Berhenti Berblog Disebabkan #SBB2013

Berhenti Berblog Disebabkan #SBB2013 | Macam mana aku nak mulakan ye? Ada tak yang mula merindui aku? Ada tak yang mula mencium-cium gambar aku? Dah lama aku diam kan? Sejak Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 (#SBB2013) tempoh hari aku dah tak menaip entri. Ikut pada tajuk entri aku, aku berhenti berblog disebabkan majlis tersebut. Betul ke?

Sebenarnya tak betul. Aku berhenti disebabkan aku sedang di dalam mood tak sihat dan lemah. IQ dan minda aku juga di tahap optimum. Semua disebabkan aku berhenti merokok. Secara mengejut. Dan masuk hari ni dah hari ke sepuluh aku berhenti merokok. Sebenarnya, aku tak sangka ia dapat jejaskan otak aku. Aku tak dapat nak fokus dan aku tak dapat nak memberi tumpuan seperti kebiasaan. Sekarang ni Alhamdulillah aku dapat membiasakan diri sedikit demi sedikit tanpa asap rokok. Rasa macam mati bini pun ada. Jadi, mulai hari ni, aku akan sedaya upaya untuk mengupdate blog seperti biasa. Supaya tak ada yang lari bogel keliling taman sebab terlalu rindukan aku. Jadi, untuk hari ni aku akan sertakan gambar-gambar semasa #SBB2013 bulan lepas.
#sbb2013
Bro Ilham, pemilik Denaihati sedang memberi ucapan. Beliau sangat-sangat teruja dengan penyertaan tahun ini yang sangat-sangat memberansangkan. Tahun lepas pun aku ada pergi, memang nampak perbezaan ketara pada tahun ini.
#sbb2013
Seronok bukan main ye bro. Hehehe. 
#sbb2013
Barisan blogger-blogger yang sedang meningkat naik di persada sekolah rendah. Hahaha. Dari kiri ezadskytechazri johanladfe amirkatak comel dan ehem-ehem.
#sbb2013
Berser-seri wajah pemilik blog www.hazmanfadzil.com sejak bergelar pengantin baru ni. Hahaha. Yang berbaju kuning pula adalah blogger mia namia.
#sbb2013
Di situ ada suami blogger Nadot yang berbaju biru petak-petak dam, sebelahnya adalah blogger Aslamber, dan  the very ensem blogger iaitu abang ensem yang berbaju merah periuk belanga.
#sbb2013
Akhirnya aku dapat jumpa juga Uncle Gedek. Sempat juga beliau turunkan ilmu nya kepada aku. Untuk tangkap gambar dan menghasilkan sesuatu yang menarik, resipinya adalah MASAM. Maksudnya masamkan muka anda. Nak try lah lepas ni. Hehehe.
#sbb2013
Blogger-blogger muda yang sedang meningkat naik. Dari kiri Katak Comel, Ehem-Ehem dan juga Hazwan Hairy. Kepada Katak Comel, sila tinggalkan kredit kalau copy entri Beautifull Nara ye. Hahahaha.
#sbb2013
Rasanya tak perlu dikenalkan lagi mereka-mereka ni. Mereka antara blogger yang telah dikenali ramai. Dari kiri Abam Mat Tiger, Abam Ensem, Tauke Unifi, Ladfe Amir, Boni Super Kacak, dan Hazman Fadzil.
#sbb2013
Barisan juri vokal bukan sekadar perut. Dari kiri Boni Super Kacak, Azri Johan, Melastik Bintang, dan satu-satunya Si Tinggi Lampai Aku Biomed.
#sbb2013
Barisan blogger REMPIT pada petang tu.
#sbb2013
Masa ni semua tengah cover-cover gelak bila tertengok Blogger Ni buat tarian tiang secara tiba-tiba. Blogger-blogger bergenre hawa adalah Santai LeezaKak SharidawatiPuan Bee.
#sbb2013
Aku pun tak berapa faham ni. Badan kitorang senget atau pun kamera yang senget? Aku rasa mungkin otak aku yang senget ni.  Dari kananKak Roshidayu Che Mat a.k.a Nasi Kerabu Buah Tanjung, Boni Super Kacak, Azri Johan, dan jejaka macho Ariff Shah.
#sbb2013
Nampak je tenang macam tu, sebenarnya lepas kena panggil oleh Sifu Aku , taik aku terus berkocak-kocak. Hampir-hampir terburai atas stage tu. Apa lagi aku kena menyanyi lagu ramalanku benar belaka.
#sbb2013
Ni pun salah seorang rakan blog yang sempoi. Dan selalu mengacau aku sampaikan kadang-kadang aku rasa macam nak hantar  hantu penanggal je. Hahaha. Beliau adalah Encik Faizal PJ.
#sbb2013
Siapa tak kenal blogger ni mesti agak kekurangan zat dalam badan. Bak kata  BLOGGER NI, Boni Kacak Vs Nisa Kay Hensem 
#sbb2013
Okeh. Yang berbaju merah tu jangan ditanya siapa. Rata-rata dah kenal. Beliaulah Abang Ensem Sangat2. Hahaha. Manakala di sebelah abang ensem pula merupakan seorang blogger daripada Indonesia yang telah pun menjadi rakan karib aku di alam maya. Beliau adalah Bang Munir Ardi. Setelah lama bertukar-tukar komen, akhirnya kami berjumpa pada petang itu. Salam ukhwah bang Munir. Semoga persahabatan ini akan kekal hinggalah ke akhirat sana. Amin. 
Kredit gambar : Rakan-rakan blogger. Mohon izinkan ye :) 
Dua jam masa diambil untuk menyiapkan entri ni. Hahaha.

{ 116 comments.. read them below or add one }

✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 04 February, 2013
ya Allah, bestnyaaa boni.. bila entah ena dapat jumpa para blogger2 yang hebat2 macam ni.. hurmmmm... boni pergi tak event kat TS nanti?? event blogger jugalah teringin nak jumpa boni..
KY KY 04 February, 2013
Alhamdulillah....dah berhenti merokok ek, bagus, itu baru lelaki..hihih

saya rindu awak kihkihkihhhh...
Faizal Pejay Faizal Pejay 04 February, 2013
Sampai hati rasa macam nak lari keliling stadium
Faizal Pejay Faizal Pejay 04 February, 2013
Suka kacau sebab perangai ko sejibik macam kawan aku yg satu kepala dan kepala lutut
Ezad Skytech Ezad Skytech 04 February, 2013
Usaha ko nak berhenti merokok tu sgt2 aq sokong..biarlah stop dari muda..baru hari ke sepuluh..lama2 masuk minggu ke sepuluh..10 bulan..lama2 nnt ok la..jgn ada hantu yg cucuk ko suruh merokok da la..huhu
Ezad Skytech Ezad Skytech 04 February, 2013
Serius mcm tak rasa je da lebih seminggu event SBB2013 hari tu...kalau la.boleh..aq mcm nk ulang balik masa ke hari event tu..haha
Ezad Skytech Ezad Skytech 04 February, 2013
Ko kena try tips dr uncle gedek tu boni..haha
are_lin@yu are_lin@yu 04 February, 2013
ramainya blogger ada yg kenai ada yg tak.hehe
Irwan Alessa Irwan Alessa 04 February, 2013
wah bestnyer.. :) bila la dapat jumpa gath macam ni.. boniii errr bila nak buat untuk fans?? Hehehe
Ahmad Zarif Ahmad Zarif 04 February, 2013
bagi la petua la brenti tu bro.. nak jugak try. hehe
Hany Rara Hany Rara 04 February, 2013
Berhenti rokok bagus untuk kesihatan..bersabar ya en boni..hehe nnt da lama ok laa.. (^_^)
MK Kimi MK Kimi 04 February, 2013
Tahniah sebab bebas rokok! kempunan aku tak dapat join..insyaAllah next year. Jemput singgah blog baru aku berdomain baru dan berhosting baru

mkhakimi.com
nik ros nik ros 04 February, 2013
wah..best tu dapat jumpa ramai blogger.

biasa la.mula2 nak berhenti merokok tu mmg byk halangan. tapi kena byk sbaar k.
aTieYusof Family aTieYusof Family 04 February, 2013
wahh...amazing! berjaya juga berhenti merokok ya.tahniah Boni..:)
erm.,perasan lah juga Boni hilang seminggu..dah sihat ker??.. moga kemachoan bertambah bila berhenti merokok ni..haha:)
sohoque sohoque 04 February, 2013
selamat berenti merokok bro. hidup sihat tanpa rokok.. hehehe
munir ardi munir ardi 04 February, 2013
rasanya aku nak berhenti merokok juga seperti anda, tapi dulu saya berhasil selama setahun tapi akibatnya saya overweight seperti ini, mungkin harus diimbangi dengan sport, he he foto terakhir, dengan abang ensem rasanya kikuk nian tak bisa relax ambil foto dengan orang ensem yang satu ini,
wantie wantie 04 February, 2013
Pernah tengok sydrom org berhenti merokok dengan tiba tiba ni.

Pertama.. jadi lemah longlai. pas tu dia rasa demam. bila pi check kat doktor dia ok je. normal.

amboi ko boni. kawin pun tak pernah dah tau mcm mana rasa mati bini tu. dasyattttttttttttt
wantie wantie 04 February, 2013
wahai boni..khidmat kamu diperlukan di sini

http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/tikus-ancam-galapagos.html
Lina md. munir Lina md. munir 04 February, 2013
Shabas Boni dah berhenti merokok tu yang nampak kurus.
Budak Nakal Budak Nakal 04 February, 2013
Kenape nama aku di label Ehem-ehemkan?? Haha...
azman azman 04 February, 2013
Ko memang kacak hari tu...
Papa Mifz Papa Mifz 04 February, 2013
tabik spring dengan usaha bro nak berhenti merokok...tak dinafikan nak berhenti merokok bukan mudahkan...
Remy hazza Remy hazza 04 February, 2013
bro boni...remy jeles...... tapi bangga jugak... sebab bro antara blogger terkenal seantero malaya..... dapat kenal dgn bro pun dah besar rahmat..... emcem pulak tu....kih3
hafiz hafizol hafiz hafizol 04 February, 2013
laaa tu ke katak comel ?? wakaka.. ingatkan di pompuan
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 04 February, 2013
Tiap2 hari wa hantuk kepala ke dinding tunggu entri blog lu..lu memang kejam..kejammmm..mood majuj..hahaha

P/s: part berenti tu terbaik bro..simpan duit bleh bli vios
C.T.K C.T.K 04 February, 2013
teruk bebenor gitu skali rindukan kan boni..haha..bagus lah dh berenti, kalau ini alasan nye xupdate, boleh diterima..

*boni paling kacak dalm acara tu..haha
najihahfara najihahfara 04 February, 2013
pewit...orang pemes.. hihi
Mia Liana Mia Liana 04 February, 2013
tumpang tengok blogger3 fames KL...
Khairul Zamri Khairul Zamri 04 February, 2013
xpe bro.. peminat ramai + traffik tinggi :p
Ena's Palace Ena's Palace 04 February, 2013
dapat seruan ke boni...tiba2 je nk berenti mrokok..
Aku Penghibur Aku Penghibur 04 February, 2013
wahhh tahniah !!! dah behenti merokok.. bagus untuk kesihatan
◕ D Y S H A  S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ 04 February, 2013
seronoknya..korg2.. lawak je baca entry2 bro... take cre makn ubt n take a rest
aQu Mad aQu Mad 04 February, 2013
salam kenal bro.. hahahahahahaha
zafira othman zafira othman 04 February, 2013
mohon update cara2 benti merokok tu. kehkehkeh.
Dawaihati Dawaihati 04 February, 2013
Meski dah seminggu lebih #SBB2013 berlalu, namun kesannya masih terasa dan akan terus terasa sampai kapanpun...semoga kita bisa berjumpa lagi bro Boni.

sayangnya tak ada gambar saya di foto2 anda :)

Salam hangat dari Tasikmalaya - Indonesia
tyka tyka 04 February, 2013
kalau boni benti, pasti semua sedih...
KiD KiD 04 February, 2013
boni.. bila nak berhenti berblog? eh, berhenti merokok.. keep it up yaaaa
zaxx zaxx 04 February, 2013
wow boni..terserlah kekacakkan ko. hihihi
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 04 February, 2013
Alhamdulillah, dah berenti merokok..
Myra Jay Myra Jay 04 February, 2013
1st: Tahniah Boni sebab dah berenti mrokok
2nd : Meriahh majlis #SBB2013
3rd : Sepadan la Boni ngan Nisa :)
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 04 February, 2013
tahniah boni sbb dah berjaya berhenti merokok ! :)
Kujie Kujie 04 February, 2013
wahhhh..........tahniah!

tabah dan sabar ok
moga dapat harungi dugaan ni
Anis Athia Anis Athia 04 February, 2013
Teruskan usaha untuk berhenti merokok! Best nye dapat join SBB, kalau ada tahun depan anis nak join lah.. Huhuhu
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 04 February, 2013
kalau ada rezeki lebih rasa macam nak join je benda ni,, alhamdulillah abang boni nak berenti merokok. orang yang usaha berenti merokok lagi hebat daripada yang teruskan merokok. keep it up!!! nak jumpa korang semua amat sangat!!! :D
Nastyna Nastyna 04 February, 2013
meriah..selamat maju jaya Kacak. and all the best untuk misi berhenti merokok.
Noor Ikmal Noor Ikmal 04 February, 2013
Assalam, lama gila koe tak update blog Boni... lama jugak koe ambik masa nak update entri nie erk... hahahaha... koe lah yg paling kacak Boni... ^_^
Denaihati Denaihati 04 February, 2013
tahniah bro dah berenti merokok. makin kacak lah macam ni. terima dengan entry #SBB2013 ni yer.
MaYa MustWany MaYa MustWany 04 February, 2013
bestnya...

cisss wat suspen je..ingat nak stop..jangan stop taw..giler bosan nanti,.
sa mic sa mic 04 February, 2013
aieee untungnya , huhu, teringin jugak nak pergi tapi tak berkesempatan uhwaaa :(
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 04 February, 2013
mostly berhenti slow2. ko ni berhenti mengejut ek.. adehhh

btw ble mau hangout ni? lama mengidam nak karok ngan lu~ hehe
hazman aka species1980 hazman aka species1980 04 February, 2013
BONI.... ingatkan ko nak tempek gambar ko yang masuk UTUSAN tu....muaahahahahaha
baby comel baby comel 04 February, 2013
Ya Allah rindunya kat abg aku ni... Mohon teruskan perjuangammu wahai abg :)
Yes yes boni super kacak. Hehehe.. Tentu best kan majlis tu
cikgu Naman cikgu Naman 04 February, 2013
selamat berjaya berhenti merokok :)

bila nak buat kelas vokal?
MaMa Rey MaMa Rey 04 February, 2013
lama menghilang Bonikacakni...
majlis tu meriah betul..tengok pic dia semua hapy2.:)

teruskan uasah Boni..semoga berjaya k..:)

Tinta Lana Tinta Lana 04 February, 2013
Salam.

Dalam bebanyak entry SBB yang ditulis blogger, ak rasa ko punya la paling best boni.

Sebab..

Taik ko berkocak-kocak. -----> apa jadah ayat ni? hahahaha.

luqman zakaria luqman zakaria 04 February, 2013
lame betui tunggu..baru ade entry baru..bestnye event tuh..jeles.
cikRA cikRA 04 February, 2013
Bagus Boni ,satu tindalkan yg bijak anda lakukan..Petua org bg - mkn gula KOPIKO bila rase ktagih nk merokok..
fifie fifie 05 February, 2013
Nak sangat jumpa blogger2 hebat nie, bila entah. Jumpa boni pun okay apa, dapat ambil gambar post dalam IG. Oh ohsem nya jumpa blogger hebat. huhu
Azri Johan Azri Johan 05 February, 2013
excited gila kot aku masa jumpa ariff shah tu.. kehkeh
Katak Comel Katak Comel 05 February, 2013
ayt ko xley blah..
kantoi sejenak..
ahaha
Dianaa Dianaa 05 February, 2013
wahh! abg Boni dah tukar nick name nampak? :p super duper kacak lah skrg ni ek lepas jumpa blogger2 famous dan abg pun salah seorang blogger famous tu. untung lah kan
Nadot Nadot 05 February, 2013
NAsib baik update jugak..baru ingat nak lari lari bogel keliling taman esok pagi sebelum subuh... hohoho

p/s:suami NAdot masuk gambar.. Nadot nya tak ada! ini tidak adil! ;p
akubiomed akubiomed 05 February, 2013
Serik bergambor dengan bro and the gang. Sudah merasa mentadak mentadok sesat sahaja. :-)
afeb pilah afeb pilah 05 February, 2013
sewonoknyewww~~ kahkahkah
donny ien donny ien 05 February, 2013
semoga cepat sembuh bro, lama juga bro x update blog
cweet pinky cweet pinky 05 February, 2013
wah ! serius , CP pown teringin nak jumpa blogger2 macam nih , mesti bes !

untuk benti merokok tuh , go go chaiyok !! :D
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 05 February, 2013
bagusnyer tahniah... dan event ni mmg cukup2 meriah lah
Ema Blog Ema Blog 05 February, 2013
baguslah dah berhenti merokok..tapi tak bahaya ke berhenti mengejut mcm tu.. best sangat join sbb baru-baru ni...ramai yang kenal dalam tu tp di alam maya..bila alam nyata nak tegur seganlah pula...
Zarul Umbrella Zarul Umbrella 05 February, 2013
well done bro...jgn lupa parody Kerat 14 tu hahahaha
Farah Zahid Farah Zahid 05 February, 2013
rindu-rinduan perkara biasa,
tapi kalau sampai berbogel, dah jadi kegilaan.. muehehehehe....
Isabel Diaz Isabel Diaz 05 February, 2013
Bestnya dapat jumpa2.. Patutlah tak ingat nak update blog lagi.. Huhu..
Warna Warni Kehidupan Warna Warni Kehidupan 05 February, 2013
oh.. itukah pemilik Denai hati.. lebih kacak dari boni haha.. bagus2 teruskan usaha untuk berhenti merokok lepas ni mesti otak lebih tajam cam pisau dan pastinya lebih kacak.. :P
Dkna Abza Dkna Abza 05 February, 2013
semoga terus berjaya mengekalkan status 'saya bukan perokok' sehingga sbb2014 :)
Cikgu Ma Cikgu Ma 05 February, 2013
wah..majlis blogger2 otai nih...

moga cepat sembuh boni..nnt x kacak la kalo berhingus ^_^
Zurina Zurina 05 February, 2013
bgus2...katakan TIDAK pd ROKOK!!!...;)
afzalsukasuki afzalsukasuki 05 February, 2013
ko nak berhenti merokok haruslah seiring ngan berhenti merogol!

ko emsem, tapi ko lagi emsem kalau ternak biawak atas kening
Cik Fie Cik Fie 05 February, 2013
bagus2 . abg boni dah brhenti merokok . patut la makin lama makin kacak . hihi :P
Miss Zahirah Miss Zahirah 05 February, 2013
boni dah mcm retis la.. hihihi
NAL NAL 05 February, 2013
wah..best nampak...bile la boleh jumpe kau bro boni..
Hanida Moss Hanida Moss 05 February, 2013
Nmpk sgt saya ni ketinggalan zaman. yang kenal dalam ni pun nisa kay dgn shaifudin je. hahaha
Encik H Encik H 05 February, 2013
ceh..aku ingatkan SBB2013 tu kod subjek..ingatkan ko sambung study ke apa..hahaha

nasib baik aku x rindu kat ko..

cuba ko tanya uncle gedek, bila agaknya aku boleh jumpa dia? nak mintak sign la..
Encik H Encik H 05 February, 2013
eh..refer pada gambar cover2 gelak tengok tarian tiang, yg sebelah ko tu Bo Amir ke?
hafizmd hafizmd 05 February, 2013
1. Tahniah bro dapat berhenti merokok. sah2lah lepas ni ko lagi kcak..hehe
2. Ambe amik mase lebih 5 minit utk baca dari atas sampai ke bawah...fuh!
3. Mmg meriah, nak2 bila dengor suara bro..Ingat ada zarul no 2..hehe
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 05 February, 2013
ok meriahnya.....jelez x dpt pi...alalalaa....:( tingginya nisa kay..ahhaa
Seneorita Baharin Seneorita Baharin 05 February, 2013
wah tahniah bro boni sbb berjaya berhenti merokok! salute.. :)
btw event tu nmpk meriah sgt..rugi xdpt join..huhuh
Len Inouie Len Inouie 05 February, 2013
2 jam untuk type entry ni.
Woahhh~ lama tuh..

:)
Liyaa Mf Liyaa Mf 05 February, 2013
Best ek jumpa kekawan belog ni? Mesti best kan? Dalam blog bertukar2 komen je. Tetiba jumpa real. Err takde sorang pun lagi yg penah jumpa real. Err rasanya macam takkan jumpa je :D

Kentalkan jiwa berhenti merokok okeyy! Mostly pompuan lagi suka laki tak merokok. Teruskan ya, Boni Super Kacak! :P
hazwan hairy hazwan hairy 05 February, 2013
mula2 skli ak scrool dulu nk tgk gmbr..bahahah...mna kau dpt gmbr tu?rsa cm elok plak..haha...bila lagi la nk ada gini! invite2 ak ok..
nur emilya nur emilya 05 February, 2013
Huhu, bestnyaaa! Ramai betui bloggers!
Hanif Idrus Hanif Idrus 05 February, 2013
Berhenti merokok sselamanya?
Biar betul bro!!

Mesti best aku baca event tempoh hari..ramai blogger yang bercerita tentang ini
Noor  Wahidah Mahat Noor Wahidah Mahat 05 February, 2013
Uwaaaaa! Nyampah! Tak dpt join!.. eh.. meriahnya komen kat sini? :-)
Mas Zull Mas Zull 05 February, 2013
assalamualaikum boni...alhamdullilah kalau dah berhenti merokok satu perkara yg baik dlm hidup tu....event yg menyeronokn...:)
potia casadelarossa ensem potia casadelarossa ensem 05 February, 2013
untung jadi retis ni... dlm ramai2 kat situ kekacakkan ko sukar di tukar ganti atau di tandingi bro.... ekeke
Nurlyla Nurlyla 06 February, 2013
wahhh!!! sangat excited tengok gmbar2 di atass......... seriously rasa best!!!!...... wlaupun tengok gmbar je.. rugi x join.

baguslh ada usaha nk brnti mrokok... klau x, lyla nak berleter jap lgi..
aNiss :):) aNiss :):) 06 February, 2013
wahh untung lerr, dapat g events cam tuu. chayokk yaa stop rokok tuu :pp
pipoq pipoq 07 February, 2013
kawan sekolah aku dulu..nak berenti merokok..secara drastik giler..(sebab awek dia cabar)..

dua hari kemudian..demam..

masuk hari ketiga..meninggal...










dia terus meninggalkan awek dia tu dan memilih rokok sebagai teman hidup..hahaha..

p/s : teruskan usaha dan azam..rosak spermatozoa ko tau isap okok ni..
Izzat Eshak Izzat Eshak 07 February, 2013
Sampai dua jam tu tulis entry =)
Izara4eva™ Izara4eva™ 07 February, 2013
wah, bgusnya da bhnti merokok (Y)

bila la nk ada peluang join event2 mcm ni.
Fiza Rahman Fiza Rahman 07 February, 2013
Meriahnya. Perghhhh...2 jam karang entry yer ☺☺

Tahniah kerana berjaya berhenti merokok. Harap2 selamanya lah yer.
Carlos Santiago Carlos Santiago 07 February, 2013
nak berenti merokok...mmg siksa azabnya...
fiezaradzi fiezaradzi 07 February, 2013
nak berhenti merokok ke? baguslah tu, perubahan positif.. semoga berjaya...

tak sempat nak kenal masa majlis tu..
Bui Junaidi Bui Junaidi 07 February, 2013
SENYUM2 JER BACA ENTRI BONI KACAK..HAHAHA..

CAIYOKK SBB DH BHENTI MEROKOK..JGN HANGAT2 TAIK AYAM JER K :)
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 08 February, 2013
Bagus la berhenti merokok tu bro. Jangan lepas ni cari balik dah la.
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 09 February, 2013
kekalkan momentum...bagus dah berhenti merokok :) aku support
Shiqin Sunshine Shiqin Sunshine 11 February, 2013
yg ehem tu sape? huhu...igtkan boni kacak...bestnye bestnye...sume hebat2 ^____^
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak 11 February, 2013
pergh... jeles aku bai.. knp aku x dijemput ni... kehkehkeh..

lpe la pulak.. spe la aku.. cuma insan yg comel.. ;p
dya bunga dya bunga 14 February, 2013
lama xsinggah sini..hihihi..rindu nk baca entry2 boni..hihi.. nnti blh lah buat tips bhnti merokok..nk bgi tips tu kt bff dya..hihi
Deqla manjew Deqla manjew 15 February, 2013
Sadis yer yg berlari bogel tu..kahkahkah...wahhh chaiyok la benti merokok...hubby sy entah bile laa....jenuh nasihat....cara terbaik pun sorok rokok die....hihihi...perghhh mmg meriah arr..syok la dpt sebaris dgn bloggers hebakkkkk
tenku butang tenku butang 15 May, 2013
dalam ramai2 tu teman cam muka Nisa Kay jea..
Provider Green Canyon Body Rafting Adventure Provider Green Canyon Body Rafting Adventure 25 March, 2017
Bagus sekali bisa berhenti merokok,kebanyakan orang sangat susah untuk berhenti merokok.
Provider Body Rafting Green Canyon Pangandaran Provider Body Rafting Green Canyon Pangandaran 10 July, 2017
Bangus untuk berhenti merokok untuk menjaga kesehatan dan menghemat keuangan...