How Harlem Shake Should End!!!

How Harlem Shake Should End | Agak tegas entri ni. Sekarang ni merata-rata semuanya Harlem Shake. Kalau aku jumpa pengasas tarian ni, rasa macam nak lari laju-laju lepas tu tumbuk lubang pusat beliau je. 


harlem shake, harlem shake malaysia, video harlem shake, video harlem shake malaysia
Credit --> www.billboard.com
Dalam kebengangan aku tu, tiba-tiba muncul satu video ni. Rasa terubat kemarahan aku tu. Pergh. Rasa macam nak belai-belai manja je rambut pencipta video ni. Nak tau apa isi kandungan yang termaktub di dalam video tersebut? Jom layan video ni.


UNTUK MENONTON SILA KLIK --> HOW HARLEM SHAKE SHOULD END!!

Hari ni aku dah pun di JB bersama bos aku untuk melawat tapak projek perumahan yang beliau sedang usahakan. Masih di dalam proses pembikinan. Nanti kalau sempat , aku akan upload gambar projek tu. Cantik design rumahnya. Murah pula tu. Mampu milik. Rumah kos rendah yang sangat awesome.


{ 36 comments.. read them below or add one }

hana hadi hana hadi 15 March, 2013
1st.. 1st ke? hikhik entry xbaca lagi pun :P
luqman zakaria luqman zakaria 15 March, 2013
rajin betul wt video..huhu.
Seneorita Baharin Seneorita Baharin 15 March, 2013
samalaa bro, menyampah jgk dgn harlem shake neh, haishh xleh tgok diorang menari nari tu, owh ada video yg best eyh? jap nak layann..heee
Aliff Haikal Aliff Haikal 15 March, 2013
tahu takpe boni. Harlem shake tu tarian lucah kot. geram !
Noor Ikmal Noor Ikmal 15 March, 2013
Assalam, tak dpt nak nonton buat masa nie sebab line tenet lembab...
fairus fairus 15 March, 2013
HARLEM SHAKE MEMANG MENGARUT..
Nur Emilya Nur Emilya 15 March, 2013
Harlem shake ke gangnam style ke takpernah minat. Hm.
Remy hazza Remy hazza 16 March, 2013
kekadang ada yg lucah terlampau....... tak sesuai utk kanak2..... karang ditiru gaya tu.....
Papa Mifz Papa Mifz 16 March, 2013
tak pernah lak tgk harlem shake tuh...
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 16 March, 2013
semoga kita tak terpengaruh dengan budaya yang mengarut tuh :)
Hanif Idrus Hanif Idrus 16 March, 2013
Aku pun tak suka Harlem
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 16 March, 2013
ena tak teruja satu pun tarian mana2... samalah macam gangnam tu, my mom said "macam kuda kene getit ngn kerengge"... hahaha
MarnieyZ MarnieyZ 16 March, 2013
hahahaha. betul tu. tak penah tgk video harlem shake sampai habis. tgk sekerat je. xD
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 16 March, 2013
hahaha..mcm zombi..hahaha:P

Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 16 March, 2013
tak tahu la apa yang best sangat ngan harlem shake,,
Nastyna Nastyna 16 March, 2013
tah haper2 tarian harlem shake, mmg shud end pun.
wah rumah murah, boleh book sebijik?
вʋввℓɛ ρσρƨ вʋввℓɛ ρσρƨ 16 March, 2013
skrg dah femes kowt mende alah nie, cket2 harlem shake. naek menyampah dah kita nie taw..
tirahzairi tirahzairi 17 March, 2013
harlem tue yg jual cekodok tue ea? hihi
anamizu anamizu 17 March, 2013
tah pape je tah Harlem Shake nih.
mkn je terus je sape yg dok shake
sgt tuh =P
cci cci 17 March, 2013
eii.. x ske nengok.. x senonoh.. huh
baby comel baby comel 17 March, 2013
Menyampah tgk harlem shake tu. Ntahpape je kan.
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 17 March, 2013
aku pun nyampah gile dengan haram shake ni..macam mane la boleh popular..wtf btul
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 17 March, 2013
Hmmm..Ketidak senonohan melampau.. asal nk glemer je
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 17 March, 2013
sepertinya memang dunia lagi demam harlem shake.....luarbiasa :-)
selipar putih selipar putih 17 March, 2013
tak suke aku tarian ni.masuk air semacam
cweet pinky cweet pinky 18 March, 2013
harlem shake ?? serius , baru 1st time dengar ...
munir ardi munir ardi 18 March, 2013
HArlem Shake memang seru melihatnya tapi untuk melakukan he he rasanya masih kena pikir dulu sobat
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 18 March, 2013
*shake kepala non-stop sambil ikut rentak lagu harlem shake*
nadia nadia 19 March, 2013
tak sukaaaaaaaaaaaaaa harlem shakeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 19 March, 2013
hahahhahhahah lagi suka gangnam...
Cik Fie Cik Fie 19 March, 2013
harlem shake cam lucah je . haha =.=
deno deno 20 March, 2013
mcm skrg ni.. deno suke tengok tarian zapin.. hehe :)