Bila Lelaki Menangis - Penyamun Inc.

Bila Lelaki Menangis - Penyamun Inc. | Seperti yang aku janjikan dalam entri semalam. Aku akan hidangkan korang dengan video arahan aku untuk Penyamun Inc. Jadi apa kata korang tonton video ini. Kerana korang bakal melihat sendiri wajah-wajah penyamun yang ganas menangis dan menitiskan air mata. 

Sejujurnya, inilah watak yang paling sukar untuk dilakonkan oleh kitorang sepanjang bergelar pelakon youtube ni. Berkali-kali shoot dilakukan untuk satu babak sahaja. Nampak sahaja mudah, tapi sebenarnya ia amat sukar. Patutlah pelakon kena betul-betul menghayati watak, barulah dapat feel sebenarnya.


penyamun inc.



Untuk menonton sila KLIK --> BILA LELAKI MENANGIS

Lelaki sukar untuk menangis, tapi bila air mata lelaki sudah mengalir keluar, ia sukar untuk berhenti. Dan hanya sesuatu yang benar-benar merobek jiwanya sahaja yang mampu mengalirkan air mata itu.

{ 41 comments.. read them below or add one }

Ikhmal Merah Ikhmal Merah 11 April, 2013
hahaha... aku gelak sampai nangis.! haha...adoyai...
Ikhmal Merah Ikhmal Merah 11 April, 2013
comei nya razi nangis. ahahhahahhaha! puih!haha
fairus fairus 11 April, 2013
BALIK RUMAH NANTI AKU TENGOK.. TAPI DAH TENGOK GAMBARNYA, BURUK BETUL NANGISNYA.. :)
MarnieyZ MarnieyZ 11 April, 2013
bukan senang nak nangis dan bukan senang nak berhenti mennagis. ehh, tak sabar nak tgk. :D
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 11 April, 2013
huhuhu..bkn senang nk jadi pelakon. kalau saya diberi watak utk menangis, maybe susah jugak nak menangis walaupun pd hakikatnya saya agak sensitif dan kuat menangis. hehehe
Alyn Roslan Alyn Roslan 11 April, 2013
nak dapat feel tu memang susah yer..
Zaza Zaza 11 April, 2013
haha..awat lagu tu.. =)
AnonymousAnonymous 11 April, 2013
Peraduan untuk bloggers!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=655063654509982&set=pb.595877987095216.-2207520000.1365663655&type=3&theater
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 11 April, 2013
BK, BK, hahaha ini semua poyo, poyo !
KY KY 11 April, 2013
hahahaa...sedihnya KY tengok sorang2, rasa cam nak join nangis gak hihi
LiYa HaNiF :: LiYa HaNiF :: 11 April, 2013
liya pun nk komen cam Ka gak...

ini semua poyo...!!!! hahaha
wantie wantie 11 April, 2013
hahaha... poyo je bila tengok lelaki menangis.

tapi kan.. dah lama tak tengok lelaki menangis in term of real menangis la.

abang nangis ke, adik lelaki nangis ke, ayah nangis ke. suami nangis lagi la tak pernah tengok.

kira korang kaum adam ni memang tak suka nangis ek?
Zurina Zurina 11 April, 2013
macam2 penyamun kita ni...huhuh
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 11 April, 2013
lagi comey dari muka budak umo setahun dua..hahaha..
Ratu Hatiku Ratu Hatiku 11 April, 2013
hahahaha....pasnie blh la jd pelakon terkenal sbb blh menjiwai watak dgn cemerlang.. :P
aTieYusof Family aTieYusof Family 11 April, 2013
kihkihkih...tergelak2 smpia keluar air mata...huhu:)
hana hadi hana hadi 11 April, 2013
shortfilm bila lelaki menangis. erm.. xserius ni..mesti lawak.huhu
Ezad Skytech Ezad Skytech 11 April, 2013
haha...pasal tu je pun korang semua nangis bagai nak rak....HAHAHAHAHA~

P.S - Milo ais ke neslo ais? kah3~
Remy hazza Remy hazza 11 April, 2013
penyamun menangis????? hu3...... tacing2.......
dlm hati ada taman.....
remy pulak yg menangis tgk.......

meh remy tolong bancuhkan air tu......
Seneorita Baharin Seneorita Baharin 11 April, 2013
bhahahhaa terbaekk lah bila penyamun2 yg ganas ni nangis.....hihihi..adoiii, xboleh belahh :'D gelak sampai nangis jgk.sob sob muahahhaa
Bin Muhammad Bin Muhammad 11 April, 2013
Lain kali buat aksi sambil potong bawang...hehe
baby comel baby comel 11 April, 2013
lelaki pun tetap manusia jgk. ada hati perasaan kan...
El Hardy El Hardy 11 April, 2013
lakonan penyamun yg berjaya..eheh

penyamun inc..nama yg kreatif bro..logo pn cntik :)
Papa Mifz Papa Mifz 11 April, 2013
terbaiklah quote tuh bro...:)
Noor Ikmal Noor Ikmal 11 April, 2013
Assalam, biasalah tu kalau lelaki nangis tapi jarang dilihat... hehehe
deno deno 12 April, 2013
ini semua pooyyoooo.... bak kata JOHAN RAJALAWAK ^_^
Khairul Asrol Khairul Asrol 12 April, 2013
betul tu bro. lelaki kalau menangis memang gila punya hati kecewa.
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 12 April, 2013
Hahaha..teruk tangisannya...
paripariputih paripariputih 12 April, 2013
lol ni ayor mata tu guna eyemo ke?? ekekeke >..<
Juan Juan 12 April, 2013
siot betullah, buat aku tergelak lah, hehehe
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 12 April, 2013
menangis punye terok sebab dilema nak minum air milo ais or neslo ais je? wakakaka.lawak larrr =)
Dennis Dennis 12 April, 2013
alooooolooo, menangis sakan huhu
Namee Roslan Namee Roslan 12 April, 2013
eh realiti ada ke laki camni ? ekekkeke
Amanina Amanina 13 April, 2013
hahaha.. lawaknya. lelaki pertama menangis real
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna 13 April, 2013
bukan mudah nak berlakon, kena betul2 menghayati.tahniah pada pelakon yg benar2 ikhlas..
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 14 April, 2013
memang susah nak tengok lelaki menangis ni kan? tapi korang memang pelakon yg mantap!
Nurrul Nurrul 19 April, 2013
AHHAA , tgok video nie jeww dah taw mesti ada muslihat nie..haha.. Tgok cik Boni n geng nangis pun nak tergelak ase..

Lelaki menangis sebab dilema nak air milo or Nes ais , hahaha.. Dahsyat !! :P
Cik Fie Cik Fie 26 April, 2013
hahahaha . gelak sampai rasa nak nangis je bila tgk video tu :P
tenku butang tenku butang 15 May, 2013
hahahaha.. sape yg gelak/nangis kuat tuuu?? heee.. tang tu paling lawakk