Video Cute Bawal Shawl Tutorial By Boni Kacak

Video Cute Bawal Shawl Tutorial By Boni Kacak | Baiklah, kaum-kaum wanita pasti akan suka bila diperkatakan tentang tudung bawal, tudung hana tajima, tudung hana hadi (eh),  tudung hazana tarjuna, dan sebagainya. Dan bila adanya tudung-tudung ni pasti akan ada tutorial-tutorial cara memakai tudung tersebut. Jadi, disebabkan rasa ingin tahu aku yang tinggi, aku telah mencuba memakai tudung tersebut. Ingatkan susah sangat. Rupanya sangat mudah dan senang. Semudah ABC dan cendol semangkuk je. Ceh.

Jadi, untuk tidak membuang masa korang, jom saksikan sendiri video tutorial cara-cara memakai tudung bawal yang cute daripada aku sendiri.


tutorial tudung bawal
Gambar yang sangat manis. Heh heh. *mood gatal sudah mari.


UNTUK MENONTON SILA KLIK --> Bawal Shawl Tutorial By Boni Kacak
Jangan segan-segan untuk sebarkan video tersebut ye. SHARE ke FB, TWITTER mahupun blog anda. Jadikan ia viral internet yang terbaru. Heh heh.


RUANGAN MENGUNDI 

  • Mohon bantuan korang untuk LIKE pada gambar baby di bawah ni ye. Comel kan? Baik korang LIKE. Kalau tak, aku akan SEKSA bayi ni sampaikan dia dah tak secomel sekarang. Takut tak? Kalau takut, sila LIKE.
bawal shawl tutorial
 Cara-cara LIKE 

{ 86 comments.. read them below or add one }

Irwan Alessa Irwan Alessa 09 January, 2013
This comment has been removed by the author.
Sheila Salim Sheila Salim 09 January, 2013
Assalamualaikum boni, comelnya! nanti nak tengok tuto! hahaha
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 09 January, 2013
nnti buat tuto cara2 pkai kopiah pulak. huhu
hazwan hairy hazwan hairy 09 January, 2013
video gua xleh tgk time 8pg-5ptg..haha
HUDAJMAL HUDAJMAL 09 January, 2013
hahahahaha macam opah jiran sebelah rumah lol jk :D
diana diana 09 January, 2013
hehehe...baju ketat yang tak tahan tu...

**muka mintak lempang nih..hahahah
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 09 January, 2013
hahaha kain tuala pun boleh jd.. sengal la boni ni... masyaAllah!!! hahahahaha apapun, ena dah like....
Carlos Santiago Carlos Santiago 09 January, 2013
yg pasti awek dlm tu cantik
Warna Warni Kehidupan Warna Warni Kehidupan 09 January, 2013
duck face.. hahahah tak menahan betul... tu shawl ke kain tuala hahahaha...uhukuhukuhuk.. haish terbatuk pulak...
Anis Athia Anis Athia 09 January, 2013
Da tengok video.. Mane dapat brooch tu? Hahaha
Mar Haini Abdul Rahim Mar Haini Abdul Rahim 09 January, 2013
kelakar giler ! terutama part yg bawak tudung ke depan, las2 tergolek hahaha.. siyes sama & serupa mcm adek2 n akak2 yg sokmo wt tutorial tudung. haha kantoiii ni mesti boni sokmo tgk diorng kan haha (Y)
Fiza Rahman Fiza Rahman 09 January, 2013
After office hour baru bley tgk lah boni.

Comelnya. Anak sapa tu.
Mira Adzlia Mira Adzlia 09 January, 2013
sengal sungguh...hahaha
Papa Mifz Papa Mifz 09 January, 2013
dengan baju pink ketat...haha lawak la lu bro...geli pun ada...haha
~CAHAYA~ ~CAHAYA~ 09 January, 2013
haha boni ajuk gaye gadis2 u tube yg mengajar tu ye...huhu

tp silapny pkai suar pendek la pulak...huhu
MaMa Rey MaMa Rey 09 January, 2013
:D..tergelak tengok..
lucu betul Mr BoniKacak..tergolek jatu lagi hehehe
nazray nazray 09 January, 2013
kat tempat kerja tak leh nak play video la... huhu, tapi dari gambar, dah tahu comel :P
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 09 January, 2013
hohohoho..tatak muleh nonton youtube la bang boni. kena block. ayoyoyoyo. siap ugut gitu :P
Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures 09 January, 2013
ah-kak ni tengok kat opis. jenuh tahan gelak tau!!!

hahahahahahahahahahahahahahaha!!!!
Niesa Niesa 09 January, 2013
bahahahaha..gelak goleng2 tgk tutorial...byk pink!awww.... :P
deno deno 09 January, 2013
hahahahaha... comelnya boni dengan tuala tuuu... hihi :)
Dianaa Dianaa 09 January, 2013
HAHAHAHAHAHAA! xD
lawak ah abang Boni ni tau. dengan baju pink ketatnya, gaya "manja" dia, kemain lagi! siap bagi flying kiss pulak tu. apa pun memang jadi lah abang Boni pakai tudung tu even siap guna garfu jadikan pin, pakej garu belakang badan :p
Cik Nur Cik Nur 09 January, 2013
hahahaha...dah macam yuboni... Yuna+boni...hihihi..

eh..cantik brooch tu..pinjam sape punya tu..hihhi
nik ros nik ros 09 January, 2013
en boni ni. sengal ok. ingat pompuan dalam gambar tu yg buat tutorial..hehe

amboi pink lagi kaler baju.
zila manaf zila manaf 09 January, 2013
cumil bayi tuh culik mane kehkewh
hana hadi hana hadi 09 January, 2013
ada unsur2 majic di situ.. hahaha daripada lipat2 letak atas kepala terus jadi elok

p/s : hana xda baju pink. pinjam boleh :P
Cikgu Ma Cikgu Ma 09 January, 2013
tutorial pakai tudung bawal??? x suka pakai shawl..hehee
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 09 January, 2013
tutorial cara nak pakai kain batik ada tak bro..sure hit punye..hehehe
Phat Phat 09 January, 2013
u olls mana uolls beli tudung tu iolss nak beli la
Jna marcello Jna marcello 09 January, 2013
boni ni kann adeeeeeeeeeeee je idea dye taw!! HAHAHAHA
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 09 January, 2013
dah la baju ketat, shawl jadi towel, towel la rabak,, haha
sa mic sa mic 09 January, 2013
amboih amboih niche blog dah tukar jadi lady choice dah ke ape ni,kihkih . Nanti nak terjah lah,hehe
Ena's Palace Ena's Palace 09 January, 2013
hahaha...lawak la...
pinjam brooch mak ke tuh?
apsal garfu pun join venture?
Zurina Zurina 09 January, 2013
haha...boni yg kacak...macam2 ada...huhuhu
ohcikgu ohcikgu 09 January, 2013
comel plak model yang last tu.
Myra Jay Myra Jay 09 January, 2013
Comelnyer awek Boni...... ehhh :)
Nadot Nadot 09 January, 2013
Boni bengong tauuu... rasa cam nak bakar komputer ni tengok boni dalam video tu.. cantek sangaattt ;p
fairus fairus 10 January, 2013
KIM SALAM AWEK PAKAI BAJU PINK KETAT TU.. WAKAKA..
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak 10 January, 2013
kahkahkahkah... kamera tu x retak ke masa hg rekod weh.. hahaha..

brani gle... tp comel jugak la.. ;p
Yuliana Wahit Yuliana Wahit 10 January, 2013
hahahhahaa!! boni2.. malam2 awk buat sy ketawa sampai nangis2.. hahahhaa..
shidaR shidaR 10 January, 2013
semua terpedaya hahahaaa ..bajet nk tgok minah cun yg bt skali...jeng..jeng..jeng... ^_^
Dkna Abza Dkna Abza 10 January, 2013
tolong boni jgn wat hal :P
Arina Shamsul Arina Shamsul 10 January, 2013
KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHAKHAKAHAKAHAKAHAKAHAKHAKAH..


gaban tul la.

ko ajar aku pakai 45 kali pun,cara pakai tu aku takmo pakai boni..hahahahaha. kalau boni dah terlangar katil,aku sia2 karang terjun longkang..hahaha.
KorN KorN 10 January, 2013
sengal boni... sakit perut aku gelak... dengan baju ketat wane pink nye.. suar pendek biru nya.. towel kuning nya... kombinasi yang agak happening.. tapi sumpah ngeri aku tgk gambar2 yang last tuh.. ahhh... kalo aku tnjuk gmbr tu kat tikus, konpem tikus lari sprint test.. hahahhaa
MizzTina MizzTina 10 January, 2013
bukan main lagikkkk....miahahahahha
Aku Penghibur Aku Penghibur 10 January, 2013
hahaha pon bolehh ... berguling2 aku
Syakir Rahman Syakir Rahman 10 January, 2013
ahahaaha... ko wat aku tergelak pagi2 ni.. aku stuju ngan korn... yg las skali tuh, jgn ckp kan tikus, tetikus lappy aku pon dah x bergerak...pengsan agaknya..ahaha X_X
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 10 January, 2013
Memang sengal sungguh...hahaha
Wadi AR Wadi AR 10 January, 2013
alaa, aku pakai berok ni. nanti bukak. beria pulak yg lain gelak
afzalsukasuki afzalsukasuki 10 January, 2013
ai mangkuk ayun ni dah kuakan citer porno dia plak kahkahkah

tang tarik 'tudung bawal la sangat' ke depan tu yang tak tahan tu :D
Noor Ikmal Noor Ikmal 10 January, 2013
Assalam, koe kah Boni yang jadi model tu... hehehe... tak sabar aku nak tengok...
wawa najwa wawa najwa 10 January, 2013
ok ni memang lawokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cik nana cik nana 10 January, 2013
syg seribu kali syg tak dpt tgk video nye. arghh excited bace tajuk tu haaaa..cis tak dapek pulek tgk..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 10 January, 2013
hahaahahahahah..gilak eheh
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 10 January, 2013
asal bideo je aku fedap

kanga ku curi tenet jirang kang
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 10 January, 2013
asal bideo je aku fedap

kanga ku curi tenet jirang kang
Yan Ty Yan Ty 10 January, 2013
adeh la...tak akut kena hentam ke? hahahahhaah
Deqla manjew Deqla manjew 11 January, 2013
Hahaahahhahaha..aduiiii...lawak arr awak ni boni...deqla x thn dok gelak tau...tp comel la pulok boni bertdg..hahaha...tang bertdg tu elok dah...tp pakai bj ketat suar pendk la pulak...adeyhhh...cannot go! :p

pssttt...si gadis manis tu sape?bakal org umah ka??? hikhik
nadia nadia 11 January, 2013
boni, boleh tak tolong tanya awek dalam gambar ni, kenapa cantikkkkkk sangattt ya allahhhhhhh. stresssss tahu! ;)
4feet8 4feet8 11 January, 2013
gambar yg sgt manis tu, org yg sama dgn entry sebelum ni kan..? apa tunggu lagi boni..?
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 11 January, 2013
mesti rembat brooch mama dia nih
Gillette Flores Gillette Flores 11 January, 2013
Boni,
Kenapa comel sgt niii????
Geram betul tgk Boni comel sgt
Haha!

Yang pasti, Boni mesti dah jatuh hati dgn Eyma kan? *wink wink*
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 11 January, 2013
hahaha.. apalah boni ni..
Mas Zull Mas Zull 11 January, 2013
assalamualaikum boni...hahahahaha boni boni...;)
zafira othman zafira othman 11 January, 2013
comel sangat lah awk wei. hahaha
Remy hazza Remy hazza 12 January, 2013
bro boni jual tudung pulak ye???
Mia Liana Mia Liana 12 January, 2013
boni..... buat lawak lagi... kelakarlah pakai tudung mana leh guna garfu.... hahahah
sweet sangat video ni....
Si Matatajam Si Matatajam 12 January, 2013
Alaaaa x bleh tengok..line tenet tenat sangat
Ezad Skytech Ezad Skytech 12 January, 2013
haha...first time aq tgk pakai tudung guna garfu gantikan pin....HAHAHAHAHAHAHAHAHAH~
dya bunga dya bunga 13 January, 2013
ala..line kt umkh slow lh..xdpt nk tgk video tu..
Rabiatul Adawiyah Rabiatul Adawiyah 14 January, 2013
Boni!! Kahkahkah! Amboi dah kemain cute benor dah tu..
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 14 January, 2013
cantik sungguh emma tu kan? pandai dia mekap dan amek gambar :)

jeles saya. hehe
Nurrul Nurrul 14 January, 2013
Hahaha, OME ! ! comelnya ! KUENG2... sabar jela...

8baby tuh.. tembah , putih gebunya ! :D
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 16 January, 2013
hahaha . eee comel baju ! :P
hasrul hassan hasrul hassan 21 January, 2013
As-Salam. Bro HH rasa hanya lelaki yang nak jadi pompuan je akan tgk cara-cara pakai sewalll tu .. huhuhuu...

Ko jangan boni...ko nak buka persatuan khunsa atau pondan sedunia ke pulak?