Langit Tak Selalunya Cerah

Langit Tak Selalunya Cerah | Satu lagi karya monolog ayat-ayat sedih dan ayat-ayat cinta yang berjaya aku hasilkan. Jadi, marilah sama-sama melayani video ini. 



Kalau rasa suara aku macam Aaron Aziz, silalah share video ini ye. Hahaha.

{ 41 comments.. read them below or add one }

Nastyna Nastyna 26 March, 2013
suara aaron yang macam kamu.
munir ardi munir ardi 26 March, 2013
Sangat menikmati video ini rakan boni sepertinya memang ada talent luarbiasa untuk jadi director
zana fahmi zana fahmi 26 March, 2013
haha...perahsantan nmpk? boleh jd pelakon radio ni..hehe.
btw, cite betul ke bohong?
Kakcik Kakcik 26 March, 2013
Tak dapat nak tonton! :(
wantie wantie 26 March, 2013
aaron? ok lah ngaku je la...(ayat nak ambik ati) hehehe
muja muja 26 March, 2013
ok2,, nak tngk la ni, heee
fairus fairus 26 March, 2013
DAPAT TENGOK TAPI TAKLEH DENGAR PASAL KAT OFIS TAKDE SPEAKER.. BALIK KANG WA DENGAR ERK BRO.. :D
lepakk.com lepakk.com 26 March, 2013
Tak dapat nak ditonton :-(
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 26 March, 2013
hehehe..baiklah aroon ajis :D
hana hadi hana hadi 26 March, 2013
Erm.. xtau nak komen apa.. dalam kenangan. kisah 2 3 tahun yang lepas ni
Len Inouie Len Inouie 26 March, 2013
=.=" (len x dpt tgk video lg) Mlm kang br len tgk.
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 26 March, 2013
Pakai peplum tuu.. alaa sedih la pulak... biasa dtg sini ketawa terbahak-bahak...
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 26 March, 2013
gua suka betul background lagu tu
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 26 March, 2013
wahhh sejibik macam AA gitu...caya lah Boni...hehe
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 26 March, 2013
tak dapat nak play la boni... line uia lembab.. aduyaii ruginyaaaa... nanti ena dah balik rumah, ena tengok ye
tenku butang tenku butang 26 March, 2013
best.. tp nape dekat ayat gerimis 2 start suara kuat sikit (err.. audio kuat sikit.. er.. apa2 lah.. xtau nak sebut.. heee.. ) wlupepun ada feel.. hee.. =)

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/
MarnieyZ MarnieyZ 26 March, 2013
This comment has been removed by the author.
MarnieyZ MarnieyZ 26 March, 2013
hmmmm.. okay tp mcm tak okay. lol. haha
saifudin abu izzudin saifudin abu izzudin 26 March, 2013
nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/
◕ D Y S H A  S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ 26 March, 2013
kat cini hari2 langit cerah.. tgu lagit mendung
::EIDA:: ::EIDA:: 26 March, 2013
AA, nak signnnnnnnnnn ;))
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 26 March, 2013
eh..eh..:) ada suara aarona zziz la..hahahahaha
inche hlovate inche hlovate 26 March, 2013
tunggu..blik keje nanti sya dtg komen suara abe boni
Irwan Alessa Irwan Alessa 26 March, 2013
syahdu je aku layan video ni.. Kali pertama aku keluar blog boni dengan mood suam2.. Selalu guling2.. Hurm..
Jefry Jefry 26 March, 2013
saya mau ikut mendengarkan lagunya...
terima kasih atas share videonya :)
Cik Muda Cik Muda 27 March, 2013
saling tak tumpah la boni....huhu~
Lina md. munir Lina md. munir 27 March, 2013
Tangkap syahdulah ni ;-)
azam azam 27 March, 2013
puhhh ni boni ke aroon ajis ke
Mas Zull Mas Zull 27 March, 2013
assalamualaikum boni....mantap2...:)
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 28 March, 2013
Seperti biasa. Dekat ofis memang tak dapat la nak tengok utube ni.
art of the business art of the business 28 March, 2013
langit tak selalu cerah, sama dengan bisnis yang tak selalu menguntungkan setiap hari. :-(. Kita harus sabar dan tekun
oceanoffish.blogspot.com oceanoffish.blogspot.com 28 March, 2013
Suara hati yang medayu-dayu. artinya sangat mendalam tuh
reachschools.org reachschools.org 28 March, 2013
hmm, artikel yang menarik. ini sangat menyentuh dan menginspirasi
Remy hazza Remy hazza 30 March, 2013
bro memang berbakat besar......
Cik Fie Cik Fie 26 April, 2013
macam suara aaron aziz la . haha :P
Aku Suka Menulis Aku Suka Menulis 23 July, 2013
Keren banget nih.
Saya suka banget
Usps Tracking Usps Tracking 17 July, 2017
This comment has been removed by the author.
Usps Tracking Usps Tracking 17 July, 2017
With this interactive application you will be able to choose from different exercises fraction calculator exercises and practice the representation, the writing and the equivalence of fractions in a very didactic and intuitive way.