ni...hahahaha
cweet pinky cweet pinky 04 January, 2013
fuh ! i'm fall in love ! hahahaha ~

walaupun kat hati nih ade rase geli2 apabila mendengar ayat jiwang , but nic video la :D
Aju Mohit Aju Mohit 04 January, 2013
owh sungguh jiwang, akak dh vote today!! thumbs up!!
Mat Som Mat Som 04 January, 2013
Comelnya Mak we Boni

......sedihnya video ni
mengalahkan Ombak Rindu ....

Soalnya ke mana dia.....?

Sayangnya,
Adik perempuan saya pun dah habis dipinang orang
Neo89 Neo89 04 January, 2013
Ehem ehem~ semoga cepat dapat cucu. Ehh? heheh.
MystoryPic MystoryPic 04 January, 2013
Lamaaaaaaanya 2015.... tak takut kena kebas ke....

Touching sungguh aih...
ahsfantasy Ryu ahsfantasy Ryu 04 January, 2013
hehee awek yang sangat cantik :D
Arina Shamsul Arina Shamsul 04 January, 2013
hahahaha..jangan main2 hammer tu..kekeke.

Kakzakie Kakzakie 04 January, 2013
Aduhai tetiba kakak terjiwang macam org muda pulak dah tua-tua nie hihi..
MizzTina MizzTina 04 January, 2013
tetibe rs nk nyanyi lagu "bagai bidadari" lak..hehehe
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 04 January, 2013
cair baca ni, mmg berbakat lah hehehe
dya bunga dya bunga 04 January, 2013
cair siot aku dgr..hahaha..
dya bunga dya bunga 04 January, 2013
cair siot aku dgr..hahaha..
Farah Zahid Farah Zahid 04 January, 2013
asal awek cun je, boni mesti nak rembat.. :P
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 04 January, 2013
cayalahhhhh ! jiwang siot abg boni neh :D awek tu cun kotttt ^^
sis92 sis92 04 January, 2013
This comment has been removed by the author.
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 04 January, 2013
phewww berkarat jiwangnyer...hehe
Gillette Flores Gillette Flores 04 January, 2013
Nice one :)

Penuh penghayatan. *teringat pulak babak dalam Ada Apa Dengan Cinta". Hehehe.

jal jal 04 January, 2013
wakakaka comelnya perempuan tu hehe, satu thumbs up untuk bro
Jna marcello Jna marcello 04 January, 2013
Fuyooooo Boni..
Fuyoo fuyoo magic ;p
Cik Fie Cik Fie 04 January, 2013
cun gila awek tu . awek abg boni ke ? haha
cik nana cik nana 04 January, 2013
err err okay2 mood sedih takut kena hammer oi. haha
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 04 January, 2013
bakal bini ke hehe..cute bah dia
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 04 January, 2013
cer pakai earphone !! haha..meremang bulu tengkuk !! hehe kidding :P
Dianaa Dianaa 04 January, 2013
eh kenapa kena tunggu tahun 2015 dulu? cepat cepat lah :p
Angel Love Soldier Angel Love Soldier 04 January, 2013
Entah mimpi apa Abg Boni kali ni..
nadia nadia 05 January, 2013
haah la boni, dah boleh ganti kak lyn yang dj jiwang malam2 tu. :)
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 05 January, 2013
wow...dasyat tu
memang jiwang habis
tangkap leleh kot
ingatkan boni kacak jer tapi rupanya suara pun sexy amat
perghhhhh...nasib momoy x cair
haha
Hany Rara Hany Rara 05 January, 2013
comelnya marka dia..hehe :)
Hany Rara Hany Rara 05 January, 2013
comelnya marka dia..hehe :)
Lina md. munir Lina md. munir 05 January, 2013
Hahaha...jiwang karat dah anak Cik Zai nih.
Nadot Nadot 06 January, 2013
serius..dengar je suara, terus meremang bulu roma... memang tahan je rasa geli-geli di pankreas untuk habiskan dengar jugak.. haha
Raudzah Zahari Raudzah Zahari 07 January, 2013
Oooo mat jiwang-jiwang jugak rupanya walaupun..he..he...
Myra Jay Myra Jay 08 January, 2013
Sweetnya ayat cintun :D
Melastik Bintang Melastik Bintang 08 January, 2013
kahwin je lah dengan awek ni boni.. senang citer...
QasehnyaRania QasehnyaRania 09 January, 2013
ewah-eawah..tunggu apa lagi cepat g meminang :D
shidaR shidaR 10 January, 2013
perghh..awek cun la boni ^_^
tenku butang tenku butang 10 May, 2013
akhirnya boni dapat yg cun melecung apa.. heee..