Ep#2 Ops Penyamun : Tips Berblogging (Boni Kacak)

Ep#2 Ops Penyamun : Tips Berblogging (Boni Kacak) | Okay, hari ni aku nak berkongsi pula Ops Penyamun episod ke dua dimana Bophairy telah berjaya membalas dendam untuk menemu bual aku.

Untuk episod kali ni, aku telah berkongsi beberapa tips berblogging dan juga kisah aku bersama blog www.bonikacak.com sejak tahun 2010. 

tips berblogging

UNTUK MENONTON SILA KLIK --> Tips Berblogging Boni Kacak


{ 52 comments.. read them below or add one }

Ikhmal Malique Ikhmal Malique 14 April, 2013
aku tertunggu tunggu episode razi yang comel tu.. hehe
Aku Penghibur Aku Penghibur 14 April, 2013
wahh ada tips jom terjah
luqman zakaria luqman zakaria 14 April, 2013
thanks bg tips..video pon santai jer...sedap sore..xtau plak pernah msuk jgn lupe lirik tuh..huhu!
Noor Ikmal Noor Ikmal 14 April, 2013
Assalam.... In Shaa Allah kalau dah tenet laju nak tengok nie temua bual koe ... hahaha...
Remy hazza Remy hazza 14 April, 2013
jom jom semua...kita tgk tip2 dari blogger otai kita........
zaxx zaxx 14 April, 2013
wow ni artis fveret kasi tips ni..otograp sikit..:) kat dahi tau..:)
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 14 April, 2013
saya selalu tengok tips berblogging tapi tak pernah nak amalkan pun. sabar jela
Hanif Idrus Hanif Idrus 14 April, 2013
Jom kita tgk video ni.
Hanif Idrus Hanif Idrus 14 April, 2013
Tips yang baik bro....
Siap pakai baju bogger lagi....hihihihj
Irwan Alessa Irwan Alessa 14 April, 2013
Semalam lagi aku dah tengok.. sebab blogger lain ada dah up video ni.. apa pun nice video bro, tetapi aku lagi bertuah sebab dapat berjumpa bertentang mata untuk dapat tips blogging ni.. thanks bro.. aku amalkan hingga kini..
hana hadi hana hadi 14 April, 2013
pernah hari tu hana nak bgtau tapi xterbgtau.. ingat ke x awk ni.. haha
skrg hana nak bgtau.

awak dalam JLL lebih kacak dan smart :)
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 14 April, 2013
wow... dah lama dear boni super kacak berblogging\
dasyat!
momoy baru je start blogging hari ni
jemput singgah blog
Mat Som Mat Som 14 April, 2013
Tkasih, lepas ni nak menghayati tip-tip penting yg disampaikan oleh jejaka kacak, BONIKACAK kita.
aTieYusof Family aTieYusof Family 14 April, 2013
hihii...boleh guna pakai tips2 ni Boni:)
KY KY 14 April, 2013
alaa haaiii...baru nak cakap ayat tu, tapi dah dicakap oleh atie heee, tapi nak cakap jugak..boleh pakai ke???hihihi
fairus fairus 14 April, 2013
WA DAH TENGOK.. TERBAIK BRO..
Zaza Zaza 15 April, 2013
wah ade tip la..tkasih boni =)
Amirul Aslam Amirul Aslam 15 April, 2013
Hahaha. Minit 1:36-1:39 tu lawak.. Kah3..
cweet pinky cweet pinky 15 April, 2013
bes la tips bro, yang paling bes dapat tgk muker abg kacak lelame , terbaek :D
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 15 April, 2013
terima aksih abg boni yg kacak..:D
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 15 April, 2013
tips? alaaaa..tabley bukak youtube la kt opis, kena block :(
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 15 April, 2013
Baju blogger sy tak siap lagiii
Amanina Amanina 15 April, 2013
wahh..kiutnye. hihi
tq 4 this info :)
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 15 April, 2013
terima kasih abg boni yg KACAK atas tips yang terbaek itu ! =)
Hafizul Hafizul 15 April, 2013
Kena baca tips ni..jap nak terjah..haha
Yumida Huda Yumida Huda 15 April, 2013
pewit...ade edisi terjah..jom layan youtube
Yumida Huda Yumida Huda 15 April, 2013
pergh...memasing mainkan peranan
siap de muzik suspens lg
kacak kah dia???? hadoi...kelakar dgr bunyi sound tu
byk kuali kat umah boni..nk pinjammmm
Pykaa Pdott Pykaa Pdott 15 April, 2013
Wahh siap ade bju blogger lg . Mmng kacakk pon ;)
munir ardi munir ardi 16 April, 2013
wow sebuah tips yang bagus, ternyata guna lenovo Rakan boni, top dan terimakasih link ada tersenarai di designer
Bin Muhammad Bin Muhammad 16 April, 2013
Alamak...tip guna video, problem nak tgok, line slow giler nih
El Hardy El Hardy 16 April, 2013
tenet x bagos la derr...nti ja la baru tgk
nadia nadia 17 April, 2013
bonii, sorry tak reply sms. hp nadia problem :)
bonii, thank you sudi jemput. tapi rasanya tak dapat kot sebab kitorang ada keje time tu. sorry tauuuuuuuuu
Boku no Blog Boku no Blog 18 April, 2013
Terima kasih tipsnya kawan, sangatlah bermanfaat.
selipar putih selipar putih 19 April, 2013
haih lama dah tak datang sini..laya video
Fiza Rahman Fiza Rahman 19 April, 2013
Alaaaa...frust lah sbb tak bley tgk YT dah kena blog. Letak lah dlm keek skali ☺☺
Nurrul Nurrul 19 April, 2013
Memang nama BONI KACAK itu smart , bukan poyo taw.. serius.. :)

# Selamat berbloggg !!
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak 21 April, 2013
ble hg nk buat qwiyomi ni ye.. kahkahkah
Berita Kaki Berita Kaki 22 April, 2013
hai bro..ingat aku lagi ? hehehe... mohon ingat ..kahkahkah
ArELeEz ArELeEz 23 April, 2013
tq for sharing.. ;)
deno deno 26 April, 2013
terima kasih boni!! btw, bets la suara boni :)
Sheila Salim Sheila Salim 06 May, 2013
Assalamualaikum. nice tips boni. keep blogging yeahhh!
baby comel baby comel 12 May, 2013
dah tengok tp engok lagi sekali :)