Masuk Majalah Media Hiburan Bersama Aiman Shuffie

Masuk Majalah Media Hiburan Bersama Aiman Shuffie | Mungkin ramai yang tak berapa mengenali nama Aiman Shuffie. Dan mungkin ada yang menganggap Aiman Shuffie adalah pelakon baru. Hakikatnya , pelakon Aiman Shuffie ni sebenarnya adalah seorang pelakon lama dan sudah bertapak dalam dunia hiburan tanah air selama 5 tahun. Mak aih. Ayat surat khabar kan? Hahaha. 


aiman shuffie
Aiman Shuffie.
Beberapa hari yang lepas, aku bersama dengan pelakon Aiman Shuffie ini untuk sesi Photoshoot bersama Majalah Media Hiburan. Ketika sesi Photoshoot tu, banyak juga aku bersembang dengan Aiman Shuffie. Banyak juga yang diceritakan Aiman Shuffie ini berkenaan latar belakang, perjalanan karier beliau dan juga gosip-gosip panas yang melanda beliau. Jom layan gambar-gambar sekitar sesi Photoshoot tersebut.


aiman shuffie
Aiman Shuffie sedang bersembang-sembang dengan Syukri Tahir. Blogger Minda Syukri Dot Com.
aiman shuffie
Nak tangkap gambar ke nak jeling kamera aku? Jelingan tajam pula tu. Hahaha.
aiman shuffie
Mencari lokasi yang sesuai dan cantik untuk Photoshoot.
aiman shuffie
Aiman Shuffie diapit oleh dua orang peminat ciliknya. Dua-dua ni baru Form 5.
aiman shuffie
Aiman Shuffie sedang di Interview oleh wartawan Majalah Media Hiburan.
Mengenali Aiman Shuffie ni, beliau memang sangat humble. Walaupun dah boleh dikategorikan sebagai artis lama, tapi beliau tak berlagak mahupun kekwat. Peramah dan ringan mulut. Semuanya beliau tegur dan anggap sebagai kawan. Baiklah, sikap ni buat aku Respect pada beliau.  Jadi, jom layan biodata Aiman Shuffie ni.


Biodata Aiman Shuffie

Nama : Mohamad Aiman Bin Mohamad Shuffie

Nama Panggilan : Aiman Shuffie

Tarikh lahir : 14 November 2020 (Tahun Lupa)

Tempat lahir : Hospital Assunta

Tinggal : Tinggal bersama nenek di Shah Alam

Mula Berlakon : Tahun 2008

Drama : Tanah Kubur, Hotel Mania, Santau Merasuk, Dewa Cinta, serta Aalia

Telefilem : Puteri Kayangan, Ku sujud di kaki ibu, dan Racun Menantu

Filem : Budak Pailang, Laki-Laki, Pada Suatu Cinta Dahulu, Salam Cinta dan 99 Kali Rindu

Berkenaan gosip : "Semuanya itu tak betul dan semuanya fitnah semata-mata."

Jom ramai-ramai tengok filem 99 Kali Rindu yang sedang berada di pawagam sekarang. Dan, jangan lupa beli Majalah Media Hiburan edisi akan datang kerana aku akan keluar di dalam majalah tersebut bersama Aiman Shuffie.

{ 77 comments.. read them below or add one }

Seneorita Baharin Seneorita Baharin 23 May, 2013
dah nama boni kacak, kacak la kann, apa la aiman ni..hahha *muntah pink jap* hihihi >_______<
Aku Penghibur Aku Penghibur 23 May, 2013
wahh.. bru thu pasal artis nie. thanks for infomation
Sheila Salim Sheila Salim 23 May, 2013
assalamualaikum boni, waaaaa tak kenal pun siapa artis ni, hihi thanks for info bro :P
Carlos Santiago Carlos Santiago 23 May, 2013
baru je knl artis ni. hahaha
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 23 May, 2013
kenapa ena tak kenal si aiman ni.. huuu perghh jeles tengok boni....
hazwan hairy hazwan hairy 23 May, 2013
bru juga knal..haha..tp baju dia sma ngn baju ak..hahaha
Alin Marlini Alin Marlini 23 May, 2013
amboi syukri....kemain lagik
Lady Lady 23 May, 2013
owww.. retis rupeenyee.. comel.. hehe
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 23 May, 2013
dah mula lepak ngan retis~ dah nampak permainan dia..hehehe
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 23 May, 2013
baru aku tau ada pelakon nama aiman ni..boni, aku nak masuk tv gak..hahaha
cent cent 23 May, 2013
yang tukang ambik gambar, tukang jeling tu pun artis jugak..hehehe
wantie wantie 23 May, 2013
banyak sangat muka baru kat dunia hiburan. sampai tak dah tak cam dah yang mana satu aiman. ngeee
Iha Zaliza Iha Zaliza 23 May, 2013
Boni Kacak jumpa dengan pelakon kacak ek.. haha.. kalau tau awak jumpa Aiman ni, dah lama sy suruh sampaikanlah salam cintaku padanya awal2 lg.. :P
Nurul Farahizzati Nurul Farahizzati 23 May, 2013
humm.. walaupun cerita2 yg dia pernah berlakon telah dimention, aku tak dapat nak ingat balik lak dy lakonkan watak apa... *blur* -_- mungkin boni kacak kena letak gambar dia dalam filem kot...
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 23 May, 2013
apsal xde pic boni kacak dlam nie..hehe...simpan ke kekacakkan tu..ke sy yang tak perasan..
Puan Bui Junaidi Puan Bui Junaidi 23 May, 2013
SERIUS,NI FIRST TIME KAK BUI DGR NAMA DIA..
Kakzakie Kakzakie 23 May, 2013
Boleh kakak tak kenal pun Aiman ini. Kalau Aiman yg berlakon vanila coklat tu kakak kenal:)
aQu Mad aQu Mad 23 May, 2013
tapi kekacakkan si Boni memang tiada tandingannya.. hehe
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 23 May, 2013
ok...seriously baru first time kenal ni...
PinKy MoMMa PinKy MoMMa 23 May, 2013
ingatkan akak sorang jer yg tak berapa kenal huhu..tp bila baca komen yg lain ramai yg tak kenal juga..

tapo boni kacak retisss tu akak kenal bahahaha
PakcikLie PCL PakcikLie PCL 23 May, 2013
serius, tak kenal nama artis...tgk wajah mcm biasa nampak..owhh..
krole krole 23 May, 2013
thanks boni~baru krole knal artis ni~kalo de mse akn tonton ceta tu
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 23 May, 2013
dah kenapa muja baru kenal ni,,
DIARI FARISHA DIARI FARISHA 23 May, 2013
same la baru kenal..salam perkenalan aiman :)
Shafiq Hashim Shafiq Hashim 23 May, 2013
artis mna nie?..

http://shafiqhashim.blogspot.com/2013/05/kelab-kipas-blogger-dan-iklan-jualan.html
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 23 May, 2013
hehehehehe..seriously, sue mmg x kenal pun siapakah dia. thanks for the info BK :D
Ema Johari Ema Johari 23 May, 2013
ini baru tahu siapa dia....agaknya belum terkenal lagi...itu pasal tak ramai yang kenal dia....apapun aiman mesti tak kisah kan....ehehehehe
hafizmd hafizmd 23 May, 2013
ambe ttp pilih bono utk tahap kekacakan terlampau..

baru ambe tahu hari ni...ketinggalan kapal betullah...
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 23 May, 2013
lawa sehhh header baru Boni.. hehehehe anyway boni ni dah jd manager retis ye? hehehe
Mat Som Mat Som 23 May, 2013
Pasti awek2 yg tgok Aiman Sufie akan melupakan sejenak Aeron Aziz...

Norfanil Norfanil 23 May, 2013
Ok..tak kenal siapa aiman shuffle.. hehehe.. kenapa nama dia shuffle.. minat shuffle ke? hehee..
Hairul Hafiz Karim Hairul Hafiz Karim 23 May, 2013
tak pernah pulak nampak dia dalam tv...ke yang aku ni dah lama tak tgk drama melayu..
Fiza Rahman Fiza Rahman 23 May, 2013
Siapa ni? Tak kenal lah. TAPi boni kacak saya kenal lah...hehehe...
Syukri Tahir Syukri Tahir 23 May, 2013
aku bukan retis.. hehehee
Denaihati Denaihati 23 May, 2013
pelakon tanah kubur rupanya, dalam dalam lain sangat yer...he he
hafiz hafizol hafiz hafizol 23 May, 2013
Aku TAK KENAL PUN ARTIS NIE







HAHAHAHAHAHA....
adzairdawati makdara adzairdawati makdara 23 May, 2013
wahhh nnt nak kena gi beli majalah media hiburan lah..
munir ardi munir ardi 23 May, 2013
Semoga nanti kalau sudah setenar ini rakan boni juga tetap humble
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 23 May, 2013
Alamak, tak berapa kenal pulak pelakon Aiman ni.. Ampunilah.. Huhuhu~~
Juan Juan 23 May, 2013
gambar ko mana boni
budi os 19 budi os 19 23 May, 2013
kagum dengan sosoknya..meski artis namun ta pilih orang dalam bergaul :)
Lisa Sheila Lisa Sheila 23 May, 2013
Ooo nama dia aiman shuffie..hee..baru lisa tau..
zana fahmi zana fahmi 23 May, 2013
Boni...nape ckp tahniah puan Bard? Ni kakzana la...aka kakpb.
Komen akk tentang Aiman tu, tak kenal la. Boni...jd wartawan je, ayat dah ok tu.
Yumida Huda Yumida Huda 23 May, 2013
hmm..jarang tgk muka dia lam tv
myb sy tukar channel lain kot
btw..dia sgt ensem!
ahaha..blh pulak gitu erk..hihi
Cinta Misteri Cinta Misteri 23 May, 2013
untunglaaaaa dpt begosip ngan artis.
boni, knapa tk begambor ngan aiman mcm adik2 form 5 tu. hikhik....
Nana Liena Nana Liena 23 May, 2013
Jujur ya BK..saya tak berapa kenal sangat beliau..hehe.. ^^chill..~
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 23 May, 2013
dia bujang lagi tak boni?...eca yg comel ne bujang lagi.akakaka... :P
eVa eVa 23 May, 2013
memang tak pernah dgr hehe.. nampak mcm muda tp rasanya usia mesti 30 an kan
Wadi AR Wadi AR 23 May, 2013
ni engko ke boni? *gosok gosok mata*
angah5493 angah5493 23 May, 2013
entah tak pernah nampak pulak retis ni..
Mas Zull Mas Zull 24 May, 2013
assalamualaikum boni...wah bestnya...:)
Amanina Mads Amanina Mads 24 May, 2013
seyes tak kenal pun plakon nie...
Nurlyla Nurlyla 24 May, 2013
tk nk lh dia, nk boni kacak.. hehe.. mna gmbar boni ngan dia? xda nmpak pun..
Mizz Aiza Mizz Aiza 24 May, 2013
untung la dapat jumpa artis.. :D
nik ros nik ros 24 May, 2013
tak pernah tgk artis ni sebelum ni. huhu
ArELeEz ArELeEz 24 May, 2013
nk sainnnnnnn........ he3..
Cik Fie Cik Fie 24 May, 2013
artis rupanya . baru tawu . hihi :)
Rushamir hakimie Rushamir hakimie 24 May, 2013
salam abam boni ! kekeke done follow here..jemput lah datang ke blog www.hakimieinderaputra.blogspot.com.. dalam proses nak tukar domain le
cik tom cik tom 24 May, 2013
ntah xkenal sape artis ni..hehe...
kl boni ciktom kenal la :)
Batu Adventure Batu Adventure 24 May, 2013
nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/
fyna fyna 24 May, 2013
errr... first time dengar nama dia ^_^
syafiqakarim syafiqakarim 24 May, 2013
boni kacak lagi pemes nama nya
dari si.. err


woi woi. nak sign hahaha
tenku butang tenku butang 24 May, 2013
ha.. memang aiman ni sporting n x sombong.. mcm boni gak.. nk tergelak bila aiman ckp " Kacak ke.. " hihihi
Khairul Zamri Khairul Zamri 24 May, 2013
baru form 5 eh? gilak ah keh3
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 25 May, 2013
wahhh... siap dpt promote lg
best la boni. mmg terbaik
Hafizul Hafizul 27 May, 2013
Emm seronoknya dapat berkepik dengan artis..hehe
Bin Muhammad Bin Muhammad 27 May, 2013
Tak kenal artis ni...rasanya keluar majalah dgn Boni sebab nak tumpang populariti Boni la ni...hehe

p/s: kurang kenal artis2 lelaki kecuali yg btul2 femes.
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 27 May, 2013
huiyooo..kelasss boni ! :) tapi artis tu mcm tak kenal jer.kalau boni kacak kenal sangat lah..hahaha
MaMa Rey MaMa Rey 27 May, 2013
baru kenal artis ni..tq info ni Boni..
izfanora izfanora 28 May, 2013
berkali2 tersebut suffle..huhu..
Nurrul Nurrul 30 May, 2013
Artis baru nie.. ehh belakon dalam tanah kubur.. yg mana satu ekk , hee tak cam lagi..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 03 June, 2013
but serius KA x brpa kenal lah dier
blog-tips-kurus blog-tips-kurus 05 June, 2013
nak jadi artis juga yek?