Penyamun Inc. Serang Amcorp Mall

Penyamun Inc. Serang Amcorp Mall | Pada hari Ahad lepas, team penyamun inc. telah menyerang Amcorp Mall yang terletak di Petaling Jaya. Asalnya kitorang nak shooting shortfilm, tapi memandangkan masing-masing lesu menelaah pelajaran untuk PMR , akhirnya kami bermuafakat untuk bersantai sahaja sambil mengganggu ketenteraman awam. 

penyamun inc.
Aku terduduk melihat wolverine depan mata.
penyamun inc.
Aku terasa seperti disisihkan. Aku ibarat melukut di tepian loji taik.
penyamun inc.
Setelah menyedari aura kemerajukan aku tu, barulah dorang nak pujuk aku. Mencik! Mencik!
penyamun inc.
Reja Mus sedang dilanda kesakitan melampau akibat bahagian ehem-ehemnya tersangkut pada pili bomba.
penyamun inc.
Aku tak puas hati betul dengan aman wan. Dah tua-tua pun baca buku motivasi kewangan. Cubalah baca komik upin dan ipin. Ada juga faedahnya.
P/S : Next entri aku akan paparkan pertarungan antara aku dan salah seorang ahli penyamun inc. Satu pertembungan yang sangat dasyat. Nantikan kemunculannya.

Jika tiada aral melintang, InshaaAllah Imran Ajmain berminat untuk berkolaborasi dengan Penyamun Inc. Cuma tidak diketahui kolaborasi berbentuk macam mana tu. Proses perbincangan akan disambung selepas beliau balik dari Singapura. Doakan kami. Doakan agar Penyamun Inc. akan terus maju dan sukses. 

{ 80 comments.. read them below or add one }

razzwey razz razzwey razz 15 January, 2013
eh, aku pengomen pertama ke?
Boni aku tau kau tak puas hati dengan aku gak, sebab kekalahan ko semasa cabaran LAWAN TENUNG! Kan? Kan? Kan? Muahahaaa....
aQu Mad aQu Mad 15 January, 2013
ape da baca buku motivasi kewangan, bacalah buku dragon ball ke, naruto ke. hehe
Sheila Salim Sheila Salim 15 January, 2013
Assalamualaikum. amboiii korang. posing mautttt. hahaha tak sabar nak tengok kolaborasi korang dengan imran ajmain :)
Kakcik Nur Kakcik Nur 15 January, 2013
Semoga terus maju jaya dalam langkah yang seterusnya. :)
Fiza Rahman Fiza Rahman 15 January, 2013
Semoga Penyamun Inc. akan jadi terkenal ☺☺
onn Lajer onn Lajer 15 January, 2013
apasal tak pakai seluar jalur -jalur macam cerita pramle malam tadi hehe
Irwan Alessa Irwan Alessa 15 January, 2013
Wahh agak-agak boleh dah ni berkolaborasi dengan SKOP production :) semoga Boni terus berjaya dan mengekalkan kekacakkan berpanjangan :) PEACE YAWW..
Hanif Idrus Hanif Idrus 15 January, 2013
Kami sentiasa doakan yang terbaik untuk Penyamun Inc.....sebab semua member muka santai dan sempoi..hahahhaha
afzalsukasuki afzalsukasuki 15 January, 2013
aku nak tanya ko secara jujur la.. antara kesemua di atas, sape ko rasa paling emsem??

Ko mesti rasa ko paling emsem kan?tapi kalau aku kata ko emsem ko tak ngaku kan?malu2 tupai hahaha
hafiz hafizol hafiz hafizol 15 January, 2013
kolaborasi dengan imran ajmain ?? wow... terbaik... Nanti boleh la kolaborasi dgn one nation plak yer. hahaha =p
Ezad Skytech Ezad Skytech 15 January, 2013
Ko takde buat aktiviti berenang beramai2 ke dkt tasik dpn Amcorp Mall tu boni..haha..baru best..confirm tarik perhatian org ramai...haha
Mrs Velentine Mrs Velentine 15 January, 2013
ingatkan penyamun yg betul2 saspen jak
Papa Mifz Papa Mifz 15 January, 2013
semoga kolaborasi dengan Imran Ajmain tuh berjaya lah yer...amin...
aTieYusof Family aTieYusof Family 15 January, 2013
Gaya posing semua mcm model..haha
wah! kerjasama dgn Imran Ajmain?? suka dengar lagu2 Imran.. tapi suara BONI pun sodappp bah..hehe:D
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 15 January, 2013
acecece boni, cover macho ke tuhhh.. ahakx....
Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures 15 January, 2013
saya doakan saudara terus maju dengan geng penyamun inc. amin :p
Bui Junaidi Bui Junaidi 15 January, 2013
AMBOI,SEMUA JEJAKA KACAK..DH ADA YG PUNYA KER..?HIKSSSS...
krole krole 15 January, 2013
aduh~bestnye ko boni...makin terserlah kekacakanmu~wuah! projek apa dgn imran ajmain tu?msti bat video clip lagu kan bro?btul tak~
ALS ALS 15 January, 2013
Cis, ingatkan penyamun betul-betul tadi.. Hahaha
paripariputih paripariputih 15 January, 2013
Ni yg datang menyerang Amcorp Mall ni rasa penyamun2 educated ni hahaha sume pakat pakai cemin mata ^_^
MizzTina MizzTina 15 January, 2013
gaya nk kacak saje.. hehehe
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 15 January, 2013
tajuk dah wat saspen tu. hehehe
Noor Ikmal Noor Ikmal 15 January, 2013
ASSALAM ... sampai ada Imran Ajmain tu.. makin berkembang dah nie...

kejap2... apasal plak nak mentelaah pelajaran PMR... ku ragui diri mu Boni... hahahah
Mas Zull Mas Zull 15 January, 2013
assalamualaikum boni...posing habis ni n dah boleh masuk majalah Maskulin...:)
fairus fairus 15 January, 2013
MACAM BEBETUL ARTIS SIOT.. KALAU KAT KOLAM RENANG PASTI MASUK MAJALAH MANGGA.. :)
Cik Nur Cik Nur 15 January, 2013
ada filem pendek lagi eh...
tentu ganas kan kali ni...hihi
Warna Warni Kehidupan Warna Warni Kehidupan 15 January, 2013
penyamun-penyamun kacak! ngahaha
Kakzakie Kakzakie 15 January, 2013
Macam-macamlah boni nak buat kakak gelak ye...
MaMa Rey MaMa Rey 15 January, 2013
ad€hh..m€mang t€rg€lak kalau masuk sini..h€h€h€..

apapun s€moga t€rus maju dan maju lagi untuk Penyamun Inc.
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 15 January, 2013
erkkkksss...semua posing kacak jer ! hahaha...apa2 pon semoga penyamun inc terus maju jaya dan sukses selalu :)
are_lin@yu are_lin@yu 15 January, 2013
laa boni seorang penyamun ka.haha
wantie wantie 15 January, 2013
pandai la kamu boni. melukut tepi loji taik la kunun...

tak taulah pulak kat tepi loji taik tu ada melukut. sebab akak pun tak pernah pergi wat lawatan ke liji taik.. ( guwau k)
Ema Blog Ema Blog 15 January, 2013
jangan dtg ke rumah saya..nanti habis disamun semua benda
deno deno 15 January, 2013
mcm2 gaya posing ^^
Mira Adzlia Mira Adzlia 15 January, 2013
hebat...ala2 new boyz...eh..mcm q-face pun ada...hihi...smuge bjaya..pasnih konfirm pemes gilesss...hehe
hazwan hairy hazwan hairy 15 January, 2013
hahaha...pose2...! projek baik pnya ka ni boni..
Cheq Kaq Cheq Kaq 15 January, 2013
Cheqkaq mendapati boni dah semakin kacak sekarang? (skema tak ayat?) lalalalala
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 15 January, 2013
ni macam geng nerd je, bukan geng penyamun ni...hehehehe :D
Namee Roslan Namee Roslan 15 January, 2013
ni buat video baru lah ni. tu aman wan ada sekali tu. hehe :)
Pena Menari Pena Menari 15 January, 2013
hahahaha....kelakar plak ayat masing2 lesu menelaah pelajaran utk PMR tu....hahaha...semoga terus cemerlang, gemilang dan terbilang :P
Dianaa Dianaa 15 January, 2013
setiap gambar ada ceritanya :D
nazray nazray 15 January, 2013
wah bajet retis gitu, hahah, tapi korang ni group band muzik ke group wat filem pendek? tapi nampak smart gak amek gambar macam ni, kesian ko kene sisih. hahaha
Nastyna Nastyna 15 January, 2013
penyamun bawak buku mentelaah di khalayak. wahhhh high kelas korang2 ni.
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 15 January, 2013
wah klas gity..smoga trus maju..:) wlupun abg boni disisihkan...maintain kacak gitu..hahahha
KiD KiD 15 January, 2013
baca buku motivasi kewangan. hahaha.. terbaeekk!!!
laskar pelangi laskar pelangi 15 January, 2013
ecece..cam nak buat cover album dah dah ;D
JMR JMR 15 January, 2013
penyamun berilmu nih...
diana diana 15 January, 2013
bajet model la tu ye???
MystoryPic MystoryPic 15 January, 2013
Modul peperiksaan PMR ada subjek motivasi kewangan eh?? hebat-hebat ko org nih!!!
Faizol Dee Faizol Dee 15 January, 2013
penyamun muka ganas.. hati cute... dlm hati ada taman...
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 15 January, 2013
mencik2!!!! boni kacak ke boni cantik? erkkk
Remy hazza Remy hazza 16 January, 2013
serang pakai apa bro ??? ayat power ker????..... mesti ada project baiiiikkkkk punya!
fifie fifie 16 January, 2013
Semua jambu, mohon ngorat sorang boleh. Hahaha
adza irdawati adza irdawati 16 January, 2013
semoga sukses .. all the best ya
nadia nadia 16 January, 2013
boni, semua still available ke? ;p nak rekemen dekat kawan. kuikuikui
Izzah Norlizah Izzah Norlizah 16 January, 2013
Hehehe,,,klako la plak,,,Apa pn moga trs sukses,,,

dan 1,kimslm kt Aman Wan ya,,, :P
Princess Nusy Princess Nusy 16 January, 2013
terbaiklah..nice shoot..sempoi je..hehe..harap2 sempat ambil pic camni dgn kawan2 b4 habis blajar.. =)
munir ardi munir ardi 16 January, 2013
all the best for you , ,semoga melangkah jauh dalam dunia entertainment
izfanora izfanora 16 January, 2013
seriously baru tau, boni geng aman wan.. huhu.. patut fofular.. hihi..

btw, komen masuk je kt blog tue, just xdan nk approve.. rini br approve.. hihi.. :)
KY KY 16 January, 2013
ooo.....inilah rupanya penyamun2 tu..kahkahaaaahhh
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 16 January, 2013
aman wan juga dipersalahkan...sobsob =p

p/s: mohon jangan salah paham kenapa saya beckup beliau..muahaha
Nadot Nadot 16 January, 2013
melukut di tepian logi taik..hurm...sesuai juga nampaknya.. eh??!... ;p
inche hlovate inche hlovate 16 January, 2013
la awat tak habak nak serg amcorp mall..kalo tak boleh join skli
вʋввℓɛ ρσρƨ вʋввℓɛ ρσρƨ 16 January, 2013
hahaa ;) smart la gmbr nie ;) bergaaya sakan korang ep..
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna 16 January, 2013
bergamnbar ramai2 ni best..nampak macam2 style...jadi kenangan indah tu Boni
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 16 January, 2013
Good Luck Boni...Semoga Sucess
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 16 January, 2013
kemain lagi posing yer kalian :P
Anis Adila Aris Anis Adila Aris 16 January, 2013
besar gedabak macam ni baru lepas habis ambik PMR...oh my!
Juan Juan 16 January, 2013
ko ni dari dulu memang geng kumpulan ni ker boni
dya bunga dya bunga 16 January, 2013
aku ingtkn penyamun yg real..rupanya ko..hahaha
nik ros nik ros 17 January, 2013
kalau lelaki bergambar tunjuk macho jea semua yea.
Deqla manjew Deqla manjew 17 January, 2013
Hahaha...x sangka rupanya kwn ku ini geng peNYAHmun..hihihihi...penyamun pun kacak ehh..selalunye muke mcm jamban atan x siap..hahaha.. :p
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 17 January, 2013
macho la juga haks..haha..smga succes ya :)
daddydee daddydee 17 January, 2013
posing gaya band 80-an. Cayalah...heheheh

Sape kepala penyamun?
hafizmd hafizmd 18 January, 2013
Ni semua posing mautlah...

moga terus maju utk penyamun inc..
Ena's Palace Ena's Palace 19 January, 2013
Da mcm model je...model syok sndri...hahahahaha...jgn marah haa...
Cik Fie Cik Fie 21 January, 2013
kacak la penyamun2 ni . hehe :P