Tetamu Vip Di ABPBH 2012

Tetamu Vip Di ABPBH 2012 | Semalam ada sesiapa ternampak kelibat aku tak kat tv3? Mustahil tak ada sesiapa yang tak perasan kewujudan aku kat sana. Sedangkan semalam ramai yang salah anggap dan menyangka aku ni Aaron Aziz.Nasib baiklah aku ni kategori pelari pecut 100 meter, jadi mudah sangat aku nak melarikan diri daripada peminat Aaron Aziz.

Berbalik kat tajuk kat atas tu. Sebenarnya aku telah dijemput oleh Bro Zarul Umbrella selaku sifu aku untuk menjadi tetamu VIP beliau bersama tiga orang lagi blogger iaitu Abang Ensem, Bro Hazman Fadzil dan juga Ezad Skytech. Manakala team Penyamun Inc. dan juga blogger Melastik Bintang turut dijemput oleh Bro Zarul Umbrella untuk ke sana. Rasa bangga jugalah bila dijemput menjadi tetamu VIP. Cuma yang buat aku agak terkilan adalah pandangan dan persepsi orang ramai yang menyangka aku Aaron Aziz. Itu yang buat aku agak susah untuk bergerak ke mana-mana.

Credit gambar : www.hazmanfadzil.com






{ 46 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim 08 April, 2013
Assalamualaikum. poyo je bubuh gambar penyanyi tu! hahahahhaha
Irwan Alessa Irwan Alessa 08 April, 2013
Aku tak nampak ko pun bro.. ptut semalam kau yang dengan Johan buat Parody sayang tu.. hahaha
Bin Muhammad Bin Muhammad 08 April, 2013
Selagi xde gambar/bukti...sukar untuk percaya!
deno deno 08 April, 2013
ramai sgt tak ternampak boni^^
wantie wantie 08 April, 2013
lor.. taknampak akak ke? cam no boleh akak tak nampak kamu semalam ek?

kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

tak pe la, lepas lepas ni mana tau dok kat atas pentas pegang trofi pulak. doakan aja ,,,
nik ros nik ros 08 April, 2013
patut letak la pic sendiri baru leh caya.
ker yg duk dlm bulatan kat stage tu..huhuhu
||aLeaSaRa|| ||aLeaSaRa|| 08 April, 2013
hahahaha lawak bc komen irwan tu,hah.alalala suka sgt suara zarul dr dulu lagi maintain je dia,nnt kim slm dari kami semua tau ^^
YaNa Yassin YaNa Yassin 08 April, 2013
Waaah,.. best lah dapat VIP seat :)
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 08 April, 2013
ek eless perasan betol Abang Boni ni ek..hehe
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 08 April, 2013
benar-benar best nampak serupa seperti pinang dibelah dua :-)
Edi - Aura Ide Edi - Aura Ide 08 April, 2013
Blogger Malaysia sering mengadakan acara untuk kemajuan para blogger! Salut! Salam persahabatan antar negara1
Si Matatajam Si Matatajam 08 April, 2013
M dah muntah pelangi ni lps baca entry nih...hadoiiiiii
Ezad Skytech Ezad Skytech 08 April, 2013
haha...Aaron Aziz...puihhh....HAHA~
Zaza Zaza 08 April, 2013
eh2 boni..xnampak pun..hekhek
sa mic sa mic 08 April, 2013
untunglah untunglah boleh pergi. Ewah iras-iras aoran tu :P
hana hadi hana hadi 08 April, 2013
Ada perasan Hana tak kat sana.. mustahil xperasan. Owh lupa plak. Hana VVIP. barisan depan skali :P

p/s:mana gambar awaknya..
fairus fairus 08 April, 2013
PERGH.... DAHSYAT.. DAHSYAT..
Remy hazza Remy hazza 09 April, 2013
nie bila nak hapdet pic bro...nak tgk gaya2 vip tu...he3
Papa Mifz Papa Mifz 09 April, 2013
den tak tengok pun anugerah tuh so memang confirm den tak nampak emau...hehe
nadia nadia 09 April, 2013
pitam nadia baca cerita boni ni :P
Isabel Diaz Isabel Diaz 09 April, 2013
Untungnye dapat pergi.. (^_^)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 09 April, 2013
wah untungla jd vip huhu
kisah Si Dairy kisah Si Dairy 09 April, 2013
seronok jadi VIP weh..
Aaron aziz la sangat...hahaha
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 09 April, 2013
ko pun nak jadi Aaron Aziz? ok fine~ hahahaha
CikLily Putih CikLily Putih 09 April, 2013
aaron aziz? ermm x nak kalah ek..
LiYa HaNiF :: LiYa HaNiF :: 09 April, 2013
heheeh amboiii aaron aziz yerk .. :)
KY KY 09 April, 2013
alaa...tak ajak kita pun, mencikkk..
akubiomed akubiomed 09 April, 2013
Kalau bro Zarul ajak duet atas pentas mahu bro naik. :-)
hazman aka species1980 hazman aka species1980 09 April, 2013
weei... next entry ko citer pasal brother security poyo dan gaya kita melantak kacang rebus dalam stadium.... hahahaha
Syukri Tahir Syukri Tahir 09 April, 2013
untunglah kan.. hhehehee
Datin Tyka Datin Tyka 09 April, 2013
kenape aaron aziz ni badan nya tak berketak ketak eh
Namee Roslan Namee Roslan 09 April, 2013
wooo seronok ah boni dapat join . weeweet. dapat tengok artist depan2 lahhh.
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 09 April, 2013
aku musykil part aaron aziz tu..hehehe
baby comel baby comel 09 April, 2013
nasib aaron xmenang. kalau tak confirm i terjerit jerit boni boni mlm tu tau. kekekeke...
Raudzah Zahari Raudzah Zahari 09 April, 2013
Ok lah ..ada sikit-sikit kut kalau aaron aziz pakai speklah..nway sedap suara zarul..maintain aje..
Neo89 Neo89 10 April, 2013
Untunglaa.. Ai iz lejesssss!! heheh.
Seneorita Baharin Seneorita Baharin 10 April, 2013
owhh time boni masuk tiba2 astro buat hal, xperasan pulak..huhuhu.. :P hhhahahaa
Zurina Zurina 11 April, 2013
singgah mjenguk aaron aziz kt cni jap...:))))))))))
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 14 April, 2013
kacak lagi zarul umbrella ni.. :)