Masa Kecil Dulu - Penyamun Inc.

Masa Kecil Dulu - Penyamun Inc. | Semua kita pernah kecil dulu kan? Takkan lahir-lahir terus tiba-tiba besar dan berbulu kan? Masa kecil dulu macam-macam aktiviti dan jenayah yang pernah kita lakukan hingga menjadi nostalgia yang sangat-sangat indah bila sudah tua ni kan? 

Jadi, hari ni Penyamun Inc. akan mengembalikan nostalgia kita semua dulu-dulu. Jom layan video daripada Penyamun Inc. yang terbaru ini. 


penyamun inc.
UNTUK MENONTON VIDEO SILA KLIK --> MASA KECIL DULU

Jika video ini berjaya mengimbau kembali nostalgia korang semua, mohon share di facebook dan juga blog korang ye. Heh heh. :)

{ 110 comments.. read them below or add one }

xila dot xila dot 05 February, 2013
1st x? ahakkkk

ok nk terjah utube sat nohh
HUDAJMAL HUDAJMAL 05 February, 2013
waa, best gile. lawak ;D
nur emilya nur emilya 05 February, 2013
Adeh, internet slouw. Bulan depan jawabnya uhuk.
Irwan Alessa Irwan Alessa 05 February, 2013
line pulak boni.. takpa sat lagi g cc.. untuk boni.. hahaha ;D
Mas Zull Mas Zull 05 February, 2013
assalamualaikum boni...best juga..;)
Ezad Skytech Ezad Skytech 05 February, 2013
Haha...layan jgk video yg korang buat ni..mmg sebahagian darinya mmg prnah aq buat masa kecik dulu..haha..

"Ko tahu tak..smlm aq tgk power rangers.." hahahahahahah..boni2
Budak Nakal Budak Nakal 05 February, 2013
Terbaik bro ensem hahaha
Mar Haini Abdul Rahim Mar Haini Abdul Rahim 05 February, 2013
oke dah tawu mesti kelakar org tua jd budak haha. nak pi melawat sat :D
fifie fifie 05 February, 2013
Masa kecil kecil dulu fie suka makan aiskrim pong. Boni pernah makan? Haha
cik nana cik nana 05 February, 2013
eh kecik2 dulu kita main ank patung je takde buat jenayah. haha
zakie 11 zakie 11 05 February, 2013
giler ar boni kacak combined dengan aman wan tuee
NAL NAL 05 February, 2013
memang terbaek lah..thumbs up !
Cik Nur Cik Nur 05 February, 2013
adeh....tenet slow..xdapat tgk lagi..
huhuhuhuhu
Farah Zahid Farah Zahid 05 February, 2013
fuh, siap ada video.. kena tengok ni.. hihi..
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 05 February, 2013
yang episode pelangi itu persis benar dengan masa kecil-ku ha ha ha :)
cweet pinky cweet pinky 05 February, 2013
hehehehe , CP downlod je , takde mase lak nak tgk ...
ikaa ikaa 05 February, 2013
dh upload ekk....nk tgk nie
hana hadi hana hadi 05 February, 2013
alaa kena buka youtube plak
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 05 February, 2013
hahhahaha....rajin la abg boni ni..

p/s: tadi lyeen godek2 vdeo abg boni kat u t tube..gelak gila2..ahahhaa
inche hlovate inche hlovate 06 February, 2013
haha byk juga la yg mase kecik2 dulu sya buat jugak
Remy hazza Remy hazza 06 February, 2013
wah...best dan memang best!!!!!
zaman kechik2 ler best...buat apa pun boleh....
MK Kimi MK Kimi 06 February, 2013
terbaik!!! cuma ada nmpak malu sket2

:)
Donny Ien Donny Ien 06 February, 2013
terbaik video tu bro! lepas ni berlakon kat TV3 pula hehe
Noor Ikmal Noor Ikmal 06 February, 2013
Assalam, khakhakha.. memang banyak pengalaman masa kecik2
^^eKaTiKaH^^ ^^eKaTiKaH^^ 06 February, 2013
huuh, kene tengok nie.. hehe :D
Aku Penghibur Aku Penghibur 06 February, 2013
mmmg best + pelakonnye yg lawak
Nastyna Nastyna 06 February, 2013
ala...wrong timing lak nak tonton, anak baru lelap. satgi I kmbali untuk menonton ok.
munir ardi munir ardi 06 February, 2013
aku suka semua episodenya, Ninja, Setan MAsuk, angkat kaki apalagi yang rainbow he he. Ini dekat petronas kah aku tak jumpa hari itu lokasinya dimana ya
pipoq pipoq 06 February, 2013
hahahaha..boleh register maharaja lawak..

MystoryPic MystoryPic 06 February, 2013
Weh Boni... ada tak producer call ajak kau org gi uji bakat... dah boleh jadi pelakon dah ni, mesti fofular
MaMa Rey MaMa Rey 06 February, 2013
hahaha..adoii nak tergelak la..
angkat..korang memang berbakat la..
ceklala ceklala 06 February, 2013
hahahaha ngok ngek je memasing tau dakk
Sheila Salim Sheila Salim 06 February, 2013
Assalamualaikum. tak larat nak tengok video ni, risau muntah tak sedar diri kang. hahahahhaha
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 06 February, 2013
korang boleh blakon citer hangouver part 5
paripariputih paripariputih 06 February, 2013
ada pe lahir-lahir jer terus berbulu tu orang utan tu ekekekeke kemaheng ko kan boni... aku masa kecik2 lasak selalu kena tibai ngan mak aku sbb suka merayap2 dgn beskal hahahaha
aTieYusof Family aTieYusof Family 06 February, 2013
ahahha.. kompom lawak ni.. sat gi terjah kt you tube! hehe..
kenangan zaman kecik2 mana boleh lupa.. main teng2..main pondok2..haha:p
Kakzakie Kakzakie 06 February, 2013
Hihihi.... kakak ketawa sendiri boni. Gelihati sebab kakak betul ingat juga yg ketuk kepala lepas tu kita ketuk keatas dagu, M atas telapak tangan, Hantu paku semua kakak pun ada tau. Tapi kalau budak sekarang Ninja tu adalah lagi lain-lain dah tak adalah...
Mat Som Mat Som 06 February, 2013
Nostalgia masa kecik memang sangat indah untuk dikenang, terutama ketika sedang stress.

Semoga Boni akan melangkah lebih jauh.....
aQu Mad aQu Mad 06 February, 2013
teringat ngan masa kecik2 dulu,hurm..main ninja..
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 06 February, 2013
ade org lahir2 terus tua boni ehh
wantie wantie 06 February, 2013
ya.. part angkat kaki time membaca tu. memang kenangan tul.
Niesa Niesa 06 February, 2013
hahaha..wahh!mmg betul2 nostalgia la..terbaeekk!whehehe
Rozalia Binti Alik Rozalia Binti Alik 06 February, 2013
haha ~ jadi penyamun lak?? emm. teringin nak tengok video tue tapi tak leh coz line seellloooowwwwwww ... emm. nanti bile dah ade line pannntaassss sy tengok ek . hehe :)
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 06 February, 2013
'besar' dan 'berbulu' eh.....hehehe
Katak Comel Katak Comel 06 February, 2013
aku kt opis ni wey..
guling2 gelak ni..
kahkah
Hany Rara Hany Rara 06 February, 2013
haha komen dulu..nnt sy tengok..line lembab..hehe
Diana Azis Diana Azis 06 February, 2013
Ahahaha..kelakar la..ada-ada je la korang ni kan.. :D
Anis Athia Anis Athia 06 February, 2013
Aaa... Line lembab pulak nak loading video.. Mesti kelakar.. Huhuhu
Khalilah MNor Khalilah MNor 06 February, 2013
Sy tengok video ni first round tanpa suara pun boleh tergelak~! *terpaksa buat mute sbb still kt tmpt keje*

Part yg angkat kaki mmg aachoo!mei betul. Teringat, mase kecik selalu jd org yg duk sorak kt org lain je.. ;P
Papa Mifz Papa Mifz 07 February, 2013
esok pagi2 kat tempat kerja den tengok yer video tuh....
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 07 February, 2013
wah..makin artis ko ek sekarang..cool..hehe
C.T.K C.T.K 07 February, 2013
hahahahaa..ni zmn budk kecik bdk laki je kot..xnk buat drama kt tv ke...elok ni dipersembahkan untuk sekeluarga :P
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 07 February, 2013
nanti kat rumah baru nak tengok.. ni guna line universiti so tak boleh nak loading utube ooo.. sob sob sob
mie mie 07 February, 2013
fuh!!
i'm speechless...
minta sign...
hahahaha
Izara4eva™ Izara4eva™ 07 February, 2013
mcm mnarik, nk kena tgk ni..
Fiza Rahman Fiza Rahman 07 February, 2013
Hurmmmm...lunch nnt lah baru bley tgk. Itu pon klo ingat ☺☺
eyriqazz eyriqazz 07 February, 2013
Masa kecik memang best...Jom terjun baruh n masuk hutan...
hanafi abdullah hanafi abdullah 07 February, 2013
seronok mengimbau kenangan lalu..
Dkna Abza Dkna Abza 07 February, 2013
tak macam muka penyamun pon hehee
Warna Warni Kehidupan Warna Warni Kehidupan 07 February, 2013
hantu paku tu apa.. tak tau pongg.. haha noltalgia sungguh.. tapi tang intro tu ada sikit kayu di situ hehe..
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 07 February, 2013
hehehe.. best bila teringat masa dulu.
fiezaradzi fiezaradzi 07 February, 2013
ala, usage internet dah capai kuota, lambat pulak nak tgk..nanti2 tgklah..
fiezaradzi fiezaradzi 07 February, 2013
ala, usage internet dah capai kuota, lambat pulak nak tgk..nanti2 tgklah..
Izzah Norlizah Izzah Norlizah 07 February, 2013
syg la xdpt tgk sbb line ciput,,,
tyg kn kt tv la,,,jdikn sbg iklan (^__<)
Bui Junaidi Bui Junaidi 07 February, 2013
AMBOIII,SIAP ADA VIDEO..CAYALAH..^_^
Ena's Palace Ena's Palace 07 February, 2013
terimbau masa kecik2 la..
aksi dok kunci..kunci..sambil pegang pala tu tak pernah plak dengr masa kecik2....
lepakk.com lepakk.com 07 February, 2013
Tambah kan muzik dan selitkan benda yang menarik.
Pelakon dah 5 bintang dah..
Tetambah yg kacak tu ekeke
Khairul Zamri Khairul Zamri 07 February, 2013
cara buang setan dari mulut tu ganas hahaha phui3
KiD KiD 07 February, 2013
hahahahaa... lu orang memang lawak laaaa bonikacaks
baby comel baby comel 08 February, 2013
Hahaha, ketawa tak sudah2.. thumbs up bro =)
Phat Phat 08 February, 2013
terbaik bro..aku cc ko kat blog aku http://www.phat.my/2013/02/jom-ke-hari-kraf-kebangsaan-2013.html#axzz2KAgZFc2d
Hidayah Hidayah 08 February, 2013
ok...ok..
bakal share..

*nanti jgn saman i pulak bila i copy paste..hehe..
Nana Liena Nana Liena 08 February, 2013
ramainya abg kacak..ahahaha..boleh? durasi lama betul.. yenk yenk
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 08 February, 2013
hehehehe..lawak2!
ade2 saje idea bang boni ni ye
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 08 February, 2013
he he giler terbaik ni! KA suka
ashadin ashadin 08 February, 2013
k sha suka makan jeeee masa kecik kecik hehe
Neo89 Neo89 09 February, 2013
"tiba-tiba besar dan berbulu" tu buat aku curious. Apakah yang berbulu ituuu? :O
Nurulee Nurulee 09 February, 2013
Hahaha. Lawak. Saya suka saya suka.
Shiyda Aqma Shiyda Aqma 09 February, 2013
ok . nk g tgk sat ! hehe
cci cci 09 February, 2013
rajinya buat video... ^_^ ok tgk sekang.. :P
MaYa MustWany MaYa MustWany 10 February, 2013
menarik..hihihi..layanz..
Shiqin Sunshine Shiqin Sunshine 11 February, 2013
alahaiii line....kejap laju kejap slow... mcm menarik je video...tgok kat komen ramai komen best...
Aliff Haikal Aliff Haikal 11 February, 2013
Thanks boni kacak . hahaha
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak 11 February, 2013
bro.. byk noise la.. tak brapa jelas nk dgq pon..
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 11 February, 2013
assalam, selamat bercuti CNY..
Jna marcello Jna marcello 11 February, 2013
alaaaaaaaaaaaaaaaa Na x boleh layan video niiiiiiiiiii *nagis!!

anywy hpy holiday si kacak!
eyriqazz eyriqazz 12 February, 2013
bro pun sudah terkena sindrom kenadotan ke?
zana fahmi zana fahmi 12 February, 2013
Petua elakkan sakit perut tu, kakzana tak pernah guna pakai..hehe..sbnrnya kakzana kecil2 tak pernah main2 mcm tu sb duduk dgn atok kat Johor. Cucu manja yg tak ramai kwn. Setakat main kejar2, nyorok2 (tapok2 kata org sabah), police n tief..itu je yg tau.
Pykaa Pdott Pykaa Pdott 12 February, 2013
hahaha lawakkk . ape pon trbaikk bro boni :)
fyna fyna 13 February, 2013
tak dan nak tengok lagi. adehhh..line slow lak.
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 14 February, 2013
waa, best gile.memang lawak ;D
Myra Jay Myra Jay 14 February, 2013
Ok nak layan balik nanti..

Hope line tenet menggembirakan ;D
dya bunga dya bunga 14 February, 2013
ala..line internet slow..dya dh semangat dh nk tgk kt youtube...
Deqla manjew Deqla manjew 16 February, 2013
Ehh deqla xde beza sgt la masa lahir ngan dewasa..kcik gakkk..hahaha....cuma masa baby sy x berbulu la yer...hikhik...ehh jap deqla jap sy...arghhh bantai la ....m2 pun..janji deqla dah dtg sini komen..ehh deqla blk?? :p
Cinta Misteri Cinta Misteri 16 February, 2013
gogo power rangers....

jangan ketok kepala beb, mak bpk aku byr zakat... sambil ketok balik bwh dagu...hahaaha... manalah kita dapat ilmu ni semua dulu erkkkk? ank2 sekarang mcm taktau jer bende2 ni