Identiti Sebenar Budak Nakal Blogspot Terdedah

Identiti Budak Nakal Blogspot Terdedah | Sebenarnya dah lama aku nak buat entri ni. Tapi disebabkan mood berblog aku terus ke laut kerana dihimpit kesibukan melampau lepas  #SBB2013 aku terus terlupa. Jadi, hari ni aku nak ceritakan tentang Budak Nakal Blogspot.

Budak Nakal Blogspot ni pun antara blogger otai yang bagi aku punya nama dan kedudukan tersendiri dalam arena blog ni. Dengan pageview melebihi 4 juta, ini menjadikan blog ini antara yang hebat dan tersohor di Malaysia. 


identiti sebenar budak nakal blogspot
Header blog yang agak sempoi.
Sebelum ni aku tak pernah mengenali wajah di sebalik blog budak nakal blogspot ini. Beliau sangat misteri orangnya. Tak pernah beliau menampakkan wajah sebenar beliau di blognya sendiri.  Pernah juga kitorang merancang untuk berjumpa dan bermanja-manja,  tapi tak pernah berkesempatan.  Jadi, identiti tuan blog ini masih lagi menjadi tanda tanya pada diri aku. Adakah beliau ni seorang gay? Jelek? menyakitkan hati dan lain-lain? Semuanya membuat aku rasa neves.

Sehinggalah aku berjaya berjumpa dengan beliau di majlis #SBB2013. Alhamdulillah. Beliau sangat-sangat ok. Dan aku sangat-sangat selesa dengan beliau. Dan selepas ni, memang aku senang untuk melepak lagi dengan beliau. Sempoi orangnya. Jadi, jom layan gambar-gambar manja beliau. Akhirnya identiti beliau berjaya juga didedahkan. Hehehe. 


Identiti Sebenar Budak Nakal Blogspot Terdedah
Agak-agak mana satu beliau??
Identiti Sebenar Budak Nakal Blogspot Terdedah
Yeah. Inilah identiti sebenar budak nakal blogspot
Identiti Sebenar Budak Nakal Blogspot Terdedah
Seriously bro, aku suka rambut ko. Ini jujur daripada hati aku. Smart rambut ko. Aku tak boleh buat macam tu. Bila rambut aku panjang jadi macam perempuan. Sebijik muka emma maembong
Jadi, inilah sebenarnya identiti Budak Nakal Blogspot. Sempoi orangnya. Blog dia sangat gempak. Dan dia juga sebenarnya seorang designer. Kalau korang nak tempah header, templet, designkan blog, bolehlah deal dengan beliau. Hasil sangat-sangat memuaskan hati. Jom ke blog beliau jom. 



Esok berjumpa dengan geng-geng PENYAMUN INC. Lama tak jumpa dorang atas kekangan masa. Yeah. 

{ 93 comments.. read them below or add one }

Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 29 March, 2013
Nakal tak budak nakal ni bro?
Encik H Encik H 29 March, 2013
macam Bo Amir Bedroom Sanctuary beb..
Bin Muhammad Bin Muhammad 29 March, 2013
Budak nakal sudak terdedah...Jgn sampai aku terdedah dah le...Blum sampai masenye.
Yang nakal, si Boni ni...haha!
ikaa ikaa 29 March, 2013
aha laaa kan lawa rambut budak nakal tue.....nk buat jugak lakk....
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 29 March, 2013
haaa..nakal tak budaknye? hehehe. nama dah nakal dah :D
Sheila Salim Sheila Salim 29 March, 2013
Assalamualaikum boni. perghhh kagun siot.
Acik Riotaro Acik Riotaro 29 March, 2013
best lew dpt jmpe mber blogger..
Mas Zull Mas Zull 29 March, 2013
assalamualaikum boni..jom terjah yer...:)
Aku Penghibur Aku Penghibur 29 March, 2013
ahahahah memang nakal ..untungla kena promote boni
Mohd Fauzli Mohd Fauzli 29 March, 2013
Suruh dia buat tutorial camner nak dapatkan raambut mcm dia tu... hehehehe
Seneorita Baharin Seneorita Baharin 29 March, 2013
rambut budak nakal tu macam hafiz awan nano nano nanoooooooo..hehheh..chomelll! hihi
Nurrul Nurrul 29 March, 2013
wAHH , BESTNYA JUMPA BLOGGER Retis.. :)

Ratu Hatiku Ratu Hatiku 29 March, 2013
tgk rambut mcm nakal jerk...hihihi
Carlos Santiago Carlos Santiago 29 March, 2013
adakah beliau nakal menggangu gadis? hahaha
Ladfe Amir Ladfe Amir 29 March, 2013
anak gua yang bongsu pun kenal dengan Budak Nakal ni. padahal baru jumpa sekali masa main bowling

memang popular Budak Nakal ni
Amanda Suria Amanda Suria 29 March, 2013
haaaa...dah bersua muka dah pun kan....
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 29 March, 2013
budak nakal belum kenal..sebelah budak nakal tu kenal ler...double H
Farisha Lyssa Farish Farisha Lyssa Farish 29 March, 2013
bsru tahu..lps ni kena follow la budak nakal femes ni
MaYa MustWany MaYa MustWany 29 March, 2013
hihihi pendedahan ekslusif ni..hihihi
MarnieyZ MarnieyZ 29 March, 2013
rambut mmg gaya budak nakal. hihi.
tapi yg penting hati. ye dakk?
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 29 March, 2013
uniklah rambut dia....
hehehe...
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 29 March, 2013
hoho gaya penyanyi mojo la dia ni..
Diari Si Froggie Diari Si Froggie 29 March, 2013
peh.. memang manis budaknya. Tang rambut tu paling awesome. kesian dia kantoi dek boni.. hehe.
Rahmad Mat Rahmad Mat 29 March, 2013
tengok dress up mcm nakal je..haha
titan titan 29 March, 2013
rambut tu yang mahal. haha..
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna 29 March, 2013
blogger2 terkenal termasuk hazwan kan..ada kat situ juga..bestlah dapat jumpa sesama blogger..boleh tanya bagaimana nak up kan blog..tahniahlah..
aTieYusof Family aTieYusof Family 29 March, 2013
Rambut hebat lah..hehe..
sama kacak dengan BONI...
cer cuba Boni panjangkan rambut..kite tgk mcm mana?? kot2 ala artis gitu!..haha:)
chii chii 29 March, 2013
muka nampak inesen je..x mcm nama blog pun..heheh..
Irwan Alessa Irwan Alessa 29 March, 2013
Wahh rupanya.. memang terbaik lah.. Rambut aku minat.. perghhh.. kalo lepas macam Awieee..
krole krole 29 March, 2013
owh budak nakal...krole knal ni boni yang kacak....duk seumah same2 dlu hihihi <----sila jgn percaya ngan statement ni~
wantie wantie 29 March, 2013
tak nampak mcm budak nakal pun.
Boku no Blog Boku no Blog 29 March, 2013
Salam ziarah, terimakasih share artikel2nya. Sukses selalu..
diana diana 29 March, 2013
awal2 berblog dulu selalu jugak rujuk blog dia untuk tutorial..ini rupanya muka budak nakal ye...
Cik Pena Cik Pena 29 March, 2013
ada jugak singgah bc entri blog budak nakal...:)
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 29 March, 2013
kembang idong ena bila boni kata muka boni macam emma maembong tu.. hahahahahaha
Cik Nur™ Cik Nur™ 29 March, 2013
ingatkan r2 tadi...hihih
MystoryPic MystoryPic 29 March, 2013
Waaa.... puas dah hati kau ye Boni dapat jumpa idola....

Takder la nakal mana muka dia kan?? nampak macam malu-malu jer
adzairdawati makdara adzairdawati makdara 29 March, 2013
nak kena terjah ke blognya ni
cweet pinky cweet pinky 29 March, 2013
alala , kiutnya budak nakal :P hehehe
fairus fairus 30 March, 2013
NAMPAK JUGALAH NAKALNYA TU.. :)
Hairul Azni Hairul Azni 30 March, 2013
Macam artis pun ada..hehe
Budak Nakal Budak Nakal 30 March, 2013
Patutlah aku asyik bersin je 1 hari ni...hahaha...Uhuk2...rambut asli ni rakan2 sekalian...rambut mmg kerenting, kalau dilepaskan umpama Awan Nano...kui...kui...kui...
Khairul Asrol Khairul Asrol 30 March, 2013
kenal budak nakal sebab guna template thesis blogspot je. dalam group support. :)
Remy hazza Remy hazza 30 March, 2013
oooo...itulah budak nakal ye...yg sorang lagi tu katak comel ke bro????
KY KY 30 March, 2013
KY pun tak pernah kenal, cuma kenal boni kacak je, sbb dia suka interframe heeee
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 30 March, 2013
Nampak muka pun tau nakal.. tapi x boleh lawan Boni lah.. Boni terlebih Nakal.. kalau ingat kembali peristiwa dekat Tol, Nurul asyik tergelak sorang2.. hehehe :)
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 30 March, 2013
budak nakal mmg handsome..Mcm hafiz rambut dia..ehehehe..:D
вʋввℓɛ ρσρƨ вʋввℓɛ ρσρƨ 30 March, 2013
hehee ;) nakal ke ? ke nakal boni lagi nie ep ?
nadia nadia 30 March, 2013
boniii, jangan dedah benda lain pulak dahhhh :p
Lina md. munir Lina md. munir 30 March, 2013
Nakal tapi comel dan bervisi - ok la tu.
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 30 March, 2013
Abang Boni,,Tahniahh..anda memang dah bertapak dalam bloglist saya..hehe

http://cinta25hb.blogspot.com/2013/03/jawapan-teki-teki-berapa-umur-saya.html
fuh.my fuh.my 30 March, 2013
sama-sama hebat, sama-sama kacak. semoga terus berjaya dalam apa jua bidang diceburi :)
Mat Som Mat Som 30 March, 2013
Mempamerkan insan sebenar Budak Nakal, adakah tidak akan membahayakan BELIAU daripada diculik oleh Penyamun Inc? Atau geng2 Zombi yang dahagakan darah manusia tu?
itu Akhil itu Akhil 31 March, 2013
pernah dgr blog ni.
time tu join segmen GA budak nakal klau xsilap..^_^
anamizu anamizu 31 March, 2013
haah la macam Bo Amir Bedroom Sanctuary !

ce Boni buat rmbut camtu plak.
pstu tempek muka yg mcm emma maembong tu kat blog. hehe
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 31 March, 2013
muka macam emma maembong..haha.x leh blah
Iha Zaliza Iha Zaliza 31 March, 2013
nampaknya sy kena la jadi baik supaya takde sesiapa dedahkan identiti sy.. :P
p/s: rambut mcm emma maembong ye.. jeles ai hehe..
Donny Ien Donny Ien 31 March, 2013
Baru kenal siapa bunaknakal blogspot ni, kacak, suka rambutnya
Amanina Amanina 31 March, 2013
identiti dh terdedah..haha
rambut dia memang lebat..
Zaza Zaza 31 March, 2013
cute rambut..wa..dh thu siapakah budak nakal.. =)
manis manis manis manis 01 April, 2013
boni...= emma maembong???
wahahaha...

ekekekekeke...

metrolisa metrolisa 01 April, 2013
syukur aku sempat lihat dan bertemu Kozumi Iro budak hebat ini di SBB
Zurina Zurina 01 April, 2013
budak nakal yg kacak ala2 boni kacak...:)
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 01 April, 2013
nampak macam budak baik jer...
AdiaLuze AdiaLuze 01 April, 2013
Assalammualaikum & Salam ziarah 2013 ^_^ ..

Lama tk berBB ... virus 'M' dan kekongtangan idea melanda .. hmmphhhh *_*
Hanif Idrus Hanif Idrus 01 April, 2013
Salah seorang blogger popular di Malaysia!!
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 01 April, 2013
ooo....baru kenal..sebelum nie x kenai pon..haha
TiranaAduka TiranaAduka 02 April, 2013
salam boni
Memang geng2 kacak belaka laka.
deno deno 02 April, 2013
nakalnya budak nih! ^_^
Dkna Abza Dkna Abza 02 April, 2013
siyes...dkna tergoda dengan rambutnya !
hazwan hairy hazwan hairy 02 April, 2013
alamak! gmbr aku pun ado..haha
Yumida Huda Yumida Huda 02 April, 2013
emma maembong? pewit...
kiut giler rambut camtu
Yumida Huda Yumida Huda 02 April, 2013
emma maembong? pewit...
kiut giler rambut camtu
luqman zakaria luqman zakaria 02 April, 2013
emma maembong sebenarnye yg same macm kau la.. :P lol
Cik Yaya Cik Yaya 03 April, 2013
salam..

owh..itu rupe sbnr tuan blog...ok..good to know...ngeee =D
Myra Jay Myra Jay 03 April, 2013
Salam perkenalan untuk Budak Nakal :)
dya bunga dya bunga 03 April, 2013
rambut dia mcm hafiz..patutlah boni jeles..hihi
Scarlett O'Hara Scarlett O'Hara 03 April, 2013
Rambut gondrong tu bagi pendek, handsome tapi hilanglah nakalnya.
4feet8 4feet8 05 April, 2013
rambut dia, bes.. ;)
Obat Asam Urat Tradisional Obat Asam Urat Tradisional 05 April, 2013
Selamat siang.. terimakasi infonya
TiranaAduka TiranaAduka 06 April, 2013
lawatan awal malam eh dah pg la
||aLeaSaRa|| ||aLeaSaRa|| 06 April, 2013
hahahaa yelah rmbt mcm bo 'lagu'.owh saya mmg dh lama follow blog bdk nakal tu rsnya dlm thn 2010 kot.suka bc tutorial dia...he3...


Si Matatajam Si Matatajam 08 April, 2013
Owh tu rupanya budak nakal...rambut cam hafiz la.. Baju pepel tu Hazwan Hairy kan?
sa mic sa mic 08 April, 2013
handsome! hahaha xD rambut ala-ala o Amir Bedroom Sanctuary , fuuhhh !
pengobatan maag kronis pengobatan maag kronis 20 April, 2013
seru juga ni beritanya.. makasih ya
jelly gamat jelly gamat 22 April, 2013
terimakasih pak atas beritanya.. memang oke. salam sukses
Cik Fie Cik Fie 26 April, 2013
owh ni rupanya budak nakal tu . handsome orangnya . haha :P
cik tom cik tom 12 May, 2013
pnjg giler nk scroll utk komen..hehe

oh br kenal orgnya..penah amik servis design header,banner n watermark dgn dia..
ninjabholic ninjabholic 13 January, 2017
http:/bokepholic.com cewek abg ngentot, cewek abg ml, cewek abg sange, hijab sange, tante sange, bokepindo, indonesia, barat, cewek montok, tante ml, tante ngentot, tante ml, abg jakarta ngentot, abg badung ngentot, pelajar ngentot, pelajar sange, pelajar ml, pelajar main di kostan, pelajar main di rumah sepi, pelajar main sama pacar, main di rumah, main di kostan, main di sekolah, ml tante, ml bule, memek, kontol, hijab, jav, hijab mastrubasi, hijab sange, hijab ml, hijab ngentot, hijab toge, tocil, toge, ml, sepong, sepong sama pacar, sepong teman, fwb, sepong nikmat, sepong crot, crot sepong, sepong mama, sepong paman, abg sepong