Pasukan Terbaik Manchester United Sepanjang Zaman

Pasukan Terbaik Manchester United Sepanjang Zaman | Aku mengikuti perkembangan pasukan Manchester United sejak zaman Zainal Abidin Hasan muda lagi. Memang pasukan Manchester United ni sahaja yang paling terkesan di hati aku kat EPL tu.


line up team manchester united 1999
Kalau aku ada kuasa veto, aku dah arahkan Manchester United tukar lambang syaitan tanik kat tengah-tengah tu. Gantikan dengan lambang meriam untuk bagi jejaka ni rasa gembira yang teramat. Hehehe.
Ada pendapat mengatakan yang pasukan Manchester United musim ini adalah yang terbaik dan paling membuatkan nafsu serakah mereka membuak-buak. Tapi berlainan pula dengan aku. Apa yang aku lihat, pasukan Manchester United yang terbaik adalah pada tahun 1999. Masa tu aku sekolah lagi. Hingus meleleh-leleh lagi. Lepas tu lap dekat spender. Jenuh nak tarik spender naik ke hidung. 

Bagi aku, pasukan Manchester United itulah yang paling sempurna di setiap posisi. Jom kita tengok Line Up pasukan Manchester United tahun 1999. Paling menggerunkan gandingan Dwight Yorke dengan Andy Cole yang bagi aku adalah gandingan yang paling mantap dalam sejarah EPL.


line up team manchester united 1999
Line up Manchester United tahun 1999. Sila abaikan line up pasukan Boni Kacak FC tu. Dan abaikan lagi warna jersey pasukan Boni Kacak FC tu. Mintak terajang je semua tu. PUI!
Jadi, apa pula pendapat korang? Adakah sama pendapat dengan aku? 


Nak minta tolong korang LIKE page baru aku. Aku dalam proses rebranding page aku.Klik --> Boni Kacak Official

{ 60 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim 15 May, 2013
assalamualaikum, nak jadi org pertama terajang boleh? serius warna jersi boni fc tu lawak. hahahahahha
Phat Phat 15 May, 2013
Forza Nerrazuri!!!!!!!!
El Hardy El Hardy 15 May, 2013
MU?x minat a bro sowee hehe..apapun respek utk Alex Ferguson sbb memberikn 26 tahun yg menghiburkan dlm dunia bolasepak.. #StandingOvation
paripariputih paripariputih 15 May, 2013
tetap setia pada Chelsea... yay Torres ekekeke
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 15 May, 2013
boni fc??? bole ke tu? kihkihkih
wantie wantie 15 May, 2013
go go Boni FC go. hahahahaha..
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 15 May, 2013
Atttooodia Boni Kacak Fc! Weeewiitttt! Dah LIKE officila page baru.. =)
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 15 May, 2013
Boni kacak Fc. Mesti hebat kan.
Lady Lady 15 May, 2013
MU. Dulu layan lah jugak MU. Tapi sekarang beralih arah sudah.....
Puan Bui Junaidi Puan Bui Junaidi 15 May, 2013
HAHAHA..SELUAR PEPEL,SERIUS LAWAK..HAHAHA

HUBBY KAK BUI PUN PEMINAT TEGAR PASUKAN M.U NI..SANGAT TEGAR SEJAK ZAMAN ERIC CANTONA LAGI..^_^
Irwan Alessa Irwan Alessa 15 May, 2013
Waaaaa.. aku kureng Man u, the Blues tetap di hati bro.. apa pun go Boni FC.. kekke
aQu Mad aQu Mad 15 May, 2013
sayang tul la c.ronaldo keluar dari pasukan MU..
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 15 May, 2013
knp ada nama yg ena kenali di situ?? >.< ohhh tidakkk... rase nak lempang laju2 je.. hahahahah XD
Seneorita Baharin Seneorita Baharin 15 May, 2013
bhahhaha, lawakk :D ppepun MU mmg terbaekk..hehee
hana hadi hana hadi 15 May, 2013
sejak bila wujudnya boni kacak fc. baru tahu ni..:P
Cik Pena Cik Pena 15 May, 2013
hahahaha....macam-macam :P
aTieYusof Family aTieYusof Family 15 May, 2013
hahhaa...adoi! mcm betul..:P
fairus fairus 15 May, 2013
GLORY GLORY MAN. UTD.
Azlan Strider Azlan Strider 15 May, 2013
ceh...walaupun aku tak suka sebut tapi kena jugak laa sebut...sebenarnya manchester memang antara pasukan terbaik dalam tempoh sedekat nie..lebih libih lagi di bawah bimbingan fergie..tapi selepas fergie takde nanti apa akan jadi??hehehe

Regards,
-Strider-
Dianaa Dianaa 15 May, 2013
MU lagi ramai fans ek
KY KY 15 May, 2013
KY tak tahu, yg pasti dimana ada CR7 disitulah diriku tertumpu heee
Merah Cute Sangat Merah Cute Sangat 15 May, 2013
apa lagi jom la kita ujibakat mencari ramli. leh p MU. hehhehehe
Juan Juan 15 May, 2013
boni kacak fc, x power la pakai line up hebat, cuba main pakai line up biasa ja, tp leh kalahkan kelab hebat, tu baru hebat
Bin Muhammad Bin Muhammad 15 May, 2013
Tak nak komen MU.....
Cuma nak guling2 tengok warna jersi Boni Kacak FC... Hanya dengan warna mampu mengundang ketawa tahap gaban...respek Boni!
Isabel Diaz Isabel Diaz 16 May, 2013
Alang-alang buat jersi warna pink jerlah Abang Boni.. Hihi..
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 16 May, 2013
selamaya harimau malaya..eh boleh ke?
ehehhee..:P
Mizz Aiza Mizz Aiza 16 May, 2013
boni kacak fc? cantik juga.. :D
hafizmd hafizmd 16 May, 2013
gua setuju...zaman ni antara zaman yg cukup baik...

tp ambe masih suka zaman yg ada solkjear (hentamlah eja salah..haha)

pepun, kaler jersi tu kalau betul2 ada, mmg pasukan lawan susah nak menang...hahhaa

ambe dah kasi like fan page BK!
Aku Penghibur Aku Penghibur 16 May, 2013
hheheheeehe boni kacak fc..terbaiklah
selipar putih selipar putih 16 May, 2013
meme la..mu memang terbaik pun,,ahaha
Mas Zull Mas Zull 16 May, 2013
assalamualaikum boni...wah !!! penyokong tegar ni semoga MU sentiasa berjaya...;)
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 16 May, 2013
Tak tahu la apa jadi musim depan tanpa SAF ni... Harap still maintain la.
onlajer onlajer 16 May, 2013
pasal aku kureng dengan mu kira ok lah jersi tu boni hehe
Kakzakie Kakzakie 16 May, 2013
Kakak tak sokong mana-mana pun. Tak pernah mengikuti pun. Cuma kalau boni nak bagi kakak jersey MU tu cantik jugalah hihi...
tenku butang tenku butang 16 May, 2013
Go Go Chelsea.. Opssss..

dh klik LIKE Official Fan Page
BBL BBL 16 May, 2013
masa itu MU punya kesebelasan terbaik mereka menang triple winner apalagi tambah penyerang cadangan Olegunnar Solksjaer dan teddy sherringam
Hafizul Hafizul 16 May, 2013
haha..mesti minat giler main game bola nih..hehe
itu Akhil itu Akhil 16 May, 2013
glory2 Man U bro...
pasni SAF dah xde so agak2 mcm mane la corak game Man U pasni...
Remy hazza Remy hazza 16 May, 2013
la...bila boni Fc nie kuar kat EPL.....
dah ler baju sungguh purplelious !
Nurrul Nurrul 16 May, 2013
Yeahh , sayangnya Nurrul tak minat bola sepak... -,-
Khairul Zamri Khairul Zamri 16 May, 2013
aku kalau kawan ajak tgk bola ak layan je tapi nak cakap detail tu hahaha
PembeRontaK SaM PembeRontaK SaM 17 May, 2013
kurang berminat pada MU... tpi klu Boni Fc minat sgat...hahahah
MaMa Rey MaMa Rey 17 May, 2013
dah like..

tak sokong mana2..sokong BKFC je la hehe
lap je pakai towel boni ..susah payah lg nak tarik ke atas haha..
Berita Kaki Berita Kaki 17 May, 2013
haha..ko main fifa ye ? aku tak suka MU .. MU tu bg aku tak sempurna.sepanjang zaman Liverpool ..aku skong liverpool dan membesar dgn liverpool....YNWA
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 17 May, 2013
llki n bola xdpt dipisahkan hihihk
baby comel baby comel 17 May, 2013
my adik perempuan cakap 'org laki yg minat MAN U ni sebenarnya loser' Hah? tak sayang mulut kan dia.. padahal dia sendiri yg fanatik sgt dgn red devil. Katanya org pempuan takpe. Lelaki sepatutnya jadi penyokong Arsenal... betul ke camtu abg boni?? Ahh, abaikan je kata2 dia tu kan. Yg penting glory glory Man United
deno deno 17 May, 2013
i like MU! terbaik!
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 17 May, 2013
KA pun sokong MU ni ( hehehe anak2 sebenarnyer )
Cik Fie Cik Fie 17 May, 2013
hahaha . boni fc ??
Deqla Manjew Deqla Manjew 18 May, 2013
Huh x minat...sbb tu baru perasan MU ade lambang setan gondol kat tgh2 tu...ishhh....
Amanina Mads Amanina Mads 20 May, 2013
#GGMU! hahaha
ok gak boni ada team bola..nanti tubuh team bola blogger pulak
Donny Ien Donny Ien 23 May, 2013
Tahniah MU. Boni pon peminat Red Devils rupanya.. baru perasan.
Encik H Encik H 25 May, 2013
sama la bro..aku pun minat MU sejak zaman cantona sampai skrg..lineup 1999 memang mantap..giggsy dgn beckham kat tepi..scholes dgn keane kat tengah..striker pulak empat2 mantap..

defend tu agak goyang sikit pada aku..