Zombi Buang Tabiat

Ingatkan zombi ni kerja dia makan daging segar dan busuk je, rupanya ada tabiat lain. Jom kita layanzzz. Hahaha.

zombie

UNTUK MENONTON SILA KLIK --> ZOMBI


{ 40 comments.. read them below or add one }

baby comel baby comel 14 March, 2013
Ah ah ah comeinya. Teruja betul dgn zombies tu semua. Pandai eh deme main :)
Shaqir Ir Manz Shaqir Ir Manz 14 March, 2013
ahahaha... wat suspens je...LOL
Nur Emilya Nur Emilya 14 March, 2013
Hahah k takleh belah.
Tapi niceee.
Short video tp ade mesej :)
Hanida Moss Hanida Moss 14 March, 2013
manpaat jugak main badminton dari dok makan daging je keja. harhar :D
nini nini 14 March, 2013
suka nengok zombi ni...hehe
fifie fifie 14 March, 2013
Maaf abg Boni adik fie tak dapat tengok. Keskes. Boleh ceritakan sedikit tentang video tersebut.
Noor Ikmal Noor Ikmal 15 March, 2013
Assalam, hobi baru tu... hehehehe... pengganti DLCW tu...
Mat Som Mat Som 15 March, 2013
Org2 yang parking di situ tak terkezut ke tengok Zombi yang yg macam kena sawan tu?
Phat Phat 15 March, 2013
terbaik la kawan aku sorang ni
Sheila Salim Sheila Salim 15 March, 2013
Assalamualaikum. hahahhaha zombie kg pishangggggggg ;p
hana hadi hana hadi 15 March, 2013
alahai... agak2 cctv ada x kat tempat zombie main badminton tu :P
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 15 March, 2013
huhuhu..xdpt nak tgk la bang boni, kt office ni kena block :(
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 15 March, 2013
bukan zombie~ zomba! zomba! ngerti? hahaha
afzalsukasuki afzalsukasuki 15 March, 2013
ni zombi mana beli?aku ingat nak bela sekor buat ragut rumput depan umah :P
Denaihati Denaihati 15 March, 2013
macam manalah zombi ni nak main, berjalan pun super slow lah...heee
Isabel Diaz Isabel Diaz 15 March, 2013
Tak dapat tengoklah Abang Boni.. Jeles tengok owg komen.. Huhu.. Nanti kalau saya beli broadband, saya tengok suma vodeo Abang Boni =]
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak 15 March, 2013
parking lot mana la ampa main ni..hahaha... xdak org kesah ke..??

weh... nk plakon extra habaq la na.. ;p
✿ pink velvet ✿ ✿ pink velvet ✿ 15 March, 2013
tetibe x berani nak click, haha~
aQu Mad aQu Mad 15 March, 2013
zombi kampung pisang , pinang , batang pisang , ekeke ..
nadia nadia 15 March, 2013
ni zombie versi kacak namanyaaa kan boniii ;))
Dang Kahla Dang Kahla 15 March, 2013
haih line plak lembab..:|
Farisha Lyssa Farish Farisha Lyssa Farish 15 March, 2013
baiklah! dengan sepantas kilat akan klik link tu! ^.^
Farisha Lyssa Farish Farisha Lyssa Farish 15 March, 2013
daTANG lagi lepas tengok link tu. terbaik la korang buh darah2 tu..haha! kalau orang lain nmpk, confirm langkah seribu.
TiranaAduka TiranaAduka 15 March, 2013
salam boni
Tq info.ta tak tau.hehe
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 15 March, 2013
wei mmg terbaiklah hehehe
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna 15 March, 2013
zombi moden ke tu Boni Kacak..kacak juga kan ..hehee
Ema Blog Ema Blog 15 March, 2013
siapa yang duduk kat palang parking tu..hehehe
Remy hazza Remy hazza 16 March, 2013
wah...zombie...encem........
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 16 March, 2013
zombi comel spnjg zaman..:P
Ezad Skytech Ezad Skytech 18 March, 2013
haha...terer zombi pegang raket....yg jadi pengadil tu lagi power...haha~
Cik Fie Cik Fie 19 March, 2013
xleyh bla tapi best ! haha :)