Keajaiban Bookcafe

Entri ni sepatutnya aku naikkan semalam, tapi sebab tak sempat, aku terpaksa publish hari ni. Sambil taip sambil tumbuk halkum dan kahakkan muka sendiri. Tanda protes diri sendiri sebab tak menunaikan janji pada diri sendiri. 

Jadi, jomlah layan video kerjasama antara Penyamun Inc. dengan syarikat buku PTS. Kalau korang nak beli buku-buku, novel cinta termasuklah novel cinta Ain Maisarah, buku motivasi, buku masakan, buku ABC (bagus untuk Abam Rimau ni) dan bermacam-macam lagi buku yang kadang-kadang tak tercapai dek akal, carilah di BOOKCAFE. Jadi, jom layan video ni. Nak tengok aku berlakon jadi pekerja dan cashier yang paling berdedikasi? Jom!

pts bookcafe
UNTUK MENONTON SILA KLIK --> KEAJAIBAN BOOKCAFE


RUANGAN CONTEST

bookcafe

Tinggal dua hari je lagi contest ini akan tamat. Kepada sesiapa yang berminat bolehlah klik link yang ada di bawah ini. Syarat-syarat contest itu akan diberitahu di PAGE tersebut. Dan jika sudah join, sila beritahu kami ye.

KLIK --> PENYAMUN INC.

{ 45 comments.. read them below or add one }

Phat Phat 18 February, 2013
patut la busy dah jd artis skang ni
Sheila Salim Sheila Salim 18 February, 2013
Assalamualaikum, wahwah berjaya sekarang. taniah ye. hehehe nanti sheila tengok video!
Irwan Alessa Irwan Alessa 18 February, 2013
Boni dalam ni lain yang aku jumpa.. adeh kena sawan babi aku.. hahahah
Hidayah Hidayah 18 February, 2013
cerita dari boni dah tak berapa nak ada dah kan...

bizi benar kamu yer...

:)
Shaqir Ir Manz Shaqir Ir Manz 18 February, 2013
ni dah jadik artis betol dah ni... kah2... wish luck for ur future...
Neo89 Neo89 18 February, 2013
Aisehmen bro~ banyak video kau aku tak sempat nak tengok lagi. Dah femes ah sekarang. Huu~
Rahmad Mat Rahmad Mat 18 February, 2013
bro rating makin naik..haha
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 18 February, 2013
dah lama tak de entry personal dari abang boni,, :( tapi tak pe,, entry video ni pun boleh buat pengubat rindu dah,, good luck in whatever you do!!! :D
Remy hazza Remy hazza 18 February, 2013
remy layan mana yg sempat....maklumlah..... sejak2 bro dah popular nie..... susah remy nak nampak....
ciksengeh :D ciksengeh :D 18 February, 2013
retissss die ;) nak sainnnn ! hee
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 18 February, 2013
wahhh..da jd artis da dia hehe..truskan !! n good luck
tyka tyka 18 February, 2013
dah jadi artis rupanya...
Miss Sue Miss Sue 18 February, 2013
artis? :O nak sainnnn * selak dahi* hahahh
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 18 February, 2013
wow..ternyata Boni adalah orang yang sangat populer...mantabs luarbiasa :-)
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 18 February, 2013
lepas ni boni pula jadi artis.. awwwww.. hehehehe
trah zain trah zain 18 February, 2013
krek krek,, haha,, caya la ^___^
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna 18 February, 2013
masalah line kat sini pula meragam..
drop komen ja lah ya..tulah saya pun keliru dah jadi artis ke B
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 19 February, 2013
org ckp u retis..retis ke?...xkisah,yg pntg..salam syg kt aman wan eh...muahmuah ckp kt dia :P
TiranaAduka TiranaAduka 19 February, 2013
salam boni
Dah makin popular dah skrang.
MaMa Rey MaMa Rey 19 February, 2013
patutla..bertambah sibuk pula Boni..
apapun semoga terus berjaya..:)
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 19 February, 2013
aih...mintak autograph awal2 la sebelum tambah glemer dan start x layan nanti..hehe
Noor Ikmal Noor Ikmal 19 February, 2013
Assalamualaikum,... lama tak muncul Boni...
eyriqazz eyriqazz 19 February, 2013
bila nak pegang watak utama pulak ni bro?

Amcam, jadi ke pergi audition bintang mencari bintang minggu ni?
paripariputih paripariputih 19 February, 2013
PTS ni boleh buat "black magic" tak Boni?? ^_^
Fiza Rahman Fiza Rahman 19 February, 2013
Makin naik lah saham lpas nih ☺
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 19 February, 2013
nama pun boni KACAK kan...dah tentu lah terkenal..hehe:)
Nana Liena Nana Liena 19 February, 2013
abe BK boleh buat cerpen lawak lagi tak? huhu..request nie.. :P
Liyaa Mf Liyaa Mf 19 February, 2013
Hahaha! Tergelak tgk video tu. Kemaen promosi ya? :P

Nanti senang2 leh la carik buku kat book cafe. Macam2 buku ada kat situ kan? Siap ada diskaun lagi. Cheh! Voucher buku pun lum dpt lagi ni. Hehe :D
nur emilya nur emilya 19 February, 2013
Abam dah jadi retiss la ni.
Nak sain jugaklaaaa. Hehe.
C.T.K C.T.K 19 February, 2013
amboiii, dh bz ngan drama dia skrg, ptut la x BW dah...smoga terus maju dalam industri pendramaan negara :P
Denaihati Denaihati 19 February, 2013
pekerja contoh lah bro. good luck untuk PTS media group.
Zurina Zurina 20 February, 2013
hehe...promosi thangat dpasaran...;)
CARA PEMESANAN JELLY GAMAT GOLD G CARA PEMESANAN JELLY GAMAT GOLD G 22 February, 2013
met pagi semua nya .... makasih atas info nya
wantie wantie 22 February, 2013
selamat menjalani hidup sebagai retis. tabah yer hadapi gelumang dunia seni..

Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 23 February, 2013
patut la busy dah jd artis skang ni ya boni...
Mas Zull Mas Zull 24 February, 2013
assalamualaikum boni...wah semakin sibuk skg ni yer...;)