Video Cute Bawal Shawl Tutorial By Boni Kacak

on 09 January 2013

Video Cute Bawal Shawl Tutorial By Boni Kacak | Baiklah, kaum-kaum wanita pasti akan suka bila diperkatakan tentang tudung bawal, tudung hana tajima, tudung hana hadi (eh),  tudung hazana tarjuna, dan sebagainya. Dan bila adanya tudung-tudung ni pasti akan ada tutorial-tutorial cara memakai tudung tersebut. Jadi, disebabkan rasa ingin tahu aku yang tinggi, aku telah mencuba memakai tudung tersebut. Ingatkan susah sangat. Rupanya sangat mudah dan senang. Semudah ABC dan cendol semangkuk je. Ceh.

Jadi, untuk tidak membuang masa korang, jom saksikan sendiri video tutorial cara-cara memakai tudung bawal yang cute daripada aku sendiri.


tutorial tudung bawal
Gambar yang sangat manis. Heh heh. *mood gatal sudah mari.


UNTUK MENONTON SILA KLIK --> Bawal Shawl Tutorial By Boni Kacak
Jangan segan-segan untuk sebarkan video tersebut ye. SHARE ke FB, TWITTER mahupun blog anda. Jadikan ia viral internet yang terbaru. Heh heh.


RUANGAN MENGUNDI 

  • Mohon bantuan korang untuk LIKE pada gambar baby di bawah ni ye. Comel kan? Baik korang LIKE. Kalau tak, aku akan SEKSA bayi ni sampaikan dia dah tak secomel sekarang. Takut tak? Kalau takut, sila LIKE.
bawal shawl tutorial
 Cara-cara LIKE 
Ranking: 5

{ 86 comments... read them below or add one }

Reply Comment Irwan Alessa said...
This comment has been removed by the author.
Reply Comment Sheila Salim said...

Assalamualaikum boni, comelnya! nanti nak tengok tuto! hahaha


January 9, 2013 at 2:40 PM
Reply Comment Ikhmal Malique said...

nnti buat tuto cara2 pkai kopiah pulak. huhu


January 9, 2013 at 2:42 PM
Reply Comment hazwan hairy said...

video gua xleh tgk time 8pg-5ptg..haha


January 9, 2013 at 2:47 PM
Reply Comment HUDAJMAL said...

hahahahaha macam opah jiran sebelah rumah lol jk :D


January 9, 2013 at 2:56 PM
Reply Comment diana said...

hehehe...baju ketat yang tak tahan tu...

**muka mintak lempang nih..hahahah


January 9, 2013 at 2:57 PM
Reply Comment ✿A I N A A✿ said...

hahaha kain tuala pun boleh jd.. sengal la boni ni... masyaAllah!!! hahahahaha apapun, ena dah like....


January 9, 2013 at 3:05 PM
Reply Comment Warna Warni Kehidupan said...

duck face.. hahahah tak menahan betul... tu shawl ke kain tuala hahahaha...uhukuhukuhuk.. haish terbatuk pulak...


January 9, 2013 at 3:12 PM
Reply Comment Anis Athia said...

Da tengok video.. Mane dapat brooch tu? Hahaha


January 9, 2013 at 3:15 PM
Reply Comment Mar Haini Abdul Rahim said...

kelakar giler ! terutama part yg bawak tudung ke depan, las2 tergolek hahaha.. siyes sama & serupa mcm adek2 n akak2 yg sokmo wt tutorial tudung. haha kantoiii ni mesti boni sokmo tgk diorng kan haha (Y)


January 9, 2013 at 3:16 PM
Reply Comment Fiza Rahman said...

After office hour baru bley tgk lah boni.

Comelnya. Anak sapa tu.


January 9, 2013 at 3:29 PM
Reply Comment Papa Mifz said...

dengan baju pink ketat...haha lawak la lu bro...geli pun ada...haha


January 9, 2013 at 3:32 PM
Reply Comment ~CAHAYA~ said...

haha boni ajuk gaye gadis2 u tube yg mengajar tu ye...huhu

tp silapny pkai suar pendek la pulak...huhu


January 9, 2013 at 3:51 PM
Reply Comment MaMa Rey said...

:D..tergelak tengok..
lucu betul Mr BoniKacak..tergolek jatu lagi hehehe


January 9, 2013 at 3:51 PM
Reply Comment nazray said...

kat tempat kerja tak leh nak play video la... huhu, tapi dari gambar, dah tahu comel :P


January 9, 2013 at 4:26 PM
Reply Comment Sue-Rya Qistina said...

hohohoho..tatak muleh nonton youtube la bang boni. kena block. ayoyoyoyo. siap ugut gitu :P


January 9, 2013 at 4:29 PM
Reply Comment Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

ah-kak ni tengok kat opis. jenuh tahan gelak tau!!!

hahahahahahahahahahahahahahaha!!!!


January 9, 2013 at 4:31 PM
Reply Comment Niesa said...

bahahahaha..gelak goleng2 tgk tutorial...byk pink!awww.... :P


January 9, 2013 at 4:43 PM
Reply Comment deno said...

hahahahaha... comelnya boni dengan tuala tuuu... hihi :)


January 9, 2013 at 5:05 PM
Reply Comment Dianaa said...

HAHAHAHAHAHAA! xD
lawak ah abang Boni ni tau. dengan baju pink ketatnya, gaya "manja" dia, kemain lagi! siap bagi flying kiss pulak tu. apa pun memang jadi lah abang Boni pakai tudung tu even siap guna garfu jadikan pin, pakej garu belakang badan :p


January 9, 2013 at 5:21 PM
Reply Comment Cik Nur said...

hahahaha...dah macam yuboni... Yuna+boni...hihihi..

eh..cantik brooch tu..pinjam sape punya tu..hihhi


January 9, 2013 at 5:25 PM
Reply Comment nik ros said...

en boni ni. sengal ok. ingat pompuan dalam gambar tu yg buat tutorial..hehe

amboi pink lagi kaler baju.


January 9, 2013 at 5:44 PM
Reply Comment zila manaf said...

cumil bayi tuh culik mane kehkewh


January 9, 2013 at 5:44 PM
Reply Comment hana hadi said...

ada unsur2 majic di situ.. hahaha daripada lipat2 letak atas kepala terus jadi elok

p/s : hana xda baju pink. pinjam boleh :P


January 9, 2013 at 6:09 PM
Reply Comment Cikgu Ma said...

tutorial pakai tudung bawal??? x suka pakai shawl..hehee


January 9, 2013 at 6:13 PM
Reply Comment Hafiz Rahim said...

tutorial cara nak pakai kain batik ada tak bro..sure hit punye..hehehe


January 9, 2013 at 6:32 PM
Reply Comment Phat said...

u olls mana uolls beli tudung tu iolss nak beli la


January 9, 2013 at 6:48 PM
Reply Comment Jna marcello said...

boni ni kann adeeeeeeeeeeee je idea dye taw!! HAHAHAHA


January 9, 2013 at 8:16 PM
Reply Comment Nurmujahidah Ismail said...

dah la baju ketat, shawl jadi towel, towel la rabak,, haha


January 9, 2013 at 8:25 PM
Reply Comment sa mic said...

amboih amboih niche blog dah tukar jadi lady choice dah ke ape ni,kihkih . Nanti nak terjah lah,hehe


January 9, 2013 at 8:35 PM
Reply Comment Ena's Palace said...

hahaha...lawak la...
pinjam brooch mak ke tuh?
apsal garfu pun join venture?


January 9, 2013 at 9:05 PM
Reply Comment Zurina said...

haha...boni yg kacak...macam2 ada...huhuhu


January 9, 2013 at 10:19 PM
Reply Comment ohcikgu said...

comel plak model yang last tu.


January 9, 2013 at 11:12 PM
Reply Comment Myra Jay said...

Comelnyer awek Boni...... ehhh :)


January 9, 2013 at 11:24 PM
Reply Comment Nadot said...

Boni bengong tauuu... rasa cam nak bakar komputer ni tengok boni dalam video tu.. cantek sangaattt ;p


January 9, 2013 at 11:39 PM
Reply Comment fairus said...

KIM SALAM AWEK PAKAI BAJU PINK KETAT TU.. WAKAKA..


January 10, 2013 at 12:11 AM
Reply Comment zulhilmi tempoyak said...

kahkahkahkah... kamera tu x retak ke masa hg rekod weh.. hahaha..

brani gle... tp comel jugak la.. ;p


January 10, 2013 at 12:12 AM
Reply Comment Yuliana Wahit said...

hahahhahaa!! boni2.. malam2 awk buat sy ketawa sampai nangis2.. hahahhaa..


January 10, 2013 at 2:12 AM
Reply Comment shidaR said...

semua terpedaya hahahaaa ..bajet nk tgok minah cun yg bt skali...jeng..jeng..jeng... ^_^


January 10, 2013 at 2:29 AM
Reply Comment Arina Shamsul said...

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHAKHAKAHAKAHAKAHAKAHAKHAKAH..


gaban tul la.

ko ajar aku pakai 45 kali pun,cara pakai tu aku takmo pakai boni..hahahahaha. kalau boni dah terlangar katil,aku sia2 karang terjun longkang..hahaha.


January 10, 2013 at 9:03 AM
Reply Comment KorN said...

sengal boni... sakit perut aku gelak... dengan baju ketat wane pink nye.. suar pendek biru nya.. towel kuning nya... kombinasi yang agak happening.. tapi sumpah ngeri aku tgk gambar2 yang last tuh.. ahhh... kalo aku tnjuk gmbr tu kat tikus, konpem tikus lari sprint test.. hahahhaa


January 10, 2013 at 9:26 AM
Reply Comment MizzTina said...

bukan main lagikkkk....miahahahahha


January 10, 2013 at 10:37 AM
Reply Comment Aku Penghibur said...

hahaha pon bolehh ... berguling2 aku


January 10, 2013 at 11:05 AM
Reply Comment Syakir Rahman said...

ahahaaha... ko wat aku tergelak pagi2 ni.. aku stuju ngan korn... yg las skali tuh, jgn ckp kan tikus, tetikus lappy aku pon dah x bergerak...pengsan agaknya..ahaha X_X


January 10, 2013 at 11:45 AM
Reply Comment Wadi AR said...

alaa, aku pakai berok ni. nanti bukak. beria pulak yg lain gelak


January 10, 2013 at 12:52 PM
Reply Comment afzalsukasuki said...

ai mangkuk ayun ni dah kuakan citer porno dia plak kahkahkah

tang tarik 'tudung bawal la sangat' ke depan tu yang tak tahan tu :D


January 10, 2013 at 1:34 PM
Reply Comment Noor Ikmal said...

Assalam, koe kah Boni yang jadi model tu... hehehe... tak sabar aku nak tengok...


January 10, 2013 at 1:42 PM
Reply Comment wawa najwa said...

ok ni memang lawokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


January 10, 2013 at 4:33 PM
Reply Comment cik nana said...

syg seribu kali syg tak dpt tgk video nye. arghh excited bace tajuk tu haaaa..cis tak dapek pulek tgk..


January 10, 2013 at 5:52 PM
Reply Comment Iffah Afeefah said...

asal bideo je aku fedap

kanga ku curi tenet jirang kang


January 10, 2013 at 10:19 PM
Reply Comment Iffah Afeefah said...

asal bideo je aku fedap

kanga ku curi tenet jirang kang


January 10, 2013 at 10:19 PM
Reply Comment Yan Ty said...

adeh la...tak akut kena hentam ke? hahahahhaah


January 10, 2013 at 10:56 PM
Reply Comment Deqla manjew said...

Hahaahahhahaha..aduiiii...lawak arr awak ni boni...deqla x thn dok gelak tau...tp comel la pulok boni bertdg..hahaha...tang bertdg tu elok dah...tp pakai bj ketat suar pendk la pulak...adeyhhh...cannot go! :p

pssttt...si gadis manis tu sape?bakal org umah ka??? hikhik


January 11, 2013 at 12:57 AM
Reply Comment nadia said...

boni, boleh tak tolong tanya awek dalam gambar ni, kenapa cantikkkkkk sangattt ya allahhhhhhh. stresssss tahu! ;)


January 11, 2013 at 2:29 AM
Reply Comment 4feet8 said...

gambar yg sgt manis tu, org yg sama dgn entry sebelum ni kan..? apa tunggu lagi boni..?


January 11, 2013 at 8:52 AM
Reply Comment Gillette Flores said...

Boni,
Kenapa comel sgt niii????
Geram betul tgk Boni comel sgt
Haha!

Yang pasti, Boni mesti dah jatuh hati dgn Eyma kan? *wink wink*


January 11, 2013 at 10:23 AM
Reply Comment Mas Zull said...

assalamualaikum boni...hahahahaha boni boni...;)


January 11, 2013 at 4:23 PM
Reply Comment zafira othman said...

comel sangat lah awk wei. hahaha


January 11, 2013 at 5:25 PM
Reply Comment Remy hazza said...

bro boni jual tudung pulak ye???


January 12, 2013 at 3:54 PM
Reply Comment Mia Liana said...

boni..... buat lawak lagi... kelakarlah pakai tudung mana leh guna garfu.... hahahah
sweet sangat video ni....


January 12, 2013 at 6:31 PM
Reply Comment Si Matatajam said...

Alaaaa x bleh tengok..line tenet tenat sangat


January 12, 2013 at 8:19 PM
Reply Comment Ezad Skytech said...

haha...first time aq tgk pakai tudung guna garfu gantikan pin....HAHAHAHAHAHAHAHAHAH~


January 12, 2013 at 8:38 PM
Reply Comment dya bunga said...

ala..line kt umkh slow lh..xdpt nk tgk video tu..


January 13, 2013 at 5:55 PM
Reply Comment Rabiatul Adawiyah said...

Boni!! Kahkahkah! Amboi dah kemain cute benor dah tu..


January 14, 2013 at 12:55 AM
Reply Comment Sayidah Nafisah Ruslan said...

cantik sungguh emma tu kan? pandai dia mekap dan amek gambar :)

jeles saya. hehe


January 14, 2013 at 10:36 AM
Reply Comment Nurrul said...

Hahaha, OME ! ! comelnya ! KUENG2... sabar jela...

8baby tuh.. tembah , putih gebunya ! :D


January 14, 2013 at 11:36 AM
Reply Comment Shiyda Aqma said...

hahaha . eee comel baju ! :P


January 16, 2013 at 7:58 PM
Reply Comment hasrul hassan said...

As-Salam. Bro HH rasa hanya lelaki yang nak jadi pompuan je akan tgk cara-cara pakai sewalll tu .. huhuhuu...

Ko jangan boni...ko nak buka persatuan khunsa atau pondan sedunia ke pulak?


January 21, 2013 at 10:02 AM





 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design