Mimpi Jadi Kenyataan - iPad Mini

Mimpi Jadi Kenyataan - iPad Mini | Sejujurnya, aku tak pernah bermimpi akan dapat merasai gadget-gadget canggih kat dalam dunia ni. Tapi, ada sesuatu yang bakal membuat aku melompat keriangan sambil sesekali menampar cicak yang sedang bersiar-siar kat dinding rumah aku ni. Adakah iPad Mini akan menjadi hak mutlak aku tak lama lagi? Wah. Adakah mimpi aku bakal menjadi kenyataan untuk membuat vlog dan video-video yang berkualiti tinggi gambarnya? Heh heh. Atau adakah aku bermimpi? Jangan korang tanya. Tunggu je. Hehehe.


gambar ipad mini
Ipad Mini. Credit --> http://www.gsminsider.com

{ 105 comments.. read them below or add one }

Irwan Alessa Irwan Alessa 19 January, 2013
pehh awesome tu kalau ko pakai.. peh dah jeles ni :)
Remy hazza Remy hazza 19 January, 2013
alhamdulillah..... kalau dah tertulis rezeki bro...... mesti lagi kacak lepas nie.....
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 19 January, 2013
da heboh kan ko menang ipad mini..untunglah..S3 tu bgi2 free je la ye sygku :P
ikaa ikaa 19 January, 2013
wahhh Boni pinjammmm
hazwan hairy hazwan hairy 19 January, 2013
bg aku pegang juga sikit nnti..hahah
Cikgu Ma Cikgu Ma 19 January, 2013
errr...pnjam sat...hehe
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 19 January, 2013
Fuyo..huntung tu..xpe..ko amik ipad..hanis zalikha tetap aku pnye..haha
Cik Nur Cik Nur 19 January, 2013
Tahniah Awak...!!
Kalau ada lebih campak sini satu..
hahhaha. :P
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 19 January, 2013
saje la tu nak buat orang jelez,, grrrr
Papa Mifz Papa Mifz 19 January, 2013
pasti gambar video akan jadi lebih cun yer bro...
fifie fifie 19 January, 2013
Haiiii Ipad Mini sambil kenyit mata harap dia pun jatuh hati dengan fie. hahaha
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 19 January, 2013
tahniah...tahniah....rezeki Boni..
Mira Adzlia Mira Adzlia 19 January, 2013
hoho...ala..boni xyah la pki..kasi sy je ipad mini tu nnti..haha
Aliff Haikal Aliff Haikal 19 January, 2013
Segala impian kau boni, aku doakan semua menjadi kenyataan Amin :)
Mat Som Mat Som 19 January, 2013
Sama2 kita doakan sdra Boni kita menenangi Ipad mini itu, agar ia bertambah aktif dlm dunia blog dan filem.
MaMa Rey MaMa Rey 19 January, 2013
mudah-mudahan impian jadi kenyataan ye..
cian cicak tu kena tampar hehehe
Nastyna Nastyna 19 January, 2013
Insya Allah, akan ada rezeki kalau dah berhajat.
Cik Ain Cik Ain 19 January, 2013
wahhh huntung laaaaaaaaaaaaaaaaa...
pipoq pipoq 19 January, 2013
jangankan iPad mini..iPad gergasi pun belum menjadi kenyataan..aku cuma mampu dapat iPod je yang paling canggih dalam hadiah gadget..hehehe..

untuk tahun ni kalau bole nak masuk banyak2 pertandingan..

mudah mudahan murah rezeki..baru la bertambah episod filem nanti..
Cinta Misteri Cinta Misteri 19 January, 2013
chaiyokkk chayokkk...kemenangan menghampiri semakin dekat
MAY MAY 19 January, 2013
Wah..dpt ke..bestnye
baby comel baby comel 19 January, 2013
nak pinjam, nanti bila dah bosan main adik pulang kat abg ye =) hehehe, mini pun mini lah. janji ada.. Tahniah
Noor Ikmal Noor Ikmal 19 January, 2013
Assalam, perghhhh! mantap tu Boni.. memang cun bro klau dapat iPad Mini tu... aku pu nak jugak... hahha
Bui Junaidi Bui Junaidi 19 January, 2013
SEMOGA IMPIAN JADIK KENYATAAN LAH HENDAKNYA..HEHE
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak 19 January, 2013
dpt mn weh... aku nk jugak...

boni yg hensem... heheheh
hafiz hafizol hafiz hafizol 20 January, 2013
bukan boni menang i tab ke Boni masa pegi event baruni?
hana hadi hana hadi 20 January, 2013
bagi hana pinjam dulu ek. nak men angry bird.hehe
MK Kimi MK Kimi 20 January, 2013
aku terbau buah epal mini bakal sampai ke tgn kau! jealous!!!
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 20 January, 2013
pergh.. lepas ni boleh la main game...
Deqla manjew Deqla manjew 20 January, 2013
Wahhhhh...ipad mini tu...daku sekadar ade samsung mini..huhuhu..tp kalo mini2 ni ala2 comey je kan...kecik je kan..lg cun kalo tuan empunya tu pun kecik2 gak mcm deqla..x teringin ke nk bg deqla je?? hahahaha...
Nakusan Bali Technology Nakusan Bali Technology 20 January, 2013
mau beli gadget ya kawan?
asik donk kalau punya ipad mini..hehe
kak nora kak nora 20 January, 2013
kalau dah rezqi tu tak kemana boni..
Aien Alien Aien Alien 20 January, 2013
alhamdulillah. bertambah kacak la Boni lepas ni...so suwiiiittt. alahaii. haha
Mia Liana Mia Liana 20 January, 2013
wahhhh tahniahhhh boni.. lepas ni retis la berblog....
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 20 January, 2013
kalau dapat 5 mcm tu mesti best kan..ahahah
ALS ALS 20 January, 2013
Biar btl Abg Boni ni. Nak jugak. <-- Reaksi org jeles
AnonymousAnonymous 20 January, 2013
ko ni kalau nak kata ensem,jauh panggang dari api..aku tengok url ko pun aku dah naik meluat,tapi aku sabar je sbb aku faham lelaki desperate mcm ko kan..
cuma satu je aku nak pesan,sebagai lelaki adalah memalukan bila kau merampas milik orang lain,kau kena sedar itu.nanti takut kau akan dapat balik apa kau buat kat orang lain..sekadar pesanan bro..

n serius aku geli ngan url ko tu..geli siot..
NAL NAL 20 January, 2013
awesome ipad mini...
krole krole 20 January, 2013
kesian kat cicak tu boni..mna tau awek dia tgh tunggu kat siling jamban ko hahaha! wuah! kalo ko guna ipad mini pergh! aku orang pertama yang akan jelez
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 20 January, 2013
aku tunggu saja realisasi mimpinya ya sambil ikutan bermimpi :)
Hanif Idrus Hanif Idrus 20 January, 2013
Tentu hati tengah dub...dub....keriangan..hahaha.
Tahniah bro
Mas Zull Mas Zull 20 January, 2013
assalamualaikum Boni...wah !!! bestnya berbaloi2kan..;)
Nadot Nadot 20 January, 2013
acecececece...seronok dia.. jeles ai tauuu ;p
Kak Mahh Kak Mahh 20 January, 2013
Tahniah...nanti nak test boleh?
fairus fairus 21 January, 2013
AKU JANJI ADA TELEFON YANG BOLEH CALL SUDAHLAH.. KIKIKI.. :)
afifudinsohaini afifudinsohaini 21 January, 2013
fon baru ilang..sedeyyyy..
Pykaa Pdott Pykaa Pdott 21 January, 2013
untung laa . nak jugakkkk ! :p
munir ardi munir ardi 21 January, 2013
semoga segera tercapai rakan boni jika anda sudah memiliki sayapun turut berbesar hati, kalau untuk saya masih jauh rasanya
Zurina Zurina 21 January, 2013
tahniah! nti boleh la lebih gigih berblogggg..;)
Afasz Afasz 21 January, 2013
tahniah boni. leh geng la pasni. sy ada ipad4
Carlos Santiago Carlos Santiago 21 January, 2013
ipad mini mmg awesome..mmg terbaik..tambah lagi yg cellular tu.
ceklala ceklala 21 January, 2013
fuhyoooo..pinjammmm!kikiki
hasrul hassan hasrul hassan 21 January, 2013
As-Salam. Makin kacaklah lepas dah ada ipad mini ni ... makin galakla lekat gambar terus ..huhuhu... ehh menarik idea buat vlog tu.

Buatlah ..bro support je. Bukan ramai sgt reti buat vlog ni.
Neo89 Neo89 21 January, 2013
Aahhh!! aku tak nak tunggu. Nak jugak tanya. Sape bagi?
izfanora izfanora 21 January, 2013
err... klu xnk, cmpak kt sini yer.. hihi..
Syakir Rahman Syakir Rahman 21 January, 2013
tahniah weyh... semua dah taw yg ko dapat ipad mini lepas join event petronas tuh kan!!! hehehehe... terbaek r...
zila manaf zila manaf 21 January, 2013
tahniah mng ipad....baca kt blog bro framestone huhu
WO Orchid WO Orchid 21 January, 2013
Wahhhh...tahniah menang ipad..WO pun tengah usha2 ipad mini @ ipad retina display tue..untung la...
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 21 January, 2013
ada lebih x? nak atu.huhu
Eyriqazz Eyriqazz 21 January, 2013
tahniah bro..nanti ble la belanja eden tutti frutti camni...
Matjoe Matjoe 21 January, 2013
tahniah dude. jadilah kamu seorang ifaq
Fiza Rahman Fiza Rahman 21 January, 2013
Menang ipad mini ker? Tahniah.
wantie wantie 21 January, 2013
amboi.. gempak gitu. akak pinjam sekali sekala boleh?
hazman aka species1980 hazman aka species1980 21 January, 2013
ari sabtu nie ...ko kena kasi aku main angry bird gakkk....
Fazrol Fazrol 21 January, 2013
Tahniah bro... He he..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 21 January, 2013
bestnya kalau dpt free hehe
eVa eVa 21 January, 2013
rezeki! alhamdulillah.. so apa lagi test pakai update utk blog! hehe
mie mie 22 January, 2013
mimpi cabutan bertuah ke?
hehehehee
Donny Ien Donny Ien 22 January, 2013
tahniah bro, tentu best dapat merasai gadget hebat ni
KY KY 22 January, 2013
memang best kalau mimpi jadi kenyataan..tengah bermimpi jugak ni
Lulu Caldina Lulu Caldina 22 January, 2013
beli, jangan tak beli.. lulu pun terjatuh hati dgn ipad mini.. kecik ringan.. comel jer
inche hlovate inche hlovate 22 January, 2013
kalo dpt nk pinjam kay :)
Umi Nazrah Umi Nazrah 22 January, 2013
amboi, glamer pakai tudung bawal kt utube, terus dapat gajet meletop ye :P
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 22 January, 2013
harap2 jadi kenyataan..=)
JMR JMR 22 January, 2013
perghh rejeki tersepak minyak petronas ke bro??:-p

tahniah!
ct kektus ct kektus 22 January, 2013
ada can ni boleh dapat. :)
aNiss :):) aNiss :):) 23 January, 2013
UNTUNG LER !! in shaa ALLAH dapat lettew :D
Jefry Jefry 23 January, 2013
semoga mas bro, terus semangat pasti nantinya bisa dapat iPad Mini
Ena's Palace Ena's Palace 23 January, 2013
Da jd hak milik kekal da tuh! jeles i tau!
Dianaa Dianaa 23 January, 2013
wahhh, seronok lah abang Boni ek. untung lah kan.
QasehnyaRania QasehnyaRania 24 January, 2013
in shaa ALLAH akan jadi milikmu..
jikaa itu yang ditentukan :D

QasehnyaRania QasehnyaRania 24 January, 2013
in shaa ALLAH akan jadi milikmu..
jikaa itu yang ditentukan :D

AnonymousAnonymous 25 January, 2013
nak dapat ipad mini gratis gabung kat sini dijamin dapat ipad mini punye http://www.xpango.com?ref=92859508