Mudahnya Bikin Duit

Mudahnya Bikin Duit | Ada yang pening kepala bila ditimpa masalah kewangan dan ada juga yang hampir menyamar jadi tong sampah bila dibuang kerja. Kali ini, aku nak kongsikan satu video tentang seorang pemuda yang dibuang kerja dan sukar mendapatkan kerja semula. Jom saksikan video tersebut.

tambah duit poket
Sekitar proses shooting.

SILA KLIK UNTUK MENONTON VIDEO --> MUDAHNYA BIKIN DUIT

Jadi, jumpa aku kat sana ye. Heh heh.

{ 78 comments.. read them below or add one }

selipar putih selipar putih 07 May, 2013
peh dah lama tak singgah sini...dah tukar template rupanya..
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 07 May, 2013
hahahaha....abg ingat sy nk rompak abg ke?sy tgok abg pun sy tahu abg takda duit..bahahahaha...:P
Bro Framestone Bro Framestone 07 May, 2013
harap sudi kongsi tip ek...
onlajer onlajer 07 May, 2013
err sapa yang cakap susah hehe
Anarm Anarm 07 May, 2013
Cool betul video promote cara bikin duit..
tenku butang tenku butang 07 May, 2013
suka tengok video Boni kat Utube
cik tom cik tom 07 May, 2013
lm xsinggah cn...hrp boni sihat..nk pi layan video bikin duit..
Sheila Salim Sheila Salim 07 May, 2013
Assalamualaikum ahaha. semua pun mudah ye ;p
munir ardi munir ardi 07 May, 2013
lagi puncak busy saat ini di sekolah Bro Boni tak bisa iut serta seminar yang luar biasa tersebut
Irwan Alessa Irwan Alessa 07 May, 2013
bro, nanti dah gi sila ajar k?? hehe lawa templete..
Aku Penghibur Aku Penghibur 07 May, 2013
wahhh :) bestnya .. good video
Budak Nakal Budak Nakal 07 May, 2013
Smart Video ni..terbaik!!
Bin Muhammad Bin Muhammad 07 May, 2013
Tak dpt tgok vid...tenet slow!
Apapun, template berwajah baru semakin kacak!
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 07 May, 2013
lama dah tak terjah blog boni.. dah berubah... wahhhhh
Hanif Idrus Hanif Idrus 07 May, 2013
hahahahahaha....kempen rupanya
wantie wantie 07 May, 2013
sgt cool cara kempen tu
Isabel Diaz Isabel Diaz 08 May, 2013
Tak dapat tengok. Tunggulah bila saya dah beli BB nanti. Saya tengok video abg satu-satu..
Ezad Skytech Ezad Skytech 08 May, 2013
ko pergi kan seminar tu boni? huhu~
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@Lyeen De Syifa: part tu yang dia suka?hahaha
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@Kisah Si Dairy: sangat menyekesiankan kan?hahaha
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@Bro Framestone: hahaha. bro lebih berilmu tu..hehehe
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@onlajer: mereka dan keluarga mereka.hehehe
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@Anarm: nak jaket tak bro?hehehe
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@tenku butang: haha.. thanks butang.. thanks sebab selalu tengok video tak seberapa den tu..hehe
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@cik tom: itulah.. lama tak dengar perkhabaran cik tom..heehe
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@munir ardi: seminar itu semestinya akan ikut serta.hehehe
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@Irwan Alessa: kat sana bersepah2 guru yang lebih berpengalaman..hehehe
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@Bin Muhammad: mohon bagi tenet tu minum milo..hahaha
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@✿AINAA ROSEBERRY✿: itulah.. saya pun tak sangka blog saya berubah wajah sebegini rupa..hahaha
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@Hanif Idrus: marilah mari, pergi mengundi.hahaha.. tak pasal2
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@wantie: perlukan jaket atau kayu api???hehehe
boni kacak boni kacak 08 May, 2013
@Isabel Diaz: sampai nak beli bb tu.. haha. nanti dah beli tak tengok siap! hehehe
zool zool 08 May, 2013
Balik baru boleh layan.
Kakzakie Kakzakie 08 May, 2013
Kakak ingatkan tadi dia nak pekena di mamat tu - trick betullah boni nie:) Mesti ramai yg minat utk pergi ke anjuran tu boni. Kakak tak dapatlah join sebab jauh...
||aLeaSaRa|| ||aLeaSaRa|| 08 May, 2013
wah template baru...purple color....kacak okey ^^

wah bangga tgk blogger yg kreatif n membantu kwn2 lain utk tambah income.all the best :)
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 08 May, 2013
Wahhh kemas templete Abang Boni... nak jgk buat macam ni..tp xreti..
Len Len 08 May, 2013
Lama tak bertandang kat sini. Khabar baik en. kacak. En. Kacak pulak apa cerita?
Sihat?
Dah mengundi?
Hahaha... mesti la dah kan..
wazy wazy 08 May, 2013
Video yang kreatif,kalau ada lagi tips macam ni jangan lupa sahre sekali bro
Ema Johari Ema Johari 08 May, 2013
lama tak singgah sini...wah purple kaler...
cweet pinky cweet pinky 08 May, 2013
hhehehehe , wah , bz shooting , ehe , haaa , mai dtg kat blog CP ade video yang CP nak mintak abg kacak tgk , hehehe , video untuk assignment :D
Ara Afiq Ara Afiq 08 May, 2013
wah blog mkin cun maaa.
Denaihati Denaihati 08 May, 2013
terbaiklah bro. semoga semuanya berjalan lancar nanti.
Mas Zull Mas Zull 08 May, 2013
assalamualaikum boni...lama x singgah sini dah bertukar rupa blog boni yer...;)
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@zool: hahaha.. layan bro jangan tak layan..hehehe
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Kakzakie: tu untuk bikin suspen je.. hehehe
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Mieza Jhaa K: tak reti, pergi tempah kat budak nakal blogspot. hehehe
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Len: hahaha.. mestilah dah mengundi..hehehe
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@wazy: hahaha.. itu sudah semestinya..hehehe
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Ema Johari: nampak kacak tak?hahahhaa
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Kesuma Angsana: sangat-sangat boleh dipercayai :)
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@cweet pinky: video untuk assignment ke video gwiyomi?hahhaa
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Mas Zull: tu lah.. baru je bertukar ni..hehehe
qasehimanie qasehimanie 09 May, 2013
Fulamak !! Creative la luu..Hebat !!
Semoga program ini berjalan ngn lancar..apa2 maklumat wat entry ye , Boni Kacak
daddydee daddydee 09 May, 2013
shooting apa tu bro?
Remy hazza Remy hazza 09 May, 2013
nice bro....simpati pun ada gak......
hafizmd hafizmd 10 May, 2013
perghhh...ingat salah tempat tadi...hehe

nice themes bro, mmg kacak, nak2 ada gmbar penaja kat kanan tu yg mmg kacak..hehe

p/s=komen takde kena mengena dgn entri sbb takleh tgk lagi, bb laju sgt...hehe
QasehnyaRania QasehnyaRania 11 May, 2013
template baru nampk menarik la bro :)
kemas
sa mic sa mic 11 May, 2013
perh perhhhh stail bakh hang xD
baby comel baby comel 12 May, 2013
adakah abang berminat?? :)
terbaiklah, seminar buat duit
Hafizul Hafizul 12 May, 2013
Emm menarik gak..rasa nak berhenti kerja jer..emmm
Noor Ikmal Noor Ikmal 14 May, 2013
aku pun nak buat duit jugaklah... tengah kering nie...
KISTA KISTA 17 July, 2013
wkwkwkwkwk,., ada-ada saja ni,.,

CARA DAFTAR CARA DAFTAR 17 July, 2013
info yang sangat bagus bang boni,.,

REFAND REFAND 17 July, 2013
makasih atas infonya gan,.,.
Edi - Aura Ide Edi - Aura Ide 20 July, 2013
Good video, cara promosi yang oke banget! Sukses!
Pendaftaran CPNS Pendaftaran CPNS 29 January, 2014
Creativ....
n inspiratif, hidup blog :)