Misteri Lokasi Bookcafe

Misteri Lokasi Bookcafe | Mungkin ramai antara korang yang tak tau mana lokasi bookcafe ni kan? Tapi kalau lokasi kedai makan untuk ponteng puasa, tau je kan? Hahahaha. Jadi, jomlah saksikan video ni. Tentang misteri lokasi kedai Bookcafe. Misteri sangat ke? Jom saksikan.


pts bookcafe




Kalau rindu kat seorang gadis tu tak apa ke? Aku ni dah lah ganas, tiba-tiba timbul perasaan tu. Tapi nak nafikan pun, ia memang dah wujud dalam hati ni. Hurm. Tak salahkan?

{ 33 comments.. read them below or add one }

Seneorita Baharin Seneorita Baharin 22 February, 2013
hahaha, kesian kt pakai topi cowboy tu gelak sorg2, tp lawak lam siap tnjuk jalan bagai..heee..misteri sgt bookcafe neh..

p.s~kalau rindu doa laa supaya gadis tu pun rindu kan bro boni..xsalah pun kalau rindu dkt seseorang..hehe :P
Seneorita Baharin Seneorita Baharin 22 February, 2013
This comment has been removed by the author.
Remy hazza Remy hazza 22 February, 2013
penyamun tetappunya pesaan bro...ganas hanya luaran...tapi dalam hati ada lake garden....
hana hadi hana hadi 22 February, 2013
rindu kat hana ke? hahaha
video lagi.. sebelum tido hana tengok :P
✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ 22 February, 2013
hehehe penyamun pun manusia.. tak salah pun nak rasa sedemikian.. hahaha
Cik Nur Cik Nur 22 February, 2013
ehem2...dah falling kot.. :p
[PCL] [PCL] 22 February, 2013
Salam boni...tenet tenat nih.
fairus fairus 23 February, 2013
DEKAT DENGAN RUMAH MAK SEDARA AKU NI.. RUMAH DIA KAT TAMAN KOPERASI POLIS.. :)
amer akat amer akat 23 February, 2013
aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/
munir ardi munir ardi 23 February, 2013
hebat juga kalau rindu seseorang kreativity muncul sering-sering rindulah bagus tuh
anis scha anis scha 23 February, 2013
huhu. tak pernah salah pun merindui seseorang. tapi, jangan sampai melupakan Allah :)
Khairul Asrol Khairul Asrol 23 February, 2013
lumrah la tu merindui seseorang. fitrah manusia laa. hehe
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak 23 February, 2013
rs mcm nk je aku cium hg ni boni..ahahahaha
krole krole 23 February, 2013
hahaha! tak salah pong boni...dah lumrah...ada masa msti rasa camtu punya...cam bunyi2 nak kawin jew ko ni boni?ehem2..ce cete~
Hasri Anis Hasri Anis 23 February, 2013
tak salah kalau rindu kat 'seseorang' tu :D
Papa Mifz Papa Mifz 23 February, 2013
dalam hati sudah ada taman yer bro..??
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 23 February, 2013
Memang di selubungi misteri...hihihi
lynndAmya lynndAmya 24 February, 2013
Hai, lama xsinggah sini, hihi, sedih xdpt nk tgk video tu sbb internet problem, then dtg2 sini je, rase mcm tetiba nak touching sbb ade pic handmade teddy aku kat situ, hahaha...
wujud lagi kah encik teddy itu? siapalah admirer kau tu ya? hahaha
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 24 February, 2013
seramnya hahah mstri sgt lo
Mas Zull Mas Zull 24 February, 2013
assalamualaikum boni...mmg misteri ni...;)
baby comel baby comel 24 February, 2013
hey, kenapa awak tak gelak bersama saya. hhaha, poyo sungguh

~bguslah sudah ada rasa begitu abg boni. makin lama makin dlm, eok kita leh dpt kad makan nasik minyak bonikacak pulak :) Amin,
C.T.K C.T.K 25 February, 2013
misteri klau xcerita..haha

*ganas2 pon manusia yang ade perasaan jugak :D
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 26 February, 2013
wahhhh..abg boni windu kat sape tuw ? :)
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 27 February, 2013
x sgka abg boni dlm hati ada taman...ahhah