APP Game AXIATA CUP SEMPOI !!!

APP Game AXIATA CUP SEMPOI !!! | Baru-baru ni aku ada install APP Game AxiataCup ke Ipad Mini aku. Masa tu aku agak bingung juga memikirkan bentuk game bagaimana yang dipersembahkan oleh APP tersebut. Selesai Install, aku pun godek-godek game tersebut. 


app game axiata cup

Agak sempoi juga. Hahaha. Walau nampak biasa-biasa je, tapi sebenarnya game ni sangat menarik. Dan sangat-sangat mencabar. Aku ni dah lah pantang dicabar. Bila game tersebut seolah-olah mencabar krebiliti aku sebagai seorang pakar game, mulalah aku akan fokus bersungguh-sungguh untuk mencipta rekod baru. Tapi, tak semudah itu. Korang perlukan fokus 100% atau mungkin lebih untuk mencabar game tersebut. Hahaha. Aku masih lagi mencabar untuk mencipta rekod yang lebih tinggi daripada sebelum ni. Game ni aku bagi 4/5 bintang dari segi cabaran yang disajikan. Berpeluh-peluh juga aku.


app game axiata cup

Owh, bukan hanya ada game sahaja dalam APP ni sebenarnya, ada lagi yang menarik dalam tu. Antaranya ialah , mendapat berita terkini Axiata Cup 2013, mengetahui keputusan Axiata Cup 2013, profil player-player Axiata Cup seluruh dunia, dan menonton live sreaming Axiata Cup 2013 di Smarphone korang. Menarik ni. 


app game axiata cup

Jadi, tunggu apa lagi? Jom Install APP GAME AXIATA CUP ni kat Smartphone korang. Dengan ini, aku mengisyhtiharkan yang aku akan mempermudahkan korang untuk Install APP ni. Tengok je kat bawah ni ye.


    iPhone : http://bit.ly/iosaxiatacup
      Android  : http://bit.ly/axiatacup2013
        BlackBerry   : http://bit.ly/BBaxiatacup

        { 31 comments.. read them below or add one }

        Seneorita Baharin Seneorita Baharin 06 April, 2013
        wahhh3 hebat game ni! :D nak try download lah..heee..thank Q for sharing boni ^_________^
        tirahzairi tirahzairi 06 April, 2013
        fuyoo...makin juling la main game je...hihi
        Anisa Anuar Anisa Anuar 06 April, 2013
        perghhh okayy...nanti la check it out..
        Sarah Mohd Saleh Sarah Mohd Saleh 06 April, 2013
        abg boni ni tau lah pakai ipad,kite ni pakai bb jer,xbole nk install. ni nganjing dlm diam ni. lame xlawat abg boni
        deno deno 06 April, 2013
        tepon biasa je.. tak dapat main game ni... huhu

        p/s: AL-FATIHAH buat rakan SLE... arwah adik Farah Najwa...
        baby comel baby comel 06 April, 2013
        hehehe, kita ni main game2 yg ringan2 je. takut kalau kalah kekeke
        wantie wantie 06 April, 2013
        klu la akak yg donlod game ni mati kelaparan la anak anak. dah le jenis giler tegar game. hehehe...

        ko jgn kang termakan pujukan. punahhhhhh
        aTieYusof Family aTieYusof Family 06 April, 2013
        Best jugak game ni..
        tapi utk lelaki OK kot..pompuan maleh sikit..hehe:)
        Rozuan Ismail Rozuan Ismail 06 April, 2013
        wah.. axiata pon dah ada game skang ni ye
        hana hadi hana hadi 06 April, 2013
        pergh.. berpeluh.. xyah susah2 nak keluar main kat luar. hehe
        Nurrul Nurrul 06 April, 2013
        wahh , mcm2 sekarang.. tak payah main depan rumah.. duduk dalam bilik ngadap gadget jelah....

        agak-agak akan dtg.. budak2 makin gemuk dan tak ada yg kurus kot.. semua besenam tang guna jari ajee...
        Hanif Idrus Hanif Idrus 06 April, 2013
        Kaki game jugak kau ni bro..
        ✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 07 April, 2013
        fon ena dah heng sekarang ni sbb byk download game.. waduh waduh, nk download wechat pun tak dapat.. kena pergi cuci lepas ni, terpaksa guna fon ena lagi satu.. >.<
        MystoryPic MystoryPic 07 April, 2013
        Kalau donlod game ni alamat nya tak berasap la dapur... rumah pun tak berkemas nanti....
        Datin Tyka Datin Tyka 07 April, 2013
        tanak geng axiatacup dah.. tak terpilih contest video tu. ahhahaha
        BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 07 April, 2013
        sekarang makin asyik saja ya..sampai promosi pertandingan olahraga pun dilakukan melalui game...luarbiasa :-)
        Amanina Amanina 07 April, 2013
        wah.. takut fon gelong pulak.. game byk sgt
        Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 07 April, 2013
        Dulu suka gam layan game..kini dah tak berkesempatan..
        Papa Mifz Papa Mifz 07 April, 2013
        dah lama tak main game sebenarnya, tapi game tuh mcm best la pulak...mungkin boleh dicuba...
        Nur Emilya Nur Emilya 07 April, 2013
        Takleh start main game, nanti addict haha.
        paripariputih paripariputih 07 April, 2013
        Tdk dinafikan BONI KACAK sekarang semakin maju dan hebat thumbs up to you ^_^
        Isabel Diaz Isabel Diaz 07 April, 2013
        Pergh, pantang dicabar.. Nie mesti tak mandi 3 hari 3 malam main game nie..
        Cik Zaitul Cik Zaitul 07 April, 2013
        hp 3310 ade game ni tak?

        aku takpakai hp canggih der.. :)
        Si Matatajam Si Matatajam 08 April, 2013
        Nak try download gak la lps ni
        Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 08 April, 2013
        Macam2 games lak sekarang ni ye. Untuk ps3 takda ke? haha
        Bean Moreno Bean Moreno 08 April, 2013
        ni semua android supot ke bro?

        http://www.suterablogger.com
        Remy hazza Remy hazza 09 April, 2013
        menarik bro...nak try lah.....
        Hafiz Rahim Hafiz Rahim 09 April, 2013
        layan oo game ni..aku smash sampai terkeluar dari fon..hahaha
        Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 14 April, 2013
        bagi orang yang gila game, bolehlah donlod game ni. hehe