Teaser Video Idea Dan Arahan Aku Untuk Penyamun Inc.

Video yang aku ceritakan pada entri lepas memang banyak dugaan dan cabarannya. Selepas tidak berjaya untuk serasi bersama pc kat rumah aku, aku ke rumah Bophairy untuk proses suntingan. Namun sekali lagi tak berjaya selepas software Window Movie Maker yang berada di sana berlainan sekali dengan apa yang selalu aku gunakan. Adeh. Itu sangat mengerikan. 

Selepas perbincangan secara paksa dan ada sedikit unsur ugut mengugut antara satu sama lain, akhirnya kami sebulat suara untuk memberi tugas suntingan video kepada Reja Mus. Selepas difitnah dan dituduh yang bukan-bukan, akhirnya Reja Mus bersetuju untuk mengambil tugas tersebut. Dan hasilnya akan ditayangkan tak berapa lama lagi. Nantikan...




penyamun inc.
Antara babak di dalam video tersebut.
Hari ni hari pertama serangan besar-besaran PDRM dan juga ATM memerangi musuh di Sabah. Sama-sama kita doakan pahlawan-pahlawan kita beroleh kejayaan. Amin. Sekarang masa untuk semua bersatu. Politik buang jauh-jauh. Janganlah masih nak bergaduh dan tuding-menuding lagi. Sekarang yang penting negara dan rakyat , bukan fahaman masing-masing. 

{ 27 comments.. read them below or add one }

Carlos Santiago Carlos Santiago 05 March, 2013
lepas ni ko bleh jadi pengarah filem camni.
Irwan Alessa Irwan Alessa 05 March, 2013
pehhhhh.. sambil makan ubat nyamuk aku tengok video ko ni,. teruja beb.. hensinnnnnn!!!! hahahaha
Ratu Hatiku Ratu Hatiku 05 March, 2013
X sabar nak tgk :D
Semoga mereka yg berada di Sabah sentiasa berada dlm lindungan Allah.. Amin
KorN KorN 05 March, 2013
semoga kita di lindungi olehNya.. Sangat setuju, jgn lah nak menuding jari dgn masalah itu ini, politik lagi, yang penting buat masa skrg ni pertahankan negara kita, untuk rakyat..
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 05 March, 2013
keep up a good work bang boni. semoga terus maju jaya.

betul tu, jgnlah asyik nak berpolitik je. nyawa rakyat pula yg tergadai. mereka tu bercakap seolah2 x menggunakan akal fikiran yg telah dikurniakan tapi berlandaskan nafsu semata2
NAL NAL 05 March, 2013
lepas ni boleh la jadi pengarah filem ! :)
fairus fairus 05 March, 2013
BAIK PUNYA PROMO.. :)
Ezad Skytech Ezad Skytech 05 March, 2013
serius...aq tak sabar nk tgk video tu...huhu~
paripariputih paripariputih 05 March, 2013
dah mcm citer otomen weh... hahahaha
Nakusan Bali Technology Nakusan Bali Technology 05 March, 2013
mau balap motor ya kawan..hehehe
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 05 March, 2013
Salaute lah Kat Boni.. Tahniah Boni..
baby comel baby comel 05 March, 2013
Cepat cepat release cite tu :) xsabar nk tengok. Betul tu abg boni. Politik? Erm hal hidup mati ni usahlah dipolitik kan eh.
cci cci 06 March, 2013
wah.. jd pengarah lak ni.. ^_^


lama x singah sini... hohoh
metrolisa metrolisa 06 March, 2013
langkah pertama menjadi director famous sudah dimulai awas Stephen Spielberg kan kalah nih sepertinya
hafiz hafizol hafiz hafizol 06 March, 2013
bakal menggantikan Datuk Yusof Haslam nie... HAHAHA
Zurina Zurina 06 March, 2013
"Sekarang masa untuk semua bersatu. Politik buang jauh-jauh. Janganlah masih nak bergaduh dan tuding-menuding lagi. Sekarang yang penting negara dan rakyat , bukan fahaman masing-masing"...suka ayat ni...betul tu...:)
MarnieyZ MarnieyZ 06 March, 2013
tak sabar nak tgk!!!!
MarnieyZ MarnieyZ 06 March, 2013
tak sabar nak tgk!!!!
hana hadi hana hadi 06 March, 2013
dah tengok.. :)
usaha nak koyakkan seluar kat bahagian lutut tu yee.
Denaihati Denaihati 06 March, 2013
kena tunggu lagi. sound effect macam biasa dengar je...heee
::EIDA:: ::EIDA:: 08 March, 2013
mane nak tengok video sebenarrr nii??
Remy hazza Remy hazza 10 March, 2013
bro memang kreatif dan berbakat lah..... salute habis.....