Ops Makhluk Asing

Disebabkan tahap kebizian aku yang melampaui batasan dan norma kehidupan, aku hanya mampu berkongsi entri auto update je ni. Harap korang tak marah aku. Dan, sebenarnya aku memang terlalu sibuk. Aku minta maaf kepada korang semua. Ada yang mengatakan aku dah sombong? Hehehe. Jangan cakap macam tu, aku masih tetap seperti dulu dan sebelum ni. Cuma waktu membataskan aku untuk beramah mesra dengan korang. 

Jadi, untuk entri kali ni, aku nak hidangkan korang dengan satu video berkenaan makhluk asing yang agak menakutkan. Jom layan.

makhluk asing
Credit --> http://fizahensem.blogspot.com
UNTUK MENONTON VIDEO SILA KLIK --> OPS MAKHLUK ASING

Aku sedang berada di PWTC untuk menyiapkan satu video yang telah ditempah oleh JEJAKA INI. Kalau ada rezeki, bolehlah jumpa aku dengan team Penyamun Inc. dekat PWTC. Hehehe.

{ 36 comments.. read them below or add one }

BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 01 May, 2013
ini mahluk asing atau alien :-)
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 01 May, 2013
Dah macam jenglot je aku tengok
Neo89 Neo89 01 May, 2013
Makhlok Hasingg?? :O
KY KY 01 May, 2013
sibuk g cari makhluk asing ye heeee
Remy hazza Remy hazza 01 May, 2013
busy sokmo retis sorang nie.......
tu mahlut hasing tu awat besaq sangat mulut dia......
wantie wantie 01 May, 2013
tu bkn makluk asing. tapi makhluk hanching...hahaha...

tak pe phm kamu tu bz
munir ardi munir ardi 01 May, 2013
he he aku seram lihat gambar itu videonya aku belum tonton karena takut
Amanina Mads Amanina Mads 01 May, 2013
seramnya.. gigi tajam2
Ezad Skytech Ezad Skytech 02 May, 2013
erk...apa benda ni haa...?
fairus fairus 02 May, 2013
TERBAIKLAH BONI.. BEST VIDEONYA..
xila dot xila dot 02 May, 2013
nak sign boniiiiii hewwww ;p
zana fahmi zana fahmi 02 May, 2013
boleh bela sorang, buat balas komen kat sini...ngeeeee.
Raudzah Zahari Raudzah Zahari 02 May, 2013
sure anak jenglot ni...tapi memang scary...
deno deno 03 May, 2013
ini semua poyooo... haha ~
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 03 May, 2013
erkkkk..tatutnya!
selamat mem'busy'kan diri ya :D
Masha Meisters Masha Meisters 03 May, 2013
buzy la sangat....hoho

makhluk apakah ini???? erkkkk
sohoque sohoque 03 May, 2013
cam sotong kering jek aku tgk...
cweet pinky cweet pinky 04 May, 2013
hehehehe , takpe , lepas nih beramah la balek , semua orang akan merasa bz kan , i'm owez support u , keh3 !!!

jom lawat entry nih , CP nak mintak tlong view and like video asimen CP , maklumat lanjut pada :

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/05/warga-tua-dan-aktiviti-kesihatan.html
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 05 May, 2013
sibuknya artis ini..ehehe...:D good luck abg boni..
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 05 May, 2013
comel alien ni tapi peliklah rupe dia..
Hanif Idrus Hanif Idrus 05 May, 2013
Sejak jadi pengarah ni..sibuk ajer..hihihihi.
Good luck...
Melastik Bintang Melastik Bintang 06 May, 2013
ingat ko berlakon jadi makhluk asing boni....hehee
Cik Fie Cik Fie 06 May, 2013
seramnya . haha :P
Denaihati Denaihati 06 May, 2013
ini agaknya makhluk asing yang tulis dalam kertas tu kot.....
Sheila Salim Sheila Salim 06 May, 2013
Assalamualaikum. tak disangka-sangka. hihi ;p
Si Matatajam Si Matatajam 08 May, 2013
Seram plak tengok Alien tu..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 08 May, 2013
errr... semacam je ni !
baby comel baby comel 12 May, 2013
xmau tengok sbb nanti malam tak leh tido :)
tenku butang tenku butang 14 May, 2013
mcm jenglot jeaa.. ha2.. mcm lea teman pernah nengok jenglot yea!