Terima Kasih Kepada Empat Jejaka Kacak Terhebat Ini

on 12 January 2013

Hari ni, aku ada sesuatu nak berkongsi dengan korang semua. Pengalaman aku berblog. Aku start berblog daripada dua tahun yang lepas hanya dengan satu misi dan matlamat sahaja. Matlamat aku ialah untuk menghiburkan sesiapa sahaja yang memasuki blog aku ini. Sebab tu, aku hidangkan dengan segala bentuk penulisan dan karya yang aku hasilkan sendiri yang aku rasa dapat menghiburkan korang. 

jejaka kacak
Ada gaya seorang penghibur tak?
Aku tak rasa aku adalah seorang blogger yang berjaya. Aku masih merasakan diri aku terlalu kerdil jika hendak dibandingkan dengan blogger-blogger yang lain. Tetapi sebenarnya, apa yang aku nampak, jika kita berblog ni, biarlah datang daripada hati. Hati dan niat kita. Jika ada benda ini InshaaAllah kejayaan akan datang sedikit demi sedikit. Dan jangan berputus asa. 

jejaka kacak
Dengar cakap aku. Kalau korang tak berblog dengan ikhlas, aku sumbat korang dalam cawan gelas besar ni.
Baru-baru ni aku dikejutkan bila tersenarai dalam beberapa buah blog jejaka terhangat masa kini. Semua itu membuat aku semakin terdorong untuk benar-benar berjaya dalam arena pembloggeran ini. (Ayat minta penampar). Nak tahu apa yang mereka tulis tentang aku? Jom layari mereka.


Terima kasih bro-bro dan rakan-rakan sekalian. Ini semua adalah sumber semangat aku. Kegembiraan korang semua adalah kejayaan bagi aku. 
Ranking: 5

{ 99 comments... read them below or add one }

Reply Comment hana hadi said...

adakah hana org pertama komen..?


January 12, 2013 at 8:16 PM
Reply Comment Si Matatajam said...

Blog Boni mmg best tau...M kalau tenet x problem mmg wajib terjah setiap hari blog ni


January 12, 2013 at 8:17 PM
Reply Comment Myra Jay said...

Boni ada identiti sendiri sebab tu boleh berdiri megah, insyaAllah mudah-mudahan suatu hari nanti :D


January 12, 2013 at 8:20 PM
Reply Comment hana hadi said...

tepuk sekali tepuk 2 kali tepuk 3 kali.. tepuk amai2 belalang kupu2...hehe

hana macam tau je kedai makan tu..


January 12, 2013 at 8:36 PM
Reply Comment ALS said...

Blog Abang Boni memang best. Ada keistimewaan tersendiri.


January 12, 2013 at 8:37 PM
Reply Comment Ezad Skytech said...

blog ko mmg terbaik la boni...tak pernah aq keluar dari blog ni tanpa gelak guling2...ada je entri yg nak buat aq gelak tanpa henti...lagi2 yg entri tutorial shawl tu...sumpah sengal...HAHA~


January 12, 2013 at 8:37 PM
Reply Comment Lyeen De Syifa said...

abg boni mmg ptt tersenarai dlm senarai blogger terfomous'..:)..

p/s: kena buat senarai blogger terkacak..abg boni duk tgga prtama..ahaahhaah


January 12, 2013 at 8:42 PM
Reply Comment Puteri Insyirah said...

BETOL2.SOKONG SGT2...KALAU NAK BERBLOG SEMATA2 NAK CARI PUBLISITI,BAEK XPAYAH..HEHEHE..


January 12, 2013 at 8:47 PM
Reply Comment aQu Mad said...

dah berjaya masuk universiti blogger nanti jangan lupa kat aku bro..


January 12, 2013 at 8:48 PM
Reply Comment Irwan Alessa said...

thanks bro.. malu aku wehh :)haha ape pun gud luck.. aku sentiasa berada di belakangmu :)


January 12, 2013 at 8:55 PM
Reply Comment Nurmujahidah Ismail said...

untung la jadi orang kesayangan,, huhu


January 12, 2013 at 8:58 PM
Reply Comment Irwan Alessa said...

err nak komen lagi boleh?? Hahaha apa pun aku dengar cakp ko la.. haha muat pulak aku dalam gelas tu.. tengah haus ni rasa nak mintak jer air tu.. haha


January 12, 2013 at 9:00 PM
Reply Comment fairus said...

BOLEHLAH.. LAYAN JUGA BLOG KAU NI BRO.. KALAU TAK LAYAN DAH LAMA AKU TAK MASUK.. :)


January 12, 2013 at 9:00 PM
Reply Comment Cik Nur said...

betul tu..!
kena ikhlasss...
kalat tak ikhlas...
habislahh..!

apapun...caiyokk boni..!


January 12, 2013 at 9:47 PM
Reply Comment Noor Ikmal said...

Assalam, koe pun apa kurangnya... hebat jugak....


January 12, 2013 at 10:05 PM
Reply Comment Hanif Idrus said...

Blog Boni Kacak memang terbaik!!! Walau pun terdapat unsur menkacakkan diri namun aku masih boleh terima..hehehehehhehe
Tahniah bro!!


January 12, 2013 at 10:08 PM
Reply Comment Nastyna said...

tahniah.. and keep it up. penulisanmu kebahagiaanku... ecece.


January 12, 2013 at 10:20 PM
Reply Comment beckhrooy said...

memang kacak pun blog ni :)


January 12, 2013 at 10:26 PM
Reply Comment Mat Som said...

Tahniah atas pengiktirafan rakan2 yg hensem2 tu
Anda sedang berada di lebuhraya kegemilangan


January 12, 2013 at 10:35 PM
Reply Comment deq noor said...

terima kasih boni kerana sudi menjadi sahabat DN... ^_^


January 12, 2013 at 10:36 PM
Reply Comment JuraganFollowers.com SEO Kontes said...

Hey bro / sis, yuk ikutan JuraganFollowers.com SEO Kontes. Pendaftaran sampai tanggal 31 januari. Berhadiah uang tunai.

klik www.juraganfollowers.com/2012/12/seo-kontes.html


January 12, 2013 at 10:41 PM
Reply Comment Etuza Ezawarna said...

awak mesra maya tau B kacak, memang saya akan terjah blog awak, jika onair..dah blog list saya juga tau!


January 12, 2013 at 11:00 PM
Reply Comment onn Lajer said...

alah boni kicik punya hal la ini hehe


January 12, 2013 at 11:07 PM
Reply Comment Bui Junaidi said...

TAHNIAH MR BONI..KO MMG LAYAK DAN KACAK..HAHAHA


January 12, 2013 at 11:07 PM
Reply Comment akubiomed said...

Terhangat dipasaran yer. Selamat berjaya kepada bro. :-)


January 12, 2013 at 11:09 PM
Reply Comment nik ros said...

teruskan ber blogging yea.


January 12, 2013 at 11:41 PM
Reply Comment jugglingart.org said...

Setiaporang pasti memiliki penolongnya masing-masing


January 12, 2013 at 11:55 PM
Reply Comment reachschools.org said...

Apa yang menjadi suatu kesuksesan tak dapat dipungkiri adalahkarena ada bantuan orang lain. Karena itukita harus tetap menghargai dan menghormati sesama


January 12, 2013 at 11:57 PM
Reply Comment oceanoffish.blogspot.com said...

Wuih.selamat karena telah memiliki rekan-rekan seperti ini. Mantap


January 12, 2013 at 11:57 PM
Reply Comment fifie said...

Yeayyyy fie kawan dengan blogger retis :D


January 13, 2013 at 12:33 AM
Reply Comment 4feet8 said...

rasa mcm pipi boni makin berisi tu.. hehe..sory tak komen psl entry


January 13, 2013 at 12:40 AM
Reply Comment Papa Mifz said...

tak lama lagi bertambah femes lah blog bro nih...:)


January 13, 2013 at 12:55 AM
Reply Comment eyriqazz said...

Jejaka ensem takde ke bro?mahu jatuh saham AE ni


January 13, 2013 at 12:56 AM
Reply Comment Aliff Haikal said...

haha tak sia-sia aku jadi pembaca tegar blog kau boni haha


January 13, 2013 at 1:19 AM
Reply Comment Deqla manjew said...

Blog, tuan blog mmg sama2 kacak...puji ikhlas ni..seikhlas penulisanmu di blog ni..hahaha...apapun, syabas bete!! :p


January 13, 2013 at 2:45 AM
Reply Comment iAmCekbolat said...

tembam ! kehkeh .

boni tetap kacak dihati <3 auuu


January 13, 2013 at 3:29 AM
Reply Comment iAmCekbolat said...

tembam ! kehkeh .

boni tetap kacak dihati <3 auuu


January 13, 2013 at 3:29 AM
Reply Comment Pykaa Pdott said...

untung la boni . taniah boni blog nie memang terbaikkk pon :)


January 13, 2013 at 3:56 AM
Reply Comment Hany Rara said...

andalah blogger pertama yg berjaya buat saya tergelak hampir sawan apabila pertama kali membaca entry anda.. tahniah! nnt tuntut hadiah kay..haha


January 13, 2013 at 4:51 AM
Reply Comment munir ardi said...

Photo yang diatas layak untuk jadi pelakon di film koboy serius nian aku tengok, aku kenal blog ini melalui Denaihati blog dan memanglah wajar jika dapat pujian best


January 13, 2013 at 6:02 AM
Reply Comment Nor Salmi said...

Tahniah kerana berjaya menawan hati ramai blogger lain..


January 13, 2013 at 6:39 AM
Reply Comment afeb pilah said...

hahaha...usaha ekskeletor kejayaan!


January 13, 2013 at 7:34 AM
Reply Comment Kak Mahh said...

Setiap blog ada keunikkan tersendiri.


January 13, 2013 at 8:55 AM
Reply Comment Nadot said...

Memang nampak keikhlasan Boni menulis... acececece.. suke... Semoge terus best ye ;)


January 13, 2013 at 9:02 AM
Reply Comment Cheq Kaq said...

Taahniah & tak perlu Rase rendah diri..sbb boni mmg layak pon..hehe..memang terbaik n terkacak ko memang deboomm!!


January 13, 2013 at 9:11 AM
Reply Comment Etuza Ezawarna said...

sebenarnya penjelassan Boni ni dah menaikkan semangat kitorang nak teruskan blog. Apapun memang ada gaya lah Boni maju di blog. Tahniah


January 13, 2013 at 9:21 AM
Reply Comment Etuza Ezawarna said...

Boni saya guna gambar awak sebagai ikonm lelaki normal di blog Pesona. Jom terjah baca entry saya ya...


January 13, 2013 at 10:02 AM
Reply Comment Melastik Bintang said...

nak curi sikit peminat ko boni boleh..haha...


January 13, 2013 at 10:30 AM
Reply Comment Cinta Misteri said...

CiM berblog sekadar suka2. Tak sangka kawan2 maya lebih terserlah keikhladan hatinya...


January 13, 2013 at 11:06 AM
Reply Comment Cinta Misteri said...

Opsss typo... keikhlasan hati.... kan kan kan, btul tak boni.


January 13, 2013 at 11:08 AM
Reply Comment Remy hazza said...

bro boni tetap terbaik lah... bro buat apa... remy layan jer......best!!!


January 13, 2013 at 11:16 AM
Reply Comment Edy Fee said...

Thniah bro....u deserve it


January 13, 2013 at 11:18 AM
Reply Comment Bitt (double IS) said...

alhamdulillah & congratulations! teruskan boni!!! saya tetap sokomg jika ada masa free utk online :)


January 13, 2013 at 11:53 AM
Reply Comment ✿A I N A A✿ said...

ahakx.. tahniah abang boni.. acececece "oh lelaki idaman" XD


January 13, 2013 at 12:02 PM
Reply Comment Len Inouie said...

Sejujurnya.. bagi aku en kacak ni sangatlah peramah, tak sombong dan sedia membantu orangnye.

Dari gaya penulisannya.. aku rasa dia seorang yang baik hati,

:)

jujur nih.. bukan tiou. takde pekdah nak tipu2.


January 13, 2013 at 12:15 PM
Reply Comment Encik H said...

tak..masalahnya bila aku tengok gambar yg ke-2 tu, aku rasa nak minum air kelapa jugak..

air kelapa kan?


January 13, 2013 at 5:08 PM
Reply Comment hazwan hairy said...

haha ayat tu xleh blah plak..haha


January 13, 2013 at 5:29 PM
Reply Comment dya bunga said...

xmuat nk sumbatkan dya kt dlm gelas tu..apa2pun..tahniah ye..blog ko mmg best.. walaupun lama tak singgah ni..tpi aku tetap baca entry yg lepas2..hahaha..


January 13, 2013 at 5:39 PM
Reply Comment Dkna Abza said...

dah terkenal nanti, jangan lupa dkna disini walaupon dkna tau boni terkecewa dengan dkna *tiba2 hehehehee


January 13, 2013 at 5:46 PM
Reply Comment Jna marcello said...

sbb blog BONI mmg HEBAK~!!!!!
yeyyy!


January 13, 2013 at 5:52 PM
Reply Comment Bum Bumeyh said...

singgah sini abang boni. seriously lama gila tak dtg blog ni. singgah-2 la ke blog ieza :)


January 13, 2013 at 9:15 PM
Reply Comment KY said...

eemm...kena baca tu, nak tahu juga apa kata mereka tentang jejaka kacak disini...heee

apa2 pun semoga sukses sentiasa


January 13, 2013 at 9:27 PM
Reply Comment ohcikgu said...

memang lelaki kacak habis. hehe


January 13, 2013 at 9:36 PM
Reply Comment Mas Zull said...

assalamualaikum boni...tahniah2 mmg terbaik...;)


January 13, 2013 at 10:22 PM
Reply Comment Fauzi Blues said...

Bookmarked!!! Kira blog lu mesti kena singgah la...tapi xde la hari2 gua singgah..sekali singgah mau byk entri nak krna hadap..


January 13, 2013 at 10:39 PM
Reply Comment onie said...

good job boni,keep it up..


January 13, 2013 at 10:59 PM
Reply Comment daddydee said...

Lu mmg blogger terhangat bro.


January 13, 2013 at 11:02 PM
Reply Comment baby comel said...

Baru tengok gambar belum baca lg dh rasa ckup terhibur. Cayalah abg boni. U mmmg calon menantu yg dicari la.. Eh?? :) hehehe..
Moga terus terusan teruskan terus maju jaya ye abg ku.....


January 13, 2013 at 11:47 PM
Reply Comment Farah Zahid said...

dikejutkan? baru bangun tidur ye?
kih kih kih.... :P


January 13, 2013 at 11:54 PM
Reply Comment M'Rie R'Nie said...

Blog Jejaka Terhangat ya..hangat ke hangit? hehehe..untunglah awok muko kacok. sebab tu ramai yang dok pilih awok kan3...hehehe


January 14, 2013 at 12:24 AM
Reply Comment aTieYusof Family said...

Tahniah Boni.. memang best blog Boni ni setiap kali dtg sini msti senyum2 & gelak2.. haha..terhibur dgn cara penulisan Boni.. Good Luck dlm dunia pembloggeran (tiru ayat Boni)...haha:)


January 14, 2013 at 8:27 AM
Reply Comment Cikgu Ma said...

blog awak memang best...santai tp berinfo...x pandai saya nak mengayat mcm entry awak ^_^


January 14, 2013 at 9:31 AM
Reply Comment Mawar Putih said...

Blog yg best... semoga terus sukses...


January 14, 2013 at 9:41 AM
Reply Comment NAL said...

tahniah bro Boni..
benda apa pun jika dilakukan dgn hati, pasti memberi sesuatu kpd kita sendiri..


January 14, 2013 at 9:45 AM
Reply Comment Sheila Salim said...

Assalamualaikum boni, alhamdullilah. sheila pun jarang tengok blogger lelaki yang ada blog sesantai gini. heee keep it up!


January 14, 2013 at 9:49 AM
Reply Comment are_lin@yu said...

boni kacak dah femes ames lah..hihi..


January 14, 2013 at 9:57 AM
Reply Comment MizzTina said...

yg penting, boni xsombong... *bodek sikit*


January 14, 2013 at 10:03 AM
Reply Comment Sayidah Nafisah Ruslan said...

saya yakin, awak pasti akan terus berjaya macam hanis zalikha tu :)


January 14, 2013 at 10:24 AM
Reply Comment Nurrul said...

Setuju sgt tentang matlamat Cik Boni Kita Nie.. ^^
*sekali datang , nak dayang2 lagi hehe *
Semoga terus berjaya....


January 14, 2013 at 11:21 AM
Reply Comment Jefry said...

blog ini memang sangat bagus dan postingannya mengalir dan mengesankan..


January 14, 2013 at 11:51 AM
Reply Comment Denaihati said...

tahniah bro. semakin kacaklah bonikacak ni nampaknya...


January 14, 2013 at 1:43 PM
Reply Comment afzalsukasuki said...

haha untungla ko dah sama taraf ngan Jejai ngan Aaron Ajis dah ni hahaha


January 14, 2013 at 1:44 PM
Reply Comment Leeza dayasari [santai leeza] said...

dunia blogger luas... kena teroka lagi nampaknya utk mengenali mereka2 semua.


January 14, 2013 at 2:10 PM
Reply Comment sHaRiNa eLyaNa said...

wah..tahniah ya..makin maju hehe..jgn lupa sha nnt :P


January 14, 2013 at 6:10 PM
Reply Comment Rozuan Ismail said...

untonglah diorg ada secret admirer nama boni.hoho


January 14, 2013 at 8:10 PM
Reply Comment zool said...

wah baguslah ada rangkaian yang hebat


January 15, 2013 at 12:42 AM
Reply Comment Che Rosliza Che Mat said...

Blog Boni mmg best tau...Akak walaupun busy...tetap baca bog boni yg lepas2 hihihi...


January 15, 2013 at 9:02 AM
Reply Comment Ena's Palace said...

Tahniah...mmg layak sgt...kalu ada blogger award da lama da undi tuk wak...jujur nih...jujur..jujur..hehehe


January 19, 2013 at 12:14 PM
Reply Comment hasrul hassan said...

As-Salam. Bro pun hensem la .. apsal tak masukkan blog bro HH dalam senarai uhhh .. kelepet ni ...

Errrkk..bro HH ensem pada awal tahun 90an je .... tak terlawan dengan abg ensem yang sepanjang masa ensem dan kacak.

Ala.... ko pun kacak kan kan ..kenapa tak letak sekali dalam senarai? Memalu lakss...


January 21, 2013 at 10:00 AM
Reply Comment Cik Fie said...

blog abang boni kacak memang best ! :)


January 21, 2013 at 7:46 PM





 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design