Putih Dan Hitam - Penyamun Inc.

Putih Dan Hitam - Penyamun Inc. | Hari ni aku nak berkongsi satu lagi shortfilm ataupun filem pendek daripada Penyamun Inc. Kali ni, video ni agak serius berbanding video kebiasaan. Filem pendek yang diadaptasi daripada komik Bophairy. 

Ia mengisahkan tentang seorang pemuda mandul selepas disengat tebuan tanah. Baiklah, aku tipu. Kalau korang nak tau tentang apa, korang kena tonton. Cepat pergi tonton segera.


penyamun inc.



UNTUK MENONTON SILA KLIK --> PUTIH DAN HITAM

Kalau suka, tak reti-reti nak Share? Haha. Nantikan kemunculan satu lagi video arahan aku untuk Penyamun Inc.

{ 34 comments.. read them below or add one }

Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 10 April, 2013
huhuhu..x bley tgk la, kena block kt opis ni ha. nnt la saya subscribe youtube bang boni
wantie wantie 10 April, 2013
ko memang jahat. sian si tebuan tanah tu di tuduh mandulkan org.

ok. nanti malam saya tonton.
Ikhmal Merah Ikhmal Merah 10 April, 2013
memang layan la SF ni...
Irwan Alessa Irwan Alessa 10 April, 2013
hahahaha... kuang hajo.. tertipu aku di buatnya..
Noor Ikmal Noor Ikmal 10 April, 2013
bagi laju line tenet aku nie ... hahaha... aku pun nak nenok gak... whuawahuawhua...
Sheila Salim Sheila Salim 10 April, 2013
Assalamualaikum boni. ok!
Amanina Amanina 10 April, 2013
kt opis xboleh tgk..hehe
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
Best :) Org lain sibuk2 bergaduh, org lain yg step in ambik habuan. Great presentation.
MaMa Rey MaMa Rey 10 April, 2013
jahatnya tebuan tanah tu..
Papa Mifz Papa Mifz 10 April, 2013
jap lagi den tgk k...
Si Matatajam Si Matatajam 10 April, 2013
Jahatnya penyamun tu...muka mcm baik ja tapi hampeh rupanya...
Remy hazza Remy hazza 10 April, 2013
kemunculan bro walau seketika tetap menggoncang dada......... he3
Hanif Idrus Hanif Idrus 10 April, 2013
Malam ni aku kena tonton !!
fadh leyanie fadh leyanie 10 April, 2013
baiklah akan ku terjah..zaaas!
Denaihati Denaihati 10 April, 2013
dah tengok...nampak dah moral of the story
MarnieyZ MarnieyZ 10 April, 2013
hahaha, ingatkan betul dah pasal pemuda mandul tu. Cant wait to watch it. kya~~~
Bin Muhammad Bin Muhammad 10 April, 2013
Bagus jalan citenye...Sound kureng le
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 10 April, 2013
kesiannya abg baju putih tuh.. jahat tol yg gemok tuh..

p/s hye abg boni.last2 je ke ada
Isabel Diaz Isabel Diaz 10 April, 2013
Tak dapat tengok (T_T)
fairus fairus 10 April, 2013
BOLEH TAHAN LA.. TU LA, LAIN KALI JANGAN SESUKA SEBAT TANPA PERIKSA.. HABIS ORANG BAIK PUN KENA SEBAT..
dya bunga dya bunga 11 April, 2013
dya terjah skrg..dh abis tgk dya dtg komen blik..hehe
dya bunga dya bunga 11 April, 2013
dya terjah skrg..dh abis tgk dya dtg komen blik..hehe
nadia nadia 11 April, 2013
boni,kenapa mesti asal video keek tak pakai baju, asal keek tak pakai baju. :P
Ezad Skytech Ezad Skytech 11 April, 2013
nak tolong org..tersilap percaturan...kena bantai pulak...huhu~
Situs Top Info Situs Top Info 11 April, 2013
kunjungan perdana gan..
salam kenal dan sukses terus..
Kakzakie Kakzakie 11 April, 2013
Moral of the story kalau ada org terlanggar kita masa sama-sama jalan kena terus periksa ada tak barang yg hilang. Pencopet expert tu...
Batu Adventure Batu Adventure 24 April, 2013
nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/
Batu Adventure Batu Adventure 25 April, 2013
nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/
Batu Adventure Batu Adventure 27 April, 2013
nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/