Video Tutorial Jadi Mat Rempit - Penyamun Inc.

Video Tutorial Jadi Mat Rempit | Baiklah. Semuanya sudah pun selesai. Akhirnya proses suntingan untuk video pertama arahan aku telah dijayakan dengan begitu sempurna sekali oleh Reja Mus. Reja, editing ko antara yang terbaik bro. Hehe. I Like.

Jadi, kepada korang semua, jom layan video tentang mat rempit ni jom. Layanzzz. 


video penyamun inc.

Kalau suka video ni, silalah share kat FB, twitter dan juga blog korang ye. Ngeh ngeh. Owh ya, PENYAMUN INC. dah ada channel Youtube sendiri. Silalah subscribe tau.

Channel Youtube Penyamun Inc. --> Penyamun Inc.
Facebook Penyamun Inc. --> Penyamun inc.
Channel Youtube Boni Kacak --> Boni Kacak




{ 32 comments.. read them below or add one }

Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 06 March, 2013
ok bang boni.
nnt saya search dan subscribe ye.
youtube saya issabella0202 :)
Sheila Salim Sheila Salim 06 March, 2013
assalamualaikum boni, lama sheila takleh buka youtube! wifi buat hal. sorry boni :D
Hidayah Hidayah 06 March, 2013
hahaha..video best...!
pergghhh..
metrolisa metrolisa 06 March, 2013
rasa menonton sebuah masterpiece rakan Boni tahniah
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 06 March, 2013
Gud Job Boni...

moga terus maju jaya k...
fairus fairus 06 March, 2013
BOLEH TAHAN BROO. BEST..
Farisha Lyssa Farish Farisha Lyssa Farish 06 March, 2013
suara latar sedikit suram..tpi, ok la ^.^
tirahzairi tirahzairi 06 March, 2013
kalau sy ada lg best...hihi...joking :)
Norizan J Norizan J 06 March, 2013
adeh.. sakit perot den
lynndamya lynndamya 06 March, 2013
ala, pc probz, xleh nk bukak video, nt try tgk gak, haha all the best :D
Len Inouie Len Inouie 06 March, 2013
br ingat nak bannnnn sbb menggalakkan rempit. Ropenyer tidak. Hehehe...

Good job!
cci cci 06 March, 2013
wah ade bakat.. gud luck k.. best sangat..
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 06 March, 2013
gud luck Boni..teruskan karya..
Cendol Cendol 07 March, 2013
hahah sengal btol lah.btw,best!!
potia casadelarossa potia casadelarossa 07 March, 2013
ingat bang boni jadi hero.... tp mmg sengal lah korang ni
cweet pinky cweet pinky 07 March, 2013
hehehehe , CP pown ade buat video tapi bukan la CP yang berlakon , CP jadik editor jer , then video tuh macam skema la jugak sebab berdasarkan dasar negara , nanti kalaw CP pos , luangkan la mase tuk tgk yer :D hehehehe ~
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 07 March, 2013
hahaa....semakin bekerjaya...untunglah org2 yg ebrjaya..teruskan suaha kalian..
Aku Penghibur Aku Penghibur 07 March, 2013
good luck boni... wow ..sekarang mkin menjadi2 .. dah fofular jangan lupa kami :)
Gombug Gombug 07 March, 2013
Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...
Irwan Alessa Irwan Alessa 07 March, 2013
aku paling suka tang layan corner tu, pehh jejak lutut.. macam rosssi derrrr.. hahaha thhooorrrbbaaaaeekk!
Denaihati Denaihati 07 March, 2013
sah tak layak jadi mat rempit lah, layan.
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 08 March, 2013
Best bangat.. Tahniah Boni..
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 08 March, 2013
Ini dinamakan sengaless...memang ngam dengan Geng blogger sengal!! :D
Mas Zull Mas Zull 08 March, 2013
assalamualaikum boni...heehhee mmg ada gaya la...;)
Lina md. munir Lina md. munir 09 March, 2013
Lepas ni boleh dapat ijazah rempit pulak yo.
Remy hazza Remy hazza 10 March, 2013
ho3... terbaiklah........
Ezad Skytech Ezad Skytech 13 March, 2013
haha...layan corner ye...kah3...sengal...
Hanif Idrus Hanif Idrus 16 March, 2013
baru sempat tengok bro...
Awesome..!!!
Banyak syarat nak jadi Mat rempittu yek..
Memang banyak lawak ..yang aku suka practice jadi superman tu...ahakss
Cik Fie Cik Fie 19 March, 2013
HAHAHAHA . Terbaekkkk Punya ! :)