Gwiyomi Menjengkelkan

Gwiyomi Menjengkelkan | Lama aku menyepi kan? Sebenarnya aku ada masalah untuk online dengan maintain. Line internet cari pasal dengan aku. Okay, itu bukan isu utamanya. Abaikan isu tersebut. Sekarang ni isu tentang gwiyomi. Merata-rata sekarang bercakap tentang Gwiyomi je kan? Naik menyampah pula aku. Rasa nak cincang-cincang je muka-muka yang buat gwiyomi ni. Ditambah baru-baru ni ada satu lagi video Gwiyomi yang agak menjengkelkan. Puii!! Jom layan video Gwiyomi yang menjengkelkan ni.





Ruangan Mengundi Boni Kacak

Artikel mengenai Denaihati pada entri lepas rupanya terpilih, jadi dengan ini... dengan menggunakan segala kuasa veto yang aku ada, aku mengarahkan korang semua dan memaksa untuk korang mengundi aku. Cari link aku dan undi tau. Undi hari-hari

Cara-cara mengundi 


2. Cari link entri aku di sana dan terus vote tanpa rasa ragu-ragu.



{ 76 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim 26 April, 2013
Assalamualaikum boni. sheila pun tak suka sangat. ahhahaha
paripariputih paripariputih 26 April, 2013
LOL comey sungguh kalah gwiyomi si NORA DANISH or WAWA ZAINAL :p
Budak Nakal Budak Nakal 26 April, 2013
Marilah mari...kita mengundi...:P
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 26 April, 2013
hehehehe..saya x pernah tgk pun video2 gwiyomi. pas gangnam style, dorg perkenalkan gwiyomi pulak. hidden agenda ni...hehehe
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 26 April, 2013
HAHAH..lawak la boni oii ! pecah perot gelak =)
Nana Liena Nana Liena 26 April, 2013
haha.,mamat jambu..semua pink...pffff
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 26 April, 2013
Nak undi kena daftar dengan SPR tak bro?
wantie wantie 26 April, 2013
ko bebaik k. kang lepampang kang.. ha.. pecah perut akak ni tau. Siap pakai towel. pas tu ada kerongsang lagi. ala ala shawl gitu.

ish.. ko minum air gitu je. ni lagi sekali nak kena lempangni..
ngan janggut misai semua tu. memang tak bleh blahhhh... "Shawl-wala"
Maksudnya shawl yang di perbuat dari tuala.

kompom pas ni ada la yang nak tiru tudung boni kacak pulak. kahhhhhh
fairus fairus 26 April, 2013
KAH.. KAH.. KAH.. LAWAK-LAWAK.. TERBAIKLAH BONI.
Ratu Hatiku Ratu Hatiku 26 April, 2013
samolah...den pun x suko...nyampah..ntah apa2 jerk...
azza_mastura azza_mastura 26 April, 2013
gwiyomi kalau makanan , sedap tak ek ?
KY KY 26 April, 2013
blh masuk rajalawak musim depan ok..kategeri peradi
Miss Zahirah Miss Zahirah 26 April, 2013
mmg menjengkelkan..
meh nk tampar laju2.. hahaha..
opss.. sory.. ;b
Kakzakie Kakzakie 26 April, 2013
Sajalah Boni nak buat kakak gelak ye:)
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 26 April, 2013
hatchum!! tetiba selsema tgk video tuh
Fiza Rahman Fiza Rahman 26 April, 2013
Alaaaa...tak bley tgk. Kena tunggu lunch nnt...huhuhu...
Len Len 26 April, 2013
haaa... takut kalah comel yer?
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 26 April, 2013
boni..kamukah itu..oake handuk dan lagi makan apa...ber gwiyomi...aduh cantik benar penampilanmu..mirip dengan artis korea :-)
Masha Meisters Masha Meisters 26 April, 2013
hahahhahaha....chomel giler kau cik abang! like pink tooooooooo.....

hihi...rindu la lama tak singgah sini :-P
( rindu la sangat)..haha )
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 26 April, 2013
menjengkelkan sungguh..hahaha..pink gitu...
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 26 April, 2013
muahahaha...pink gituew....
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 26 April, 2013
part cium jari kaki yang tak tahan tu....kahkahkahkah
Aliff Haikal Aliff Haikal 26 April, 2013
wuuuu abang badan ketak2 buat gwiyomi!!! hahaha
MaYa MustWany MaYa MustWany 26 April, 2013
semalam tengok tersengih2 gelagat abg cium kaki n style tudung tuala nya..hihihi
deno deno 26 April, 2013
hahahaha.... cium jari kaki yg tak tahan tu... haha :p
Khalilah MNor Khalilah MNor 26 April, 2013
Trend gwiyomi patut tukar jadi trend gwiboni pilak la... he :)
cweet pinky cweet pinky 26 April, 2013
hahahaha , berdekah ketawa tgk vid abg boni , hehehe , CP pown baru bwt gwiyomi tp simpanan peribadi la , keh3
Boku no Blog Boku no Blog 26 April, 2013
Sobat Boni memang kacak,, ee kocak. Salam ziarah..
hana hadi hana hadi 26 April, 2013
iiuuuu...hehe selamat kakai jari kaki sendiri, cuba buat kat jari kaki orag lain.. hahaha

hana undi hari2 ok
Bin Muhammad Bin Muhammad 26 April, 2013
Tajuk tu aku suka Bro! Tapi part yg last tu xboleh tahan...Hahaha, sampai umah sebelah dgar aku ketawa. Idea sapa la cium kaki tu...kih kih kih...
Cik Fie Cik Fie 26 April, 2013
cute ! hahahahaha :P
Iha Zaliza Iha Zaliza 26 April, 2013
Dah undi awak En. Boni Gwiyomi xD
Cik Nur™ Cik Nur™ 26 April, 2013
kahkahkahkah..
tak cukup jari..
kaki pun boleh pegi cium...
saboo je la..!
Hanif Idrus Hanif Idrus 27 April, 2013
Ok bosssss...aku undi...kikiki
Hanif Idrus Hanif Idrus 27 April, 2013
Undi dah tutup lerrr..iskk.
Aku terlambat..tgk video jap
SaddLone SaddLone 27 April, 2013
kekacakan kau sngt terserlahh! haha
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 27 April, 2013
bunda pun tak pernah tengok lagi..
Diana Azis Diana Azis 27 April, 2013
Hadoi la..pecah perut la...macam2 la awak ni boni..hihihi
marniey zul marniey zul 27 April, 2013
serius lawak gilaaa. suka tgk berulang kali. hahaha
munir ardi munir ardi 27 April, 2013
tahniah peringkat 4 rakan boni
aTieYusof Family aTieYusof Family 27 April, 2013
wakakaka..betul2 KACAK klu buat mcm tu boni..ahhaha:p
Nadiah Ashikin Nadiah Ashikin 27 April, 2013
hahaha... ni macam pon ada ke boni..
muja muja 27 April, 2013
alahai,, adussshhh,, eyma sangat,, :D
Denaihati Denaihati 27 April, 2013
tak kiut lansung pulak Gwiyomi versi ni....heee
broFami broFami 27 April, 2013
giler terbaek lah gwiyomi kau ni.. wakakakaka
Remy hazza Remy hazza 28 April, 2013
sat lagi remy pi undi...sebelum tu remy nak komen dulu.....
semua ok lah...part korek hidung tangkap syahdu...tapi bro tertinggal satu prop!...spender chocolate hari tu...... he3
wawa najwa wawa najwa 28 April, 2013
kahkahkahkah, okey ni memang comell angattt :P
Fazrol Fazrol 28 April, 2013
cute la bro.. ha ha.. hampeh..
Amanina Sofea Amanina Sofea 28 April, 2013
skrg demam benda ala nie.. hadoii
lama2 senyap la
Si Matatajam Si Matatajam 28 April, 2013
Memang fenomena betoi gwiyomi skang ni..isk isk
Yumida Huda Yumida Huda 28 April, 2013
kiut la gwiyomi
tp yg boni buat lg kiut
mana nak dpt shawl pink tu..kakakaka

weh..ade gak part korek idong..euw...siap de tamparan kaki lg..huahuahua

*baru je nk undi boni..undian dh d tutup..xde rezeki..gdluck ye boni
Lynn Munir Lynn Munir 29 April, 2013
LOL. Banyak-banyak video Boni, ini yang paling kelakar dan rasa macam nak kena sepak. Ingat jangan buat aksi ni dan singgah depan rumah, gerenti akak baling dengan bunga taik ayam. Hahaha..
Ezad Skytech Ezad Skytech 29 April, 2013
haha...PART LAST tu best boni..org lain guna jari tangan..ko guna jari kaki...haha...
Ezad Skytech Ezad Skytech 29 April, 2013
ko pun da terkena virus Gwiyomi ni...parah...parah...mmg parah..haha~
Suspek Utama Suspek Utama 29 April, 2013
haha..kan? tapi tahan lg la tgk video gwitomi yg parody punya drp video yg membajet kiut 2..haha..tp kalo cerita psl PSY aku memang tak suka..tak suka gangnam style..ah, x suka..x suka..x suka..!!
Cik Ain Cik Ain 29 April, 2013
abg boni nye gwiyomi adalah yg paling gempak ain penah tgk ahahhahaa...woooo...
::EIDA:: ::EIDA:: 29 April, 2013
kohkohkohh.. vongoks kau boniiii! ;p
Isabel Diaz Isabel Diaz 29 April, 2013
Saya minat lagu dye jew.. Hihi..
Aan Shared Aan Shared 29 April, 2013
kocak bin gokiel..hihi
anamizu anamizu 29 April, 2013
ohoi kachakkkknyew engko Boni !
part kiss jari kaki tu sriyes
guwa x boleh tahan ! hahahaahaha
Nurlyla Nurlyla 30 April, 2013
haha.. apesal rasa macam ade org geletek ni.. hahahaha ~

gwiyomi tu comellahhhhhh
Melastik Bintang Melastik Bintang 30 April, 2013
kalau makan kaki tu sedap juga bro... buat real sikit. hehehe
manis jelita sentiasa manis jelita sentiasa 30 April, 2013
boleh muncul kaki dia kat situ... hadooii letih ahkak gelak lah..!
Raudzah Zahari Raudzah Zahari 30 April, 2013
tak leh tengok habis..so gedikssss...pinkish lagi...
Dkna Abza Dkna Abza 02 May, 2013
nak tengok live boleh?
Si Matatajam Si Matatajam 08 May, 2013
Pecah perut tengok gwiyomi hang la Boni..aduiiii
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 08 May, 2013
layan aje, cuma yg over2 tu KA x suka hehehe
baby comel baby comel 12 May, 2013
hahahaha, gwiyomi. aduhh sakit perut gelak :)
tenku butang tenku butang 14 May, 2013
hahahahaha.. dh berpuluh kali tgk video ni.. still nk tergelak part yg cium kaki tu.. wahahaha