Video Arahan Pertama Aku Untuk Team Penyamun Inc.

Selepas sepuluh tahun lebih aku bersama Penyamun Inc., (Padahal tak sampai setahun lagi) akhirnya aku telah membuat keputusan untuk menyumbangkan idea aku untuk mengarahkan satu video untuk Penyamun Inc.

penyamun inc.
Video yang berkaitan dengan dunia mat rempit itu sebenarnya sudahpun siap diShoot pada minggu lepas dan kini sedang di dalam proses sunting menyunting. Dan proses suntingan tu agak mencabar juga kerana video yang dirakam masa shooting hari tu menggunakan IPad mini. Saiz video agak besar dan langsung tidak serasi bersama pc aku yang berkapasiti bayi merangkak berumur 4 tahun ni. Langsung tak membantu aku. Dorang langsung tak nak bekerjasama. Jadi, aku kena fikirkan alternatif lain supaya video ini berjaya diedit dan dipertontonkan kepada korang. 

penyamun inc.
Antara adegan di dalam video tersebut.
Last but not least. Betul tak? Hahaha. Sokonglah kami. Sokonglah Penyamun Inc. Banyak yang kitorang rangka sebenarnya untuk berjaya menjadi Youtuber sejati sekaligus menjadi penghibur kepada korang. :)

{ 52 comments.. read them below or add one }

Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 01 March, 2013
walllauweii caya lah Boni...
pasni pemes meletop2 lah kan...

nak saiiinnnn....hehe
blog-tips-kurus blog-tips-kurus 01 March, 2013
kenapa "Penyamun'??

aaaaaa..... :)
C.T.K C.T.K 01 March, 2013
fuhyooo..rempit pulak da...dh jd direktor tuu :D
Hanida Moss Hanida Moss 01 March, 2013
fuyoo semoga menjadi youtuber femes lepas ni! :D
NAL NAL 01 March, 2013
wow...dahsyat la boni..
all the best.. NAL akan sentiasa sokong anda ! :D
Eizil Eizil 01 March, 2013
Mantap ni, semoga akan berjaya edit video tu, nak gak tengok hasil arahan abang boni kita... :D
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 01 March, 2013
wahhh..leh jadi producer filem lak lah pasnie :D
Kakzakie Kakzakie 01 March, 2013
Ala... terus aje tunjuk videonya kakak nak juga tonton...
krole krole 01 March, 2013
pergh! edit cepat2 bro..nak tngok ngeee...kalo arahan ko boni mesti best n lawaks ni hahaha!tahniah yew~dah 10 tahun ngan penyamun INC hahahaha!
[PCL] [PCL] 01 March, 2013
nak juga tgk hasil arahan Boni..
zana fahmi zana fahmi 01 March, 2013
nama aku Boni..org panggil Boni kaaaacak!!
lantak...boni mkn taik katak..haha..(teringat parody Juvana oleh Jehan)

kita sokong jek asalkan org tu tak menyombong bila dah fofular nanti.
Ratu Hatiku Ratu Hatiku 01 March, 2013
Wah lepas nie BoniKacak makin fofular la ya... (^_^)
paripariputih paripariputih 01 March, 2013
boni mohon anto kedai suh edit eh... hahahhaha
tenku butang tenku butang 01 March, 2013
done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/
Sheila Salim Sheila Salim 01 March, 2013
Assalamualaikum. wahwah berjaya dah. heehe nanti tengok kat youtube!
Papa Mifz Papa Mifz 01 March, 2013
mano tau satu hari nanti jadi pengarah filem pulak kan...:)
baby comel baby comel 01 March, 2013
Tahniah tahniah abgku.. Adik mesti confirm dah tentu of course absolutely akan support u guys. Dont worry moga terus menyerlah dan terserlah. Wokey. Cayalah :)
محمد رازيق محمد رازيق 01 March, 2013
wah boni. terbaik. pasni hang boleh jd director filem. amin
MK Kimi MK Kimi 01 March, 2013
efek kasi mantap boni. letak cgi segala..haha.

ramai doa supaya ko jadi director filem nnt. buat filem yg berkualiti hendaknya :)
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 01 March, 2013
wahh best sangat2 boni! boleh jadi director lepas ni.. suka sangat2
fairus fairus 02 March, 2013
TAK SABAR NAK TENGOK VIDEO ARAHAN KAU BRO..
Isabel Diaz Isabel Diaz 02 March, 2013
Semoga berjaya.. Lain kali kalau saya dah beli broadband sendiri, saya tengok cite Abang Boni puas2..
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 02 March, 2013
Semakin Maju ke depan Boni... All the best!!!
TiranaAduka TiranaAduka 02 March, 2013
salam bro boni.
Pekabar?
MarnieyZ MarnieyZ 02 March, 2013
wahhh, tak sabar nak tgk..
miss Fyqa miss Fyqa 02 March, 2013
lama x singgah sini kan..

femes la skg en boni kita ni.. haha..

siap mengarahkan video lg...wkwkwkwk
◕ D Y S H A  S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ 02 March, 2013
wahh abam boni direktor da skang.. jgn jd ditaktor plak ea..huhuh
zool zool 03 March, 2013
mesti mau tengok ni
Dkna Abza Dkna Abza 03 March, 2013
pasni boni lak jadi artis bersama HZ :)
Hans Hans 03 March, 2013
terbaik lah bro :-)
Iha Zaliza Iha Zaliza 03 March, 2013
Bravo dan terbaik la bro.. tak sabar nak gelak sampai semput selama seminggu.. xD
Ezad Skytech Ezad Skytech 04 March, 2013
wahhh...makin maju la ko boni...tak sabar pulak nak tunggu video ni siap..:D
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 04 March, 2013
cayalah!!!
chaiyok2!!!
semoga terus maju jaya :)
Lina md. munir Lina md. munir 04 March, 2013
Fuyoo, dah naik pangkat jadi pengarah beb.
Mat Som Mat Som 04 March, 2013
Tahniah, Boni Kacak telah membuat satu pencapaian yg mendadak.
Semoga berjaya!
Faridzuan Faridzuan 05 March, 2013
Perkara yang paling tak best bila saya buat video ialah proses editing. Ia memakan masa yang lama atau video kita akan jadi kurang menarik. Oh, belum lagi dengan video yang nak diupload di Youtube. Lainlah kalau guna UniFi. XD
tirahzairi tirahzairi 05 March, 2013
xnk amik i jd plakon ke? hikhikhik
Denaihati Denaihati 05 March, 2013
good luck bro dah jadi pengarah. nak tunggu video arahan bro ni.
::EIDA:: ::EIDA:: 08 March, 2013
taknak amik saye berlakun sekali ke? kohkohhhh
Mas Zull Mas Zull 08 March, 2013
assalamualaikum boni...tahniah2 moga akan berjaya menjadi pengarah satu hari nanti...:)
amirini amirini 11 March, 2013
terbaik la tuan boni...
AnonymousAnonymous 16 March, 2013
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Fie Cik Fie 19 March, 2013
wah ! abg boni memang boleh jadi pengarah . tahniah :)
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
This comment has been removed by a blog administrator.
AnonymousAnonymous 21 April, 2013
This comment has been removed by a blog administrator.
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
This comment has been removed by a blog administrator.
AnonymousAnonymous 16 June, 2013
I do not even understand how I ended up here, but I thought this publish was good.
I don't understand who you are but certainly you are going to a well-known blogger when you aren't
already. Cheers!

Stop by my blog ... program rozliczenie pit :: ::