Mangsa - Penyamun Inc.

Mangsa - Penyamun Inc. | Hari ni aku nak kongsikan satu Shortfilm terbaru daripada Team Penyamun Inc. Dan Shortfilm Penyamun Inc. kali ni agak istimewa sikit kerana ia adalah karya sulung dan pertama daripada salah seorang  ahli Penyamun Inc. ALAKA ZAM a.k.a ARTZAM. Inilah nama yang diberi. Jadi, tunggu lagi? Jom layan karya pertama daripada beliau.


penyamun inc.


UNTUK MENONTON SILA KLIK --> MANGSA

Harap ada pengajaran yang korang boleh belajar kat video ni ye. Sekurang-kurangnya tak sia-sia aku berlari pecut sampai basah spender aku kat dalam MID VALLEY tu. Hahaha.

{ 41 comments.. read them below or add one }

blog-tips-kurus blog-tips-kurus 20 February, 2013
...basah pon nak bgtau. huh!

(>.<)
aQu Mad aQu Mad 20 February, 2013
kantoi spender basah , Baahaahaa
Kak Mahh Kak Mahh 20 February, 2013
Sungguh lama tak ke pawagam!
Hanif Idrus Hanif Idrus 20 February, 2013
Kasihan kau kena kencing kawan....hehehhee
Tapi mimik muka kat tandas tu awesome
baby comel baby comel 20 February, 2013
Hahahaha, 2 kali, 2 kali tuuu... Terbaik! nak menipu pun agak2 ler kan. kawan sendiri tu, kan dah org xmau percaya..
вʋввℓɛ ρσρƨ вʋввℓɛ ρσρƨ 20 February, 2013
tgk cover cm best, tp ade sedikit unsur2 saspen je. ngn bulat mata ;) hehee..
Ena's Palace Ena's Palace 20 February, 2013
kesian boni...asik kena buli jer...
tengah gaduh boleh iklan kejap ek...pastu sambung balik..mmg lawak rrrr...

tadi kat dlm toilet tu sempat cuci tangan tak? hahahaha..
Seneorita Baharin Seneorita Baharin 20 February, 2013
hahahah, lawak gilo... :D :D adoiii...pasneh buat lg eyh..hee
Noor Ikmal Noor Ikmal 20 February, 2013
kena tengok nie.... macam best saja heheheh...... (y)
Sheda ucu Sheda ucu 20 February, 2013
boni sheda dh polowww hihihi
Remy hazza Remy hazza 21 February, 2013
bila nak masuk pawagam nie.......
basah lagi ker?
Liyaa Mf Liyaa Mf 21 February, 2013
Hahaha! Walaupun leh agak msg yg nak disampaikan, tetap nak tgk apa yg berlaku seterusnya. Kesian lahai mangsa tu, dua kali tuu, dua kali :P

Tp if bebetul dpt membe cam Rizal tu, mmg annoying kan? Kira dea berjaya r bawak watak dea yg patutnya mmg mengannoyingkan tu :D
Isabel Diaz Isabel Diaz 21 February, 2013
Banyaknye filem Abg Boni =D
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 21 February, 2013
amboi2..makin cargas nampaknya berkarya ni....pasni bolehla jadi pelopor movie indie pulak...hehe
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 21 February, 2013
Amboi! dah makin hot berkarya yer..tahniah..
Sheila Salim Sheila Salim 21 February, 2013
Assalamualaikum. bagusnya! dah keluar pun short film. sheila tengok ye! hee
ProfHariz ProfHariz 21 February, 2013
Bila hang nak belakon ?
Potia CasadelaroSsa Potia CasadelaroSsa 21 February, 2013
ekekekeke sentap lah lu ni bro... aku mmg tak leh tgk video penyamun ni mesti sakit perut... tgk muka lu pon wa dah sembelit... mmg jenis sengal tahap gaban ekekekeke... terbaik bro!!!!!
Lina md. munir Lina md. munir 21 February, 2013
Sikit hari sampailah hajat nak jadi retis tu Boni ;-)
anis scha anis scha 21 February, 2013
Wah, dah banyak dah filem abg Boni. yang last sekali tu kelakar.. hahaha :D
KonspiMaker KonspiMaker 22 February, 2013
kalau ada esaimen kena buat shortfilm sudah tahu mana sifunya.
Shahril Nasir Shahril Nasir 22 February, 2013
Nak menhirup udara disini dlu..errmmmm masih segar,apa kabar??hehe
munir ardi munir ardi 22 February, 2013
luar biasa bua film betul-betul berfungkus lumus rakan boni untuk short film kali ini pasti akan jadi BOx Office ini he he
cweet pinky cweet pinky 22 February, 2013
takley muke konon2 kat toilet tuh , hahahaha ~
cweet pinky cweet pinky 22 February, 2013
CP dah komen ker kat sini ??

kelakar la part toilet tuh , cik boni kiter betul2 menghayati watak , hahahah ~
Niesa Niesa 22 February, 2013
muka kt toilet klaka gileee..hahaha..
fifie fifie 22 February, 2013
Kalau basah spender dalam mid valley boleh masuk butik mana mana rembat je satu buat ganti. Kuikui
hana hadi hana hadi 22 February, 2013
best.. 90 markah utnuk video ni
Nadot Nadot 23 February, 2013
hohoho...comel gilaaa cerita yang niii... boni x berapa comel la tapi... hohoho... siyes yg ni best :)
Mas Zull Mas Zull 24 February, 2013
assalamualaikum boni...heheeeehehe basah yer...;)