Apabila Blogger-Blogger Comel Ber-Gwiyomi

Apabila Blogger-Blogger Comel Ber-Gwiyomi | Tak habis lagi rupanya isu Gwiyomi ni kan. Hahaha. Baru-baru ni ada lagi video Gwiyomi baru yang menampilkan lima orang blogger yang melakukan Gwiyomi dalam satu video. Agak comel blogger-blogger tersebut. Rasa macam nak tampar-tampar je pipi dorang terutama blogger yang pertama tu. Sebelum itu, jom saksikan senarai nama blogger yang terlibat tersebut.


gwiyomi awek comel
Salah seorang blogger yang terlibat dalam Gwiyomi tersebut.
KLIK UNTUK SAKSIKAN VIDEO --> APABILA BLOGGER COMEL BER-GWIYOMI

Harini aku sedang menghadiri majlis cukur jambul anak ke dua kawan aku. Hari tu hadiri majlis kahwin kawan aku yang pertama. Haha. Bermakna, aku dah semakin kertu. 

{ 78 comments.. read them below or add one }

Isabel Diaz Isabel Diaz 11 May, 2013
KALAU SAYA BERGYIYOMI MESTI TAK COMEL.. HAHAH..
Anis Athia Anis Athia 11 May, 2013
Ala.. Online guna phone, tak boleh bukak pulak dengan phone youtube tu sbb tak support..
cik nana cik nana 11 May, 2013
belum kertu lagi sebab masih boleh bergwiyomi. kehkeh
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 11 May, 2013
Lelaki pun ada tersesat ber gwiyomi ke. haha
Cinta Misteri Cinta Misteri 11 May, 2013
alaaaaa....apeni boni. takbleh tengok guna tab jugak ke? bukak laaa application utk phn & tab plzzzzz...! acaner nak tengok boni dikelilingi gadis2 bergiyomi
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 11 May, 2013
I dah try banyak kali depan webcam, tapi tak comel. terus tak nak upload
Ca Ezah Ca Ezah 11 May, 2013
haha..da mcm2 version dah gwiyomi ni ye...semua mau comelz... :P
najihahfara najihahfara 11 May, 2013
hahah. ok serious comel
Hairul Azni Hairul Azni 11 May, 2013
Perkara yang sama jadi pada saya..kena tunggu sampai rumah tengok dengan laptop..
elly-daily elly-daily 11 May, 2013
and that should be the end of Gwiyomi.
Khalilah MNor Khalilah MNor 11 May, 2013
Mula-mula tu gwiboni kan? :p
sa mic sa mic 11 May, 2013
alamakkk! cair tengok abang boniii kite, haha xD
aTieYusof Family aTieYusof Family 11 May, 2013
Dah tengok video Boni..yg lain belumm sempat...comel! ala Korea..haha:p
potia casadelarossa potia casadelarossa 11 May, 2013
aku pun aku comel... nak wat gak la hahaha
wantie wantie 11 May, 2013
Guna note tak boleh tengok . Nape ek. Dah pergi youtube pun tak boleh.
BUI JUNAIDI BUI JUNAIDI 11 May, 2013
MMG MUSIM GWIYOMI SEKARANG KAN..SERONOK TENGOK AKSI2 MEREKA..COMEL..
Cik Nur™ Cik Nur™ 11 May, 2013
heheheh..
gwiwomi yg tudung pink tu cun..
hahaha
wawa najwa wawa najwa 11 May, 2013
semua lawak, hahaha yg make up tu pun haaa
fairus fairus 12 May, 2013
AKU PUN NAK BUATLAH NANTI.. TAPI PAKAI TOPENG MUKA.. :D
Nurrul Nurrul 12 May, 2013
Hmmm , comel2.. yang cium kaki still unik pada Nurrul..

*sama lah kita pun ada kenduri akikah petang tadi.. dkt umah sepupu.. :)
munir ardi munir ardi 12 May, 2013
aku membeku lihat aksi ini apalagi yang paling atas tuh rakan bony gwyomi
nik ros nik ros 12 May, 2013
amboi ramai nak bergwyomi yea. kalau comel ok la. hehe
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 12 May, 2013
gyiomi lyeen tak jadi gyiomi..bhaahhahaha
baby comel baby comel 12 May, 2013
hahahaah, geleng kepala nengok..
Dkna Abza Dkna Abza 12 May, 2013
request AE pulak bergwiyomi :)
Hafizul Hafizul 12 May, 2013
Hehe..semakin kertu?semoga cepat2 mendapat jodoh yer..hehe
Yumida Huda Yumida Huda 12 May, 2013
makin kertu means jodoh dh nk dekat..haha
kim salam gegirl pakai tudung towel pink bergyomi..hehe
Ara Afiq Ara Afiq 12 May, 2013
tgk gwiyomi boni tahan gelak aja. ahahaha
MaMa Rey MaMa Rey 12 May, 2013
adoiii Boni..gelak tengok video tu..
anamizu anamizu 12 May, 2013
ahhh dah agak dah Gwiyomi versi Boni mesti palin chomels !! ahahaha
Amanina Mads Amanina Mads 12 May, 2013
hahaha.. tak habis lg demam gwiyomi nie. org comel buat mesti cun kan :)


p/s: tgk gwiyomi ank staf http://lynathegojes.blogspot.com/2013/05/demam-gwiyomi-eisya.html
Cik Yaya Cik Yaya 13 May, 2013
pe pekdahnyer wt gitu..??huuuu xphm..
Mat Som Mat Som 13 May, 2013
Sebagai seorg tua yg konservatif
saya masih keliru dgn istilah Gwiyomi ni, apa pun semoga Boni dpt mengalahkan gwiyomi blogger2 yg cute mute tu
Nakusan Bali Nakusan Bali 13 May, 2013
saya liat dulu vidionya. lumayan gratis..xixixi
Nana Liena Nana Liena 13 May, 2013
untung la comel..hehe..tapi suka BK punya ja..ahaha..lawak sepanjang abad..
Dianaa Dianaa 13 May, 2013
semuanya FD dah tengok :D gwiyomi sangat, hehe
KiD KiD 13 May, 2013
kenapa takde aku dalam gwiyomi ni?? huwaaaaaa
zool zool 13 May, 2013
kalau blogger comel oklah bergiyomi.. kalau kacak cam boni? haaa
Kakzakie Kakzakie 13 May, 2013
Gsiyomi Boni aje yg tak comel hahaha...(marahlah tu nanti kena jual...)
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 13 May, 2013
Kalau aku buat giyomi confirm kena baling pinggan..hahaha
Carlos Santiago Carlos Santiago 13 May, 2013
oh gwiyomi. lepas ni apa pula
Phat Phat 13 May, 2013
power2..aku nak buat gak itu hari bro tp takut org yg tgk pastu muntah ijo
Sarah Mohd Saleh Sarah Mohd Saleh 13 May, 2013
Den kalau wat gwiyomi sume followers blog larikk.mihmih
Pinkbubblegumprincess Pinkbubblegumprincess 13 May, 2013
masih lagi demam gwiyomi ni hihi fikirkan dah surut dah,,.. :p
tenku butang tenku butang 13 May, 2013
hahaha.. dulu masa mula2 tgk video boni gwiyomi, teman x kenal lg boni.. biasa lea.. teman pun baru lg ber blog.. x kenal semua blogger.. tp mmg kelakar lea video gwiyomi boni.. wahahaha.. skrg dh buat cantuman 5 org lak yea.. hee.. cari lea lg.. kasi cantum ramai2.. heee...
Len Len 13 May, 2013
Tak buat lg.. duk leka tgk pompuan2 comel buat gyomi.
rasa macam nak kunyah2 jer.. tapi kalau yg x comel buat, rasa macam nak penyek mcm bunuh nyamuk.
GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr 13 May, 2013
terbaik...

nk gwiyomi cium kaki aku lak x? haha
Miss Zahirah Miss Zahirah 13 May, 2013
sya x comel so xde la gwiyomi versi sya.. hihihi
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 13 May, 2013
hahaha..seksinya Abang Boni nampak celah tudung..nampak aurat.. apa yang tergantung kt belakang tuu
Dennis Dennis 13 May, 2013
Tak cukup comel nak buat menda alah nie
Noor Ikmal Noor Ikmal 13 May, 2013
Assalam, semua cute2... hahha.. kirim salam bah... hahaha


cantik template BONI... Thumbs up untuk koe..!!!
Aku Penghibur Aku Penghibur 13 May, 2013
huduh klau aku bergwiyomi
||aLeaSaRa|| ||aLeaSaRa|| 13 May, 2013
hahahaha gelak je baca komen diorg kat atas ni..tu buktinya blogger mmg hebat,kreatif dan berbakat :)
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 13 May, 2013
hahah..tak abes2 lagi gwiyominye :D
Berita Kaki Berita Kaki 13 May, 2013
boni kalau kawen jemput aku eh ? jgn tak jemput ..nanti aku cukur jambul ko ..haha
Kucing Hitam Kucing Hitam 13 May, 2013
makin femes
http://kucing-hitam.tk/
daddydee daddydee 14 May, 2013
kegilaan sekarang... kalau saya buat ada orang tengok tak? hahahha
Hafizul Hafizul 14 May, 2013
Tak puas tengok awek dalam gambar tuhhhhh..hahaha
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 14 May, 2013
belum terlintas nak bergiyomi lagi...malu deh...
QasehnyaRania QasehnyaRania 14 May, 2013
comel aje..sbb muka meme coemy2 :)
Jemah Menjemah Jemah Menjemah 14 May, 2013
agak2nya, kalau geng jemh, rating youtube boleh cecah berapa erkkkk?
Mizz Aiza Mizz Aiza 15 May, 2013
semua comel2.. tak terfikir nak bergwiyomi lagi.. hehe.. :D
Mia Liana Mia Liana 15 May, 2013
ala... kak mia tak retilah...
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 15 May, 2013
dulu penangan gangnam style, la ni gwiyomi pulak la. adeh....
aku eryati aku eryati 15 May, 2013
lepas ni sy pun mau try la.....
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 15 May, 2013
Kertu.. Haha! Lama tak dengar perkataan ni.. Ada jugak buat video gwiyomi ni, tapi malu nak tayang.. Kahkahkah! Ini semua poyo..!
Seneorita Baharin Seneorita Baharin 15 May, 2013
hahaah dah tengokk video korang yang chomel tu...part boni tu yang sengal, gelak guling2..heheheh :D terbaekk lah..mmg chomelll semuanya!
Remy hazza Remy hazza 16 May, 2013
dah tgk semuanya...... tapi bro yg terbaik lah......
Diyana Hani Diyana Hani 16 May, 2013
memang comel sangat la.Tapi paling comel bl ada sorang ala2 akak pakai tuala pink buat gyiwomi.auwww.
Cik Fie Cik Fie 17 May, 2013
semua blogger kt video tu gwiyomi la :)
Umi Nazrah Umi Nazrah 18 May, 2013
paling sengal aksi boni kacak :P
Encik H Encik H 25 May, 2013
pehhh..boni kacak pakai baju pink? jambu siot..kahkahkah